Juice

Skal si det var godt å komme hjem! Det er alltid utrolig koselig å være hjemme hos foreldrene mine, men det er også alltid godt å komme hjem.

Kvelden i går ble tilbragt forran tv-skjermen med en pizza, og i dag har jeg begynt på juice faste. Trenger virkelig det etter alt det grusome jeg spiste i julen, og egentlig også hele desember. Så nå blir det kun massevis av grønnsak- og fruktjuicer i en stund fremover. Først en uke, og viss jeg klarer så gjør jeg det lenger. Og når jeg har gjort det så lenge som jeg ønsker går jeg tilbake til det veganske kostholdet mitt. Annbefaler alle som interesserer seg for juicing å se "Fat, Sick, and nearly Dead". Utrolig bra dokumentar anngående å forandre kostholdet sitt, og spesielt juicing som en del av det.

Så langt har jeg drukket to ferskpressede juicer, og flere skal det bli i løpet av kvelden. Den første var bare grapefruit, og den andre var agurk, squash, selleri, spinat, ingefær, lime og eple. Den siste der er veldig "standard" for meg. Lager den til frokost hver eneste dag selv når jeg spiser vanlig vegansk. Ingenting er så godt som en fersk grønn juice på morgen. Vekker meg mye mer enn kaffe eller te.Juice i ølglass er et must ;)

Uansett, det er stortsett det som skjer hos meg i dag. Jeg juicer og slapper av, og det er også det jeg skal gjøre utover dagen. Hardt med en lørdagskveld uten noe som helst slags snop, ikke engang raw sjokolade. Men det går vell bra.

Håper alle koser seg masse i kveld!

2 kommentarer


Ida
-11.01.2014 kl:23:16


Juicemaskin må være gøy å ha! Lurer på om det er like enkelt å lage i smootiemaskin og:)
Nicole
-11.01.2014 kl:23:46


Ida: Viss en lager i blender blir det desverre ikke det samme da du får med fiberet og "maten" i det du juicer, så da mister en poenget med "juice faste". Men juicemaskin er veldig gøy å ha. Har brukt min så å si hver eneste dag siden jeg kjøpte den, og jeg er kjempefornøyd. Har Wilfa Juicemaster dersom du er på utkikk etter en bra en. Den presser juicen i steden for å sentrifugere den, så den beholder alle næringsstoffene og den får ut mer av juicen av frukten og grønnsakene :)
Ida
-11.01.2014 kl:23:53


Takk for tips :)

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent