Produktiv dag i leiligheten

For min del ble dagen i dag ganske produktiv egentlig, frem til jeg ble dårlig da. Nå ligger jeg her, og jeg tror kanskje jeg har fått omgangssyken... Kjedelig!

Etter en kaffe og en dusj tideligere i dag gikk jeg bort på ett av kjøpesenterene og kjøpte noe jeg har tenkt på lenge, nemlig vindusfolie. Vi bor i en høy førsteetasje med veldig store vinduer, og desverre går naboene forbi utenfor vinduet vårt når de kommer og går. Så siden vi flyttet inn i november har vi brukt de enorme svarte rullegardinene som hang her da vi flyttet inn. Det blir ganske mørkt og deprimerende å ikke få inn noe dagslys skal jeg si dere! Så i dag monterte jeg vindusfolien, så nå får vi masse lys, og inget innsyn. Dessuten ser vi heller ikke ut i bakgården, noe som også er et pluss...

(Vinduet er todelt, og høye personer rekker kanskje til midten av vinduet med vindusfolien. Så på vinduet oppe var det unødvendig å ta på folie)

Det er noen luftbobler under, men det fikser jeg fint en annen dag. Folien har ikke lim på seg, men henger fast uansett, så en kan ta den av og på så mange ganger en ønsker uten at den henger dårligere fast. Jeg fikk også endelig hengt opp gardiner i leiligheten i dag. Det må jeg si dere var en prøvelse... I en leilighet med ca. 3 meter opp til taket (kanskje til og med litt mer) der vinduskarmene har metallister rundt kantene under malingen er det ikke helt enkelt nemlig. Tror det ble  et ok resultat da, så jeg er fornøyd. Det viktigeste er at de henger beint, og at det ikke er innsyn, og det er jo ordnet nå.

Jeg skal definitivt poste mer bilder av leiligheten etterhvert! Vi driver enda og kommer oss på plass her. Vi har manglet litt diverse ting før, men nå begynner alt å komme seg her. Vi er uansett helt utrolig fornøyde med den nye leiligheten. Og det å gå fra å bo på 40kvm i et dårlig strøk på Danmarksplass/Solheim til å bo på 65kvm MIDT i sentrum merkes. Vi har jo så mye plass nå! Dessuten har vi absolutt alt vi skulle ønske rett utenfor inngangsdøren...

Én kommentar


Anette
-22.01.2014 kl:19:54


Huff, så kjedlig. Masse god bedring:)
Nicole
-22.01.2014 kl:22:00


Anette: Takk! ;-*

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent