8. desember

Hei!

Det har blitt litt lite blogging i helgen som dere sikkert har merket. Vi har enkelt og greit hatt litt annet å drive med. Først og fremst har vi brukt mye tid på hundene. Det er jo litt spesiellt når vi plutselig har en ny voffs i hus! Ellers har vi gjort litt i hjemmet ettersom vi enda ikke er helt ferdige med å pakke ut enda. Vi har satt oss et mål å være helt 100% ferdig til fredag. Det begynner å bli litt latterlig at vi ikke har pakket helt ut når vi nå har bodd her i to uker...I kveld bestillte vi oss en pizza, og så Insidious Chapter 2. Den var faktisk en av de skumleste skrekkfilmene jeg har sett, så thumbs up for den. Alle filmene fra de folkene som har laget den er bra. Endelig faktisk gode skrekkfilmer. Sinister, Insidious, The Conjuring og Insidious Chapter 2 er alle veldig bra skrekkfilmer. Jeg elsker skrekkfilmer, men jeg må ærlig si at jeg ikke hadde sett en skikkelig bra en før jeg så de som jeg har nevnt nå.

I morgen så har jeg vell egentlig ikke noe spesiellt planlagt. Jeg håper på å orke å kanskje gjøre meg ferdig med julegavene i morgen. Jeg håper også at jeg får pakkene mine i posten som jeg venter på. Jeg er litt bekymret for at kanskje de har blitt hentet ut av noen andre. (De gadd nemlig ikke sjekke leg på postkontoret når jeg var der denne uken hvilket gjorde meg paranoid). De har sikkert ikke det, men likevel. Jeg har mottatt 1 av 3 pakker som jeg har bestillt, der den av pakkene som jeg betalte ekstra for at skulle ha raskere levering ikke har kommet enda. Dessuten har vi delt postkasse (med lås) med noen naboer. Men jeg er usikker på om noen andre egentlig får posten sin i den postkassen, for når det kommer brev i den blir de aldri hentet.... Sikkert bare jeg som er paranoid. Det kommer vell pakker i løpet av denne uken som sikkert ble litt forsinket pga ett eller annet.  

Uansett, nå skal jeg bare slappe av litt før jeg snart skal legge meg. Mannen jobber dag i stede for kveld den kommende uken, så da blir det litt forandring i døgnrytmen her hjemme. 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent