5. desember

I dag burde jeg virkelig få medalje for glemsomheten min. Jeg husket på at jeg hadde en veldig viktig legetime 15 min før jeg måtte være der. Heldigvis gikk det bra, for nå bor jeg i samme gate som legekontoret jeg går til. Viss vi fremdeles hadde bodd i vår forrige leilighet, hadde jeg vert fucked.

Utenom det har det ikke vert sånn kjempemye på gang. Jeg har bakt gulrot-cupcakes med cream cheese frosting, så har vi drukket julebrus, spist cupcakes og sett "Christmas Vacation" (eller "hjelp det er juleferie" som den heter på norsk) som er min absolutte favorittfilm. Dette er andre gangen så langt i førjulstiden jeg har sett den, og jeg ser ikke helt bort i fra at det kan bli en gang til. Filmen er bare så fantastisk morsom og bra.

Ellers hentet jeg en pakke fra feelunique på posten i dag. Jeg var helt sikker på hvilken det skulle være ettersom jeg hadde bestillt to på salg i helgen, og den ene betalte jeg ekstra for å få sendt med prioritet. Aka. den skulle komme før den andre. Men så henter jeg pakken, og det er den pakken med den standard gratis shippingen deres som har kommet. Dette er andre gangen på rad at pakken med gratis shipping har kommet før den jeg har betalt ekstra for. Så jeg tror egentlig jeg skal drite i å betale ekstra fra nå av. Det er riktignok kun 2.5 GBP, men likevell. Og viss noen lurer på hvorfor jeg bestiller i flere pakker, så er det fordi jeg ikke gidder å vente på at de skal fortolle tingene (da tar det gjerne noen dager ekstra), og jeg har de siste to gangene betalt ekstra for å få raskere noe som "hastet". Men det fungerer tydeligvis ikke. Men det har egentlig fint lite å si ettersom pakken ble sendt lørdag, og jeg hentet den i dag. Jeg vil si det er rimelig bra.

Jeg ble skikkelig glad i dag, for svigermoren min var innom med blomst til oss/meg. Jeg fikk en hvit julestjerne, i en nydelig sølv potte. Den passer helt perfekt inn i den nye leiligheten. Jeg synes det er så utrolig koselig å få blomster, og spesiellt når folk har "fulgt med" og fått med seg hva jeg liker. Utrolig koselig.


Den er så fiiiin! Den er jo nøyaktig fargetemaet vårt for leiligheten og for julen. Julen her hos oss er nemlig hvit, sølv og grønn (treet). Passer perfekt!

Jeg fant også juleskum på butikken! Dette har jeg lett etter i alle butikker siden de fikk inn "juleting". Jeg har alvorlig talt vert OVER ALT i hele sentrum, men endelig fant jeg det i dag. Det var virkelig lykke, for det er virkelig en essensiell del av førjulstiden og julen for min del. Det er på linje med sjokoladeappelsin, gløgg og hvite kakemenn. Kjøpte to poser, men jeg tror jeg må tilbake for å hamstre inn noen poser i tilfelle de går tom...
 

Men men, nå skal jeg slappe av litt før jeg tar meg en dusj for å prøve den av lillashampoene som kom i dag. 

4 kommentarer


Ida
-05.12.2013 kl:20:16


Julestjerner er så fint! Kjøpte sjølv ei lita raud ei:) Å, nisseskum har eg og leita etter, det og Hansa julebrus... Finner ikkje skikkelig julebrus her i Kristiansand...:p
Nicole
-05.12.2013 kl:20:37


Ida: Aww, huff så kjedelig! Jeg sitter nemlig her med både juleskum og Hansa julebrus. Juleskummet trengte jeg flere uker med leteaksjoner for å finne da desverre. Julebrus skal virkelig være rød for min del, så jeg hadde nok ikke trives i Kristiansand i juletider dersom det er vanskelig å få tak i rød julebrus der :P
Ida
-05.12.2013 kl:22:03


Er heilt krise... :p Har bedt mamma sende ned Hansa til meg :p
Nicole
-05.12.2013 kl:22:16


Ida: Det skjønner jeg! Jeg hadde garantert gjort det samme ;)

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent