Den siste uken...

Da har vi ENDELIG fått internett i den nye leiligheten!

Jeg sa jo det muligens ble mobilblogging, men når iPhonen lever sitt eget liv så var ikke det så enkelt kan en si. Så det beklager jeg. Uansett, så har vi nå endelig skikkelig nett etter å ha hatt elendig nett siden juni (funket 5 min og var treigt for så å være nede i 10-40 min), og ikke i det heletatt nett siden vi flyttet forrige mandag. En merker overhodet ikke hvor mye en er avhengig av internett for underholdning før en er uten i over en uke. Jeg har hatt mobilnett, men når iPhonen ikke fungerer som den skal så blir det langt i fra det samme.

Siden sist har vi i hvertfall flyttet inn. Mandag i forrige uke gikk med til å flytte alle tingene, IKEA, samt å begynne så smått å pakke ut. Resten av uken har gått med til utpakking, sette sammen ting, og rydding og styring her hjemme. Og på lørdag satte vi opp juletreet! På onsdag var vi ute og spiste og på julekonsert på Logen (som var fuckin amazing) med svigermor, på torsdag var vi ute og spiste og senere så Catching Fire på kino (som var helt fantastisk), og på lørdag tok vi oss en champagne-skål her hjemme for at vi har ny leilighet, og senere tok vi oss en øl på Three Lions før vi tok kvelden. Veldig innholdsrik og koselig uke! Utrolig hvor mye mer en "gjør" når en ikke har nett.
Det er i grunn uken kort oppsummert.  

Jeg har i tillegg begynt på prosjektet med å farge meg blond. *Surprise!* Jeg er blond nå, men har noen skjolder som er oransje. Ikke helt pent. Det har tydeligvis med det å gjøre at jeg satte håret opp på hodet i virketiden, og skjolden er det håret som var på toppen, men ikke inn mot hodet. Derfor ble det ikke oppvarmet av varmen fra hodebunnen, og blekingen ikke bleket det like raskt som det som lå mot hodebunnen. Men men, det ordner seg. Skal bleke det en gang til i dag, og eventuellt ta en glansvask i en veldig kald lys blond i morgen, så blir det nok knallbra. Det må i hvertfall være bra til onsdag, for da skal vi i familiemiddag i annledning bryllupsdag. Kan ikke se ut som Alfa fra Sesam Stasjon da.... Dere ser skjoldene på høyre siden der. 

Uansett, jeg har mer gulskjær enn jeg ønsker (jeg skal ha det kald blondt ca som Daenerys Targaryen), men regner med at det skal ordne seg med en til bleking, glansvask, samt generøse mengder lillashampo som er på vei i posten til meg.

Skal poste bilder av litt av leiligheten etterpå btw! Er ferdig med spisestuen, så dere kan få se den, samt julepyntingen så langt. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent