The last few days

Da tenker jeg at jeg er tilbake igjen. Slik som de fleste så trenger jeg en pause en gang i blant. Noen ganger trenger en bare å være litt "alene". (Med hermetegn fordi jeg var med familie, orket bare ikke sosiale media)

De siste dagene har jeg tilbragt i sogn. Jeg fløy hjem mandag kveld, og skal hjem igjen i morgen kveld. Ble litt raskere tilbake til sogn etter jul enn først antatt, men noen ganger blir det jo bare sånn. Det har tross alt vert veldig hyggelig å besøke familien, selv om jeg ikke var hjemme i Bergen i mer enn en uke fra jeg dro til jeg var tilbake.

Dagene her har stortsett gått med til å sove, spise og å være med familien. Her er i hvertfall noen bilder fra dagene :)

 

Venter på flyet til Sogndal!

Mine "guilty pleasures" når jeg flyr; et blad og snop. Kjøper aldri magasiner utenom viss jeg skal ut å fly! Sitter alltid igjen og angrer på at jeg kjøpte det, og synes jeg har kastet bort penger. Eneste bladet jeg kan kjøpe uten å få den følelsen er Vogue.

Hunden ble badet, og fikk håndkle på gulvet for å tørke seg, men katten ville også...

Jeg og lillesøsteren min kledde hundeklær på katten Rolf mens han sov... Han våknet ikke engang!

Lånte luen til fjortissøsteren min. Slik skal jeg og ha liksom! #omg #lol #bieberlove (Håper dere forstår hvor utrolig sarkastisk dette er ment)

 

Anyroad, slik har min uke vert!

4 kommentarer


Alette
-09.01.2014 kl:19:55


haha kattene dine, så søte :)
Nicole
-09.01.2014 kl:20:30


Alette: Takk! Kattene til foreldrene mine er veldig søte ja :)
Ida
-09.01.2014 kl:23:10


Kjøper oftest blad på reiser selv og. Syntes det er sløsing utenom :p
Nicole
-09.01.2014 kl:23:41


Ida: Helt enig :) Gøy på tur, men sånn utenom er det meningsløst for min del i hvertfall. Det meste som står er jo sånt som de fleste vet eller kan google seg til :)

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent