Still blonde

Bestemte meg for å forbli blond jeg! Tok en kalkulert besluttning på det at det er mye større sannsynlighet for at jeg failer dersom jeg prøver å farge det ca. naturlig fremfor å bare bleke etterveksten. Så satser jeg på å ta meg en utenlandstur i sommer kanskje, og får da farget det tilbake. Men jeg er faktisk usikker om jeg vil det. Innser det at jeg trives veldig godt som blondine, så kanskje jeg bare fortsetter å være det? Jeg er ganske ubesluttsom i blant som dere kanskje har oppdaget.


Ingenting er som en sminkefri dag med chilleklær. I dette tilfelle Fallout t-skjorten min <3

Ellers så er det fint lite action her. Jeg jobber med å fikse døgnrytmen min, Mushu er en slapp liten pug, og mannen styrer på med det vanlige, jobb og studier med andre ord. Mannen stod opp endel timer før meg i dag, og da jeg stod opp tenkte jeg for meg selv at "Åh, så deilig. Jeg skal spise pasta med pesto til middag i dag!". Dere kan tenke dere nedturen var stor da han hadde spist hele pestoen på egenhånd før jeg stod opp. Hallo? Det er jo 4 posjoner i et sånt glass! Grrrr!!!! 

Oh well! Klokken er 0:30 snart, og det er desverre ikke noen butikker som selger pesto så sent. Jeg synes virkelig at Seven eller Deli burde ha pesto.... Meh! Resten av "dagen" (jeg sa døgnrytmen min er fucket!) er planen å slappe av, ta bilder til ett innlegg som er skrevet ferdig, finne på noe å spise til middag, og kanskje spille litt Skyrim. Vi får se! 

Én kommentar


fashionsupport
-30.01.2014 kl:12:21


Hei :) Takk for en hyggelig kommentar. Helt enig, men nå skriver jeg bare det som føles naturlig for en blogg som alle kan lese. Det er jo tross alt ingen hemmelighet at det er flere som forstår bokmål i motsetning til nynorsk.

Klem Marie
Nicole
-30.01.2014 kl:23:04


fashionsupport: Helt sant! Vet om flere som mer enn gjerne klikker seg ut av en blogg utelukkede fordi de synes nynorsk er vanskelig/kjipt å lese :)

Skriv en ny kommentar


-Kommentarer om konkurranser og reklame for egen blogg blir ikke godkjent
-Krenkende eller støtende kommentarer blir ikke godkjent