Helse

Juice

Skal si det var godt å komme hjem! Det er alltid utrolig koselig å være hjemme hos foreldrene mine, men det er også alltid godt å komme hjem.

Kvelden i går ble tilbragt forran tv-skjermen med en pizza, og i dag har jeg begynt på juice faste. Trenger virkelig det etter alt det grusome jeg spiste i julen, og egentlig også hele desember. Så nå blir det kun massevis av grønnsak- og fruktjuicer i en stund fremover. Først en uke, og viss jeg klarer så gjør jeg det lenger. Og når jeg har gjort det så lenge som jeg ønsker går jeg tilbake til det veganske kostholdet mitt. Annbefaler alle som interesserer seg for juicing å se "Fat, Sick, and nearly Dead". Utrolig bra dokumentar anngående å forandre kostholdet sitt, og spesielt juicing som en del av det.

Så langt har jeg drukket to ferskpressede juicer, og flere skal det bli i løpet av kvelden. Den første var bare grapefruit, og den andre var agurk, squash, selleri, spinat, ingefær, lime og eple. Den siste der er veldig "standard" for meg. Lager den til frokost hver eneste dag selv når jeg spiser vanlig vegansk. Ingenting er så godt som en fersk grønn juice på morgen. Vekker meg mye mer enn kaffe eller te.Juice i ølglass er et must ;)

Uansett, det er stortsett det som skjer hos meg i dag. Jeg juicer og slapper av, og det er også det jeg skal gjøre utover dagen. Hardt med en lørdagskveld uten noe som helst slags snop, ikke engang raw sjokolade. Men det går vell bra.

Håper alle koser seg masse i kveld!

30 days challenge! Dag 1

Vet det er VELDIG mange som gjør denne akkuratt nå, men jeg tenkte like greit å henge meg på. Jeg synes i hvertfall at det er en genial måte å bli bedre "kjent" med bloggeren bak bloggen på, samtidig som det gjør det litt enkelt å blogge 1 mnd frem i tid. Here we go!


Day 1 - Your current relationship
 

For min del er det veldig enkelt og greit med dag 1. Jeg har vert sammen med drømmemannen i nøyaktig 1 år og 5 måneder i dag. Vi utfyller hverandre på alle måter, og er virkelig utrolig lykkelige sammen. Vi bor sammen, og har gjort det siden august 2012. Hver eneste dag jeg får tilbringe med min kjære er jeg uendelig takknemlig for, og jeg gleder meg til å tilbringe resten av livet mitt sammen med han.

På mange ting er vi veldig forskjellige, men vi er også på mange måter veldig like. Han er en rotekopp, jeg er et ordensmenneske. Han er veldig tullete, jeg er veldig seriøs. Det som er bra med å ha noen som på visse ting er motsatt av deg er at dere utfyller hverandre. Jeg blir nødt til å ta ting litt mindre seriøst, mens han må rydde litt mer ;)

Alt i alt så har vi det supert sammen, og har intensjoner om å ha det slik for alltid :) 

Time til utredning

Denne dagen har jeg ventet på veldig lenge. Endelig dumpet brevet med time til utredning ned i postkassen min. Jeg trodde egentlig jeg skulle bli glad, men jeg er egentlig bare stresset og litt redd. Timen er ikke før andre uken i august, men jeg har i det minste fått time. Jeg fikk også en hel bunke med skjema som skal fylles ut uken før jeg skal møte. Jeg hater virkelig skjema, du forstår ikke helt spørsmålet eller krysser feil så har noen missforstått alt.Det som jeg egentlig reagerte på er at jeg skal innlegges. Altså, selvsagt skal jeg jo det. Vet ikke hva jeg egentlig forventet. Men det kan hende jeg skal være der inntil 5 dager. 5 dager hjemmefra? Huff, noe av det verste jeg vet er å sove et annet sted en hjemme, og spesiellt alene. Så er det ikke sånn kjempehyggelig å vite at jeg skal ligge der å bli stukket i, skannet og sjekket på alle verdens måter. Men det er jo bare å forvente. Er en syk så er en syk. I det minste har jeg endelig fått time, og kan bestille meg en tur til foreldrene mine i sommer og vite at jeg ikke får time de dagene jeg er der.

Får bare håpe på at det går fint selv om jeg gruer meg allerede. Det beste blir nok å (forhåpentligvis) få noen svar.