New in; julegenser

Jeg kan ikke si at formen har blitt noe spesiellt bedre, men jeg har kvikknet til litt i det minste. Jeg har vert ute med Mushu en liten tur, satt på en klesvask og hentet posten. Så det får være alt for i dag. I posten var det en pakke, og det var julegenseren til Mushu som endelig var kommet. Jeg var litt bekymret for at den ikke skulle komme frem i tide til vi drar i neste uke, men det gikk heldigvis med god margin. Så nå har tullingen en genser å gå med i julen. Vi har også en t-skjorte på vei som er "julete" som han også skal få gå med i julen. Og til julaften har vi en rød smoking-sløyfe for hund som han skal ha på seg.

Her er genseren, med dusker og hele pakken... (Den finnes i størrelse XS-XL, og andre fargekombinasjoner og. Mushu har den i Strl. M, og den er romslig)

Og bare en sånn liten FYI på slutten;

Han har overhodet ikke noe i mot å gå med klær. Liker han ikke noe, tar han det av seg (eller vi tar det av han dersom vi ser det minste tegn til at han ikke trives). Han har det heller ikke på lange tider av gangen. Nå som det er vinter så har han faktisk nektet å gå tur uten fleece-genseren sin fordi han fryser, så han forstår nytten av det i hvertfall.

Og en til:
Dersom du er ute etter hundeklær; kjøp på eBay. Jeg finner klær der som norske nettbutikker har inne til en brøkdel av prisen. Husker ikke navnet på nettbutikken, men jeg fant i hvertfall en norsk nettbutikk som hadde HELE sortementet sitt fra eBay (selvsagt uten å opplyse om det) men tidobblet prisen. Genseren på bildet kostet 40 kr på eBay. Jeg har en kjempefin og veldig bra fleece-genser til han for 20 kr, og Puppia-selene kostet 80 kr per stk da jeg bestillte den fra USA via eBay. Og den er autentisk, og hadde alt av merkelapper og prislapp og alt på. Så sjekk eBay for hundeklær, leker og utstyr generellt sett. Det er mye å spare med de sinnsyke prisene i norske dyrebutikker.

4 kommentarer


SaraAlexandra.com
-13.12.2013 kl:18:44


Har bestilt puppia seler fra ebay, billig :D
Nicole
-13.12.2013 kl:19:49


SaraAlexandra.com: Så bra! Utrolig mye å spare med tanke på hva sånt koster i butikk her i norge :)
Ida
-13.12.2013 kl:20:22


Kjempefin!
Nicole
-13.12.2013 kl:21:20


Ida: Takk! Synes den var så koselig og corny :)

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent