12. desember

Altså, kan ikke jeg få sove skikkelig snart?

I natt lå jeg i sengen med vinduet på vidt gap og tviholdt på spybøtten. Jeg kaldsvettet så mye at jeg måtte stå opp for å skifte pysjamas, og smertestillende gjorde mindre enn ingenting for smertene. Når jeg endelig sovnet så fikk jeg i det minste sove litt, så jeg er veldig glad for det. Det er så utrolig kjedelig når jeg skal være så dårlig fordi jeg gjorde noe som for det fleste er det totalt motsatte av annstrengende.I går hadde jeg og min kjære 2-årskjærestedag, så vi skulle ut å spise. Ettersom vi gikk ut og spiste litt tideligere enn planlagt så overrasket jeg min kjære med kinobiletter. Etter vi hadde spist oss sprengmette på Inside gikk vi på kino og så This is the End, som i grunn var veldig bra underholdning. Da vi kom hjem var det for meg bare å legge meg i fosterstilling og trygle og håpe om at kvalmen, kaldsvettingen, smertene og alt det andre skulle gi seg.

I dag er jeg rimelig redusert, men jeg har i det minste blitt kvitt kvalmen. Så det er jo helt fantastisk. Å være kvalm må virkelig være noe av det aller verste jeg vet om i hele verden. Jeg skulle egentlig på NAV-møte i dag, men jeg fikk vite at det var avlyst fordi jeg hadde flyttet og er nå tilknyttet et annet NAV kontor. Det var jo en stor lettelse at jeg slipper å dra på møte i dag når jeg ikke egentlig orker å kle på meg engang, men jeg er litt bekymret for at det kan gå skeis med utbetalinger og sånt i flyttingen. Jeg sendte jo den nye sykemeldingen min til mitt gamle NAV-kontor i forrige uke. Håper alt ordner seg. Spesiellt nå som jeg skal søke om AAP. Viss jeg ikke får utbetaling i februar er det mildt sagt krise. Jeg må jo betale husleie osv. Uansett, tror det har lite for seg å bekymre seg for det. Jeg ringte NAV og snakket med de nå i sted for å høre med dem om hvor jeg skal sende papirer, så jeg gjør i hvertfall det jeg skal på den fronten. Viss noe går galt er det deres feil. 

Uansett, nå skal jeg prøve å slappe av litt, før jeg skal kle på meg og levere Lottis tilbake til eieren hennes ettersom vi ikke skal være forverter for henne likevel.

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent