16. desember - ferdig med julehandel, og litt håroppdateringer

Da kan jeg endelig si det; Jeg er omsider helt 100% ferdig med julehandelen! Nå kan jeg bare slappe av, og kose meg med resten av juletiden uten stress. Spisebordet har blitt transformert til pakkestasjon, og det er ikke plass til så mye annet enn gavene akkuratt nå. Det blir endel gaver når en skal handle gaver til begge familiene. Ikke mye orden og system ute å går i spisestuen fortiden nei...

Ellers så skulle jeg kjøpe inn blekemiddel, og da jeg kom i kassen var det visst 3 for 2 på alle Depend produkter. Thumbs up for det! Viss tilbudet fremdeles er der i morgen skal jeg definitivt tilbake for å kjøpe 3 pakker til. Da har jeg jo til å ta etterveksten 3 ganger!

Jeg kjøpte  den som er til brunt og lysebrunt hår, enkelt og greit fordi den lysner mer. Den andre lysner 2-4 nyanser, mens denne lysner 2-6 nyanser (utifra hvor lang virketid du bruker). Så etter 45 min med denne burde jeg ha ganske så lys ettervekst. 

Her kan dere forresten se hvordan håret mitt er per i dag. Jeg har fremdeles noen gule skjolder, så jeg skal helbleke håret en siste gang til. Etter det blir det utelukkede lillashampo og bleking av ettervekst. På høyre side der er det forresten overhodet ikke så mørkt som det ser ut. Det er et tilfelle av dårlig belysning. Det guleste det er er likt den lokken ved ansiktet mitt på venstre side der. Og ja, det er en liten smule lilla helt øverst, enkelt og greit fordi jeg var litt uforsiktig og satte meg til å se Gossip Girl med lillashampo i håret. En vask til, så burde det være helt borte. Men det tok i hvertfall alt gulskjæret!
Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent