Nøkler, innflyttning, Starbucks og jul

Vi får nøklene til den nye leiligheten i dag!!!

Jeg sendte mail til hun som bor i leiligheten nå for å bekrefte at hun ringer oss når vi kan hente nøklene på søndag kveld. I stede så svarte hun at hun blir raskere ferdig med å flytte enn først forventet, og at hun er ferdig med utvask lørdag formiddag. Og det vil også si at vi får nøklene en og en halv dag tideligere enn forventet! Som dere kan tenke dere er jeg super-happy pga det. Vi får ikke flyttet inn tideligere pga det siden flyttefolkene er "bestillt" til mandag kl 9, men vi har i det minste nøklene, og kan ta med litt småting dit i dag og i morgen, henge opp gardiner ol. Ikke feil! Så nå venter vi bare på å bli ringt så vi kan hente nøklene. YAY!

Ellers så var jeg på litt juleshopping i går. Jeg ble ferdig med gavene til to og en halv person, og har planlagt ferdig gavene til resten. Så jeg tenker å handle ferdig på onsdag. Er så unødvendig å kjøpe alt nå, slik at det er med på flyttelasset. Og mandag skal jeg pakke ut, tirsdag skal jeg på Nordås samt pakke ut, så viss jeg orker onsdag gjør jeg meg ferdig da. Julerush i butikkene er ikke noe for M.E-syke, så jeg satser på å bli ferdig før majoriteten har begynt. Så kan jeg heller kose meg med julestemningen i steden for å stresse med gaver. Høres ikke det bra ut?

Jeg og min kjære møttes også i byen etter jeg var ferdig med å kjøpe gaver. Vi tenkte å gå på Starbucks, siden de åpnet i Bergen i går. Men da jeg så at køen gikk ut av bygget ombestemte jeg meg rimelig kjapt. En så lang kø er uaktuellt å stå i, spesiellt etter å allerede ha gått for mye. Ettersom vi blir naboer med Starbucks fra mandag av tar jeg det egentlig med knuskende ro. Jeg skal jo BO rett atmed, så jeg ser ikke grunnen til å stå timer i kø for en kopp kaffe. Vi skal uansett hente nøkler i dag, så viss ikke køen er slik som i går kan det hende vi tar en kaffe der i dag. Jeg har så lyst på White Peppermint Mocha :F

Uansett, da får jeg finne noe å ha på meg blant alt flytterotet her. Utrolig at vi må være ferdigpakket før vi legger oss i morgen kveld! Tenker å ta bilder, evt video av den tomme leiligheten i dag, så dere kan få se dersom det er av interesse? Så blir det en slags før-under-etter greie når jeg poster bilder av leiligheten senere?

Beklager mangelen på bilder i innleggene, men jeg bruker den 3 år gamle skole-pc'en min til å blogge med. Det trådløse nettet funker ikke, og har heller ikke gjort det de siste ukene. Og den nye macbook pro'en min har ikke ethernet-tilkobling. Så her sitter jeg med en urgammel data som krasher hele tiden. Mandag 2. desember får vi nett i den nye leiligheten, så etter det skal det nok bli bedre.

Håper alle har en fin lørdag! 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent