6. desember

God morgen!

Nå har vi virkelig sovet ut her i huset. Vi sov mye lenger enn vi har pleid å gjøre på en stund, og da vi våknet og kikket ut vinduet oppdaget vi at det faktisk var veldig mye snø ute. Mye snø til Bergen Sentrum å være, riktignok ;) Veldig gøy!

Så langt har vi egentlig bare latet oss. Jeg har sminket meg og fikset håret, mannen har vert ute med Mushu, og spiller nå GTA V. Så var vi så sunne at vi spiste gulrotcupcakes til frokost. Hehe, det er vell lov i desember? Nå om noen timer skal vi dra ut av byen for å hente noe. Vi gleder oss masse :D Så nå kan dere jo lure i noen timer på hva det er inntil jeg blogger om det senere.

 

Face of the day

Jeg sliter veldig med å finne ut hvrdan jeg skal fikse bynene mine etter jeg ble blond. Før så brukte jeg bare en veldig varm dyp brun skygge, og det så både naturlig og veldig fint ut. Nå derimot har jeg prøvd endel forskjellig, og jeg finner ikke helt utav det. Jeg har jo en kald blondfarge, så jeg har prøvd veldig kalde lyse bruntoner. Men det ser liksom ikke helt bra ut. Og grå har jeg ikke helt troen på. Grå bryn liksom? Haha... Jeg farger uansett brynene og vippene mine svarte, men jeg har behov for å fylle de inn litt. Har egentlig ikke peiling på hva jeg skal gjøre med dem. En ting vet jeg da; jeg skal ikke fylle de inn med svart. Jeg gjorde nemlig det en stund i 10. klasse, og det var veldig lite pent :P

En annen observasjon er at sminke automatisk ser mørkere ut når en er veldig lys blond. Jeg sendte bilde til Mina på tirsdag tror jeg det var, av hvordan håret mitt så ut. Som svar fikk jeg noe ála: "Det kledde du virkelig, spesiellt med smokey eye". Da hadde jeg sminket meg i min "vanlige hverdagssminke" som så nesten naturlig ut når jeg hadde rødt hår. Veldig lyse shimrende bruntoner, ser plustelig ut som smokey eye. Merkelig, eller hva? På bildet over og ser sminken min mørkere ut enn den hadde gjort når jeg hadde rødt hår. Dessuten så kler jeg helt plutselig rosa lepestifter. Veldig gøy hvor mye en ny hårfarge forandrer!

 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent