Nytt familiemedlem

Jeg nevnte i forrige innlegg at vi skulle ut av byen for å hente "noe". Dere som følger meg på Twitter og Instagram vet jo dette allerede, men vi har altså fått oss en mops til!

 

Mopsen heter Lotta, og hun er 2,5 år gammel. Vi har henne foreløpig på "prøvetid", før vi eventuellt signerer kontrakt for å bli forverter for henne. Så ja, nå skal vi først ha henne i noen uker, før vi bestemmer oss 100% for om vi skal ha henne permanent eller ikke.

Hun er en utrolig snill og søt hund, og så langt har det gått helt supert. Akkurat nå ligger hun og slapper av i sofaen, og koser seg. Hun har tilpasset seg utrolig bra så langt i løpet av timene hun har vert her, og det er faktisk Mushu som er den problematiske av dem. Vi var ute på tur med dem nå i sted, og det er jo bare så utrolig mye mer spennende å plage Lotta enn å gå på tur og få gjort det han må før vi skal legge oss. Uansett er vi rimelig sikker på at det kommer til å gå seg til i løpet av de neste dagene. Mushu elsker vi jo over alt på jord, og Lotta er en utrolig snill og søt hund som vi tror blir et fantastisk fint nytt familiemedlem.2 kommentarer


Vilde Jensen
-06.12.2013 kl:23:51


Heii! Så koselig og fin blogg! Jeg er ny her og håper du kan ta en titt innen bloggen min, og gjerne legge igjen en kommentar etter deg. *hint* *hint* hehe
Nicole
-07.12.2013 kl:00:36


Vilde Jensen: Viss du er "ny her" bør du få med deg rimelig kjapt at det ikke lønner seg å legge igjen komentarer som trygler om besøk og kommentar. Jeg besøker konsekvent aldri noen som ber om besøk og kommentar.

Et lite tips: Legg igjen kommentarer som faktisk har noe med innlegget å gjøre, så får du kanskje faktisk besøk

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent