Blogg

Jeg har flyttet!

Som dere sikkert har merket så blogger jeg ikke her lenger. Jeg har satt inn kode for automatisk videresending, men det er mulig den ikke fungerer i alle nettlesere.

Viss dere ikke blir automatisk videresendt kan dere klikke på lenken nedenfor så kommer dere frem.

 

http://nicolecla.com

 

Sees der!

 

Ellers kan jeg annbefale dere å følge meg på bloglovin, så har dere aldri glipp av et blogginnlegg igjen!

Svar på spørsmålsrunde!

Jeg vet ikke om dette blir for personlig for deg, men hvordan gjør du og kjæresten din det med husarbeid? Og rydding og alt sånt? Lurer fordi jeg er nesten i samme båt som deg. Jeg har nok ikke ME ifølge en spesialist, men jeg har tilnærmet lik tilstand. Men her hos oss blir vi ikke enige. Han vil gjerne ha det superryddig hele tiden, men jeg orker jo ikke å gå å rydde hele tiden( eller vaske). Så lurer litt på hvordan dere gjør det :)

- Vi har nok situasjonen litt omvendt enn dere. Jeg er den superryddige, mens min kjære tar litt lett på rydding og sånt. "Ikke noe å stresse med, og i hvertfall ikke vits å kaste noe i bosset viss du kan legge det på bordet i mellomtiden". Likevel blir det til at det er min kjære som gjør det meste av husarbeidet. Jeg er desverre så dårlig til tider at jeg knapt kan lage min egen mat og gå på do, så det er han som gjør det meste. På gode dager bidrar jeg så godt som jeg kan, og lager middag til oss, rydder kjøkken osv. Dette har han grenseløst med forståelse for, noe jeg setter utrolig stor pris på. Arbeidsdeling blir nok veldig individuellt fra par til par i en situasjon som denne, men jeg må si jeg har verdens beste kjæreste som gjør så utrolig mye hjemme i tillegg til å jobbe og trene.

 

Hvilken rase er valpen dere har kjøpt?

-Det er en nydelig liten pug/mops gutt!

 

Er du sunn?

-Hehe, nei. Egentlig tvert i mot. Siden jeg blir liggende så mye hjemme og er såpass dårlig er det mye "trøst" i å kose seg med mat. Jeg "passer vekta" men koser meg nok litt for mye til at det er sunt. Noen dager når jeg er skikkelig dårlig orker jeg ikke mat i det heletatt, så da prioriterer jeg å få i meg hva som helst (altså det jeg har mest lyst på), ikke noe sunt.

Hvor mange ganger i uka trener du?

-Jeg trener ikke i det heletatt. Det er ikke alltid jeg har krefter til å stå opp av sengen engang, og jeg kan bli sengeliggende av en handletur så det å trene er uhørt.

 

Hvilken foundation bruker du?

-Favoritten min er Chanel Vitalumiere Aqua. Desverre er denne litt for mørk for meg på sen høst, vinter og tidlig vår. Derfor bruker jeg Tikei Mineralfoundation. Jeg er veldig fornøyd med begge. Jeg har prøvd mye foundation, og av alt jeg har prøvd er dette mine to favoritter.

 

Hvor mye sover du?

-Jeg sover fra 12-18 timer om dagen, avhengig av dagsformen. På "bra dager" sover jeg i ca. 9 timer om natten, så sover jeg 3-4 timer til i løpet av dagen. På dager sånn som i går står jeg knapt nok opp.

 

Hvilken is er din favoritt?

-Jeg har flere favorittiser, men her er topp 4: Amerikansk is som du får kjøpt i Polen, Mint og sjokolade is, Ben and Jerrys Cherry Garcia (Finner den ikke noe sted fortiden?!) og Softis 

 

Det var spørsmålene for denne gang! Overraskende få som sendte inn spørsmål faktisk. Det var flere som hadde bedt meg om å ha spørsmålstunde, men ingen av disse var blant dem som stilte spørsmål. Merkelig, hehe :) Uansett; takk til alle som sendte inn spørsmål, så håper jeg at dere fikk svar på det dere lurte på :)

Husk spørsmålsrunden!

Jeg har en pågående spørsmålsrunde. Den varer frem til kl. 23.59 i kveld, så det er bare å spørre om hva som helst frem til den tid. Legg igjen spørsmålet ditt som kommentar, så blir alle spørsmålene besvart i et eget innlegg mandag 15. april.

Spør i vei!

(Forhåndspostet innlegg) 

Spørsmålsrunde! (Avsluttes søndag 14. april kl 23.59)

Jeg fikk en kommentar i går fra en leser som ville at jeg skulle ha spørsmålsrunde. Jeg er ikke vanskelig å be, så det er bare å kjøre på. Spør om hva som helst mellom himmel og jord :)

For at spørsmålet skal bli besvart må det postes som kommentar i dette innlegget. Spørsmålsrunden blir avsluttet på søndag 14. april kl. 23:59. Inntil da er det bare å spørre og grave i vei. Innlegg med svar kommer da til å bli postet i løpet av mandagen.

Kjør på! 

(Støtende, upassende eller alt for personlige spørsmål vil ikke bli besvart)

Nytt design!

Som dere ser har jeg fått meg nytt design. Det er Ingvild Aasheim som driver bloggen http://iaa1996.blogg.no/ som har laget det. Det er et gratisdesign, så det er tigjengelig for alle. Jeg har bare ordnet noen små-ting som å bytte til min egen header, bilder osv.

Det er ikke helt perfekt, men det kan jeg kun blame mine manglende html-ferdigheter for. Jeg skulle for eksempel ønske meg widgetsene mine tilbake, og "følg på facebook" knappen. Jeg har lagt til linker til både bloglovin og facebook i side-baren, men det er ikke helt det samme. Så får jeg ikke til å legge til min egen følg på facebook-knapp. Og jeg får ikke til å bytte cursor. Ganske plagsomt. Jeg kan faktisk en god del html, men tydeligvis ikke nok. Jeg tror jeg setter ting inn på riktig sted, men det er tydeligvis ett eller annet som ikke stemmer.

Uansett, jeg prøver å ha det slik som dette en stund fremmover, så får vi se om jeg bytter viss jeg ikke er fornøyd. Jeg liker i hvertfall kjempegodt at det er så lyst og fint, med brede innlegg med masse plass til bilder. Love-hate-relationship! Kanskje jeg egentlig bare bør betale noen litt for å skreddersy et til meg?

Hva synes dere?

Butterfly fly away

For en gjennomsnittlig 18 åring har jeg ikke oppnådd mye. Jeg har ikke fullført videregående, jeg har ikke lappen, og jeg skal ikke studere til høsten. Selv er jeg likevel utrolig stolt av meg selv. Mitt største «mål» og ønske var å bli selvstendig. Bo for meg selv i en by, og ha mitt eget liv. Når jeg ser på de rundt meg på min alder kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er stolt over å ikke bo hjemme, og leve livet mitt på andre sine premisser.

Selvsagt er det en utrolig stor frihet å bli forsørget av foreldrene, få servert middag hver dag, og få nyvaskede klær levert «på rommet». Likevel er det en stor begrensning. «Hvor har du vert?» «Hvor skal du?» «Når kommer du tilbake?» «Hvem skal du være med?» Noe av det beste jeg har gjort i livet er å flytte hjemmefra. Ingen spørsmål og innblandinger, ingen som prøver å fortelle deg hvordan du burde leve livet ditt. Bare deg alene med valgene dine.


(Bide fra weheartit.com)

Uansett om foreldrene dine er de beste i verden, så kommer det en dag før eller siden der du vet at du må begynne å leve ditt eget liv. Du kan ikke ut i all evighet spør om tillatelse til ting, informere om tingog la de besteme. En dag må du pakke sammen tingene dine, og flytte ut.

Å flytte ut er en blanding av skummelt og fantastisk. Jeg husker det som om det var i går, og ikke et halvt år siden. Jeg satt på bussen med alle klærne mine pakket i bagger, og var helt lamslått av frihetsfølelsen. Verden var min, og jeg kunne gjøre akkurat det jeg ville med livet mitt. Det var kun jeg som satte begrensningene. Jeg kjente at jeg satt på kanten av stupet. Nå var alt opp til meg.

Foreldrene mine (her ønsker jeg å sterkt spesifisere at jeg mener min mor og stefar)  er virkelig fantastiske mennesker, og har alltid støttet meg og vert der for meg. Likevel ville alltid dagen da jeg forlot redet komme. Å forlate redet er noe av det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Nå er jeg klar for å starte et nytt liv. For meg selv.

New in!

Før jeg dro på kino i går svingte jeg en kjapp tur innom Cubus. Jeg trengte nye jeans, og jeg er veldig glad i de super-stretchy skinny jeansene som Cubus har. Men det skal ærlig sies at det er det eneste jeg kjøper som Cubus har. Det er bare ikke spesiellt mye fint der.


Mener bestemt disse heter Abbey Jeans

Har blitt mye jeans-kjøping i det siste merker jeg. Saken er egentlig bare det at jeg går veldig mye i jeans, og så gikk to av jeansene mine i stykker samme uke. Så jeg trengte nye. Nå har jeg i hvertfall et par nye svarte jeans, og nye mørke blå jeans.

Håper alle har en fin lørdag!

Pakke i posten 09.03.13

I dag er jeg bare helt ødelagt. Jeg er så dårlig at jeg er nesten litt usikker på om jeg klarer meg gjennom dagen. Så mens jeg finner ut av det ligger jeg i hvertfall her og knasker smertestillende. Min kjære var så grei at han hentet posten før han dro på jobb, og der var det en aldri så liten pakke til meg, nemlig sovemasken min. Jeg bestillte denne først og fremst fordi jeg sover mye på dagen, og ikke orker å flytte meg ut i sengen alltid, og her i stuen er det litt for lyst til å sove. I tillegg skal jeg ut å reise endel fremover, og det er bare utrolig deilig å ha muligheten til å ta på seg en sovemaske, bruke ørepropper, og bare stenge ute verden når en reiser.

Kjempesøt, ikke sant?! Kjøpte den fra en random selger på ebay, betalte 6 kroner. Dyrt! Den stenger faktisk ute lys overraskende godt, dessiten synes jeg den var litt for søt bare.

Planene mine nå er å hvile en god stund, og sikkert tilbringe resten av dagen med The Vampire Diaries maraton etter det. Fint lite annet som kan gjøres i dag. Sjekk innom senere for et innlegg om gårsdagens innkjøp!

Ha en fin lørdag!

Gårsdagens antrekk; Jeffrey Campbell, Guess og Louis Vuitton

I går var jeg som kjent på kino. Når jeg skal på kino pleier jeg alltid å ha på meg MASSE klær ettersom jeg er en frysepinne av dimensjoner pga helsen min. Derfor ble det både ullgenser og ullsokker. Du trenger ikke å gå glipp av å være fint kledd fordet om du vil være varm :)


Genser Benetton // Jeans Cubus // Sko Jeffrey Campbell // Klokke Guess // Veske Louis Vuitton Neverfull (ikke avbildet)

Favorittgenseren min <3 Har to av dem, og de er bare de varmeste, beste og mest behagelige genserene jeg har eid i hele mitt liv. Forresten; Viss du kjøper disse vil jeg annbefale deg å gå ned minst en strl. Jeg kjøpte disse i strl M som er det jeg oftest bruker. Hadde jeg prøvd dem på i butikken hadde jeg defintivt gått for strl S.

Jeffrey Campbell skoene fikk sin første luftetur i dag. Overraskende enkle å gå med! Var ikke ubehagelige, og du følte deg faktisk ganske stabil (men høy!). Gikk fra leiligheten til bybanen, tuslet litt rundt i sentrum, opp til kinoen, og ned igjen til bussen uten å få vondt i beina. Yay to that! MEN..... Jeg måtte gå en LANG omvei, fordi bratte bakker er ikke JC-territorie... Jeg skulle ned en litt (ganske bratt bakke) men snudde etter ca 1 meter. Følte jeg kom til å gå på tryne, så jeg prøvde å snu og gå opp igjen. Da fant jeg ut at du under INGEN omstendigheter må stå sidelengs i en bakke med disse. Det var først da jeg VIRKELIG holdt på å gå på tryne. Gikk heldigvis helt fint, og jeg slapp fra det med skrekken. Men det ble en lang omvei :P

Anyway, dette var da outfit for kinodaten min i går :)

Håper alle har en fin lørdag!

Kinodate

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino. Meg og min kjære så "Lincoln". Filmen var virkelig helt utrolig bra. Annbefales på det sterkeste! Dessuten er det alltid hyggelig med kjæreste-tid utenfor husets fire vegger :)

Siden det er fredag koste jeg meg med smågodt, sjokolade og cola til filmen. En gang i uken må være greit. Nå sitter jeg i hvertfall og er lovlig kvalm. Bedre å spise seg kvalm på det, for da har jeg ikke lyst på det før til neste fredag igjen.

På veien hjem måtte vi vente på bussen en god stund, så vi bestemte oss for å kjøpe med noe godt hjem. Så nå sitter vi her og skal se første episode av American Horror Story, og kose oss med vår absolutte favorittis. Ingen over, ingen ved siden av. (Untatt Ben & Jerrys Cherry Garcia, men den er vist umulig å få tak i fortiden?) Noen av dere som ser American Horror Story, og hva synes dere i såfall om den?

I morgen kommer det innlegg med outfitbilder fra i kveld. Et hint; Jeffrey Campbell.

Håper alle har en fin helg, enten du er inne eller ute :) 

Caviar manicure

Jeg fikk Ciaté caviar mini bar kit til jul, og hadde ikke fått prøvd det enda. Tenkte at å prøve det i dag er like greit som hvilken som helst annen dag, så da ble det caviar-manicure. Jeg endte opp med å bruke samme Ciaté lakk på alle neglene, men kuler kun på en negl på hver hånd.Ganske enkelt og greit å få til, og jeg synes i hvertfall at det ble kjempestilig. Bildet får det til  virke som om kulene er ugjevne og utstikkende, men i realiteten ligger de tett i tett på hele neglen. Har mine tvil om hvor lenge dette kommer til å holde, men til en kveld en skal noe spesiellt er det ihvertfall kjempestilig. Og selve Ciaté lakken hadde den sykeste dekk-evnen. Full dekkevne på første strøk!

Har du prøvd caviar manicure?

Ha en fin fredag!

No amount of sleep in the world could cure the tiredness I feel

Jeg må ærlig si jeg hadde forventet å føle meg litt bedre i dag. Slik er det stortsett alltid når jeg faktisk skal noe. Jeg har laget meg et bilde i hodet om hvordan dagen kommer til å bli, så ender det sjelden opp med å faktisk bli sånn. I mitt hode skulle jeg vert sprudlende og full av energi. Dette er da desverre ikke tilfelle. Nå har jeg nettopp sovet (veldig) lenge, og skal hvile store deler av dagen. Det er eneste måte å komme meg gjennom dagen på. Dagene mine består av utmattethet og smerter. Aldri noen pause, kun opp og nedturer.

I kveld skal jeg på kino, så jeg prøver å hvile meg opp til det. Ikke at det er mulig, men jeg skal i hvertfall være mest mulig uthvilt til den tid. Det er godt å komme seg ut av huset, selv om jeg vet jeg blir sliten av det. Det å komme seg ut av huset og "orke" å gjøre noe normalt setter jeg enormt stor pris på. Det å gå å kjøpe seg en bukse, se i butikker, handle mat, gå på kino, er helt normale ting som jeg setter stor pris på å få gjort. For meg er det en liten "seier" i hverdagen. Jeg blir sliten etterpå, muligens veldig dårlig i flere dager, men det er verdt det.

Det er overhodet ikke slik at jeg "planlegger å overnastrenge meg", men slik blir det ofte. Jeg gleder meg i hvertfall masse til å se "Lincoln" på kino i kveld, og ingenting skal hindre meg i å kose meg med det.


(Bilde hentet fra weheartit.com)

Håper alle har en fin fredag! Og gratulerer med kvinnedagen til alle med-kvinner. En trenger ikke være en rødstrømpe for å si det :)

Bloggtips; kommentarer

Det er ikke noe å legge skjul på at å kommentere andre sine blogger er en gylden sjangse til å skaffe flere lesere. Når jeg besøker en blogg setter jeg alltid av noen få minutter ekstra til å kommentere et innlegg. Dette er selvsagt veldig hyggelig for bloggeren som får respons på innlegget sitt, men også hyggelig for meg som gjerne får et besøk. Noen ting er desverre store fallgruver som jeg ser mange faller i når de kommenterer både min, og andres blogger. Gjerne også når de svarer på kommentarer de får.

 1. Ikke be om besøk/komentarer i komentaren du skriver. Kommentarer som lyder "Fin blogg! Kommenter gjerne tilbake?", eller noe i den dur. Ikke bare viser du at du ikke leste innlegget, men også at det ENESTE du ønsker er et besøk og en kommentar. Dette er raskeste måte å IKKE få et besøk på. Jeg besøker som regel ALLE blogger som kommenterer hos meg, men aldri de som kommenterer slik som det. Det du burde gjøre i stede er å faktisk lese innlegget og kommentere noe relatert til innlegget. Garantert en fornøyd blogger som mer enn gjerne setter av noen minutter til å besøke bloggen din, og kommentere ett innlegg.

 2.  Svar skikkelig på komentarer. Du skriver et blogginnlegg, og spør et spørsmål til leserene i blogginnlegget. Når de kommenterer svarer de gjerne på spørsmålet. Når svaret de får er "ok" viser det at du ikke kunne brydd deg mindre. Dette gjelder også viss noen kommenterer at du har fint hår/klær/sko osv, og du svarer "Takk?" med er SPØRSMÅLSTEGN. Jeg fikk den kommentaren i svar engang fra en blogger når jeg hadde gitt et kompliment om antrekket. Takk på en skikkelig måte, og svar på en skikkelig måte. Hvor mye energi tar egentlig et "Så gøy at du var på skolen i dag!" eller et "Tusen takk! :)" Fremfor "ok" og "takk?".

 3. Ikke spam kommentarfeltet. Jeg vet du sikkert har veldig lyst på et gavekort på 100.000kr på bullshit.no, men spar folk for maset om å melde seg på alt mulig dritt. Jeg godkjenner ihvertfall ikke den typen kommentarer 


(bilde fra weheartit.com)

Der har dere 3 tips til hvordan IKKE kommentere, og tips for hva du kan gjøre i stede. Følger du disse tipsene når du kommenterer vil du ikke bare få flere lesere, men også slippe et "dårlig rykte". Ingen liker noen som ber og kommentar tilbake. Vis at du bryr deg om det bloggeren skriver i kommentaren, vis at du bryr deg om leserene dine og setter påris på det når du svarer på kommentarer, og for all del; IKKE SPAM.

Det var altså mine beste tips :)

Ha en fin dag!

Dagens lunch/middag

Jeg vet jeg nevner dette ut i all uendelighet, men matlyst er noe jeg sliter med. Derfor slår jeg ofte sammen måltid, og det blir ofte litt merkelige kombinasjoner. Jeg må liksom gå ut i fra det jeg liker. Dagens lunch/middag ble som følger; eggerøre av 2 egg med 3 skiver jarlsberg i, kryddret med salt og pepper, mais og cherry tomater. Og et glass appelsinjuice. Jeg var i hvertfall super-fornøyd med denne lunch/middagen, og koste meg masse mens jeg så på ny episode av The Lying Game.

Håper alle har en fin kveld!

Tidsfrist for utredning!

I dag fikk jeg et brev jeg har ventet på en stund. Jeg gikk ut for å hente posten, og jublet nesten høyt i det jeg så at det lå der i postkassen min. 


Jeg har fått tidsfrist for utredning! Hadde jeg hatt energien hadde jeg hoppet av glede. Jeg har fått vite at jeg er i prioritert gruppe pga alder osv, og skal bli utredet innen juli 2013. Og at jeg får nytt brev med dato og klokkeslett innen kort tid. Dette var virkelig helt fantastiske nyheter!

For dere som ikke har lest tideligere innlegg så skal jeg utredes for M.E, og dette er og grunnen til at jeg ikke jobber/går på skole akkuratt nå.

Håper alle har en din dag! Dette brevet lyste i hvertfall opp dagen min! :D

Last night

I går hadde jeg og min kjære en skikkelig kosekveld. Jeg lagde osteflarn, mens han skrellte og kuttet gullrøtter og laget holiday-dip. Så ble resten av kvelden tilbragt forran tv-skjermen med "American Pie" og "EuroTrip". Vi var vell i humøret for teite komedier.Forresten; vær klar over at viss du ser "Eurotrip" kommer du til å ha den ene sangen der på hjernen i all evighet. Har gått og ufrivillig nynnet på "Scotty doesn't know" helt siden i gårkveld.

Håper alle har en fin torsdag!

Ting som irriterer meg

 På tide med en liten utblåsning. Her er listen over ting som irriterer meg i dag.

 

 • Ordet «bildedryss». Det er ikke et ord engang!
   
 •   Folk som svarer «Takk?» når du gir dem et komplement i en kommentar på bloggen deres. Ta komplementet og takk som en skikkelig person uten spørsmålstegn, eller la være å svare.

 • Når bloggere spør om noe i innlegget, du kommenterer og kommentaren inneholder svar på spørsmålet  og bloggeren svarer «ok». Da er det i grunn bedre å la være å svare.

 •  Naboen som er screamer (på en ekstrem måte). Våkner gjerne kl 7 om morgenen av det, og leiligheten vi bor i er GODT isolert! Ikke greit. En ting er å kose seg, en helt annen ting er å høres ut som om du blir øksemordet 3 ganger for dagen.

 • Postbud som ikke utleverer pakker. Når jeg henter pakkene står det «Forsøkt utlevert dato+tid», og jeg VET at jeg var hjemme akkuratt da, men at ingen prøvde å utlevere noen pakke. Greit du ikke prøver å levere den, men ikke si at du prøvde i det minste.

 •  Når noen jeg ikke har i kontaktlisten ringer meg. Får akutt angst, og pleier som regel å google før jeg tar telefonen. Merkelig hvordan all verdens merkelige folk får tak i telefonnummeret mitt selv om jeg har hemmelig nummer.


  (bilde hentet fra weheartit.com)
   
 • Folk som spør om ting de ikke har noe med, eller folk som finner det for godt å viderefortelle alt du sier til andre. 

 • Giraff-folk på kino. Burde vert en høydegrense. 
 • Kino-etikette generellt sett; spesiellt folk som tygger ALT for høyt, snakker høylytt under filmen, for å ikke snakke om de som bruker tiden på å bruke mobilen sin. Trenger du virkelig å bruke 100kr++ for å sitte i en sal der du irriterer alle andre når du tydeligvis ikke har noen intensjoner om å se filmen? Bruk heller pengene på et kafe-besøk og et nytt deksel.

 • Folk som tygger generellt sett. Jeg blir helt ødelagt av det. Går fint viss jeg spiser noe samtidig, men å høre på at noen sitter og spiser noe (spesiellt crunchy ting) kan faktisk få meg til å gråte, så grusomt er det. (Har klart å venne meg til når min kjære spiser heldigvis)

 • Folk som ikke klarer å holde tyggisen i munnen. Kjente engang noen som dro den ut av munnen (typ strekte den fra tennene og utover med fingrene), surret den rundt fingeren før personen puttet den i munnen igjen. Og gjenntok det. ENDELØST. Kan det bli eklere? Smatting med tyggis er også forferdelig. Går under forrige kategori.

 • Bli lyvd til. Vet som regel når folk lyver til meg, and I don't like it :) 

 

Det var den listen! Er ikke negativ av meg, men slik blir det av og til.

Si meg, hva irriterer deg?

Dagens middag

Jeg har hatt utrolig lyst på sushi de siste dagene, og min kjære som har måttet høre på dette maset i dagesvis nå overrasket meg med sushi i dag. Bedre kjæreste finnes ikke.

Sushien var skikkelig god (untatt den med rogn på, det klarer jeg desverre ikke å få i meg. Jeg spiste en riktignok!). Da har jeg fått stillet sushi-cravingsene for en stund i hvertfall. Jeg er hakket mer glad i nigiri, så jeg skal spise det neste gang det blir sushi. Uansett; UTROLIG hyggelig å bli overrasket med sushi. Mannen min kjenner meg :)

Ha en fin kveld!

Pakke(r) i posten! Jeffrey Campbell, og litt annet

I dag var en veldig bra post-dag for å si det på den måten. Fikk JC skoene mine (denne gangen i riktig størrelse!), samt en kjole fra Nelly som satt som et skudd og litt ebay-ting.

Kjempefornøyd! Størrelsen var akkuratt perfekt, skoene var behagelige å ha på foten, og de var skikkelig kule. Veldig usikker på hvorfor de ser litt brune ut på bildet. IRL er de ihvertfall helt svarte :) Og naglene er rene drapsvåpenet. Vanskelig å få av seg skoene uten å ha hjemme-akupunktur på hendene :)

 

Den andre tingen jeg fikk var denne kjempefine kjolen:

Den har forresten ikke stropp på den ene skulderen, det er bare jeg som var for lat til å ta på meg en annen bh :) Passe lengde, pent snitt. Eneste jeg har å si er at jeg ikke er HELT i fanklubben av "rynkene" på brystpartiet, men det er ikke noe som plager meg :) Gleder meg til å få bruke denne! Skal mest sannsynlig gå med den i en bursdag i april, og kanskje den blir med til London?

 

Og ellers var det mer Nicole-nerde-ting. Filofax'en min (som jeg er veldig glad i) er et everlasting hobby-prosjekt. Masse pynt, klistremerker og farger går med der, og noe jeg er spesiellt glad i å bruke er washi-tape. Jeg bestillte egentlig en, men det ble noe styr så den ble forsinket, så selgeren la med 2 ekstra tape'er til meg! Kjempesnillt :)

 

Det var altså det som var i posten til meg i dag. Håper alle har en fin ettermiddag/kveld!

Gleden av en bedre dag

Hei hå! (Aner ikke hvor den kom fra)

I dag føler jeg meg faktisk en smule bedre. Veldig glad for det ettersom det har vert langt mellom de bra dagene i det siste. Det er kjempefint vår-vær her i Bergen i dag, så jeg satser på å gå en liten tur ned til butikken min min kjære. For det første er det godt å få litt frisk luft, dessuten er pakkene mine kommet, så de må hentes. Det er "dagens prosjekt", altså det jeg orker. Utrolig mye, ikke sant? Ellers så skal jeg virkelig kose meg med middag i dag. Min kjære kjøpte nemlig sushi i sentrum til meg på vei hjem, så jeg sitter allerede med vann i munnen og gleder meg til mat. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste som overrasker meg med sushi!

Jeg nevnte forresten i går at jeg ville se "Victoria" på kino på fredag. Vell, etter å ha sett de dårlige omtalene av den bestillte vi oss billetter til "Lincoln" i stede. Gleder meg! (Og viss jeg er heldig får jeg kanskje overtalt min kjære til å spise litt sushi før kinoen?) 
Håper alle har en fin dag!

Edit; Grunnen til at jeg ikke skal se Victoria likevell er ikke fordi jeg tror den er dårlig, men fordi jeg vil lese boken før jeg ser filmen sånn i tilfelle. Vil ikke risikere at en film ødelegger en ellers muligens fantastisk litterær opplevelse for meg :)

Gårsdagens nettkjøp

Jeg ble litt revet med da jeg egentlig skulle "bare se litt" i nettbutikker. Dermed endte jeg opp med en ny kjole. Jeg bruker jo masse kjoler, og denne blir perfekt til sommeren. Håper den innfrir forventningene mine.


Kjolen finner du ved å klike HER

Nydelig rosa-farge, lengre bak enn fremme uten å være for asymetrisk, og det ser ut som om det er fin passform på den. Gleder meg masse til å få den i posten! Tenker den blir kjempefin til flats, eller nude heels. Viss denne er slik jeg håper den er så er den en selvfølge på pakklisten til London i juli.

Håper alle har en fin onsdag! Halvveis til helg!

Dagen i dag og planer for uken

I dag har jeg stortsett ikke forlatt sofaen. Etter i går har jeg i grunn vert livredd for å besvime, så jeg har blitt liggende her. Selv om jeg er dårlig så føler jeg meg i hvertfall bedre enn i går, og godt er det. Kan ikke tenke meg å føle meg slik som i går flere dager på rad for å si det slik. Ikke at jeg har noe valg. Jeg har i hvertfall laget meg osteflarn i dag (2 ganger fordi det var bare så alt for godt), og bare egentlig sett serier, lest blogger og gjort det beste utav sofaslitingen min her.

Ellers så har jeg egentlig bare prøvd å "lade batteriene". Jeg har så utrolig lyst til å dra på kino med min kjære på fredag og se "Victoria" av Knut Hamsun, og kanskje spise sushi. Derfor skal jeg virkelig prøve å hvile skikkelig ut til den tid. Er det forresten noen av dere som har tips til gode sushi-steder i Bergen sentrum? Har hørt mye bra om Sumo, Cyclo og Ichiban, men har aldri vert der selv. Har faktisk ikke spist sushi på over et halvt år. ALT for lenge! Har du tips til sushi-steder å komme med så skrik ut i kommentarfeltet :D

Håper alle har en fin kveld!

Sunn snacks; Osteflarn

Jeg fikk skikkelig lyst på noe godt og enkelt (enkelt er en stor forutsetning her hos meg ofte), så da falt valget på osteflarn. Ettersom jeg prøver å være sunn og unngår brød, pasta, ris, poteter er dette perfekt. Enkelt å lage, og du trenger minimalt med tid og ingredienser.
Du trenger; Ost og krydder

Det du gjør er at du lager osteskiver som du legger utover et bakepapir slik som dette. Sett ovnen på 175-200 grader.

Så kryddrer du det med det krydderet du liker. Her passer i grunn det meste, og jeg kan tenke meg det er godt med fks rosmarin, salt og pepper på. Jeg gjorde det enkelt, og brukte Kjøkkensjef Natvigs Krydderblanding (denne bruker jeg på litt for mye forskjellige ting).

Når det er kryddret og klart er det bare å stappe det i ovnen. 175-200 grader, ca 8-13 min. Jeg bruker å ha på grill-funksjonen. Følg godt med i steketiden, for det er kun en hårfin linje mellom helt perfekt og flambert.


 Her begynner de å bli klar.


Slik ser de ut som ferdige. La de hvile litt så de blir avkjølt før servering. Så er det bare å kose seg!

 

 

Dårlig kundeservice fra nelly.no del 3

Det ble faktisk en del 3 dere! Det at enda mer kunne vert galt er jo bare helt utrolig.

Jeg fikk jo som kjent tilsendt feil størrelse sko, etter at de hadde rotet vekk pakken min på lageret og glemt å levere den til posten. Jeg tenkte at det skulle være en forholdsvis grei sak  ordne opp i, ettersom det helt og holdent er deres feil. Men dette skulle da være helt motsatt. Noe verre styr har jeg ALDRI vert borti med noen nettbutikk. 

Da jeg oppdaget at de hadde sendt feil størrelse sendte jeg dem selvsagt en mail med en gang. Gjennom å gjøre det fikk jeg bli opplyst om en ting; de tar ikke i mot bytter. Jeg prøvde jo å si at dette ikke var et bytte, men dem som hadde sendt meg feil størrelse. Men det utgjør visst ingen forskjell, for denne nettbutikken har nemlig ikke bytte, kun retur. Så viss jeg skulle få riktig størrelse måtte jeg returnere varen, og bestille ny. Siden dette er en salgsvare har de ingen garanti om at de har denne når jeg om x-antall dager får igjen pengene, så denne måtte jeg bestille med en gang. I tillegg til det var de frekke nok til å si at "jeg ikke trenger å bytte". JO JEG TRENGER Å BYTTE! Jeg vil jo ha skoene jeg har betalt for! Og det er DERES feil at de ikke bare ikkje klarer å gjøre jobben sin, men heller ikke klarer å ordne opp i det når de først har dritet seg ut. 
For det første endte det opp med at jeg måtte betale MER enn i utgangspunktet, fordi det ikke var fri frakt lenger. Dessuten har jeg ikke skriver til å skrive ut returseddel med, så dette må de sende meg. For å si det slik; gud vet når jeg får igjen pengene mine.

Etter dette styret her er over skal aldri den nettbutikken få så mye som et øre til fra meg. Verre kundeservice skal du lete lenge etter. En hver nettbutikk bør ha gode byttemuligheter. Det ser jeg på som et must. Har handlet fra HM på nett i alle år uten noe som helst slags problem dersom jeg hadde bestillt feil størrelse eller lignende.

Nelly ville jeg holdt meg LANGT unna, og det skal jeg også gjøre.

Favorittsteder; Monaco

Et av mine absolutte favorittsteder er Monaco. By og land i ett, har alltid synest det er utrolig kult. Hele byen/landet er bare utrolig vakkert. Fine bygninger, koslige gater, det er rett ned til havet, og engleskferdighetene er veldig gode, i motsettning til nabolandet der de gir deg drepende blikk viss du ikke før du sier noe på engelsk spør om de snakker engelsk/sier du ikke kan fransk.

Jeg har vert i Monaco to ganger. Den første gangen var på et middelhavscruice som jeg må si jeg husker fint lite av. Vet jeg ble veldig skremt av en person som var utkledd som en katt for å underholde barn. Fungerte mot sin hensikt for å si det slik. Andre gang var høsten 2011. Jeg var på 1 ukers språkkurs i Sør-Frankrike, og en av dagene gikk turen til Monaco.

Den franske maten, folkene, butikkene, byen/landet, kulturen, klærne og veskene, bare alt. Vet ikke hvor mye annet jeg egentlig kan si om saken. Men hadde jeg hatt noen millioner til overs hadde jeg nok kjøpt en leilighet nettopp her.


Fantastisk sted som jeg drømmer om å få dra tilbake til om ikke alt for lenge. I mellomtiden har jeg i hvertfall alle bildene å se på.

Ha en fin dag!

I'm dreaming of...
På tunge dager som i dag drømmer jeg meg tilbake til Sør-Frankrike. Jeg var der i en uke i oktober 2011, og har hatt lyst til å dra tilbake helt siden det. Fantastisk sted, god mat, fin temperatur, og masse fine butikker. Jeg hadde virkelig trengt en uke eller fem der nede akkuratt nå.

Ha en fin kveld!

Tung dag og outfit

Dagen i dag er skikkelig tung. Jeg var allerede veldig utslitt fra å ha vert i byen på torsdag, så var vi på middag i går, og nå er jeg bare helt ødelagt. Jeg våknet fks på gulvet. Jeg hadde tydeligvis besvimt, og ettersom jeg var alene hjemme har jeg ikke peiling på hvor lenge jeg lå der. 

Jeg tok uansett noen bilder av dagens outfit. Og ja, min kjære trofaste dyne er med på bildene. Jeg og den blir sjelden sett borte fra hverandre :)


Jeans Levis // Topp HM // Neglelakk OPI Miami Beet


Nå ligger jeg i grunn her på sofaen og prøver å komme meg til hektene igjen. Jeg har hentet meg litt tørket aprikos og en kopp med appelsinjuice. Så satser jeg på å se en eller annen serie og slappe av.
Håper dere har en bedre start på uken enn meg :)

Bestillt ferie!

Jeg og min kjære bestemte oss i dag for å hoppe i det, og bestille ferien vår. Så siste uken av juli er vi i London. Vi skulle egentlig både til London OG Paris, men vi fant ut at vi får ta Paris en annen gang. 8 dager i London er i hvertfall bestillt og betalt. Gleder meg allerede!


(Bildet har jeg tatt selv)

Ha en fin dag!

Sunn frokost; banan og sjokolademilkshake

Milkshake er nok ikke det første du setter opp på listen over sunn mat. Den milkshaken jeg lagde til frokost i dag var tvert i mot skikkelig sunn, og en god start på dagen. Kjempebra før/etter trening, eller bare som frokost.

Innhold; 2 godt modne bananer // 1,5 scoop sjokolade proteinpulver (Jeg brukte Whey Gold Standard) // ca. 5 dl lettmelk //

Rimelig enkelt og greit å lage, bare kjør alt sammen i en blender, eller bruk stavmikser. Fortsett til alt proteinpulveret er rørt godt ut, og bananene er helt most. Oppskriften er nok til to glass på ca. 2,5 dl.

Lagde dette til meg og min kjære i dag, og det fallt godt i smak hos oss begge. Det er ikke tilsatt noe ekstra sukker, men er likevell søtt og godt. I tillegg er det en god proteinkilde.

Ha en fin dag!

I 2013 skal jeg....

Jeg er ikke den typen person som har tro på nyttårsforesett. Hva er det som er SÅ spesielt med 1. januar? For min del fungerer det å bestemme seg for noe uansett når det er i året, og begynne der og da. Det verste du kan gjøre viss du skal begynne/slutte med noe er å fortelle deg selv at i morgen/mandag/neste uke/neste måned. Sånt fungerer ikke. There's no day like today! 

Verken i år eller de siste 2-3 årene har jeg hatt nyttårsforesetter. Jeg har derimot laget min helt egne versjon av dem. I steden for å lage med en lang liste med ting jeg skal slutte/begynne med gjør jeg det heller til noe morsomt. 
I 2013 skal jeg:

- Kjøpe en ny designerveske

- Få mitt første par Louboutins

- Være en så god kjæreste som jeg overhodet kan

- Være utav landet minst to ganger

- Begynne å gå med høye hæler til vanlig. Jeg har alt for mange fine heels til at de bare ligger og venter på å bli brukt!

- Se mange fine filmer på kino

- Prøve ut mange nye bakeoppskrifter

 

Hva skal du i år?

Søndagskveld

Etter en skikkelig god middag hos svigers er vi omsider hjemme igjen. Vi fikk andebryst med pastinakkpure, brekkbønner og erter, samt karamelisert frukt og en god saus til Alvorlig godt! I tillegg var det utrolig koslig å se igjen Ninja (pusen til svigers). Jeg og hun er skikkelig gode venner. Gjorde godt for valpesyken å kose litt med en katt.

Nå har jeg funnet tilbake til sofaen, og ligger her med en skål smågodt. Jeg skal skjerpe kostholdet mitt fra imorgen av igjen, så dette er på en måte "the last supper". Haha. Skal ikke bli helt nazi, bare kutte ned til smågodt kun en gang i uken, og spise sunnere. Jeg kan jo ikke trene, så da må kaloriintaket reduseres.

Akkuratt nå lager den snille mannen min varmeflaske til meg (vondt i ledd, og fryser sykt på hender og føtter) mens jeg ligger her og blogger. En bedre kjæreste skal en lete lenge etter (og du kommer ikke til å finne det). Anngående tidsfordriv for kvelden er jeg fremdeles litt usikker. Har veldig lyst til å se Safe Haven, men er ikke helt i film-humør. Så har jeg lyst til å se The Lying Game, men jeg er så irritert over Sutton at jeg ikke vet om jeg orker. Kanskje det bare blir til at jeg loker på nettet. Hvem vet :P

Håper alle har en fin søndagskveld og er klare for å ta fatt på en ny uke. Kos dere masse!

Følg meg!

Jeg ville bare minne om at bloggen har egen facebook side, og bloglovin. Ved å like bloggen på facebook eller følge meg på bloglovin får du alltid med deg når det er kommet et nytt innlegg.

 For å følge bloggen på bloglovin er det bare å klikke på knappen under. Ønsker du å like bloggen på facebook så har jeg facebooksiden i sidepanelet til høyre.

 

Follow on Bloglovin

 

Ha fremdeles en strålende søndag!

Dagens outfit 3.3.13

Akkuratt nå er jeg på vei ut døren. Jeg skal på middag til svigers, og ryktene sier det er andebryst på menyen. Gleder meg! Uansett; Siden jeg faktisk har kledd på meg i dag får dere dagens outfit.


Skjorte New Look // Skjørt HM // Støvletter Prima Moda // Veske Louis Vuitton // Klokke Guess // Armebånd Pandora (fåes på hgh.no) // Neglelakk OPI Miami Beet

Slik ser jeg altså ut i dag.

Håper alle har en fin søndag!

Valpesyk

En ting jeg virkelig har blitt i det siste er valpesyk. Jeg har stortsett hele livet mitt hatt hund, og alltid hatt katt også. Så nå når jeg ikke har noen av delene er det på sett og vis veldig tomt. Jeg tenker ofte på det, og spesielt nå som jeg har vert mye hjemme den siste tiden at jeg mangler en hund i livet mitt. Jeg mangler liksom noe å "være glad i" og ha omsorg for? Når jeg bodde i Sogn hadde jeg min egen hund, men desverre pga at hunden min er en real oldis med dårlig helse kunne den ikke flytte ut med meg. I tillegg til dette er det forbud mot husdyrhold i leiligheten vi leier, noe som er utrolig trist. Ser ikke helt at det hadde gjort noen skade med en liten søt firbeint løpende rundt her.

Hadde det ikke vert forbud mot husdyrhold tror jeg at jeg hadde skaffet meg hund nærmest på dagen. Det hadde i såfall vert en nydelig kinesisk nakenhund (Chinese Crested) valp. En dag SKAL jeg ha det, i mellomtiden får jeg bare se på søte valpebilder og nøye meg med det. Så skal jeg til Sogn om noen uker, så da får jeg jo se hunden min igjen. Gleder meg masse til det og.


Bildene er hentet fra weheartit.comFrokost til middag

Jeg er litt over middels glad i frokost-mat, og da spesielt french toast. På dager som i dag da matlysten ikke er den helt store, og jeg har vondt overalt i tillegg til kvalme, svimmelhet og en rekke andre ting, passet det veldig godt med frokost til middag.

Selv om det ikke ble noen "skikkelig middag" i dag virket det som om min kjære var mer enn fornøyd han og. Jeg er virkelig heldig som har han :)

Håper alle koser seg masse i kveld. Ha en fin kveld!

Da har jeg byttet navn!

I dag fikk jeg noe i posten jeg har ventet på en stund. Dere som følger meg på instagram vet om det. Jeg fikk nemlig bekreftelse på navneendring i dag.Utrolig glad for det.  Jeg har fremdeles samme fornavn, men har tatt bort et navn, byttet skrivemåte på et annet, og endret etternavn. Tok litt i overkant av 3 uker fra jeg sendte inn skjema til jeg fikk bekreftelse i posten.

Håper alle har en fin helg!

Lørdagsidyll

Da har omsider også jeg klart å stå opp. Ekstremt dårlig natt, og dårlig form i dag, men ellers bra. Jeg ordnet til frokostbordet til meg og min kjære, så koste vi oss med en lang og god frokost.

Ingenting gir en bedre start på dagen enn en god kopp te, og god frokost. Jeg sliter litt med matlyst utenom frokost, så for min del er dette dagens viktigeste måltid.

Planene for dagen er ikke særlig spennende da de kun innebærer å slappe av og prøve å bli litt bedre og sette meg inn i kamera-instillingene på speilrefleksen igjen. Så blir det vell kanskje til å se en film i kveld. Hvem vet.

Håper alle har en fin lørdag!

Viktigheten av øyenbryn

En ting som virkelig jeg ikke klarer å understreke nok hvor viktig er, er øyenbryn. De har ALT å si for hvordan du ser ut. De kan "make it or break it" når det gjelder ansiktet og sminke. Jeg personlig har naturlig kraftige buskete blonde øyenbryn og øyenvipper. Øyenbrynene mine bruker jeg en god del tid på. Selv om du har et dårlig utgangspunkt betyr det ikke at du er dømt til stygge øyenbryn!

Noe av det verste jeg ser blant norske jenter spesiellt er kraftige bustete øyenbryn som enten ikke har vært i nærheten av en pinsett, eller har blitt fyllt opp med masse mørk øyenbrynsskygge uten å ha blitt nappet. Så nevner jeg ikke engang de gjennomsiktige brynene som har foundation i seg ;)

Uansett; Det beste du kan gjøre er å gå til en som virkelig kan øyenbryn første gangen. Noen som kan forme dem, evt farge dem og få dem helt perfekt. Da er det bare å følge opp med pinsetten litt hver dag, og farge og stusse en gang i blant.

Jeg ordner brynene mine helt selv, og det tar meg ikke spesiellt lang tid. Hver dag før jeg sminker meg (evt etter jeg har fjernet sminke om kvelden) bruker jeg noen få minutter på å nappe noen hår som vokser "utenom" øyenbrynet mitt. Så går jeg mer grunig til verks ca annenhver uke. Da klipper jeg hårene i øyenbrynet med en skarp saks slik at de er korte og fine og ligger pent, og jeg farger brynene (og vippene). Det tar minimalt med tid, og har et veldig godt resultat. Henna til farging av bryn finner du på parfymeri forresten.


Her ser du altså etter-bildene ettersom jeg ikke lar det "forfalle" nok til at det blir noe greit før-bilde av det. 

Ha en fin lørdag!

 

Fredagstradisjon

Her i huset har det blitt en slags tradisjon at vi spiser pizza og ser Supernatural på fredagskvelden. Så når min kjære kom hjem fra jobb laget vi hjemmelaget pizza der til og med sausen var hjemmelaget, og koset oss masse med ny episode av Supernatural. Denne fredagens pizza var med mais, sopp, ananas og peperoni. Utrolig god pizza, og kjempekoslig kveld.

Ha en fin fredag, og god helg!

Nelly.no fortjener sin helt egen plass i helvete; dårlig kundeservice del 2

Good news; fikk pakken min med Jeffrey Campbell skoene mine i dag. Bad news; gjøkene som jobber der har sendt meg størrelse 36. 36!!! Jeg lover dere, det finnes et helt eget sted i helvete for slike ubrukelige nek som de som jobber der. Ikke nok med å rote vekk og glemme pakken min, så klarer de å sende meg feil størrelse når de først klarer å sende pakken. Jeg har selv jobbet i nettbutikk, og det er faen meg jævlig langt fra å være rocket science!

Skoene var i det minste fine. Tok noen bilder før jeg oppdaget at de var 3 størrelser for små.

En veldig sint mail er i hvertfall sendt til kundeservice, så håper jeg dette ordner seg her. Sykt lei!

Tydeligvis er det utrolig mange andre som har store problemer med nelly.com også, det kan du lese om her: http://debatt.sol.no/content/erfaringer-med-nelly-com Hadde jeg lest dette før jeg bestillte hadde jeg heller gått på DNA nede i byen og betalt de 500 kronene mer.

Jeg fikk forresten USB-ledning til kameraet mitt i posten i dag, så nå blir det speilrefleks-bilder!

Håper dere har en bedre dag enn meg!

Fin start på dagen

Selv om formen min i dag er mildt sagt helt elendig har jeg hatt en fin start på dagen. Jeg begynte dagen med å spise en lang og god frokost med min kjære. Vi kjøpte masse roastbeef i går, og det er noe av det beste jeg vet. I tillegg til det hadde vi ferskt valnøttbrød. Selvsagt servert med masse remulade og sprøstekt løk. Virkelig verdens beste frokost. 

Etterpå ble det bestillt flybilletter her i hjemmet. Foreldrene mine har lenge "maset" om at jeg skal komme en tur til Sogn, så da ble påsken den lureste tiden å gjøre det på. Så da har jeg og min kjære bestillt oss flybilletter, og får oss 4 (nesten 5) dager i Sogn i påsken. Gleder meg masse til å se familien min igjen, og ikke minst hunden min! Den savner jeg helt forferdelig mye.

Håper alle har en fin fredag!

New in; Kjole fra nelly.no

Ja, jeg er klar over at jeg nettopp postet et innlegg om at jeg ver misfornøyd med servicen til nelly.com, men denne kjolen var litt for fin til å la gå fra meg. Jeg skal i en bursdag i april som er en ganske "stor greie", og trengte en kjole. Er ikke 100% sikker på at jeg kommer til å gå i denne, men det er et alternativ i det minste. Det var fri frakt, og jeg hadde et gavekort, så jeg følte jeg måtte "slå til".

(klikk på bildet for å komme til nettsiden)

Hvit kjole er EKSTREMT uvanlig for meg. Jeg kjøper så godt som aldri noe hvitt, rett og slett fordi jeg er en kløne utav en annen verden, og søler med ALT. Uansett, gleder meg masse til å få brukt denne kjolen. En smule usikker på om jeg bestillte riktig størrelse, men får i verste fall bytte den. Tenker også den er super å ha med til London/Paris i sommer.

Med tanke på sko er jeg også litt usikker. Tenker egentlig bare vanlige svarte pumps hadde vert det beste. Med nude pumps kan det bli litt for casual. Får se hva jeg finner på.

Ha en fin dag!

Dårlig kundeservice fra nelly.no

Som dere sikkert husker blogget jeg noen dager siden om at jeg bestillte meg Jeffrey Campbell Spike sko fra nelly.no. Jeg var jo selvsagt blid og fornøyd, fikk ordrebekreftelse på mail og greier, og gledet meg til å få skoene. De regnet jeg med å få på tirsdag eller onsdag, ettersom jeg er vant med å få pakkene 1-2 dager etter bestilling fra norske nettbutikker. Så fikk jeg omsider også en leveringsbekreftelse på tirsdag morgen, og prøvde å spore pakken. Da fikk jeg opp meldingen "Melding om sending mottatt, foreløpig ingen pakke levert". Okei, greit nok. Prøvde å spore den flere ganger tirsdag, sporet flere ganger i går med samme melding, og også flere ganger i dag før jeg sendte dem en mail.
Viser seg altså at de har glemt å levere pakken min til posten, og i tillegg til det sendt meg en leveringsbekreftelse på at dem har gjort det? Good work, Nelly! Og ja, jeg fikk visst 39 "nellypengar" som plaster på såret. Haha, wtf? Dette er første gang jeg bestiller noe derfra, og må si jeg ikke er overbegeistret. Sender du en leveringsbekreftelse så kan du ikke bare ha glemt pakken. Slitsomt! Jeg vil jo ha skoene mine så raskt som mulig, så det blir rimelig kjipt å måtte vente så lenge. Ikke så mye å gjøre med lenger. Jeg har gjort det jeg kan, så håper jeg at de dukker opp rimelig snart.

 

Ha en fin kveld!

 

Dagens middag og filmkveld

Tenkte jeg bare skulle dele et bilde av dagens middag ettersom det var litt halv-fancy.


Det ble biff med ovnsbakte potetbåter og soppsaus. (Ja, jeg har dynket hele maten min i saus...) Maten var i hvertfall helt fantastisk god, og biffen var helt perfekt. Virkelig deilig med en god middag etter en utmattende dag.

Nå skal vi også snart se film, og valget falt på "Le fabuleux destin d'Amélie Poulain". Jeg har sett filmen før, men det er en stund siden. Husker i hvertfall at den var rimelig morsom, og med tanke på at den har en såpass høy IMDB-score så nekter jeg å tro at den er dårlig i hvertfall. Til filmen har jeg også smågodt og sjokolade. Jeg spiser vanligvis ikke sjokolade, men i blant er det slik at en jente bare "må ha det". (For å ikke bli helt varulv). Det holder meg blid og fornøyd i hvertfall, og det er det viktigste.

Så skal jeg begynne å bli litt sunnere snart. I og med at jeg ikke kan trene må jeg ordne kostholdet. Jeg kan ikke bare spise det jeg vil når jeg stortsett ligger på sofaen.

Håper alle har en fin torsdagskveld!

Shopping, kafé og M.E

I dag har jeg faktisk hatt det en anntydning til travelt nesten. Bare nesten. Jeg dro inn til byen sammen med min kjære som skulle til tannlegen, så jeg ble med og gikk på noen få butikker i mens. Jeg var blant annet på Cubus der en ny bukse fikk bli med hjem, og jeg var på Warehouse der jeg prøvde blusen fra Warehouse som var i Jeffrey Campbell-styling innlegget mitt. Selv om den var rå-kul på hengeren var "skuldrene" på den helt fucket. Derfor ble den desverre ikke med hjem. Anbefaler forresten Abbey Jeans fra Cubus. Har pleid å kjøpe meg noen par av dem i tillegg til Levi's jeansene mine, rett og slett fordi det ikke er så farlig om de blir ødelagt pga prislappen. Dessuten er de veldig behagelig. Levetiden på de er desverre ikke helt til å skryte av riktignok.


Gikk for en svart jeans siden jeg har endel "vanlige".

Etterpå var jeg med min kjære, og svigers på Cafe Opera og tok en kaffe og snakket litt. Jeg fikk til og med tulipaner siden jeg er syk. Jeg elsker virkelig å få blomster. Ingen bilder av meg i dag. Prøvde å få min kjære til å ta bilder av meg, men jeg så bare ut som om jeg hadde stukket av fra settet til The Walking Dead. Ingen har godt av å se de bildene av meg nei. Når du blør neseblod og holder på å svime av på en butikk er det er rimelig greit tegn på at en bør komme seg hjem.

Jeg er uansett HELT utslitt i dag, og kjenner allerede at dagen i morgen blir hard. Det blir ekstremt godt med biff til middag i dag, og det blir fint med litt kjærestetid i kveld. Fikk også et informasjonsbrev fra M.E nettverket i Norge i dag. Masse bra info.

Håper alle har en fin torsdag!

 

Slik fikk jeg langt og sunt hår

Håret mitt er noe jeg veldig ofte får komplement for på bilder av meg, og er også noe av det jeg er mest fornøyd med ved meg selv. Jeg er veldig glad i både fargen og lengden på det, samtidig som jeg er veldig fornøyd med at det er veldig sunt og nærmest ikke slitt selv om det er langt. Her er det jeg gjør, og har gjort med håret mitt. Forresten; for 3 år siden hadde jeg bob, så det har vokst veldig mye.


Du ser det ikke så godt på disse bildene, men håret når meg ned til midjen.

 

- Ikke vask håret ditt hver dag

Dette fører kun til at håret ditt blir ødelagt. Ikke bare kommer det lettere til å bli fett, men det gjør også at det blir veldig slitt. Det sliter på håret å vaske det hver dag. "Tren" håret ditt til å gå flere dager mellom vask. Jeg vasker håret mitt ca hver 3. dag, og det er ikke engang fett på 3. dagen. Det lukter fremdeles rent, og deffinitivt ikke sånn ekkel "hårlukt". Og dette kommer fra noen som hadde fett hår før. Glem selvsagt ikke å dusje daglig. Det skal jo ikke gå ut over din personlige hygiene.

 

-Når du vasker håret, ikke gre det når det er vått

Dette er også veldig viktig. Håret ditt er veldig mye svakere når det er vått enn når det er tørt. Jeg grer ALDRI håret mitt når det er vått. Gre det grundig før du dusjer, og la det få være helt i fred etter vask. Jeg pleier å forsiktig dra fingrene mine gjennom håret og lage skill, og gjerne fordele produkter i det, men nærmer meg aldri med en børste/kam.

 

-Vær forsiktig med varmebruken

Jeg elsker å krølle håret mitt og rette det. Likevell prøver jeg å begrense varmebruken. Når jeg krøller håret gjør jeg det alltid på "første dagen" når håret mitt er helt rent. Da har jeg sprettne fine krøller dag 1, dag 2 har jeg mer laid-back krøller, og dag 3 har jeg beach-waves. 1 gangs varmebruk, fint hår i 3 dager. Flere fordeler med å ikke vaske det hver dag! Dessuten bruker jeg ALDRI hårføner. Jeg eier ikke engang en hårføner, og føler absolutt ikke at jeg mangler noe.

 

-Bruk gode hårprodukter

De siste 2 årene har jeg sverget til Lush sine hårprodukter, og da mer spesifikt Jumping Juniper Shampoo bar, og Jungle conditioner. Jumping Juniper gjør at håret mitt blir skikkelig rent, godluktende, og mykt, og fjerner i tillegg ALT av hårprodukt og fett fra håret. Jungle conditioner gir håret mitt masse fukt og næring uten å gjøre det tungt eller fett. Samtidig lukter disse to helt fantastisk sammen, og ekstra pluss for å ikke være testet på dyr. Dessuten varer begge produktene EVIGHETER! Jeg brukte også Morrocan oil en god stund, noe jeg var superfornøyd med. Er desverre tom akkuratt nå, men skal deffinitivt kjøpe ganske snart.

 

-Bruk kun hårstrikker uten metall på, og aldri bruk strikk i vått hår

Metall på hårstrikkene er fy-fy! Kjøp kun hårstrikker som er 100% strikk. Og ALDRI bruk gummi-strikk som ikke er kledd med noe utenpå. Dessuten er det heller ikke bra å bruke strikk i vått hår. Som nevnt er håret mye svakere når det er vått, så viss du setter det opp i en høy hestehale kan du banne på at det ikke har noe godt av det. Oddsen for at du må gre det for å sette det opp i en hestehale når det er vått er også høy, altså dobbelt opp negativt.

 

Det var i grunn det jeg har gjort for å få håret mitt slik det er i dag. På få år har jeg gått fra langt svart gummi-hår, til bob i min naturlige hårfarge, og nå veldig langt og sunt hår i min naturlige hårfarge. Du kan selvsagt ta kosttilskudd for hår og negler, men personlig har jeg inget behov for det, og har klart meg fint uten. Jeg er dessuten elendig på å klippe meg gjevnlig, og klippet meg sist i juli. Jeg har "min" frisør som er den eneste som får røre et hårstrå på hodet mitt, og hun er desverre kun å nå i utlandet. Uansett; moralen er at viss du tar godt vare på håret ditt, og følger noen ekle tips kan du få naturlig langt og fint hår.

Har du noen tips du vil dele?

 

Ha en fin onsdag!

 

God morgen!

Nå sitter jeg her og inntar dagens frokost. Ja, klokken er nærmere 14.30, men jeg kommer meg skjelden opp før kl 12. Så en frokost er på sin plass, selv om det er i lunch/middagstid.


(Ja, jeg er veldig glad i "barnslig" frokost. Spiser som oftest skiver eller noe annet, men i dag ble det Coco pops og te)

Jeg regner forsåvidt med at "alle" (untatt dere med vinterferie) har travle dager fortiden, og allerede har fått unna halve dagen innen dette blir postet. For min del er det helt annerledes. Dagen min starter nå, og "planene" er små oppnåelige gjøremål. Dusje, farge øyenbryn, sminke meg, lakke neglene, blogge, se Pretty Little Liars, lage meg mat, hente noe å drikke, osv. Ofte må jeg også hvile mellom fks dusj og sminke. Og selv om jeg sover mye og lenge blir jeg ikke uthvilt, så det å stå opp i seg selv er en oppgave. Dessuten er det ikke sjelden jeg må sove noen timer på dagtid i tillegg. Det verste er at i hodet så vil jeg så mye, men kroppen sier nei.

Uansett prøver jeg å gjøre det beste utav ting, og få noe utav dagen. Bloggen er fks veldig fin å ha, så har jeg en "hobby". Så prøver jeg mitt beste å rydde og styre litt hjemme når jeg er i form til det. Det er ikke så ofte jeg kommer meg ut av huset, for det tar så å si all energien jeg har den dagen, så blir jeg gjerne helt forferdelig dårlig de neste dagene viss jeg overanstrenger meg bare litt.

Nå skal jeg i hvertfall komme meg i gang med dagen min, så håper jeg at alle har en fin onsdag!

Pakke i posen; falske vipper

Litt usikker på hva jeg tenkte da jeg bestillte falske vipper (med tanke på at jeg ikke har så mye bruk for det), men de kom i hvertfall i posten i dag. Da har jeg i hvertfall det på lager viss jeg skal på en fest, eller bare vil pynte meg litt ekstra en dag.

Bestillte både punktvipper og hele vipper som git "cateye" effekt. Det som er så greit med punktvippene er at jeg kan bruke dem til hverdags og, viss jeg bare skal noe litt mer spesielt og vil ha litt mer vipper. Saken er at jeg allerede har kjempelange vipper naturlig, så det handler vell mer om fylde, og få "dådyrøyne" av å fylle på litt i ytterkantene. Nå har jeg i hvertfall vipper til en god stund fremmover! Vippene kjøpte jeg forresten fra ebay. Et kjapt søk lister opp masse både billige og kule vipper.

Ha en fin tirsdag!

Året 2012

For min del har 2012 vert et helt supert år. Mange nedturer har ikke vært mulig å unngå, men så alt for mye fint har skjedd også. Her er noe av det som har skjedd.

Januar/Februar/Mars/April/Mai var jeg masse her i Bergen med min bedre halvdel. Jeg var mye syk, men det å dra på besøk fikk meg til å fungere. Jeg slet med å komme meg gjennom de siste månedene på vgs, men endte opp med å klare det, og i tillegg få bra eksamenskarakter. Det var masse fint vær i Sogn, vi grillet mye, koste oss ute, og jeg bakte makroner noen titalls ganger. Makronene på bildet er forresten et dårlig eksempel fra en bakst der mandelmelet var ALT for grovt, og makronskallene ble litt "kornete" utenpå. Smaken var riktignok ingenting å si på! 

Juni/Juli

Vi grillet med klassen siden en lærer, og to elever (inkludert meg) skulle flytte. Jeg og min kjære dro på ferie til Szczecin og Krakow i Polen. Så mye fint å se, og masse god mat. I tillegg jobbet jeg så mye som jeg klarte og sparte penger. Noen fakta; Polsk øl er noe helt for seg selv. Restauranten Trattoria Toscana har den beste italienske maten jeg noengang har smakt, og da spesielt forretten med masse antipasti, og tiramisuen. Jeg fikk to nye tatoveringer, noe som sammenlagt blir 3 tatoveringer før fyllte 18. (På bildet ser du den ene, som er rett atmed en annen jeg har). Polske slott har høye fuckings tårn! Vi var oppe i 2 stk. Vi var også i Auschwitz en tur. Vi spiste også middag i jødekvartalet i Krakow. Ingen bilder av dette, men biffen vi spiste der, servert med kugel, var noe av det beste vi hadde smakt. Må sies det også var turens dyreste middag, og på turen spiste vi biff til middag hver dag, gjerne med dessert etterpå og gjerne flere drinker/øl til. Likevell ble ikke prisen i nærheten av det vi betalte i jødekvartalet. Var uansett verdt det!


 

August

Min kjære dro til Tyrkia på guttetur første halvdel av august, og jeg jobbet. Halvveis i august fyllte jeg 18, og flyttet ut få dager etterpå. Spillte masse Skyrim. Var på to jobbintervju, fikk begge jobbene (takket selvsagt nei til en av dem). Hadde min første lovlige tur på polet.

 

September

Tok meg en aldri så liten tur til Polen igjen. Var skikkelig syk på reisen ned, og selv-kurerte meg med Jägermeister. Funket dårlig. Masse shopping, billig alkohol tilgjengelig i matvarebutikkene, masse salg og masse god mat. Samt konsultasjon for Lasik Eye Surgery, derfor det freaky øye-bildet. Hadde så utvidede pupiler at jeg ikke engang så noe med mørke solbriller på. Og viss du noengang skal på konsultasjon for det; vit at de skal stikke deg på øye med en nål-greie for å sjekke tykkelsen på hinnen utenpå øyet. Russisk champagne er billig og bra. Starbucks er billig i Polen. Min førstefødte fikk bli med hjem fra Oslo. Outfitbilde av første dag i ny jobb!

 

Oktober

Vi var på visning, og fikk leiligheten vi ønsket oss! Brukte resten av måneden på innflyttning, jobb, og utallige ikea-turer. Vi hadde også et trofast kjæledyr ved navnet Truls som desverre stakk av hjemmefra etter rundt en uke. Jeg bakte foccacia (en av mine spesialiteter).

November/Desember

Et eneste stort kaos av eksamener og jobb på oss begge. Ble så overarbeidet til de grader. Vi fikk likevell tid til masse før-julskos med julefilmer, pepperkaker og gløgg. Feiret jul og nyttår med min bedre halvdel og hans familie ettersom jeg pga jobb ikke fikk dra hjem i julen. Min bedre halvdel kjøpte nye kopper til meg ettersom han en trøtt morgen knuste 3 av mine favorittkopper. Jeg fikk verdens fineste julegave...

Slik var altså mitt 2012. Satser på at 2013 skal bli enda bedre. Tviler i hvertfall ikke på at mye spennende kommer til å skje dette året også. Og tenk; vi er allerede nesten i mars! Våren er altså rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg kjempemye. 

Ha en fin tirsdag!

Mandagskos

Mandag betyr ny The Walking Dead episode. Da min bedre halvdel kom hjem fra jobb tok vi oss en aldri så liten tur på butikken og kjøpte litt å kose oss med. Jeg har virkelig vert i veldig dårlig form i dag, så litt smågodt var akkuratt det jeg trengte. Kjenner i ettertid at det ikke var så lurt å gå på butikken desverre. Men gjort er gjort. Stapper i meg litt smertestillende, så blir det en smule bedre i hvertfall.Så da ble det kos med cola, smågodt, kjæreste og TWD.

Og ja, jeg har en god del sminke liggende på stuebordet. Eneste måten jeg får på meg sminke på dager jeg er skikkelig dårlig er om jeg sitter på sofaen og sminker meg. Så jeg har litt "basics" liggende. Trenger ikke se ut som en dass selv om jeg er hjemme og syk.

Håper alle har en fin mandagskveld!

Serietips - Mine favorittserier

For en stund tilbake siden spurte jeg dere i et innlegg om dere har tips til en serie jeg kan begynne på. Alle seriene jeg elsker er jeg nemlig à jour med, så det er en uke mellom hver nye episode. Det var mange gode forslag, og serien jeg endte oppe med å begynne på var The Lying Game. Jeg har så langt sett 6 episoder av den, og begynner å bli hektet. Ikke helt en favoritt (enda i hvertfall), men absolutt god underholdning på litt for lange dager her hjemme.

Jeg tenkte uansett å tipse dere om noen av mine favorittserier. Alltid greit med litt input enten du ligger syk hjemme, har vinterferie uten noe å finne på, eller bare er på utkikk etter en bra serie å begynne på. Here goes;

 

1. Grey's Anatomy - Har fulgt med helt siden den startet opp, og elsker den like mye den dag i dag.

2. The Walking Dead - Regner med at det ikke trengs at det blir sagt så mye om denne. Se den! Helt genialt laget, og da spesielt sesong 1. Filmingen, lyden, bare alt <3

3. Pretty Little Liars - Stor underholdningsverdi! Spenning kombinert med "jente-drama" og Spencer Hastings sin fantastiske klesstil.

4. Supernatural - Ble introdusert for denne av min kjære i romjulen. Jeg så alle sesongene på noen få uker, og er helt hektet.Dette er da fire av mine favoritter. I tillegg til disse ser jeg Game of Thrones (som også er knallbra), Kardashians (varierer hva serien heter ettersom jeg ser den Kardashians-serien som går), The Carrie Diaries (grei underholdning, men synest at serien er litt for "løs" i forhold til SATC plottet), Kimoras house of Fab og Breaking Bad. I tillegg til dette liker jeg veldig godt å se CSI (Las Vegas) og Criminal Minds, men følger ikke med. Som dere ser er det mye serie-titting med meg. Slik blir det bare når jeg ligger mye på sofaen uten å orke noe som helst. Da er det fint å ha serier som kommer med ny episode en fast dag i uken. Fortell meg gjerne om deres favoritter i komentarene!

Ha en fin mandag!

Jeffrey Campbell Spike og antrekk

Viss jeg skulle ut i verden i dag, og det var vår hadde jeg gått med noe av dette

 

JC out

 

Etter jeg bestillte JC Spike i går har jeg tenkt mye på hvordan jeg kan style dem, og hva jeg kan bruke de sammen med. Det som er så greit med denne typen sko som er såpass unike at de kan bare forvandle et helt antrekk. Som for eksempel den rimelig plain'e skater kjolen på bildet. Den er bare veldig svart, og enkel, og kan brukes med mye forskjellig. Med JC spike blir det plutselig både stilig og edgy. 
Så kan du slenge på deg et par jeans, en kul topp, og disse skoene, så har du et fiks ferdig antrekk som er kult, og ser ut som om er mer gjennomtenkt enn det egentlig er. Det jeg liker så godt med disse er at de passer kjempebra både til jeans, kjoler, skjørt, shorts og egentlig det meste. Det er kun fantasien som setter begrensningene. De han være både "pyntete" og mer casual.
JC Casual

 

Her var i hvertfall noen av måtene jeg ville stylet mine JC Spikes på. Når jeg får lønn tror jeg at genseren på det nederste bildet skal bli min. Har gått og sett på den i flere uker nå, og prøvd å fortelle meg selv at jeg ikke trenger den, men det tror jeg faktisk at jeg gjør.
Håper alle har en fin mandag!

Dagens kjøp; Jeffrey Campbell Spike og bake-ting

Ingenting letter på humøret som litt nettshopping. Jeffrey Campbell skoene jeg har hatt lyst på en stund ble bare LITT for fristende, så da klikket jeg de hjem i posten. Og siden jeg har jeg store planer om å bake makroner en dag jeg orker, så jeg klikket likegodt hjem litt bakeutstyr også.


Det ble Spike i "svartmønstret". Liker de bedre enn de helt matte. Gleder meg til masse tøffe outfits med disse! Siden de er såpass "flate" inni tross høyden tror jeg at de ikke er så aller verst å bruke selv om jeg skal gå litt den dagen. Skoene bestillte jeg fra nelly.no

Og til makron-baking ble det silikon-bakematte så de blir fine og runde, og enkle å få løs, samt en "sprute-greie" (i mangel på et bedre ord) til å fordele røren utover bakematten. Disse tingene kjøpte jeg på ebay.

Ha en fin søndag!

Slutten på min treningskarriere

I dag gjorde jeg noe jeg har gruet meg til lenge. Jeg sa opp iTrain medlemsskapet mitt. Det er ikke akkuratt det typiske innlegget en leser, eller hva? Vanligvis er det "Åh jeg er så flink og begynte på SATS i dag! Nå skal jeg trene to ganger om dagen, hver dag!" innlegg. Det siste halvåret ca har jeg prøvd å trene, men har nå meldt meg av inneforstått med det at det rett og slett ikke går. Jeg blir sliten (ikke den vanlige typen "sliten"), syk og dårlig av å trene, og har forverret min egen helse med å presse meg selv til alt for mye jeg egentlig ikke tåler både med jobb og trening. Jeg har fremstått som en treningsglad og aktiv jente for alle, mens sannheten har vert at jeg på vei hjem fra trening har vert så kvalm at jeg ikke har vist hva jeg skal gjøre av meg, og i dagene etterpå vert helt ødelagt med mye forverrede symptomer.

En ting er å bli sliten av trening, en helt annen ting er å bli syk av det.

Så dette var altså slutten på treningen min på en stund i hvertfall. Jeg venter som sagt på time til utredning på Haukeland, og inntil jeg har fått et klart svar blir det ikke noe trening på meg. Utrolig surt med tanke på hvor mye penger jeg har brukt på treningstøy, sko, pulsklokke og belte som ble brukt 4 ganger, treningsbag og hansker, shakere, proteinpulver og bare alt. Skikkelig surt. Tilsammen er det nok nærmere 5000 kr, + medlemsskap disse månedene. Og det blir endel tusenlapper. For de pengene kunne jeg ha kjøpt meg 2 par Louboutins, en fin veske, eller betalt ferien i juli. Desverre ikke noe å gjøre med.

Ellers så annbefaler jeg iTrain på det sterkeste, og da spesielt senteret på Danmarksplass. Kjempebra utstyr og aparater, bra utvalg på manualer, og møllene er knall. Viss det er noe jeg virkelig ønsker så er det at jeg kunne ha fortsatt å trene der.

Ha en fin søndag enten du trener eller ikke :) 

Søndag, filofax, Jeffrey Campbell, London og Paris

Søndagen min blir tilbragt på sofaen. Jeg skulle egentlig ha vert i familieselskap, men er bare alt for dårlig til det. Har hatt en helt elendig natt, hvilket ikke gjør det bedre. Det jeg har gjort på så langt er å bruke "white-out" på arbeidsdagene mine i filofax'en min de neste 3 ukene, og lett etter en ny tv-serie å begynne på. Jeg hater utseendet av utstrekede ting i filofax'en min, så litt white-out måtte til.


Et lite innblikk i livet mitt her ;) De "mystiske kodene" er forresten ikke noe mer spennende enn hvilken tv-serie som det er ny episode av den dagen :) Første bildet er av kommende uke, mens andre bildet er av den uken som var nå.

Ellers vurderer jeg også sterkt å kjøpe meg Jeffrey Campbell sko. De jeg ønsker meg er på salg nå, og kan nesten ikke la det gå fra meg føler jeg... Men så tenker jeg at jeg burde spare til London og Paris i juli. What to do?! Har jo fremdeles 3 måneder å spare på, så skal jeg kanskje bare "slå til"?

Utenom det så raider jeg alle kjente nettbutikker for fine nattklær. Jeg HATER joggebukser (og går aldri med det), så nå når jeg går her hjemme dag etter dag blir det mye pysj. Derfor er jeg på utkikk etter noen fin nye pysj'er. Har sett noen fine på HM, så det kan hende jeg samler opp krefter og drar ned og kjøper noen nye pysjer der når jeg har fått lønn. Vi får se! ;)

Nå skal jeg i hvertfall se å finne meg en ny tv-serie å følge med på, og så kose meg med den. Håper alle har en fin søndag!

 

Lørdagskos


Cola, stratos, verdens beske kjæreste og "Seven Psychopats" på skjermen :)

 

Ha en fin lørdagskveld!

NAV fortalte sjefen min at jeg er gravid

Onsdag ettermiddag fikk jeg sms fra sjefen som svar på min melding om at jeg blir videre sykemeldt. H*n var veldig overrasket over å ha mottat brev fra NAV om at jeg søker Fritak for annsvar i arbeidsgiverperioden pga svangerskapsrelatert sykefravær. H*n skulle selvsagt sende alle opplysninger NAV etterspør, men var selvsagt VELDIG overrasket, håper jeg har tenkt gjennom dette, og ville bare legge ved at "jeg er så ung" som et velmenende råd. H*n hadde selvsagt ikke sagt det til noen, men kontordamen viste, siden det er hun som åpner all post. (De trodde selvsagt at dette var grunnen til at jeg var og er sykemeldt)

Det første som slo meg; JEG ER DA IKKE GRAVID?!

Jeg ble selvsagt helt satt ut, og veldig forbannet. Hvor fra har NAV fått at jeg er gravid? Det er jeg jo så absolutt ikke. Etter noen sms'er frem og tilbake med sjefen kom vi frem til at det sikkert var NAV som hadde sendt dem et feil brev. Og det var selvsagt en veldig klein situasjon for oss begge i grunn. Jeg ringte NAV dagen etter, der egentlig det hele bare ble fnist vekk av en saksbehandler. Jeg fikk et: "Ja vi vet jo ikke noe du ikke vet" etterfulgt av litt fnising, og en rimelig ubrukelig beklagelse. Det viste seg at de hadde sendt helt feil standardbrev til sjefen min da jeg hadde søkt om flere egenmeldingsdager betalt av NAV pga hyppige og langvarige migreneanfall. De sendte sjefen riktig sjema, og det ordnet seg til slutt selvsagt.

Men; NAV har altså en oppgave; send arbeidsviger riktig standardbrev, og ikke engang det klarer de. Tenk om ikke arbeidsgiveren min hadde brydd seg med å si til meg at h*n hadde mottat dette fra NAV. De hadde jo gått lenge og trodd jeg var gravid uten å si noe og hadde ikke funnet ut av at dette ikke var riktig. Jævlig kleint! Og utrolig dårlig jobbet av NAV. Mitt første "sammentreff" med NAV, og de har klart å fucke det til allerede. Lovende. Misunner ikke dem som er i pågående langvarig kontakt med NAV hele tiden!

Det har uansett ordnet seg nå, men jeg er fremdeles rystet og ydmyket til de grader. Migrene? Ja. Gravid? Hell no!

Ha en fin dag!


Good news / Bad news og dagens outfit

Litt usikker på om det jeg fikk vite i dag er good news eller bad news. Litt beggedeler trolig. Saken er slik; jeg venter nå på time til utredning for ME/CFS på Haukeland. Symptomer på dette er noe jeg har slitt med i ca 2-2,5 år, og det ble først nevnt for meg for litt over ett år siden av en turnuslege. Da var det i sammenheng med denne typen symptomer. Jeg tok masse blodprøver som kom tilbake helt etter boken, altså helt fine, og fikk beskjed om å ta det rolig og skrive ned symptomer og dagsform i en bok. Ingen videre oppfølging. Nå har jeg endelig fått meg en lege som tok dette på alvor, som er good news. Jeg skal endelig få utredning på om det er dette, eller om det er en annen årsak til plagene mine. Bad news derimot er at dette slett ikke er en diagnose jeg vil ha. Jeg vil ikke være syk. Jeg vil være frisk og rask og føle at det er jeg som bestemmer hva jeg tåler og ikke tåler. Uansett, det føles bra å bli trodd.

Slik så jeg forresten ut på vei til legen i dag;

Genser Vero Moda // Jeans Levis // Sko Roots // Solbriller Bijou // Luen er min bedre halvdel sin

Det jeg trengte i dag var virkelig en baggy stor genser, solbriller og en lue, så da ble det slik :)

Resten av kvelden har jeg planer om å ligge på sofaen og slappe av etter legetimen, og kose meg med hjemmelaget pizza, cola, smågodt og The Walking Dead med kjæresten. 

 

Ha en fin kveld!

Ironi i hverdagen

Akkuratt nå ligger jeg her rett ut på sofaen. Jeg skal være hos legen om 2 timer, men er egentlig for dårlig til å dra. Ironisk much? For syk til å dra til legen?

Jeg håper på at de er et steg nærmere å finne ut av hva som er galt med meg i hvertfall. Det blir nok til at jeg drar. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal orke det. En ting er sikkert; i regnfulle og tåkete Bergen er det i dag sol. Første gang på ganske lenge. Dette er det selvsagt dagen jeg sliter med lyssensitivitet. Elsker sol, bare ikke i dag. På tide å dra frem solbrillene.

Men men. Nok om den typen ting. Jeg har orket å lage meg en kopp te, og sitter nå og leser blogger mens jeg lader opp til å kle på meg.

Håper dere har en bedre dag enn meg! 

Nikon D40 back in action

I utgangspunktet la jeg igjen speilrefleksen min i Sogn da jeg flyttet ut. Det var et eller annet galt med auto-fokuset på den, og jeg hadde ikke tid/penger til å levere den inn til reperasjon. Derfor ble den liggende igjen. Når min mor og søsteren min kom hit i går ba jeg om å ta den med, så tenkte jeg at jeg får legge ut litt for å få ordnet den. Det er jo helt forferdelig dersom Nikon'en min som jeg er så glad i, og har vert med meg så mange steder skal bli liggende ubrukt. Likevel, til min overraskelse så fungerte den helt fint! Jeg er kjempeoverrasket, og aner ikke hva som kan ha skjedd, men den fungerer tydeligvis uten problem. 

Så da kan dere forvente litt bedre bilder enn iPhone-bilder! Alvorlig glad for at den fungerer.

Her er noen bilder fra hva min trofaste Nikon har vert med på:


Bulgaria sommeren 2009


Naturfotografering


Jubileum for 20-Jahre Mauerfall i Berlin høsten 2009


Auswitcz høsten 2009


Sommerdager i Sogn


Hunden min


Språkkurs i Sør-Frankrike høsten 2011 (Antibes, Cannes, Nice, og Monaco)


St. Paul

Og masse andre ting... Veldig glad for at kameraet mitt fungerer nå så jeg kan ta det med til London og Paris i sommer, og ikke minst ta bedre bilder til bloggen.

Ha en fin dag!

Gårsdagens kjøp; printed peg pantsFremdeles litt usikker på om jeg egentlig liker de, men viss jeg styler dem riktig tror jeg det kan bli skikkelig kult. Jeg tror nok at de ser best ut med nude/svarte pumps. Jeg går ikke med dem i dag siden jeg ligger som et slakt på sofaen, ville bare prøve dem på for å se hvordan de så ut, og for ¨å ta et kjapt bilde av hvordan de ser ut. De er i hvertfall super-behagelig. Vi får se utover våren om dette blir yay eller nay for min del. 

Ha en fin dag!

Dagens drømmeoutfit

Dagens drømmeoutfit

 

Rut Circle lace shirt
195 NOK - nelly.com

Mango animal print pants
145 NOK - johnlewis.com

Christian Louboutin platform pumps
4.305 NOK - mytheresa.com

CÉLINE leather tote bag
bagborroworsteal.com

Blue Nile diamond earrings
12.055 NOK - bluenile.com

Karen Walker heart ring
325 NOK - walkerandhall.co.nz

Celine Celine CL 41023/S Traveller 086/1E
1.650 NOK - smartbuyglasses.com

Familietid

I dag var min mor og lillesøster en tur hit til Bergen. Det er en stund siden jeg har sett dem, så det var utrolig koslig. Vi shoppet litt og spiste kjempegod burger på Inside.

Det ble Stargazer på meg i dag og, og lillesøsteren min hengte seg på, og det virket ikke som om hun direkte misslikte den hun heller. (Les; hadde hun ikke hatt vondt hadde hun nok slukt den på 5 sek) Finnes ikke bedre! Og nei, det er ikke mye søskenlikhet ute og går :)


Meg og mamma :) 

 

Utrolig hyggelig å være litt med familien i blant. Selv om jeg later som om jeg er knalltøff, flytter ut dagen etter 18-årsdagen min og ikke har vert i Sogn siden september er det veldig deilig med familiebesøk i blant. Spesielt hyggelig er det med "jentedag" i butikker, og ut og spise.

Ellers så fikk jeg også noen julegaver som jeg ikke fikk da de var innom med gavene mine i desember:


Blant annet gaver fra sommerjobben min og venner av familien. Hyggelig!

Alt i alt har jeg hatt en super dag, men nå er jeg virkelig helt ødelagt. Utslitt, og føler meg skikkelig syk og dårlig. Har nok vert litt for aktiv i dag, og får igjen for det. Fremdeles sykemeldt, og direkte gleder meg til ny legetime på fredag. Så nå blir det sofakos med film og kjæresten, og noe godt :)

Ha en fin kveld!

 

Tea time

En ting som jeg er veldig glad i er te. Jeg er absolutt en kaffe-drikker og, men det avhenger av at det er GOD kaffe, type espresso, og kaffe laget på grunnlaget av espresso. Trakterkaffe gir meg ikke akkuratt ståpels, men jeg kan drikke det og av og til. Mest for å være høfflig i grunn. Noe som derimot gir meg ståpels, er te. Jeg liker veldig godt forskjellige typer te, men det er to som er absolutte favoritter.


Pukka Mint Green Tea (fåes forresten billig på iHerb!) og Twinings Lady Grey Tea. Sistenevnte er helt fantastisk god med litt melk i. Yum <3

Ellers så fikk jeg te av min fantastiske veninne Mina når hun hadde vert i London. De annbefaler jeg også på det sterkeste.


Dårlig bilde(eneste jeg har), men det er de to teene som er stablet på toppen av hverandre i midten av bildet. Whittard Dreamtime og English fruits. 

Gleder meg i hvertfall kjempemye til London i sommer, for da skal jeg hamstre te. Men nå tror jeg at jeg skal komme meg tilbake til tekoppen og kjekset mitt og slappe av her.
Ha en fin dag!

Smoothiefrokost og gode nyheter

Endte opp med smoothie til frokost i dag ettersom den første frokosten jeg lagde klarte jeg å miste på gulvet fordi mobilen min ringte. Yay me. Så etter noen timer på sofaen bestemte jeg meg for å lage smoothie. Jeg liker smoothie best når den er så tykk at jeg kan spise den med skje, nesten litt som is. Ellers så har jeg sett noen episoder av serier, og loket litt på nettet. Ikke så mye spennende på gang. Utenom det har jeg fått en kjempegod nyhet om at en av mine aller beste veninner kommer og besøker meg om noen uker. Har ikke sett henne siden i sommer, så det skal bli hyggelig. Blir desverre sjelden til at vi ser hverandre når vi bor på hver vår side av landet.

Ha en fin dag!

Søndagskos på TGI Fridays

Til tross for dagens elendige form har jeg egentlig hatt en knallfin dag. Ble vekket nærmere kl 14 av min kjære da jeg tydeligvis ikke hadde noen planer om å våkne på den naturlige måten. Etter en dusj og litt fiksing dro vi ut og spiste middag med svigers på TGI Fridays. Jeg har aldri vert der før, og endte opp med å bestille Jack Daniels Steak og budweiser. Bare en ting å si; FY SØREN SÅ GODT! Det var bare helt fantastisk godt. Jeg har virkelig ikke ord. Biff er virkelig noe av det beste jeg vet, og med Jack Daniels-sausen ble det helt fantastisk. Og en budweiser ble til to, og på vei hjem var jeg godt brisen. Slik går det når du er en lettvekter fra før, og ikke har drukket siden nyttårsaften.

Resten av kvelden har blitt tilbragt, og vil bli tilbragt i sofaen. Etter så alt for mye bråk og anstrengelse trenger jeg å slappe helt av nå. Var uansett utrolig deilig å komme seg ut av huset en tur, selv om jeg er helt ødelagt nå. God mat og hyggelig selskap på en søndagskveld er ikke feil.

Ha en fin kveld!

Greetings from the couch

For min del blir dette en ekstremt stille og rolig lørdag tilbragt hjemme. Etter gårsdagens tur ut for å spise middag føler jeg meg bare enda verre, så i dag blir jeg på sofaen. Jeg har i det minste fått betalt en regning og bestillt meg MasterCard. Jeg er ikke personen som kjøper ting for penger jeg ikke har, men det er veldig trygt og godt å ha et kredittkort i back-up dersom noe skulle skje. Spesiellt greit å ha med seg ut på reise og sånt. 

Ettersom jeg så ferdig Gossip Girl i går, og jeg ikke har nye episoder av noen annen serie jeg følger med på i dag tenker jeg å lese litt. Jeg er så heldig at jeg har Kindle. Kindle må bare virkelig være den beste oppfinnelsen noen gang. Jeg elsker å lese, og da spesielt på engelsk. Ja takk til billige bøker, godt utvalg og levering av boken direkte til Kindle på under 1 min!


Akkurat nå leser jeg The Gospel according to Coco Chanel: Life lessons from the world's most elegant woman. Veldig interessant og inspirerende, absolutt å anbefale! Heldigvis er jeg veldig glad i å lese, så om jeg har mer sofa-sliting i vente vet jeg i hvertfall at listen over bøker jeg har lyst til å lese er lang.

Ellers så var min kjære så utrolig søt og snill at han gikk på butikken og kjøpte inn ferske rundstykker, smoothie-mix og smågodt. Så får jeg i meg litt mat i dag jeg og. Vi kjører på med filmkveld i dag og, noe jeg gleder meg til. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste som passer på meg når jeg er syk, og alltid er der for meg.
Ha en fin lørdag!

Ut i verden

Prøvde meg en liten tur ut av huset i dag. Som en forsinket Valentines feiring ville vi spise middag på favorittstedet vårt. Dette var virkelig gull verdt ettersom det er den første middagen jeg har spist på en uke. Så å si fraværende matlyst har ført til at det har gått mye i "brødmat" som rundstykker og boller med pålegg, og smågodt. Så det var helt utrolig deilig å spise noe jeg virkelig liker. Tror ikke jeg hadde klart å spise middag i dag heller viss det ikke var for at det var nettopp Inside's Stargazer burger jeg fikk servert. Byens beste burger!Det var godt med en tur ut, men jeg kjente at det var på tide å dra hjem igjen rimelig kjapt. Formen er dårligere enn før vi dro ut, men jeg er i det minste mett, og jeg har faktisk vert ute av huset i dag. Og det føles jo ut som en seier i seg selv. Resten av kvelden skal vi i hvertfall tilbringe i sofaen med cola (og øl for min kjære sin del), smågodt og popcorn i tillegg til ny episode av Supernatural, og 21 jump street. Filmkveld med min kjære er virkelig akkurat det jeg trenger akkuratt nå.

I går så vi forresten en skikkelig bra film, "Silver Linings Playbook". Veldig annerledes enn andre filmer av den typen (romantisk komedie), samtidig som vi fikk oss en god latter. Anbefalt!

 

Men nå venter min kjære, og film på skjermen. Ha en fin kveld!

Valentines day

Dagen min i dag blir tilbragt på sofaen med smågodt og gossip girl. Jeg er i såpass dårlig form at jeg nesten er stolt av meg selv for å ha sminket og kledd på meg i dag. Så ja, da er jeg dårlig. Snart kommer også min kjære hjem som har vert hos tannlegen. Tror ikke han har det spesielt behagelig heller. Så kvelden kommer nok stortsett til å gå ut på sofasliting, og muligens noe mat viss jeg har matlyst, og min kjære klarer å spise noe. Kanskje jeg til og med klarer å få han med på å se en litt romantisk film?

Slik blir altså vår valentines i år. Ikke akkuratt noe veldig romantiske greier, men vi tar det igjen i morgen og tar oss en tur ut på favorittrestauranten vår og spiser. Forhåpentligvis er matlysten hakket bedre enn i dag og tidligere i uken. For våres del er heller ikke valentines noen "stor feiring" ettersom vi koser oss sammen hver dag, og vi kjøper småting til hverandre og har det fint uavhenig av dato og høytid. Dessuten prøver vi alltid å kose oss litt ekstra på "kjærestedagen" vår i måneden. Viktig å sette pris på hverandre!

Bevis på at jeg har ordnet meg:

Nå kom forresten også min kjære hjem igjen, og det er gave på gang,

 

Ha en fin dag!

Få $10 avslag på din første iHerb ordre!Tenkte bare jeg skulle dele min iHerb kode med dere. Den gjør at du får avslag på $10 på din første bestilling fra iHerb.com

Koden er:  FZN297

iHerb har masse spennende. Alt fra proteinpulver til supermat. I tillegg til det har de stort utvalg i nøtter, og tilbehør til matlaging som smakstilsetninger og lignende. Absolutt verd å sjekke ut litt. Dessuten er prisene helt supre. For proteinpulveret jeg bestillte som koster 300 + porto i norge betalte jeg 220 kr, og det var inkludert shipping. Not bad! Og jeg vet at jeg allerede har sagt det, men leveringstiden var virkelig upåklagelig. 11 dager fra bestilling til jeg hentet pakken på postkontoret. 

Ha en fin dag!

Pakke fra iHerb i posten

Noe som alltid gjør dagen litt lysere er pakke i posten. Min kjære var så grei at han hentet pakken min på vei hjem fra jobb. Så nå har jeg Whey Gold Standard i smaken Double Rich Chocolate. Gleder meg masse til å prøve den! Vet desverre ikke når det blir med tanke på at jeg ikke er i nærheten av å være frisk nok til å trene akkuratt nå.Jeg fikk en neglefil fra iHerb også!

Ellers må jeg si at leveringstiden var upåklagelig. Bestillt 2. februar, hentet 13. februar. Bare 11 dager helt fra USA? Det er søren ikke feil!
Kommer nok til å bestille mer fra iHerb med tiden. Akkuratt nå tror jeg at Best of Greens blir mitt neste kjøp.

Ha en fin kveld! 

Syk

Etter litt for mye ignorering og godtroing må jeg desverre kaste inn håndkle. Jeg er syk. 

Har gått og følt meg helt elendig ganske lenge nå, men det toppet seg denne uken. Mandag var jeg så utslitt at jeg såvidt fikk i meg middag før jeg sovnet. Jeg våknet på tirsdag og følte meg like utslitt, selv om jeg hadde sovet i over 12 timer. Følte meg helt elendig hele dagen, men det toppet seg helt på kvelden og natten da jeg gråt fordi jeg ble til og med verre av å drikke vann.

Ikke overraskende så ble det en tur til legen i dag der de bestemte seg for å forsyne seg av blodet mitt. De tok akkuratt så mye at jeg ikke har peiling på hvordan jeg kom meg hjem fordi jeg var så svimmel og høy i toppen. Heldigvis var både lege og bioingeniør veldig greie. Bioingeniører som tror på meg når jeg sier jeg har tynne årer, og at jeg vet hvor de skal stikke for å finne en bra åre er noen godklumper.

Kort forklart; masse blod på vei til Haukeland, og jeg er sykmeldt.

Resten av dagen tilbringer jeg akkuratt her jeg ligger nå; på sofaen. Jeg har cola i glasset, og gossip girl på skjermen. Ellers prøver jeg også på å innta dagens første måltid. Kjøpte ferskt rundtstykke og masse godt pålegg på vei hjem fra legen, men det går sent ned her. Har sittet med rundtstykket her i snart 2 timer, og ser rimelig lite fremskritt.

Uansett! Jeg får svar på prøvene ut i neste uke, og da har jeg også ny legetime. I mellomtiden er sofaen min beste venn. Det er tiltak bare å stå opp og hente noe. Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som ordner ting for meg når jeg er dårlig. Evig takknemlig!

Viss noen har forslag til serier jeg kan se så er det bare å skrike ut i komentarfeltet :)

 

Ha en fin dag!

På ønskelisten; Wilfa JuiceMaster

En ting som jeg virkelig har begynt å ønske meg i det siste er Wilfa JuiceMaster. Jeg har alltid ver kjempeglad i å "lage min egen juice" når jeg bodde hjemme. Problemet var riktignok at maskinen var helt umulig å rengjøre (den var tross alt fra tidlig 90-tallet!), og vi pleide bare ikke å ha så mye frukt og grønnsaker hjemme til en hver tid. Wilfa JuiceMaster skal i hvertfall være enkel å rengjøre, og siden det er jeg og min kjære) som styrer hva som blir kjøpt av mat er det ikke akkuratt noe problem å kjøpe noen ekstra epler og lignende.


Spesielt greit hadde det vert å ha muligheten til å lage grønn juice med masse næringsrike ingredienser. 

Den som har skylden for at jeg har lyst på denne er Kamilla. Jeg er fast leser av bloggen, og etter hun har hatt så mye godt å si om denne så føler jeg at jeg trenger den. Vi får se hva det blir til. Først og fremst blir pengene mine prioritert til å kjøpe fly og togbiletter, og hotell til London og Paris i sommer.

Ha en fin dag!

Power breakfast

Jeg la meg i går kveld og var helt og totalt utkjørt. Jeg sovnet litt over kl 22, og det sier litt med tanke på at jeg skjelden legger meg før kl 1. Jeg våknet uansett i dag kl 11 (over 12 timer senere!!!), og jeg føler meg like sliten som når jeg la meg. What's wrong with me?

Uansett så har jeg laget meg skikkelig god og sunn frokost for å få masse energi. Jeg skal tross alt både løpe og trene styrke senere i dag, så jeg må være opplagt og klar til å gjøre mitt beste. Derfor ble frokosten utrolig enkel, men også  fantastisk god.


Banan med peanøttsmør og cottage cheese, og 5 dl smoothie. Nam!

Smoothie oppskrift

-Frossen smoothie-mix med bringbær, blåbær og banan
-En fersk banan 
-Gresk yoghurt (du kan selvsagt bruke annen type yoghurt, jeg synest bare det er beste med gresk)
-Litt solbærsirup løst opp i ca 1,5 dl vann (kan sløyfes eller byttes ut med juice).

Hiv alt i blenderen, og kjør på til det er en jevn masse. Ikke noe særlig hokkus pokkus som dere ser! :) Jeg har hatt blenderen min stående her helt siden vi flyttet hit i oktober, men den har enda ikke blitt brukt. Akkuratt nå er jeg ikke i en skikkelig smoothie-periode, så mer smoothie skal det bli! Og jeg gleder meg til jeg får det nye proteinpulveret mitt (Whey Gold Standard Double Rich Chocolate), for da har jeg store planer om å lage sjokolade og banan milkshake med det til å kose meg etter trening.

Forresten: jeg føler meg allerede litt bedre, så det var nok et næringsrikt måltid jeg trengte.

Ha en super dag!

Lørdagskos

I kveld er min bedre halvdel hos en kompis, så jeg bruker kvelden på å kose meg på egenhånd. Ingen ting er så deilig som en alene-kveld i blant med Grey's Anatomy sesong 9, smågodt, banan med blåbær og vørterøl. Jeg har holdt meg unna alkohol pga trening i det siste, men jeg liker i tillegg vørterøl bedre enn vanlig øl. Dessuten er det sunt. Slik er i hvertfall min lørdagskos denne helgen.

Ha en fin lørdag!

Dagens outfit: Louis Vuitton, Michael Kors og Guess


Kåpe: HM // Skjerf: Michael Kors // Veske: Louis Vuitton // Sko: Eurosko // Shorts: Aner ikke // Skjorte: Vero Moda

Og her er dagens arm candy:


Klokke: Guess // Armbånd: Pandora // Ring: Aner ikke (kjøpt i Polen tror jeg) // Neglelakk: OPI Miami Beet

Dagens outfit, pesavento, og Ulrikke Lund

I dag har jeg jobbet ræven av meg i 9 timer. Så slik er den saken. Dagens høydepunkter var Vitamin Well, gresk yoghurt med fersken og en liten time i Skyrim etter hjemkomst. Ellers har jeg fått sett helt fantastisk fine ringer (og smykker) fra Pesavento, og prøvd de på. Hadde jeg hatt pengene hadde jeg kjøpt over halvparten av ringene i sortementet. 

Her er en av de jeg likte spesiellt godt;


Denne ringen er i roséforgyllt sølv, og selve "motivet" er laget i carbon med 18 karat gullstøv. Bildet gir ikke noen god indikasjon på produktet i det heletatt. I virkeligheten glinser den så mye at du blir blendet. Bildet fant jeg forresten på google. I tilfelle du sjekker litt rundt; De mørke ringene med blå/rød/grønn-shimmer er helt AMAZING irl.

Ellers, slik så jeg ut i dag; (Kjempespennende!!!!!)


Jeans: Levi CurveID // Singelett: Cubus // Skjorte: Jack & Jones (Stjålet fra min bedre halvdel uten hans viten) // Neglelakk: OPI Miami Beet // Armebånd: Pandora // Veske: Louis Vuitton Neverfull GM Damiere Ebene (ikke med på bildet)

Ellers gikk jeg med svarte converse. Når jeg skal stå og gå i 9 timer på jobb blir det ikke mye fancy sko-mote. Converse er enkelt, greit og behagelig.

En annen artig ting; Jeg var i dag vitne til at Ulrikke Lund tok outfitbilder like utenfor jobben min. Artig!

 

Men nå skal jeg hoppe i dusjen, og straks legge meg. Jeg er utslitt!

 

Ha en fin kveld!

Eksamen, gresk yoghurt og Mulberry

Har hatt en rimelig grei dag i dag, utenom det at jeg har pretty much har blitt stemplet som løgner av eksaminator/sensor i deres uttalelse om klagen på kroppsøvingskarakteren min. I deres uttalelse brånekter de for alt jeg har klaget på, samtidig som de påstår jeg har sagt ting jeg ALDRI ville sagt. Ever. Og spesiellt ikke på eksamen. Kjenner bare at det koker inni meg når VOKSNE MENNESKER som i tillegg er lærere lyver om hva som faktisk har skjedd. Jeg bare håper klagen min blir innvilget, så jeg får ta eksamen på nytt. Og da forhåpentligvis med sensor/eksaminator som fungerer som vanlige mennesker i hodet.

Utenom jobb og trening har det vert fint lite begivenhetsfullt i hjemmet. Jeg har spist, dusjet, og bakt grov foccacia. Det oppsumerer dagen min rimelig bra. Forresten! Viss dere er ute etter noe "godt" som mellommåltid som ikke er så alt for usunt anbefaler jeg denne:

Jeg fant de på Coop, og de var knallgode! De var faktisk så gode at jeg kunne spist 5 stk med en gang, selv om jeg tok det som "dessert" etter middag. Finnes også med jordbær i stede for fersken, men jeg som er litt skeptisk til yoghurt og lignende med jordbærsmak gikk for fersken. Angret ikke et sekund. Prøv, prøv, prøv!

Ellers må jeg bare uttrykke hvor utrolig grusomt det er å gå forbi utstillingsvinduet til Vincci hver dag på vei til jobb. Den Mulberry Bayswater'en skulle vert på skulderen min, ikke bak vinduet!


Alt for perfekt bare... Someday! Må passe meg så jeg ikke gjør LV Neverfull sjalu her. Den kommer alltid til å være min "førstefødte" <3

 

Men nå venter sofaen, verdens beste kjæreste, og en fin bok på meg.

Ha en fin kveld! 

Prosjekt; ny garderobe

De siste 2-3 årene har jeg gjennomgått litt av en forvandling på et par forskjellige plan. Ikke bare gikk jeg ned 30 kg, men jeg har også flyttet ut og blitt selvstending. Når jeg flyttet fra walk-in closetet mitt, og til en leilighet i sentrum oppdaget jeg rimelig kjapt at jeg hadde ALVORLIG mye klær. Og da spesiellt klær jeg aldri brukte. Dessuten vokste haugen med "ikke-brukte" klær rimelig kjapt. Så det siste halvåret har jeg brukt på et aldri så lite prosjekt, nemlig å få styr på garderoben, men også å bytte den ut.

Steg 1: Slutt å kjøpe alt mulig!

Dette er nok det vanskeligeste. Slutt å gå på "billigbutikker" og butikker med masse salg hele tiden. Det er her du drar med deg mesteparten av det du ikke trenger hjem. Verstingene er selvsagt butikker som HM og lignende. Lave priser, og salg hele tiden er rimelig vanskelig å si nei takk til. Jeg for min del sluttet egentlig bare å bruke tiden min på å gå på butikker i fritiden med mindre jeg hadde en målrettet plan.

 

Steg 2: Få orden på kaoset

Ta en real oppryddning i skapet, og vær ærlig med deg selv. Hvilke av klærne bruker du? Det du ikke bruker, og som er i feil størrelse (en størrelse du ikke kommer til å bli i løpet av de neste månedene) kan (må) du gi vekk til veninner, eller bare gi det vekk til fretex eller lignende. Så lenge du får det ut av huset er det greit!

Steg 3:  Finn ut hva du har, og ikke har

Når du nå endelig har fått orden på galskapen ser du litt lettere hva du trenger og ikke trenger. Det viktigste i en hver garderobe er basisplagg. Plagg som kan brukes til mye forskjellig, som er i god kvalitet. Lag deg en liste på ting du trenger, så kan du "jobbe" ut i fra den.

 

Steg 4: Kjøp ting du trenger, ikke bare for å kjøpe noe

Når du omsider tar deg en tur ut igjen i butikkene; kjøp ting du trenger, ikke ting som bare blir liggende. Unngå å gjøre de samme feilene igjen. Kjøp gode basisplagg, og noen få, billigere trend-plagg. Hva er vitsen med å bruke en formue på klær som ikke er noe å samle på om noen måneder?

 

Dette er i hvertfall det jeg har gjort i det siste. I stede for 6 random ullgensere fra random butikker så kjøpte jeg to stilfulle og klassiske gensere fra Benetton som er i kjempegod kvalitet. I stede for å kjøpe 10 vesker i året, så kjøpte jeg meg Louis Vuitton Neverfull. I steden for 5 jeans fra cubus har jeg heller noen par fra Levis. Og denne listen fortsetter.

Ved å gjøre dette her har jeg ikke bare fått en garderobe som jeg føler jeg er mer og mer stolt over, men i tillegg har jeg redusert hvor mye penger jeg bruker på klær. Jeg kjøper dyrere ting når jeg trenger det, heller enn å dra med meg 10 poser hjem fra den impulsive handlerunden.

Ha en fin kveld!

Nattens innkjøp

Er det en ting jeg ikke er flink til så er det å begrense meg på kjøp av ting som jeg faktisk trenger, eller i det minste innbiller meg at jeg trenger. Så nå er følgende ting på vei hjem i posten til meg:


Smart shake i Neon Pink og 100% Whey Gold Standard i smaken Double Rich Chocolate

 

Med tanke på at jeg inntar endel proteinpulver så trengte jeg absolutt både ny shaker og nytt pulver. Det jeg har brukt de siste 2 månedene har vert 100% Whey Protein i jordbærsmak. Jeg er veldig glad i jordbær, men jeg trenger litt variasjon, så det skal nok bli godt med sjokoladepulver og. Og en shaker til er jo også greit å ha, spesiellt denne. Denne har plass til pulver, væske og "supplements" og er perfekt viss jeg skal trene før/etter jobb uten å hjemmom først. Dessuten; hvem ser nei til en ROSA shaker?!

Gleder meg uansett masse til å få beggedeler i posten. Shakeren har jeg nok på tirsdag, men pulveret er nok ikke her før om minst 10 dager. Jaja, i mellomtiden har jeg massevis av jordbær-proteinpulver som er kjempegodt.

Men nå må jeg finne sengen ettersom det er jobblørdag. Jeg må opp om 6 timer!

Ha en fin natt! (Eventuellt morgen)

På ønskelisten 1. februar 2013

Siden det stortsett har vert treningsrelatert på bloggen her så tenkte jeg å prøve å overbevise dere om at det ikke er BARE trening jeg bryr meg om. Her er noen ting som jeg virkelig ønsker meg kjempemye nå i det siste. Det snek seg vist med litt trening her og. Beklager det!

Til trening:
Tights: 2xu. Sportsbh og treningstopp: Nike


Til hverdag:


Sko: Tory Burch Veske: Mulberry Lommebok: Louis Vuitton

Til fest:

 
Sko: Louboutin. Kjole: Topshop. Bluse: BikBok

 

Jeg har i hvertfall det siste halvåret ca prioritert kvalitet over kvantitet når det kommer til klær. Jeg vil heller ha dyrere basisplagg som er tidløse og som har god kvalitet enn masse billig som blir brukt noen få ganger før det blir ødelagt. Dette har også med det å gjøre at etter jeg flyttet ut har jeg gått fra å ha et ganske stort walk-in closet til å ha rimelig begrenset skapplass til klær. Og jeg har virkelig innsett at jeg bruker kun en liten brøkdel av klærne jeg har. Mye av det jeg har er for stort, eller så liker jeg det bare ikke nok til å bruke det så ofte. Jeg får ta en oppryddning en dag!

 

 

 

Hvordan ikke gå helt i kjelleren etter en ræva dag

Her er oppskriften på hvordan ikke gå i kjelleren etter en helt ræva dag fra begynnelse til slutt.


Sur supermix, troika og Vitamin Well med ferskensmak

Vanligvis ville jeg tatt meg en tur på trening for å riste av meg det dårlige humøret, men siden det var kroppsøvingeksamen som var hovedgrunnen til det dårlige humøret så ble dette the next best thing.

Innlegg om eksamen kommer. Akkuratt nå er jeg bare for psykisk utslitt, og sur (på utdanningsdiriktoratet) til å gjøre noe annet enn å spise smågodt og se på Supernatural.

Ha en fin kveld!

Fredagsmiddag

Torsk med tomatsaus ala bacalao var det som stod på menyen hos oss i gårkveld. Sunt, kjapt og enkelt, og ikke minst kjempegodt. Absolutt en over middels bra måte å få i seg den gamle "kjedlige" tosken på.

Hadde jeg hatt litt mer tid hadde jeg servert dette med focaccia i stede for ris (focaccia er en av mine spesialiteter), men siden vi hadde tilbragt hele dagen på XXL, trening, og litt rundt om overalt så ble det slik som dette. Kjempegodt uansett.

Ha en fin lørdag!

Den gangen da jeg oppdaget verdens beste genser

Denne vinteren har jeg oppdaget verdens beste genser. Etter å ha lett alt for lenge etter ensfargede, klassiske, varme og gode gensere, fant jeg endelig det jeg lette etter. Så jeg kjøpte to (i samme farge, desverre) og har bodd i de siden. Angrer egentlig litt på at jeg ikke kjøpte dem i forskjellige farger, for nå tror vell kollegaene mine at jeg går med samme genser litt for ofte. Det er uansett ikke tilfelle. Den bare er så god, at viss jeg hadde fått lov så hadde jeg gått med disse hver eneste dag fra november til det blir vår igjen.

Genseren jeg snakker om er ullgenserene fra Benetton.

Fantastisk varm, kjempebra passform. Dessuten så er den veldig klassisk, og det liker vi! 

 

Ha en fin kveld!

Ny blogg

For all del, hadde du spurt meg for bare 6 mdn siden hadde jeg aldri i verden trodd jeg skulle begynne å blogge igjen. Men her er jeg, og gjør et nytt forsøk. Jeg har tilsammen blogget i 2-3 år før jeg sluttet for godt. Så det å være "tilbake" føles i grunn helt greit. Jeg begynnte, fant ut hva blogging hadde å by på, sluttet, og nå har jeg tydeligvis begynt igjen. 

Så bare for å sette stemningen her på en eller annen måte, så kan jeg jo si (litt) om hva det kommer til å handle om her. Det kommer jo selvsagt til å bli ting som opptar meg, så da blir det følgende: trening, mat, klær, sko, vesker, sminke, hudpleie, smykker (<3) og bare litt sånn generellt. 

Så da håper vi på det beste!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)