Pust i bakken

Akkuratt nå tar vi oss et lite pust i bakken i pakkingen og flyttingen, for det har søren meg gått i ett siden i dag tidelig. Vi har ikke begynt å flytte enda egentlig, men vi tok turen til leiligheten med ting som vi var redd skulle bli ødelagt i flyttingen i morgen. Dvs. blomster, kunst, julegaver og alkohol. Vi hadde også med oss Mushu til leiligheten, noe som var utrolig gøy. Han løp rundt og hadde raptus gang på gang mens vi var der. Han ELSKET at leiligheten hadde masse plass til å løpe, så han koste seg masse. Så vet vi i hvertfall at han ikke har noe i mot å flytte dit!

Etter vi kom hjem har vi pakket, pakket, pakket og pakket enda litt mer. Det er så sinnsykt hvor mye ting det er å pakke etter å ha bodd i en 45 kvm leilighet i litt over ett år. Nå begynner det heldigvis å nærme seg slutten. Vi har bare hvert vårt håndkle + tannbørste på badet som skal pakkes, noen tallerkener og glass på kjøkkenet, samt noen sko på skostativet. I tillegg må vi ta ned gardinstengene, og kaste dynene (etter vi har stått opp i morgen). Utenom det er alt pakket i esker, og er klart for å flyttes. Yay! 

Så nå skal vi slappe av litt, og senere lage oss mat og se en film. Så skal vi bare pakke helt 100% ferdig før vi legger oss, og i morgen kl 9 kommer flyttefolkene! Gleder meg skikkelig mye til å flytte nå, det skal sies.  

Vet ikke helt hvor mye blogging det blir den neste uken ettersom vi ikke får levert internett før om en uke, men det blir i hvertfall noe mobilblogging vil jeg tro.

Men men, nå skal jeg slappe av, og gjøre meg klar for en veldig hektisk dag i morgen. Jeg kommer til å være helt død i lange tider fremover, det kjenner jeg allerede nå. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent