God jul!

Beklager dårlig blogging de siste dagene. Ettersom jeg bare skal være her noen få dager til har jeg prøvd å tilbringe mest mulig tid sammen med familien min. I tillegg har jeg klart å bli syk. Det er egentlig ikke noen overraskelse med tanke på det ræva immunforsvaret mitt, men det er likevel kjedelig. Så her sitter jeg og hoster og nyser mens jeg knasker paracet og c-vitaminer. Så langt har jeg kun blitt verre ikke bedre desverre.

I går la vi pakkene under treet, dekket bordet til i dag, og la selvsagt pinnekjøttet til bløt. Jeg kjenner det lukter svakt av pinnekjøtt her nå på tross av den veldig tette nesen min. Akkuratt nå sitter jeg her og spiser en kakemann til frokost med dataen på fanget og julemorgen på skjermen. Jeg skal snart hoppe i dusjen og begynne å ordne meg, og i 11-12-tiden blir det julegrøt. Gleder meg! Men gleder meg definitivt ikke like mye som til pinnekjøtt kl. 17 og gaver senere på kvelden. Nesten som å være et barn igjen :)

Hvit duk, dobbel roccoco sølvbestikk og serviettringer i sølv. Det er jul det!

Jeg har med speilrefleksen min, så jeg gleder meg til å ta masse fine bilder i dag. Noen dukker vell sikkert opp på bloggen her også.

Håper alle har en super jul, og at alle har noen å være med. Jeg håper dere alle har masse fine gaver som venter på dere under treet, og at dere koser dere med julemiddagen, uansett om det er pinnekjøtt, ribbe, fisk, eller noe annet. God jul! 

2 kommentarer


Pauline Krohn
-24.12.2013 kl:10:15


God jul! :-)
Nicole
-24.12.2013 kl:11:09


Pauline Krohn: God jul til deg og! :D

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent