1. nyttårsdag

Da var det plutselig årets første dag. Merkelig ikke sant? Plutselig var det liksom 2014.

Vi stod opp for ikke så lenge siden, og har siden det bare slappet av egentlig. Sett litt søppel-tv, og nå har vi bestillt en pizza fra Peppes som mannen er ute og henter nå. Vi har jo til vanlig et vegansk kosthold, noe vi skal tilbake til i morgen, så vi skeier litt ut i dag. Jeg spiste ikke kjøtt fra begynnelsen av august til rett før jul, men jeg nekter å gå julen uten pinnekjøtt. Så i morgen er det tilbake til hverdagen igjen. Og vet dere hva? Jeg gleder meg til det. Kroppen min føles bare helt annerledes når en spiser vegansk. Du kjenner bare virkelig at det du spiser er det kroppen faktisk skal ha, og at det er bra for den. 

Uansett, nå skal jeg gjøre klar en film på tv'en her som vi kan se før vi spiser. Håper alle har en like fin første nyttårsdag som oss, og ikke er alt for bakfulle. Eller at dere i det minste hadde det så gøy at det er verdt å være bakfull i dag ;)

Jeg nyter en sminkefri tilværelse i dag, og har ingen planer om å skifte fra pysjen. I dag er det chilling for alle pengene her i huset.

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent