Velkommen 2014!

Da var det klart for det første innlegget i 2014. Utrolig rart å skrive 2014! Jeg har liksom nettopp vent meg til å skrive 2013. Men sånn er det jo hvert år.

I år har vi ikke gjort noe "spesiellt" på nyttårsaften. Det er flere grunner til det, men siden vi har valp som kanskje er redd, vi begge er forkjølet og jeg ikke er i spesiellt party-humør har det blitt sånn. Vi var hos svigermor og spiste pinnekjøtt i kveld, og tok en taxi hjem i 21-tiden. Etter det har vi kost oss med Harry Potter-maraton på tv, brus, chips og snop. Mushu har vert så utslitt etter å ha lekt med "grandonkel" Tiko at han knapt har giddet å løfte på hodet, det også under fyrverkeriet. Utrolig lettelse at han tar det så bra. Jeg hadde blitt veldig lei meg dersom han hadde vert redd, spesielt siden vi bor midt i sentrum.

Ærlig talt må jeg si at denne nyttårsaftenen har vert en av de beste. Jeg har kost meg masse, og slipper å være dårlig i morgen. Klar for å starte det nye året uten å være bakfull og med forverret helse.

Når det kommer til nyttårsforesetter så har jeg ikke tro på de klassiske "gå ned 40 kg innen mai og trene to ganger daglig". Jeg lager meg heller nyttårsforesetter som er gøy og oppnåelig å følge. En av mine er å "Kjøpe minst en ny designer-gjenstand" og å "fortelle de rundt meg at jeg er glad i dem oftere". 

Uansett; Jeg håper at alle dere har hatt en fantastisk nyttårsfeiring, og er klare for det nye året. Selv om en når som helst i løpet av året kan starte med blanke ark og nye fargestifter er det likevel noe spesiellt med 1. januar. Nytt år, ny kalender, nye muligheter.

Håper alle får et supert 2014! 

2 kommentarer


Victoria Wisløff
-01.01.2014 kl:01:47


Godt nyttår, håper du får et strålende 2014! :D
Nicole
-01.01.2014 kl:13:12


Victoria Wisløff: Takk! Godt nyttår til deg og! :D

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent