30 days challenge

30 Days Challenge: Day 7


Day 7 - Your zodiac sign and if you think it fits your personality 

"Leo is the fifth sign of the zodiac. These folks are impossible to miss, since they love being center stage. Making an impression is Job One for Leos, and when you consider their personal magnetism, you see the job is quite easy. Leos are an ambitious lot, and their strength of purpose allows them to accomplish a great deal. The fact that these folks are also creative makes their endeavors fun for them and everyone else. It's quite common to see a Leo on stage or in Hollywood, since these folks never shy away from the limelight. They are also supremely talented and have a flair for the dramatic. Warmth and enthusiasm seems to seep from every Leo pore, making these folks a pleasure to be around. They do love pleasure! "

 

De fleste som kjenner meg vil nok si jeg er en typisk løve. Jeg har sterk personlighet, sterke meninger, og trives med masse oppmerksomhet. Jeg er også ambisiøs, og kreativ. Ellers er jeg ikke så veldig vanskelig å krangle med ettersom jeg er ekstremt stolt, og står på mitt. Jeg er heller ikke den som sier unnskyld, ever, så en krangel med meg blir raskt slutten på vennskap.

Jeg vil nok si at løven passer meg ganske så bra :)

30 days challenge: day 6


Day 6 - Write 30 interesting facts about you
Tja, om det er noe interessant kan jeg ikke garantere, men her er vell i det minste 30 fakta!

1 - Jeg har VELDIG store problemer med folk som spiser ekkelt. Viss de fks smatter klarer jeg ikke å fullføre måltidet ved samme bord som dem. Jeg har også generellt sett problemer å høre på at folk spiser viss jeg ikke spiser. Det er bare så utrolig ubehagelig for meg at jeg faktisk noen ganger kan begynne å grine av det. 

2 - På grunn av det har jeg innført spaghetti-forbud i huset. Vi kjøper kun pasta (penne eller macaroni) fordi spaghetti-spising når en ikke ruller det inn på gaffel på italiensk-vis er den ultimate triggeren for meg.

3 - Jeg går kun til frisør en gang i året. Jeg blir ALLTID missfornøyd, så jeg gidder rett og slett ikke å bruke pengene mine på det.

4 - Jeg blir alltid missfornøyd når noen "gjør noe på meg". Type; frisør, lakke negler, legge makeup, fikse bryn osv. Jeg må gjøre alt sånt selv innenfor rimelighetens grenser.

5 - Til en viss grad har jeg sosial angst. Fremmede mennesker er det verste jeg vet. Jeg kan overhodet ikke small talk.

6 - Jeg drikker pepsi max nærmest hver dag

7 - Vanligvis prøver jeg å spise minst mulig "carbs" type brød, pasta, ris osv. rett og slett fordi jeg blir dårlig av det.

8 - Favorittmaten min er som følger: Blodig biff med soppsaus, polish dumplings og raspede rødbeter på favorittrestauranten min, og penne med pesto, scampi og calamari.

9 - Den beste desserten jeg vet i hele verden er tiramisu. Finnes det på menyen? Da SKAL jeg ha dessert.

10 - Jeg har støv på hjernen så til de grader. Det har min mor og mormor også, så jeg er rimelig sikker på at det er arvelig. Jeg får nesten angstanfall dersom det er flekker/støv på bordene eller viss det står noe skittent/brukt på bord.

11 - Jeg er et hundemenneske, men er likevel glad i katter. 

12 - Stortsett hele livet har jeg hatt både katt(er) og hund samtidig.

13 - Min første hund var en West Highland White Terrier (Westie) som het Terri.

14 - Han het Terri fordi det er samme type hund som TinTin har, og jeg likte VELDIG godt TinTin når jeg var liten.15 - Jeg kjøpte min første designer veske til meg selv til 18-årsdagen min. Det var en LV Neverfull GM. Beste kjøpet noen gang.

16 - Jeg er RAR når det kommer til mat. Jeg HATER svinekjøtt (ribbe, koteletter osv), men jeg ELSKER parmaskinke, serranoskinke, og sommerkoteletter fra grillen. Men det er da de ensete unntakene.

17 - Når jeg er ute og spiser bestiller jeg nærmest aldri brus til drikke. Da drikker jeg iste, vann, juice, vin eller øl.

18 - Jeg er litt over gjennomsnittet glad i å rydde og organisere. Filofax'en min er min beste venn. Sannsynnligvis har jeg en viss grad av OCD.

19 - Du ser meg nærmest aldri i jeans og t-skjorte. Jeg hater å gå i t-skjorter.

20 - Jeg farger både vipper og bryn. Selv om jeg ikke er helt ginger (håret mitt er mer cognac-farget) så har jeg gjennomsiktige vipper og bryn. Veldig lite pent!

21 - Mesteparten av klærne mine kjøper jeg på Zara. Jeg hater kvaliteten på klær fra fks HM.

22 - Opprinnelig er jeg fra Bærum.

23 - Jeg har en sterk preferanse når det gjelder ketchup. Jeg MÅ ha Heinz ketchup. Idun går kun greit til pommes frites.

24 - Når folk klager over dårlig hud men samtidig bruker dårlig sminke og crappy hudpleie rager jeg sterkt inni meg. Må faktisk telle til langt lenger enn 10 for å roe meg ned...

25 - Jeg hadde tideligere veldig sterk sprøyteskrekk, men ble "kurert" ved senteret for ordontofobi på Haukeland. Jeg har gått fra å løpe skrikende ut fra legekontor når de for 10. gang har prøvd å gi meg stivkrampevaksine til å ha 3 tatoveringer, 4 piercinger og være fullt vaksinert.

26 - Drømmevesken min er en  LV Alma GM i fargen "pomme d'amour"

27 - Jeg flyttet ut få dager etter 18-årsdagen min

28 - I 10. klasse tror jeg at jeg gikk med bukse på meg kanskje 3 ganger hele skoleåret. Det året gikk jeg KUN i kjole eller skjørt.

29 - Jeg er virkelig utrolig kresen på sko. Det er nesten helt umulig for meg å finne noe jeg liker 100%

30 - Du ser meg så godt som aldri i hvite klær. Ja, jeg er klønete, men viss jeg har noe hvitt på meg så er det fult i flekker før jeg i det heletatt har kommet ut døren viss jeg skal noe. Det fungerer rett og slett ikke.

 

Det var da altså 30 facts. Jeg kan ikke garantere det var spennende lesning, men sannsynligvis har du fått vite noe du ikke visste om meg fra før av.

 

30 days challenge: Dag 4


Day 4 - Your views on religion

Jeg hater å snakke om religion. Synsing og troing er ikke helt min greie. Personlig så tror jeg ikke på noe. Jeg er døpt, har tatt første kommunion og blitt fermet (samme som konfirmasjon i protestant kirken) i den katolske kirken, men dette var i aller høyeste grad noe jeg gjorde "for familien". Ble rett og slett alt for mye bråk ellers. (Mamma er nok redd for at jeg skal ende opp i helvette :p )

Til daglig så diskuterer jeg aldri religion. Jeg synes folk skal få tro på akkuratt det de selv ønsker, så lenge de ikke prøver å force det på andre. 

30 days challenge: Dag 3


Day 3 - Your views on drugs and alcohol

Personlig så er jeg ingen "stordrikker". Jeg koser meg med et glass vin, champagne eller en drink i blant, men det er stortsett "it". Jeg kunne aldri ha tenkt meg å være på fylla hver helg, det er bare ikke slik jeg er. I år drakk jeg ikke fra 1. januar til slutten av mars, rett og slett fordi jeg verken hadde behov eller annledning. Når jeg drikker er det stortsett til mat. Å gå på "byn" er virkelig ikke min greie. Ellers så verken røyker eller snuser jeg, og synes beggedeler er veldig ekkelt. Ikke mye som er eklere enn et kyss som smaker en av delene. Blæh!

I løpet av oppveksten min har jeg fått et veldig sunt forhold til alkohol vil jeg selv si. Jeg har lært at en kan ha det minst like morsomt uten alkohol, og at det er viktig å drikke med måte. Du kan drikke uten å bli full, og ha det gøy likevell. Jeg personlig liker mye bedre å ta meg et glass vin til middagen på en onsdag, enn å drikke en flaske vin på lørdag. Det at min mor og stefar har oppdratt meg til å ha et såpass sunt forhold til alkohol er jeg uendelig takknemmelig for. For viss det er noe jeg synes er det mest harry, trashy, slutty og mest low-life jeg vet om så er det jenter som blir sanseløst drita, og ender opp i en grøft før morroa i det heletatt har begynt. Dette er da en stor del av "den norske drikkekulturen", så det er ikke noe sjeldent syn. Likevel avstår jeg sterkt fra dette, og har egentlig store problemer med å være venner med folk som ikke ser noe problem i det. 

Når det gjelder "drugs", altså narkotika så har jeg aldri prøvd og skal aldri prøve. For det første så ser jeg ikke noe poeng i det. Ellers så er jeg en sann kontrollfriik, og blir aldri full engang fordi jeg ikke vil "miste kontrollen" (og fordi jeg synes det er veldig trashy), så å prøve noe i den dur er definitivt helt uaktuelt. Jeg kunne heller aldri ha vert sammen med noen som enten røykte hasj eller "gjorde" andre ting. Jeg er sterk mostander av narkotika, og sånn er det.

30 days challenge: Dag 2

Day 2 - Where you'd like to be in 10 years

Tja, si det... I grunn har jeg et visst "bilde" i hodet av hva jeg ønsker å ha om 10 år. I en ideell situasjon har jeg og min kjære da kjøpt en nydelig stor leilighet som det nå er opp til oss (les: meg) å innrede. Denne leiligheten har et nydelig stort soverom, eget bad med badekar og en stor walk-in garderobe (som selvsagt innen den tid inneholder mangfoldige designervesker og sko). Ellers er leiligheten romslig, med masse lys fra store vinduer og det er høyt under taket. I tillegg har den en nydelig balkong som vi kan spise frokost på om sommeren. Leiligheten er forhåpentligvis i USA, men rett her i Bergen trives jeg så utrolig godt at det gjerne kunne vert her også.

Ellers så skal jeg og min kjære være lykkeligere enn noen gang, og helst skal jeg ha en diamantring på venstre ringfinger, forhåpentligvis også en giftering. I tillegg har vi fremdeles hunden vår som da begynner å bli en gammel gubbe, samt minst en pug til. (Pugs not drugs folkens!) Selvsagt har vi også romslig økonomi med mulighet til å dra på ferie flere ganger i året, og å kunne kjøpe oss det vi ønsker oss. Vi skal begge ha fått studert det vi ønsker, og har en jobb vi er fornøyd med. 

Sist men ikke minst, og gjerne viktigst: Jeg er frisk...