20. desember!

Det er bare så utrolig vanskelig å finne tid til å blogge når en koser seg så mye med familie.  Derfor ble det ikke noe blogging i går. I går var i grunn en kjempekoslig dag. Jeg stod opp alt for tidlig fordi Mushu hørte at de andre hadde stått opp, og synes derfor at han skulle det han og. Da var klokken 6:30. Etter det så dusjet jeg, spiste frokost, ordnet sminke og hår og sov noen timer på sofaen. Litt senere på dagen dro vi inn til Sogndal for å handle inn mat til hele julen. Og sånn som det ser ut nå blir det litt for mye godt på bordet i dagene fremover...

På matbutikken hadde de også et reinsdyr av alle ting med bjeller på. Dette synes da selvsagt lillesøsteren min var utrolig festlig. Så her er et bilde av lillesøsteren min og julereinsdyret.

(Jeg er utrolig imot at foreldre poster bilde av ungene sine på nett. Barna har rett til å velge selv om de ønsker å ha bilder av seg ute på nettet, og da de ikke er gamle nok til å bestemme selv bør de skånes. Bilder der ansiktet ikke synes synes jeg derimot er greit da det er ganske anonymt.)

På vei hjem var vi på et lite julebesøk på sykehjemmet til (ste-)farfaren min, og da vi omsider kom oss hjem var det taco til middag, og litt tv-titting før vi tok kvelden. Kjempekoselig dag med andre ord!

Én kommentar


oliviabriannne
-21.12.2013 kl:09:21


Kjempefin blogg plissssssss les min blogg da leser jeg din!!!!!!!!!!!!!

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent