25. januar

Altså, hva skjer med døgnrytmen min?! Jeg har forsøkt i nå ca. 2 uker å ordne den, og det blir bare verre og verre. I natt la jeg meg kl. 5:30, og våknet kl. 15. Kunne gjerne sovet lenger, men da måtte jeg faktisk opp fordi vi skulle i middag om 2,5 time og jeg måtte dusje og ordne meg. Tror døgnrytmen min er en tapt sak. Virkelig altså. Får vell bare forskyve den mer og mer til jeg til slutt er tilbake til vanlig leggetid kanskje? Det å døgne er ikke noe tema engang for meg, og det å legge seg tideligere er umulig. Så det får vell bli slik.

Så langt denne "dagen" har vi vert på bursdagsmiddag med familien til samboeren min. Vi var på Holbergstuen og spiste en helt nydelig 3-retters. Desserten var ikke noe å skryte av (noe som alle vi som hadde bestillt dessert var enige om), men både forrett og hovedrett var helt nydelig. Jeg har også forstått det at alkoholtoleransen min har gått rett i dass i løpet av det siste året. 2 glass øl og 1 glass vin, og her sitter jeg og fylleblogger. Heldigvis var den siste ølen inntatt etter vi skillte lag med familien da. Vi var en aldri så liten tur på Pygmalion og drakk en Hansa som ikke var så alt for god. I følge mannen var edn faktisk direkte ekkel... Men men!
Alt i alt har vi hatt en utrolig koslig kveld sammen med familien. Nå er mannen ute og kjøper litt smågodt til meg mens jeg ligger og slasker meg på sofaen.

 

Én kommentar


SARA SYNNØVE
-25.01.2014 kl:21:20


Huff, kjedelig når døgnrytmen ikke er på plass... Det vet jeg alt om, haha! ;)
Nicole
-26.01.2014 kl:01:08


SARA SYNNØVE: Ja, kjedelige greier :(

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent