Hudpleie

Supermyke føtter på 1-2-3!

3. søndag i advent allerede! Hvor i all verden har førjulstiden blitt av?! Om bare 4 dager drar jeg hjem til foreldrene mine. Sinnsykt! Uansett! Tenkte jeg kunne gi dere ett av mine aller beste skjønnhetstips, nemlig hvordan du raskt, billig og enkelt får kjempemyke føtter. 

"Hemmeligheten" er noe så enkelt som kokosolje. Jeg bruker det til virkelig alt. Jeg bruker det som hårolje (Moroccan oil, altså argan oil, misfarger blondt hår), bodylotion, håndkrem, og fotkrem. Jeg bruker det også til matlaging, for i utgangspunktet er det jo en matvare. Til bruk på kroppen har jeg Source Naturals Extra Virgin Coconut Oil som du får på iHerb til ca. 50-lappen. (På kjøkkenet bruker jeg Artisana Raw Organic Coconut oil)
Fremgangsmåten er rimelig enkel. Ta deg først en god og lang dusj, og vask føttene grundig. Når du kommer utav dusjen tørker du føttene, før du påfører rikelig med kokosolje. Og så det som nesten er det viktigste: du tar plastposer på føttene, og tar på deg noen gode ullsokker.


Jeg utfordrer deg til å ikke få mopsen din med på bilde dersom du har en. Mushu løper rett bort og SKAL være med i bildet i det han ser kameraet.

Uansett; Deretter sover du med posene og ullsokkene over natten, og om morgenen når du våkner har du mykere føtter enn noen gang.

Ta-da! Supermyke føtter veldig enkelt og greit. Det er lurt å gjenta dette så ofte som mulig, gjerne noen ganger i uken. Jeg personlig har aldri hatt så god effekt med noen som helst fotkrem som jeg får av ren naturlig kokosolje. Og jeg har prøvd en god del fotkremer....

Håper du prøver det!