11.12.13 - 2 års kjærestedag

Nok en dårlig natt. På tross av at jeg kun hadde sovet to timer natt til i går fikk jeg ikke mer enn 5 timer søvn i natt. Jeg er mildt sagt ikke i spesiellt god form i dag. Vondt over alt, utslitt, svimmel, osv. Jeg hadde egentlig planer om å bake i dag og få skrevet ut noe på kopibutikken, men det får bli i morgen. I dag har jeg og min kjære 2-årsdag, så jeg prioriterer å hvile meg opp så mye som mulig slik at jeg orker å spise ute i kveld. I fjor ble dagen vår ødelagt av julerush og sånt, så vi satser på en bedre feiring i år. Jeg håper virkelig jeg orker.

I mellomtiden ligger jeg på sofaen med mopsesønnen min, og koser med han. Lottis ligger på gulvet. Tror kanskje det ble litt varmt med dyne, masse puter og varmeflaske.

Mushu løp rett i noe hvitmaling når han var ute med N i dag tidlig, så nå er han hvit i halve ansiktet. 


Kledelig med hvite værhår altså! Han er til og med hvit på øretippen...

Jeg gikk på butikken på andre siden av gaten nå i sted (jeg måtte ha noe godt å spise og drikke på i dag). Jeg kjøpte blant annet en 4pk med julebrus fra Lærum i plastflasker, og i kassen sa damen at jeg måtte være forsiktig, for de knuser så lett.... Ehm, ok? Plastflasker knuser altså? :P Ellers så gikk jeg i pysj på butikken, uten sminke, og håret mitt er lilla noen steder. Jeg ser nok skikkelig bra ut. Noe lærte jeg i går; ikke sett deg til med Netflix når du har lillashampo i håret. Jeg er kvitt gulskjæret, men håret er litt lilla noen steder nå. Men det er jo sånt som går av i løpet av noen vask, så jeg er ikke så bekymret over det. Heller lilla enn gul synest da jeg :)

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent