Insomnia

Altså; jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor kroppen min velger å holde fast på to totalt motstridende lidelser til samme tid. ME og Insomnia liksom. Fantastisk kombinasjon...

I natt var en søvnløs natt. Jeg "la meg" ved midnatt, og siste gang jeg så på klokken var rett før klokken 5. Så ringte vekkeklokken til mannen kl. 7, for han skulle på jobb. Så da fikk jeg i bestefall 2 timer søvn i natt.

Etter jeg "fikk" ME har naturlig nok insomniaen min blitt bedre, men den dukker stadig opp fremdeles. Søvnløse netter i lange tider på tross av at jeg er helt utslitt, har utrolig vondt, er så trøtt at jeg knapt klarer å holde øynene åpne og fungere. Det gjør meg bare enda mer redusert enn vanlig, ettersom jeg ikke har den "time-out'en" på natten. I stede blir jeg liggende å vri meg uten å få sove.

Nå i dag har jeg tenkt å bare få kjøpt ferdig julegavene. Jeg drar hjem til foreldrene mine om 8 dager, og det er bare alt for stressende å ikke være ferdig med gavene enda. Så jeg håper å bli ferdig i dag. Satser på at det går bedre enn i går, for det samme var "målet" i går, men jeg kom hjem med utelukkede ting til meg selv. Vel, jeg får prøve igjen i dag.


Trøtt i trynet much?

2 kommentarer


jizo
-10.12.2013 kl:11:29


lykke til med julegavehandlingen :)
Nicole
-10.12.2013 kl:13:53


jizo: Takk! :D

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent