13. desember

Elendig form dag 3. Akkuratt nå så ligger jeg vell egentlig og håper på at dette ikke er en langvarig "nedtur". Jeg har virkelig ikke lyst til å være skikkelig dårlig i julen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å dra hjem til foreldrene mine, kose meg med familien, spise masse god mat og kose oss. Jeg krysser virkelig fingrene og håper på det beste.

I dag bor jeg og Mushu på sofaen. Jeg orker ikke noe, han gidder ikke noe. Det er virkelig gull verdt å ha en hund (eller katt) til å holde deg med selskap. Jeg må ærlig si det har forbedret livskvaliteten min drastisk å ha han. Jeg ble sykemeldt i februar, og frem til mai var jeg helt alene hver dag mens mannen var på jobb, noe som ofte var 8 timer ++, 5 eller 6 dager i uken. Etter vi fikk Mushu i mai har jeg ikke vært alene hjemme en eneste dag. Det er virkelig gull verdt å ha han her. En blir veldig isolert av å ha M.E, så å ha dyr burde nesten være påkrevd. Dessuten så har han vokst opp til å bli en veldig veloppdragen og morsom liten person med masse personlighet, noe jeg elsker. Jeg er virkelig så utrolig glad i han.

Sist jeg reiste bort uten han var jeg borte fra han i en uke. Og flere ganger hver dag tenkte jeg "Å herregud, HVOR er Mushu?!". Jeg var redd jeg hadde mistet han eller noe, for jeg er så vant til å ha han med meg overalt. Dessuten var det veldig vanskelig å sove når jeg plutselig fikk ha hodeputen for meg selv, og ikke hadde en snorkende liten skapning liggende i nakken på meg.

Uansett så ligger vi altså her i dag. Jeg har ikke orket å finne meg noe mat enda, og det eneste jeg har gjort har vert å se litt YouTube og lese noen blogger. Etter jeg har slappet av en stund tenker jeg å lage kakao, og finne meg noen lussekatter eller julebrød med smør. Så blir det vell meg, Mushu og Netflix utover dagen da. 

2 kommentarer


jizo
-13.12.2013 kl:11:35


Håper du blir bedre!
Nicole
-13.12.2013 kl:17:48


jizo: Takk :)

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent