Hverdag

Update + instagram

"Long time, no see" er det visst noe som heter. Ble plutselig litt lite blogging her tydeligvis. Livet mitt har ikke vert direkte spennende, så noe stort har ikke noen gått glipp av. Stortsett har jeg ligget på sofaen og hatt vondt, vert en tur til foreldrene mine på besøk, og ligget enda mer på sofaen og hatt vondt. I det siste har jeg riktignok begynt på "Læring og mestringskurs for unge". Det er jo ikke akkuratt noe som kan "kurere" meg, men når det er det eneste tilbudet når det kommer til behandling så tar jeg det jeg får. Dessuten er det veldig godt å komme ut av huset litt for noe annet enn legetimer/time på sykehuset.

Så etter jeg var på kurset på torsdag har jeg egentlig bare ligget rett ut og ikke orket noe som helst. Å ta buss er spesiellt slitsomt (mye lyd og bevegelse og folk), og når jeg i tillegg var på kruset i 2 timer tok det totalt knekken på meg. I går begynte jeg å føle meg litt bedre, men det gikk jo raskt over da jeg gikk i parken med Mushu? Genistrek det altså. Men han virket i hvertfall veldig fornøyd, så da er det jo faktisk verdt det.

Så nå ligger jeg egentlig bare her og føler meg mildt sagt dårlig. Kaldsvetting, muskelsmerter og utmattelse er bare noe av "problemet". Satser på å føle meg i hvertfall en smule bedre i morgen. I mellomtiden; her er noen instagram bilder :) Jeg er i hvertfall mer aktiv på instagram enn på blogg (spesielt etter jeg fikk meg ny iPhone!), så følg meg på instagram! Der heter jeg @nicocela eller så kan du bare trykke HER

Still blonde

Bestemte meg for å forbli blond jeg! Tok en kalkulert besluttning på det at det er mye større sannsynlighet for at jeg failer dersom jeg prøver å farge det ca. naturlig fremfor å bare bleke etterveksten. Så satser jeg på å ta meg en utenlandstur i sommer kanskje, og får da farget det tilbake. Men jeg er faktisk usikker om jeg vil det. Innser det at jeg trives veldig godt som blondine, så kanskje jeg bare fortsetter å være det? Jeg er ganske ubesluttsom i blant som dere kanskje har oppdaget.


Ingenting er som en sminkefri dag med chilleklær. I dette tilfelle Fallout t-skjorten min <3

Ellers så er det fint lite action her. Jeg jobber med å fikse døgnrytmen min, Mushu er en slapp liten pug, og mannen styrer på med det vanlige, jobb og studier med andre ord. Mannen stod opp endel timer før meg i dag, og da jeg stod opp tenkte jeg for meg selv at "Åh, så deilig. Jeg skal spise pasta med pesto til middag i dag!". Dere kan tenke dere nedturen var stor da han hadde spist hele pestoen på egenhånd før jeg stod opp. Hallo? Det er jo 4 posjoner i et sånt glass! Grrrr!!!! 

Oh well! Klokken er 0:30 snart, og det er desverre ikke noen butikker som selger pesto så sent. Jeg synes virkelig at Seven eller Deli burde ha pesto.... Meh! Resten av "dagen" (jeg sa døgnrytmen min er fucket!) er planen å slappe av, ta bilder til ett innlegg som er skrevet ferdig, finne på noe å spise til middag, og kanskje spille litt Skyrim. Vi får se! 

En liten hårkrise

Åååh, jeg føler meg så teit, men jeg har tidenes hårdilemma her. Jeg har så mye ettervekst nå at det må blekes igjen, men så er jeg så lei av ettervekst at jeg tenker på å prøve å farge det tilbake til mest mulig naturlig. Så jeg vet ikke. Enten kan jeg gå ut på badet om 5 min og ta etterveksten, eller så må jeg på butikken i morgen tidlig og prøve å finne en farge som er ca. lik min naturlige. Ååååh, jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre...

Jeg elsker å være blond. Det er gøy med forandring og jeg føler selv at jeg ser bra ut som blondine. Men desverre har jeg noen skjolder, så jeg må hele tiden enten krølle håret eller sove med flette i det slik at det blir bølger så det ikke er synlig. Dessuten er det utrolig stress å ta etterveksten selv, spesiellt når håret har endel gulskjær i seg etter det er blitt bleket.

Men jeg vet ikke om det blir noe bra dersom jeg prøver å farge håret mitt tilbake til nesten naturlig heller. Tenk om det blir skjoldete og fælt...

Jeg aner virkelig ikke... What to do?

Aller helst skulle jeg flydd til frisøren min og fått hun til å ordne opp slik som hun har gjort utallige ganger før. Men det blir litt overkill å dra til et annet land kun for å gå til frisøren...


25. januar

Altså, hva skjer med døgnrytmen min?! Jeg har forsøkt i nå ca. 2 uker å ordne den, og det blir bare verre og verre. I natt la jeg meg kl. 5:30, og våknet kl. 15. Kunne gjerne sovet lenger, men da måtte jeg faktisk opp fordi vi skulle i middag om 2,5 time og jeg måtte dusje og ordne meg. Tror døgnrytmen min er en tapt sak. Virkelig altså. Får vell bare forskyve den mer og mer til jeg til slutt er tilbake til vanlig leggetid kanskje? Det å døgne er ikke noe tema engang for meg, og det å legge seg tideligere er umulig. Så det får vell bli slik.

Så langt denne "dagen" har vi vert på bursdagsmiddag med familien til samboeren min. Vi var på Holbergstuen og spiste en helt nydelig 3-retters. Desserten var ikke noe å skryte av (noe som alle vi som hadde bestillt dessert var enige om), men både forrett og hovedrett var helt nydelig. Jeg har også forstått det at alkoholtoleransen min har gått rett i dass i løpet av det siste året. 2 glass øl og 1 glass vin, og her sitter jeg og fylleblogger. Heldigvis var den siste ølen inntatt etter vi skillte lag med familien da. Vi var en aldri så liten tur på Pygmalion og drakk en Hansa som ikke var så alt for god. I følge mannen var edn faktisk direkte ekkel... Men men!
Alt i alt har vi hatt en utrolig koslig kveld sammen med familien. Nå er mannen ute og kjøper litt smågodt til meg mens jeg ligger og slasker meg på sofaen.

 

Siden sist...

Blogging for min del går så i perioder! Aner ikke hva som gjør at jeg plutselig poster flere innlegg daglig på en av bloggene, for så å drite helt i en eller begge bloggene.

De siste dagene, eller egentlig den siste uken har ikke egentlig vert særlig til bloggmateriale på denne bloggen. Jeg har stått opp, latt være å spise og juice fastet i stede, og spillt Skyrim hele dagen. Og sånn gikk dagene. I helgen koste vi oss for det meste sammen. Lørdag vasket vi masse her hjemme og jeg lagde hjemmelaget spicy tomatsuppe (som ble helt fantastisk!) med focaccia til. Begge deler vegansk selvsagt. Søndag inviterte mannen meg ut for å spise, så da gikk vi på Inside som er favorittstedet vårt. Viss vi skal ut å spise er det 99% sikkert at det er der vi går, og slik har det vell også vert siden vi møttes.

Mannen spiste vegetarburger (du får alle burgere på Inside også som soyaburger), jeg spiste løkringer og husets poteter.... Jeg elsker løkringer over all mat som finnes på denne jorden tror jeg. (Untatt pierogi ruskie selvsagt - det er enda bedre). Ettersom dette var andre dagen etter jeg hadde sluttet med fasten så klarte jeg sånn halvparten av løkringene, og noen få potetbiter. Skulle ønske jeg orket mer, men likevel er det vell greit å ikke spise så mye fritert mat. Mannen hjalp masse til med å spise opp løkringene og potetene, og likevel var det mye igjen. 

Ellers er det vell ikke så mye å berette. Jeg er blakk fordi det nå er 1,5 mnd siden sist jeg fikk penger, jeg bruker dagene mine på å spille Skyrim, passe furbabyen min, sove og ha vondt i steder normale 19-åringer ikke burde ha vondt. Jeg har også blitt lei av å være blond. Rettelse; jeg er lei etterveksten. Jeg liker faktisk veldig godt å være blond! Så med en gang jeg får utbetaling en av de kommende dagene skal jeg løpe rett bort for å prøve å finne en hårfarge som ligner på min naturlige. Jeg har ikke penger til å gå til frisør for å ta etterveksten hver måned (prioriterer andre ting enn frisørbesøk i økonomien), og jeg klarer ikke å ta etterveksten selv. Dessuten blir den gul ved kun en bleking. Det blir godt å ha min egen hårfarge igjen. Det er LENGE til jeg skal farge håret mitt igjen. Og viss jeg gjør det så skal jeg ha penger til å ta etterveksten hos frisør. Ettervekst er ikke noe jeg klarer eller vil bruke energi på. I løpet av den kommende helgen er jeg forhåpentligvis tilbake til å se sånn ut;

Og ja, døgnrytmen min er forresten helt fucket dersom noen skulle legge merke til at dette innlegget er postet kl. 4 om natten. I går lå jeg våken i sengen til kl. 8 uten å få sove. Da hadde jeg ligget der siden kl. 3:30. Å sove er ikke alltid så enkelt når en har mye vondt og andre skavanker, og da er det litt for enkelt å snu døgnet. En skal liksom "bare sove ut" (ikke at det hjelper med M.E akkuratt...), og så før en vet ordet av det så legger en seg når andre går på jobb....

No amount of sleep in the world...

I dag er jeg skikkelig dårlig. Har vondt i hodet, i leddene, er iskald, har feberfølelse og er svimmel. Ikke helt toppform i dag kan en si. Men sånn er det da en god del når en har M.E. Det er mye opp og ned, og gode dager er sjeldne og lenge mellom. Så i dag skal jeg bare ligger her i sofaen med dynen min og drikke te og juice og prøve å slappe av mest mulig.
Håper dere har en bedre søndag enn meg!

Going home

God morgen!

(Eller, det er vell strengt talt faktisk tidlig ettermiddag)

Nå sitter jeg egentlig her og er nesten pakket og klar for å dra hjem til Bergen igjen. Flyet mitt går om ca. 5 timer, så før jeg drar på flyplassen skal jeg tilbringe tid sammen med familien og spise middag. Jeg har på meg mitt standard reiseantrekk som består av Acne Rue Mohair-genseren min (som er den beste genseren i hele verden), tights og Acne skjerfet mitt. Når jeg skal ut og reise må jeg ha varme gode klær på meg som er myke og behagelige, og skjerf er et must. Har jeg ikke skjerf på meg på flyet får jeg garantert noe styr med øre-nese-hals. 

Selv om jeg liker veldig godt å være her, og synes det er trist å dra. Så blir det også veldig godt å komme hjem. Hjemme venter jo samboeren min og den lille søte mopsesønnen min på meg. Gleder meg masse til å se begge. 

The last few days

Da tenker jeg at jeg er tilbake igjen. Slik som de fleste så trenger jeg en pause en gang i blant. Noen ganger trenger en bare å være litt "alene". (Med hermetegn fordi jeg var med familie, orket bare ikke sosiale media)

De siste dagene har jeg tilbragt i sogn. Jeg fløy hjem mandag kveld, og skal hjem igjen i morgen kveld. Ble litt raskere tilbake til sogn etter jul enn først antatt, men noen ganger blir det jo bare sånn. Det har tross alt vert veldig hyggelig å besøke familien, selv om jeg ikke var hjemme i Bergen i mer enn en uke fra jeg dro til jeg var tilbake.

Dagene her har stortsett gått med til å sove, spise og å være med familien. Her er i hvertfall noen bilder fra dagene :)

 

Venter på flyet til Sogndal!

Mine "guilty pleasures" når jeg flyr; et blad og snop. Kjøper aldri magasiner utenom viss jeg skal ut å fly! Sitter alltid igjen og angrer på at jeg kjøpte det, og synes jeg har kastet bort penger. Eneste bladet jeg kan kjøpe uten å få den følelsen er Vogue.

Hunden ble badet, og fikk håndkle på gulvet for å tørke seg, men katten ville også...

Jeg og lillesøsteren min kledde hundeklær på katten Rolf mens han sov... Han våknet ikke engang!

Lånte luen til fjortissøsteren min. Slik skal jeg og ha liksom! #omg #lol #bieberlove (Håper dere forstår hvor utrolig sarkastisk dette er ment)

 

Anyroad, slik har min uke vert!

1. nyttårsdag

Da var det plutselig årets første dag. Merkelig ikke sant? Plutselig var det liksom 2014.

Vi stod opp for ikke så lenge siden, og har siden det bare slappet av egentlig. Sett litt søppel-tv, og nå har vi bestillt en pizza fra Peppes som mannen er ute og henter nå. Vi har jo til vanlig et vegansk kosthold, noe vi skal tilbake til i morgen, så vi skeier litt ut i dag. Jeg spiste ikke kjøtt fra begynnelsen av august til rett før jul, men jeg nekter å gå julen uten pinnekjøtt. Så i morgen er det tilbake til hverdagen igjen. Og vet dere hva? Jeg gleder meg til det. Kroppen min føles bare helt annerledes når en spiser vegansk. Du kjenner bare virkelig at det du spiser er det kroppen faktisk skal ha, og at det er bra for den. 

Uansett, nå skal jeg gjøre klar en film på tv'en her som vi kan se før vi spiser. Håper alle har en like fin første nyttårsdag som oss, og ikke er alt for bakfulle. Eller at dere i det minste hadde det så gøy at det er verdt å være bakfull i dag ;)

Jeg nyter en sminkefri tilværelse i dag, og har ingen planer om å skifte fra pysjen. I dag er det chilling for alle pengene her i huset.

Velkommen 2014!

Da var det klart for det første innlegget i 2014. Utrolig rart å skrive 2014! Jeg har liksom nettopp vent meg til å skrive 2013. Men sånn er det jo hvert år.

I år har vi ikke gjort noe "spesiellt" på nyttårsaften. Det er flere grunner til det, men siden vi har valp som kanskje er redd, vi begge er forkjølet og jeg ikke er i spesiellt party-humør har det blitt sånn. Vi var hos svigermor og spiste pinnekjøtt i kveld, og tok en taxi hjem i 21-tiden. Etter det har vi kost oss med Harry Potter-maraton på tv, brus, chips og snop. Mushu har vert så utslitt etter å ha lekt med "grandonkel" Tiko at han knapt har giddet å løfte på hodet, det også under fyrverkeriet. Utrolig lettelse at han tar det så bra. Jeg hadde blitt veldig lei meg dersom han hadde vert redd, spesielt siden vi bor midt i sentrum.

Ærlig talt må jeg si at denne nyttårsaftenen har vert en av de beste. Jeg har kost meg masse, og slipper å være dårlig i morgen. Klar for å starte det nye året uten å være bakfull og med forverret helse.

Når det kommer til nyttårsforesetter så har jeg ikke tro på de klassiske "gå ned 40 kg innen mai og trene to ganger daglig". Jeg lager meg heller nyttårsforesetter som er gøy og oppnåelig å følge. En av mine er å "Kjøpe minst en ny designer-gjenstand" og å "fortelle de rundt meg at jeg er glad i dem oftere". 

Uansett; Jeg håper at alle dere har hatt en fantastisk nyttårsfeiring, og er klare for det nye året. Selv om en når som helst i løpet av året kan starte med blanke ark og nye fargestifter er det likevel noe spesiellt med 1. januar. Nytt år, ny kalender, nye muligheter.

Håper alle får et supert 2014! 

...

Trenger noen dager for meg selv. Tilbake over nyttår engang.

God jul!

Beklager dårlig blogging de siste dagene. Ettersom jeg bare skal være her noen få dager til har jeg prøvd å tilbringe mest mulig tid sammen med familien min. I tillegg har jeg klart å bli syk. Det er egentlig ikke noen overraskelse med tanke på det ræva immunforsvaret mitt, men det er likevel kjedelig. Så her sitter jeg og hoster og nyser mens jeg knasker paracet og c-vitaminer. Så langt har jeg kun blitt verre ikke bedre desverre.

I går la vi pakkene under treet, dekket bordet til i dag, og la selvsagt pinnekjøttet til bløt. Jeg kjenner det lukter svakt av pinnekjøtt her nå på tross av den veldig tette nesen min. Akkuratt nå sitter jeg her og spiser en kakemann til frokost med dataen på fanget og julemorgen på skjermen. Jeg skal snart hoppe i dusjen og begynne å ordne meg, og i 11-12-tiden blir det julegrøt. Gleder meg! Men gleder meg definitivt ikke like mye som til pinnekjøtt kl. 17 og gaver senere på kvelden. Nesten som å være et barn igjen :)

Hvit duk, dobbel roccoco sølvbestikk og serviettringer i sølv. Det er jul det!

Jeg har med speilrefleksen min, så jeg gleder meg til å ta masse fine bilder i dag. Noen dukker vell sikkert opp på bloggen her også.

Håper alle har en super jul, og at alle har noen å være med. Jeg håper dere alle har masse fine gaver som venter på dere under treet, og at dere koser dere med julemiddagen, uansett om det er pinnekjøtt, ribbe, fisk, eller noe annet. God jul! 

20. desember!

Det er bare så utrolig vanskelig å finne tid til å blogge når en koser seg så mye med familie.  Derfor ble det ikke noe blogging i går. I går var i grunn en kjempekoslig dag. Jeg stod opp alt for tidlig fordi Mushu hørte at de andre hadde stått opp, og synes derfor at han skulle det han og. Da var klokken 6:30. Etter det så dusjet jeg, spiste frokost, ordnet sminke og hår og sov noen timer på sofaen. Litt senere på dagen dro vi inn til Sogndal for å handle inn mat til hele julen. Og sånn som det ser ut nå blir det litt for mye godt på bordet i dagene fremover...

På matbutikken hadde de også et reinsdyr av alle ting med bjeller på. Dette synes da selvsagt lillesøsteren min var utrolig festlig. Så her er et bilde av lillesøsteren min og julereinsdyret.

(Jeg er utrolig imot at foreldre poster bilde av ungene sine på nett. Barna har rett til å velge selv om de ønsker å ha bilder av seg ute på nettet, og da de ikke er gamle nok til å bestemme selv bør de skånes. Bilder der ansiktet ikke synes synes jeg derimot er greit da det er ganske anonymt.)

På vei hjem var vi på et lite julebesøk på sykehjemmet til (ste-)farfaren min, og da vi omsider kom oss hjem var det taco til middag, og litt tv-titting før vi tok kvelden. Kjempekoselig dag med andre ord!

Home for christmas

Endelig er jeg hjemme hos foreldrene mine i sogn, og klar for å feire julen. Flyturen i dag kunne definitivt vert bedre. Det var virkelig helt utrolig mye turbulens, og det var rimelig obvious at de fleste av pasasjerene var ganske redde (vil si 99% satt og klamret seg fast i setet forran seg). Og det føltes faktisk helt oppriktigtalt som om vi skulle styrte noen ganger. Jeg har overhodet ikke flyskrekk og er ikke redd for turbulens eller noe, men jeg må virkelig si at det var litt over middels ubehagelig. Ble ganske skjelven i bena når jeg skulle gå av flyet etter landing. Det gikk heldigvis kjempefint, og både jeg og Mushu kom helskinnet frem.  Og jeg mener det virkelig når jeg sier at jeg foretrekker 15-20 min med turbulens fremfor 5 timer på båt med bølger (også uten bølger) når som helst. (Busselskapene er desverre så teite at de ikke tillater hund, så da blir det fly eller båt)
Etter det har jeg gjort litt av hvert. Først og fremst sov jeg i ca. 2 timer på sofaen. Jeg bare slokknet helt totalt plutselig. Jeg var med og hentet lillesøsteren min i barnehagen for å overraske henne, og senere spiste vi helt nydelig lasagne til middag. Etter middag laget vi oss gløgg og drakk det mens vi pyntet juletreet. Etter det har vi egentlig bare slappet av, og sett ting på tv og kost oss. Utrolig kjekt å være hos foreldrene mine igjen. Jeg setter virkelig stor pris på å få tilbragt tid sammen med dem.

Nå er jeg så utslitt at jeg såvidt klarer å holde øynene åpne her, så jeg får vell avslutte og legge meg.  

Håper alle har hatt en fin dag! 

17. desember

En dårlig dag, nå igjen. I går gjorde jeg mer enn jeg orket, så i dag er jeg virkelig helt ødelagt. Hele dagen har blitt tilbragt på sofaen, med min kjære lille. Det eneste jeg har gjort er å hente en pakke på posten. Vi bestillte oss nemlig dekoder, sånn at vi har tv-kanaler. Vi har i de ca. 14 mnd vi har bodd sammen ikke hatt tv-kanaler, enkelt og greit fordi ingen av oss ser spesiellt mye på tv. Men etterhvert fant vi vell egentlig ut at det er fint å ha uansett. Nå har jeg også litt mer å "finne på" i løpet av dagene. Jeg liker i hvertfall veldig godt å ha på tv'en og se på noe bare sånn halvveis. Største delene av dagene mine blir tilbragt på sofaen, så det er jo kjekt å ha kanaler på tv'en. Uansett, jeg har koblet opp tv'en, og etter det ligget og sett på alt mulig rart.


Nå slapper jeg egentlig bare av og venter på at N skal komme hjem. Gleder meg til mat, og det å faktisk være med et annet menneske, haha. Det tar på å være alene hver eneste dag. Jeg er bare utrolig glad for at jeg har Mushu. Ellers tror jeg at jeg hadde vert på Sandviken for lenge siden. En har bare ikke godt av å sitte alene hele dagen altså.

16. desember - ferdig med julehandel, og litt håroppdateringer

Da kan jeg endelig si det; Jeg er omsider helt 100% ferdig med julehandelen! Nå kan jeg bare slappe av, og kose meg med resten av juletiden uten stress. Spisebordet har blitt transformert til pakkestasjon, og det er ikke plass til så mye annet enn gavene akkuratt nå. Det blir endel gaver når en skal handle gaver til begge familiene. Ikke mye orden og system ute å går i spisestuen fortiden nei...

Ellers så skulle jeg kjøpe inn blekemiddel, og da jeg kom i kassen var det visst 3 for 2 på alle Depend produkter. Thumbs up for det! Viss tilbudet fremdeles er der i morgen skal jeg definitivt tilbake for å kjøpe 3 pakker til. Da har jeg jo til å ta etterveksten 3 ganger!

Jeg kjøpte  den som er til brunt og lysebrunt hår, enkelt og greit fordi den lysner mer. Den andre lysner 2-4 nyanser, mens denne lysner 2-6 nyanser (utifra hvor lang virketid du bruker). Så etter 45 min med denne burde jeg ha ganske så lys ettervekst. 

Her kan dere forresten se hvordan håret mitt er per i dag. Jeg har fremdeles noen gule skjolder, så jeg skal helbleke håret en siste gang til. Etter det blir det utelukkede lillashampo og bleking av ettervekst. På høyre side der er det forresten overhodet ikke så mørkt som det ser ut. Det er et tilfelle av dårlig belysning. Det guleste det er er likt den lokken ved ansiktet mitt på venstre side der. Og ja, det er en liten smule lilla helt øverst, enkelt og greit fordi jeg var litt uforsiktig og satte meg til å se Gossip Girl med lillashampo i håret. En vask til, så burde det være helt borte. Men det tok i hvertfall alt gulskjæret!
14. desember

Hei!

Akkuratt nå sitter jeg her med hårkur i håret, massevis av julebrus og en sjokoladeappelsin. Blir ikke bedre enn det!

I dag har vi egentlig tatt det ganske med ro. Jeg er dårlig, men heldigvis en liten smule bedre enn i går. Vi startet dagen med en sen frokost og Mythbusters på Netflix. Senere gikk vi for å handle inn til middag, og vi fikk også unnagjort noen julegaver. Når en av de nærmeste matbutikkene er på Galleriet er det vanskelig å ikke kjøpe julegaver i samme slengen. Da vi kom hjem lagde jeg pasta med hjemmelaget soppsaus til middag, noe som helt alvorlig er noe av det beste jeg noensinne har laget. Så thumbs up for det! 

Nå er mannen på vei ut døren for å dra opp til en kompis for å game og ta noen øl. Jeg skal sitte hjemme og kose meg med Mushu. Vi (jeg altså) har julebrus og sjokoladeappelsin og en ny episode av The Carrie Diaries, så jeg skal definitivt kose meg. Så om noen timer skal jeg hoppe i dusjen for å vaske av hårkuren, og lakke neglene mine etter det. Jeg trives alt for godt i mitt eget selskap, så jeg gleder meg faktisk til å være alene i kveld.

13. desember

Elendig form dag 3. Akkuratt nå så ligger jeg vell egentlig og håper på at dette ikke er en langvarig "nedtur". Jeg har virkelig ikke lyst til å være skikkelig dårlig i julen. Jeg gleder meg så utrolig mye til å dra hjem til foreldrene mine, kose meg med familien, spise masse god mat og kose oss. Jeg krysser virkelig fingrene og håper på det beste.

I dag bor jeg og Mushu på sofaen. Jeg orker ikke noe, han gidder ikke noe. Det er virkelig gull verdt å ha en hund (eller katt) til å holde deg med selskap. Jeg må ærlig si det har forbedret livskvaliteten min drastisk å ha han. Jeg ble sykemeldt i februar, og frem til mai var jeg helt alene hver dag mens mannen var på jobb, noe som ofte var 8 timer ++, 5 eller 6 dager i uken. Etter vi fikk Mushu i mai har jeg ikke vært alene hjemme en eneste dag. Det er virkelig gull verdt å ha han her. En blir veldig isolert av å ha M.E, så å ha dyr burde nesten være påkrevd. Dessuten så har han vokst opp til å bli en veldig veloppdragen og morsom liten person med masse personlighet, noe jeg elsker. Jeg er virkelig så utrolig glad i han.

Sist jeg reiste bort uten han var jeg borte fra han i en uke. Og flere ganger hver dag tenkte jeg "Å herregud, HVOR er Mushu?!". Jeg var redd jeg hadde mistet han eller noe, for jeg er så vant til å ha han med meg overalt. Dessuten var det veldig vanskelig å sove når jeg plutselig fikk ha hodeputen for meg selv, og ikke hadde en snorkende liten skapning liggende i nakken på meg.

Uansett så ligger vi altså her i dag. Jeg har ikke orket å finne meg noe mat enda, og det eneste jeg har gjort har vert å se litt YouTube og lese noen blogger. Etter jeg har slappet av en stund tenker jeg å lage kakao, og finne meg noen lussekatter eller julebrød med smør. Så blir det vell meg, Mushu og Netflix utover dagen da. 

12. desember

Altså, kan ikke jeg få sove skikkelig snart?

I natt lå jeg i sengen med vinduet på vidt gap og tviholdt på spybøtten. Jeg kaldsvettet så mye at jeg måtte stå opp for å skifte pysjamas, og smertestillende gjorde mindre enn ingenting for smertene. Når jeg endelig sovnet så fikk jeg i det minste sove litt, så jeg er veldig glad for det. Det er så utrolig kjedelig når jeg skal være så dårlig fordi jeg gjorde noe som for det fleste er det totalt motsatte av annstrengende.I går hadde jeg og min kjære 2-årskjærestedag, så vi skulle ut å spise. Ettersom vi gikk ut og spiste litt tideligere enn planlagt så overrasket jeg min kjære med kinobiletter. Etter vi hadde spist oss sprengmette på Inside gikk vi på kino og så This is the End, som i grunn var veldig bra underholdning. Da vi kom hjem var det for meg bare å legge meg i fosterstilling og trygle og håpe om at kvalmen, kaldsvettingen, smertene og alt det andre skulle gi seg.

I dag er jeg rimelig redusert, men jeg har i det minste blitt kvitt kvalmen. Så det er jo helt fantastisk. Å være kvalm må virkelig være noe av det aller verste jeg vet om i hele verden. Jeg skulle egentlig på NAV-møte i dag, men jeg fikk vite at det var avlyst fordi jeg hadde flyttet og er nå tilknyttet et annet NAV kontor. Det var jo en stor lettelse at jeg slipper å dra på møte i dag når jeg ikke egentlig orker å kle på meg engang, men jeg er litt bekymret for at det kan gå skeis med utbetalinger og sånt i flyttingen. Jeg sendte jo den nye sykemeldingen min til mitt gamle NAV-kontor i forrige uke. Håper alt ordner seg. Spesiellt nå som jeg skal søke om AAP. Viss jeg ikke får utbetaling i februar er det mildt sagt krise. Jeg må jo betale husleie osv. Uansett, tror det har lite for seg å bekymre seg for det. Jeg ringte NAV og snakket med de nå i sted for å høre med dem om hvor jeg skal sende papirer, så jeg gjør i hvertfall det jeg skal på den fronten. Viss noe går galt er det deres feil. 

Uansett, nå skal jeg prøve å slappe av litt, før jeg skal kle på meg og levere Lottis tilbake til eieren hennes ettersom vi ikke skal være forverter for henne likevel.

11.12.13 - 2 års kjærestedag

Nok en dårlig natt. På tross av at jeg kun hadde sovet to timer natt til i går fikk jeg ikke mer enn 5 timer søvn i natt. Jeg er mildt sagt ikke i spesiellt god form i dag. Vondt over alt, utslitt, svimmel, osv. Jeg hadde egentlig planer om å bake i dag og få skrevet ut noe på kopibutikken, men det får bli i morgen. I dag har jeg og min kjære 2-årsdag, så jeg prioriterer å hvile meg opp så mye som mulig slik at jeg orker å spise ute i kveld. I fjor ble dagen vår ødelagt av julerush og sånt, så vi satser på en bedre feiring i år. Jeg håper virkelig jeg orker.

I mellomtiden ligger jeg på sofaen med mopsesønnen min, og koser med han. Lottis ligger på gulvet. Tror kanskje det ble litt varmt med dyne, masse puter og varmeflaske.

Mushu løp rett i noe hvitmaling når han var ute med N i dag tidlig, så nå er han hvit i halve ansiktet. 


Kledelig med hvite værhår altså! Han er til og med hvit på øretippen...

Jeg gikk på butikken på andre siden av gaten nå i sted (jeg måtte ha noe godt å spise og drikke på i dag). Jeg kjøpte blant annet en 4pk med julebrus fra Lærum i plastflasker, og i kassen sa damen at jeg måtte være forsiktig, for de knuser så lett.... Ehm, ok? Plastflasker knuser altså? :P Ellers så gikk jeg i pysj på butikken, uten sminke, og håret mitt er lilla noen steder. Jeg ser nok skikkelig bra ut. Noe lærte jeg i går; ikke sett deg til med Netflix når du har lillashampo i håret. Jeg er kvitt gulskjæret, men håret er litt lilla noen steder nå. Men det er jo sånt som går av i løpet av noen vask, så jeg er ikke så bekymret over det. Heller lilla enn gul synest da jeg :)

Kveldskos

En stor kopp varm kamillete og årets julebakst. Slik ser kvelden min ut altså... Og for dere som måtte lure; Berlinerkranser var så sinnsykt vanskelig å forme til kranser at de ble runde kjeks med perlesukker på i stede. Smaker fremdeles nydelig selv om det ikke ser "riktig" ut. 

Nesten ferdig med gaveshoppingen?.

Utrolig nok klarte jeg faktisk å kjøpe noen gaver i dag (nesten) uten å kjøpe noe til meg selv. Så nå kan jeg stolt si at gavene til mamma og søstrene mine er ferdige. Jeg mangler fremdeles noen småting til gaven til mannen, stefaren min, og Mina. Så må jeg finne ut hva jeg skal kjøpe til moren til stefaren min... Jeg ligger i det minste bra ann da! Jeg satser på å være ferdig innen 14. desember, så kan jeg nyte resten av førjulstiden uten å stresse.

Så nå sitter jeg og driver og prøver å pakke inn litt her. Som dere kanskje ser så har Mushu kjøpt sjokolade til søstrene mine. I familien min gir nemlig dyrene gaver de og :) "Hovedgavene" til søstrene mine er allerede pakket inn for lenge siden, og ligger et annet sted, så på bildet ser du bare litt "småplukk".

Insomnia

Altså; jeg kan ikke fatte og begripe hvorfor kroppen min velger å holde fast på to totalt motstridende lidelser til samme tid. ME og Insomnia liksom. Fantastisk kombinasjon...

I natt var en søvnløs natt. Jeg "la meg" ved midnatt, og siste gang jeg så på klokken var rett før klokken 5. Så ringte vekkeklokken til mannen kl. 7, for han skulle på jobb. Så da fikk jeg i bestefall 2 timer søvn i natt.

Etter jeg "fikk" ME har naturlig nok insomniaen min blitt bedre, men den dukker stadig opp fremdeles. Søvnløse netter i lange tider på tross av at jeg er helt utslitt, har utrolig vondt, er så trøtt at jeg knapt klarer å holde øynene åpne og fungere. Det gjør meg bare enda mer redusert enn vanlig, ettersom jeg ikke har den "time-out'en" på natten. I stede blir jeg liggende å vri meg uten å få sove.

Nå i dag har jeg tenkt å bare få kjøpt ferdig julegavene. Jeg drar hjem til foreldrene mine om 8 dager, og det er bare alt for stressende å ikke være ferdig med gavene enda. Så jeg håper å bli ferdig i dag. Satser på at det går bedre enn i går, for det samme var "målet" i går, men jeg kom hjem med utelukkede ting til meg selv. Vel, jeg får prøve igjen i dag.


Trøtt i trynet much?

8. desember

Hei!

Det har blitt litt lite blogging i helgen som dere sikkert har merket. Vi har enkelt og greit hatt litt annet å drive med. Først og fremst har vi brukt mye tid på hundene. Det er jo litt spesiellt når vi plutselig har en ny voffs i hus! Ellers har vi gjort litt i hjemmet ettersom vi enda ikke er helt ferdige med å pakke ut enda. Vi har satt oss et mål å være helt 100% ferdig til fredag. Det begynner å bli litt latterlig at vi ikke har pakket helt ut når vi nå har bodd her i to uker...I kveld bestillte vi oss en pizza, og så Insidious Chapter 2. Den var faktisk en av de skumleste skrekkfilmene jeg har sett, så thumbs up for den. Alle filmene fra de folkene som har laget den er bra. Endelig faktisk gode skrekkfilmer. Sinister, Insidious, The Conjuring og Insidious Chapter 2 er alle veldig bra skrekkfilmer. Jeg elsker skrekkfilmer, men jeg må ærlig si at jeg ikke hadde sett en skikkelig bra en før jeg så de som jeg har nevnt nå.

I morgen så har jeg vell egentlig ikke noe spesiellt planlagt. Jeg håper på å orke å kanskje gjøre meg ferdig med julegavene i morgen. Jeg håper også at jeg får pakkene mine i posten som jeg venter på. Jeg er litt bekymret for at kanskje de har blitt hentet ut av noen andre. (De gadd nemlig ikke sjekke leg på postkontoret når jeg var der denne uken hvilket gjorde meg paranoid). De har sikkert ikke det, men likevel. Jeg har mottatt 1 av 3 pakker som jeg har bestillt, der den av pakkene som jeg betalte ekstra for at skulle ha raskere levering ikke har kommet enda. Dessuten har vi delt postkasse (med lås) med noen naboer. Men jeg er usikker på om noen andre egentlig får posten sin i den postkassen, for når det kommer brev i den blir de aldri hentet.... Sikkert bare jeg som er paranoid. Det kommer vell pakker i løpet av denne uken som sikkert ble litt forsinket pga ett eller annet.  

Uansett, nå skal jeg bare slappe av litt før jeg snart skal legge meg. Mannen jobber dag i stede for kveld den kommende uken, så da blir det litt forandring i døgnrytmen her hjemme. 

6. desember

God morgen!

Nå har vi virkelig sovet ut her i huset. Vi sov mye lenger enn vi har pleid å gjøre på en stund, og da vi våknet og kikket ut vinduet oppdaget vi at det faktisk var veldig mye snø ute. Mye snø til Bergen Sentrum å være, riktignok ;) Veldig gøy!

Så langt har vi egentlig bare latet oss. Jeg har sminket meg og fikset håret, mannen har vert ute med Mushu, og spiller nå GTA V. Så var vi så sunne at vi spiste gulrotcupcakes til frokost. Hehe, det er vell lov i desember? Nå om noen timer skal vi dra ut av byen for å hente noe. Vi gleder oss masse :D Så nå kan dere jo lure i noen timer på hva det er inntil jeg blogger om det senere.

 

Face of the day

Jeg sliter veldig med å finne ut hvrdan jeg skal fikse bynene mine etter jeg ble blond. Før så brukte jeg bare en veldig varm dyp brun skygge, og det så både naturlig og veldig fint ut. Nå derimot har jeg prøvd endel forskjellig, og jeg finner ikke helt utav det. Jeg har jo en kald blondfarge, så jeg har prøvd veldig kalde lyse bruntoner. Men det ser liksom ikke helt bra ut. Og grå har jeg ikke helt troen på. Grå bryn liksom? Haha... Jeg farger uansett brynene og vippene mine svarte, men jeg har behov for å fylle de inn litt. Har egentlig ikke peiling på hva jeg skal gjøre med dem. En ting vet jeg da; jeg skal ikke fylle de inn med svart. Jeg gjorde nemlig det en stund i 10. klasse, og det var veldig lite pent :P

En annen observasjon er at sminke automatisk ser mørkere ut når en er veldig lys blond. Jeg sendte bilde til Mina på tirsdag tror jeg det var, av hvordan håret mitt så ut. Som svar fikk jeg noe ála: "Det kledde du virkelig, spesiellt med smokey eye". Da hadde jeg sminket meg i min "vanlige hverdagssminke" som så nesten naturlig ut når jeg hadde rødt hår. Veldig lyse shimrende bruntoner, ser plustelig ut som smokey eye. Merkelig, eller hva? På bildet over og ser sminken min mørkere ut enn den hadde gjort når jeg hadde rødt hår. Dessuten så kler jeg helt plutselig rosa lepestifter. Veldig gøy hvor mye en ny hårfarge forandrer!

 

5. desember

I dag burde jeg virkelig få medalje for glemsomheten min. Jeg husket på at jeg hadde en veldig viktig legetime 15 min før jeg måtte være der. Heldigvis gikk det bra, for nå bor jeg i samme gate som legekontoret jeg går til. Viss vi fremdeles hadde bodd i vår forrige leilighet, hadde jeg vert fucked.

Utenom det har det ikke vert sånn kjempemye på gang. Jeg har bakt gulrot-cupcakes med cream cheese frosting, så har vi drukket julebrus, spist cupcakes og sett "Christmas Vacation" (eller "hjelp det er juleferie" som den heter på norsk) som er min absolutte favorittfilm. Dette er andre gangen så langt i førjulstiden jeg har sett den, og jeg ser ikke helt bort i fra at det kan bli en gang til. Filmen er bare så fantastisk morsom og bra.

Ellers hentet jeg en pakke fra feelunique på posten i dag. Jeg var helt sikker på hvilken det skulle være ettersom jeg hadde bestillt to på salg i helgen, og den ene betalte jeg ekstra for å få sendt med prioritet. Aka. den skulle komme før den andre. Men så henter jeg pakken, og det er den pakken med den standard gratis shippingen deres som har kommet. Dette er andre gangen på rad at pakken med gratis shipping har kommet før den jeg har betalt ekstra for. Så jeg tror egentlig jeg skal drite i å betale ekstra fra nå av. Det er riktignok kun 2.5 GBP, men likevell. Og viss noen lurer på hvorfor jeg bestiller i flere pakker, så er det fordi jeg ikke gidder å vente på at de skal fortolle tingene (da tar det gjerne noen dager ekstra), og jeg har de siste to gangene betalt ekstra for å få raskere noe som "hastet". Men det fungerer tydeligvis ikke. Men det har egentlig fint lite å si ettersom pakken ble sendt lørdag, og jeg hentet den i dag. Jeg vil si det er rimelig bra.

Jeg ble skikkelig glad i dag, for svigermoren min var innom med blomst til oss/meg. Jeg fikk en hvit julestjerne, i en nydelig sølv potte. Den passer helt perfekt inn i den nye leiligheten. Jeg synes det er så utrolig koselig å få blomster, og spesiellt når folk har "fulgt med" og fått med seg hva jeg liker. Utrolig koselig.


Den er så fiiiin! Den er jo nøyaktig fargetemaet vårt for leiligheten og for julen. Julen her hos oss er nemlig hvit, sølv og grønn (treet). Passer perfekt!

Jeg fant også juleskum på butikken! Dette har jeg lett etter i alle butikker siden de fikk inn "juleting". Jeg har alvorlig talt vert OVER ALT i hele sentrum, men endelig fant jeg det i dag. Det var virkelig lykke, for det er virkelig en essensiell del av førjulstiden og julen for min del. Det er på linje med sjokoladeappelsin, gløgg og hvite kakemenn. Kjøpte to poser, men jeg tror jeg må tilbake for å hamstre inn noen poser i tilfelle de går tom...
 

Men men, nå skal jeg slappe av litt før jeg tar meg en dusj for å prøve den av lillashampoene som kom i dag. 

Den siste uken...

Da har vi ENDELIG fått internett i den nye leiligheten!

Jeg sa jo det muligens ble mobilblogging, men når iPhonen lever sitt eget liv så var ikke det så enkelt kan en si. Så det beklager jeg. Uansett, så har vi nå endelig skikkelig nett etter å ha hatt elendig nett siden juni (funket 5 min og var treigt for så å være nede i 10-40 min), og ikke i det heletatt nett siden vi flyttet forrige mandag. En merker overhodet ikke hvor mye en er avhengig av internett for underholdning før en er uten i over en uke. Jeg har hatt mobilnett, men når iPhonen ikke fungerer som den skal så blir det langt i fra det samme.

Siden sist har vi i hvertfall flyttet inn. Mandag i forrige uke gikk med til å flytte alle tingene, IKEA, samt å begynne så smått å pakke ut. Resten av uken har gått med til utpakking, sette sammen ting, og rydding og styring her hjemme. Og på lørdag satte vi opp juletreet! På onsdag var vi ute og spiste og på julekonsert på Logen (som var fuckin amazing) med svigermor, på torsdag var vi ute og spiste og senere så Catching Fire på kino (som var helt fantastisk), og på lørdag tok vi oss en champagne-skål her hjemme for at vi har ny leilighet, og senere tok vi oss en øl på Three Lions før vi tok kvelden. Veldig innholdsrik og koselig uke! Utrolig hvor mye mer en "gjør" når en ikke har nett.
Det er i grunn uken kort oppsummert.  

Jeg har i tillegg begynt på prosjektet med å farge meg blond. *Surprise!* Jeg er blond nå, men har noen skjolder som er oransje. Ikke helt pent. Det har tydeligvis med det å gjøre at jeg satte håret opp på hodet i virketiden, og skjolden er det håret som var på toppen, men ikke inn mot hodet. Derfor ble det ikke oppvarmet av varmen fra hodebunnen, og blekingen ikke bleket det like raskt som det som lå mot hodebunnen. Men men, det ordner seg. Skal bleke det en gang til i dag, og eventuellt ta en glansvask i en veldig kald lys blond i morgen, så blir det nok knallbra. Det må i hvertfall være bra til onsdag, for da skal vi i familiemiddag i annledning bryllupsdag. Kan ikke se ut som Alfa fra Sesam Stasjon da.... Dere ser skjoldene på høyre siden der. 

Uansett, jeg har mer gulskjær enn jeg ønsker (jeg skal ha det kald blondt ca som Daenerys Targaryen), men regner med at det skal ordne seg med en til bleking, glansvask, samt generøse mengder lillashampo som er på vei i posten til meg.

Skal poste bilder av litt av leiligheten etterpå btw! Er ferdig med spisestuen, så dere kan få se den, samt julepyntingen så langt. 

Pust i bakken

Akkuratt nå tar vi oss et lite pust i bakken i pakkingen og flyttingen, for det har søren meg gått i ett siden i dag tidelig. Vi har ikke begynt å flytte enda egentlig, men vi tok turen til leiligheten med ting som vi var redd skulle bli ødelagt i flyttingen i morgen. Dvs. blomster, kunst, julegaver og alkohol. Vi hadde også med oss Mushu til leiligheten, noe som var utrolig gøy. Han løp rundt og hadde raptus gang på gang mens vi var der. Han ELSKET at leiligheten hadde masse plass til å løpe, så han koste seg masse. Så vet vi i hvertfall at han ikke har noe i mot å flytte dit!

Etter vi kom hjem har vi pakket, pakket, pakket og pakket enda litt mer. Det er så sinnsykt hvor mye ting det er å pakke etter å ha bodd i en 45 kvm leilighet i litt over ett år. Nå begynner det heldigvis å nærme seg slutten. Vi har bare hvert vårt håndkle + tannbørste på badet som skal pakkes, noen tallerkener og glass på kjøkkenet, samt noen sko på skostativet. I tillegg må vi ta ned gardinstengene, og kaste dynene (etter vi har stått opp i morgen). Utenom det er alt pakket i esker, og er klart for å flyttes. Yay! 

Så nå skal vi slappe av litt, og senere lage oss mat og se en film. Så skal vi bare pakke helt 100% ferdig før vi legger oss, og i morgen kl 9 kommer flyttefolkene! Gleder meg skikkelig mye til å flytte nå, det skal sies.  

Vet ikke helt hvor mye blogging det blir den neste uken ettersom vi ikke får levert internett før om en uke, men det blir i hvertfall noe mobilblogging vil jeg tro.

Men men, nå skal jeg slappe av, og gjøre meg klar for en veldig hektisk dag i morgen. Jeg kommer til å være helt død i lange tider fremover, det kjenner jeg allerede nå. 

Nøkler, innflyttning, Starbucks og jul

Vi får nøklene til den nye leiligheten i dag!!!

Jeg sendte mail til hun som bor i leiligheten nå for å bekrefte at hun ringer oss når vi kan hente nøklene på søndag kveld. I stede så svarte hun at hun blir raskere ferdig med å flytte enn først forventet, og at hun er ferdig med utvask lørdag formiddag. Og det vil også si at vi får nøklene en og en halv dag tideligere enn forventet! Som dere kan tenke dere er jeg super-happy pga det. Vi får ikke flyttet inn tideligere pga det siden flyttefolkene er "bestillt" til mandag kl 9, men vi har i det minste nøklene, og kan ta med litt småting dit i dag og i morgen, henge opp gardiner ol. Ikke feil! Så nå venter vi bare på å bli ringt så vi kan hente nøklene. YAY!

Ellers så var jeg på litt juleshopping i går. Jeg ble ferdig med gavene til to og en halv person, og har planlagt ferdig gavene til resten. Så jeg tenker å handle ferdig på onsdag. Er så unødvendig å kjøpe alt nå, slik at det er med på flyttelasset. Og mandag skal jeg pakke ut, tirsdag skal jeg på Nordås samt pakke ut, så viss jeg orker onsdag gjør jeg meg ferdig da. Julerush i butikkene er ikke noe for M.E-syke, så jeg satser på å bli ferdig før majoriteten har begynt. Så kan jeg heller kose meg med julestemningen i steden for å stresse med gaver. Høres ikke det bra ut?

Jeg og min kjære møttes også i byen etter jeg var ferdig med å kjøpe gaver. Vi tenkte å gå på Starbucks, siden de åpnet i Bergen i går. Men da jeg så at køen gikk ut av bygget ombestemte jeg meg rimelig kjapt. En så lang kø er uaktuellt å stå i, spesiellt etter å allerede ha gått for mye. Ettersom vi blir naboer med Starbucks fra mandag av tar jeg det egentlig med knuskende ro. Jeg skal jo BO rett atmed, så jeg ser ikke grunnen til å stå timer i kø for en kopp kaffe. Vi skal uansett hente nøkler i dag, så viss ikke køen er slik som i går kan det hende vi tar en kaffe der i dag. Jeg har så lyst på White Peppermint Mocha :F

Uansett, da får jeg finne noe å ha på meg blant alt flytterotet her. Utrolig at vi må være ferdigpakket før vi legger oss i morgen kveld! Tenker å ta bilder, evt video av den tomme leiligheten i dag, så dere kan få se dersom det er av interesse? Så blir det en slags før-under-etter greie når jeg poster bilder av leiligheten senere?

Beklager mangelen på bilder i innleggene, men jeg bruker den 3 år gamle skole-pc'en min til å blogge med. Det trådløse nettet funker ikke, og har heller ikke gjort det de siste ukene. Og den nye macbook pro'en min har ikke ethernet-tilkobling. Så her sitter jeg med en urgammel data som krasher hele tiden. Mandag 2. desember får vi nett i den nye leiligheten, så etter det skal det nok bli bedre.

Håper alle har en fin lørdag! 

5 days to go...

God morgen!

Når dere ser når dette innlegget er postet tenker dere nok helt sikkert at jeg har blitt en skikkelig morgenfugl. Not the case desverre. Jeg sovnet kl 15 i går, og våknet kl 5 i dag. 

Vi var på IKEA i går og kjøpte en god del ting. Vi kom hjem med 4 sånne blå IKEA-bagger. Hovedsaklig var det pynt. Lys, servietter, lysestaker, gardiner, sengeteppe, oppbevaringsbokser, klokke, vase osv. osv. På flyttedagen på mandag skal vi nå kun ha seng, madrass, og to klesstativer. Greit å få unnagjort det meste av IKEA-shoppingen på forhånd, for da er det bare å få flyttefolkene til å kjøre den nye sengen og madrassen vår hjem fra IKEA når de har flyttet alt det andre. Ganske greit!

Etter IKEA stupte jeg rett i seng, og stod ikke opp før litt over en time siden.

Ellers så går livet i pappeskeland som vanlig. Mannen leser til eksamen, og vi pakker og rydder og ordner til vi skal flytte på mandag. Vil si at det meste er under kontroll da vi kun har igjen kjøkkenet, badet og noen småting i stuen igjen å pakke. Det, i tillegg til at vi har en god del klesvask som må tas, ettersom vi ikke får levert vaskemaskinen vår før en uke etter innflyttning. Dessuten er det jo ganske meningsløst å bare ha med en hel svart bossekk med skittentøy til det nye stedet.

Pappeskefjellet! Fire i høyden, og tre i bredden bakom der, i tillegg har vi mange stående over alt. Utrolig hvor mye ting vi har til å bare være to personer.

Uansett, nå skal jeg kose meg med rømmegrøt til frokost, og slappe av etter å ha dusjet. Jeg blir helt utslitt av å dusje, så spørst om jeg ikke må legge meg nedpå igjen en liten stund etterpå.

Dagen derpå

Jeg tror at en kan måle hvor gøy man hadde det kvelden før, ut i fra hvor jævlig du har det dagen derpå. Jeg har det rimelig jævlig. Og når det kastes øl under første låt, og det er full fest 2 min etter bandet går på scenen, så vet du at du har hatt det gøy.

Vi våknet på hotellet kl 11, og lå og dro oss til vi måtte sjekke ut kl. 12. Så gikk turen til Waynes Coffee der det ble hangover-frokost. Jeg klarer ikke mat før ganske sent på dagen dagen derpå, så jeg holdt meg til flytende. En latte, vann med kullsyre og kakao med mint og marshmallows var akkuratt det jeg trengte.

Senere fulgte jeg Mina til bussen, før det ble noen lange 10 min med bussen hjem. Skallebank og kvalme fungerer fint dårlig i kombinasjon med en skrikende baby rett bak meg.

Nå har jeg ligget på sofaen og slappet av i noen timer, tatt noen smertestillende, og drukket masse vann. Jeg er utslitt, har mange vondter og er dårlig, men formen er litt bedre enn tideligere i dag i det minste. Men jeg kjenner at det blir til å ta det VELDIG rolig de neste dagene. Masse søvn, og minimalt med aktivitet. Det eneste som jeg har på agendaen denne uken er to timer på Nordås på tirsdag. De tror jeg jeg må ringe og avlyse i morgen, for jeg har ikke sjangs å orke det. Spesiellt ikke siden kreftene mine denne uken må brukes på å pakke sammen resten av leiligheten. På søndag den kommende uken får vi nemlig nøklene, og mandag flytter vi inn! Kun en uke igjen i dette muggne hullet av en leilighet på Danmarksplass. Det har vert et fint år her, men det har ikke vert takket være leiligheten.

"Hånd i hånd, og hånd rundt hals"

Huff, i dag er jeg ikke på topp. (Ikke at jeg har vert det siden 2010 heller, but you catch my drift). Ganske fyllesyk i tillegg til de andre "standard" ME-skavankene er ikke så gøy. Uansett, i går var så gøy at det hadde vert verdt det om så jeg ble sengeliggende i flere uker fremover. Satser på at det ikke skjer riktignok!

I går kom min kjære Mina-fina helt fra Jæren for at vi skulle se den aller siste konserten til John Olav Nilsen og Gjengen sammen. Vi tok inn på hotell, og koste oss med vin, sladder og twitter frem til klokken ble litt for mye. Plutselig var det 10 min til planlagt konsertstart, så vi heiv oss rundt og fant en taxi. Noe som vi ble veldig glade for at vi gjorde, for det er lite trolig at vi hadde funnet frem til USF Verftet på egenhånd. Det viste seg uansett at vi var tidelig ute, for de gikk ikke på scenen før litt over kl. 22.


Vors med Mina er best. Vin over øl på vors anytime <3 Åh, rødvin <3

Konserten var mildt sagt fantastisk. Utrolig bra stemning, og spesiellt var begynnelsen kjempebra. De startet med Valiumvalsen, noe som helt klart var publikumsfavoritten. Hele konserten var kjempebra, men spesiellt Valiumvalsen, Diamanter og Kirsebær, og Hundeår hadde skikkelig "trøkk". En super konsertopplevelse.  Ølglassene fløy, og allsangen var på plass. (De kunne riktignok ha spart seg å kaste øl). Vil rangere den som den nest beste konserten jeg har vert på. Det trekker heller ikke ned at vi stod rett atmed Leo Ajkic på slutten.Etter konserten innså vi rimelig kjapt at det å få tak i taxi, det kom ikke til å skje, så vi gikk tilbake til hotellet. Det var faktisk ikke langt i det heletatt, men jeg er helt sjokkert over at vi fant frem. Jeg har nemlig aldri vert der konserten var, eller i "området" mellom konsertlokalet og hotellet. Tilbake på hotellet spiste vi "fangsten" vår fra Deli de Luca, slappet av, og hadde på ansiktsmaske. Ettersom vi begge var helt utkjørt så sovnet vi før kl. 2. Vi er litt av noen partypoopers i grunn.


Nach med Lush Oatfix ansiktsmaske og makroner er virkelig nach i "Mina og Nicole"-stil. De rosa jordbærmakronene var faktisk overraskende gode! De andre var bare ok.Alt i alt, fantastisk konsert, og utrolig synd at de gir seg. Veldig glad for at vi fikk oppleve den siste konserten! 

Happy dance!

Hadde jeg orket å ta en happy-dance, så hadde jeg absolutt gjort det. I går hørte jeg nemlig med hun som bor i leiligheten vi skal flytte til ang når vi får nøkler så vi vet til hvilken dag vi kan bestille flytting. I utgangspunktet hadde hun sagt hun skulle være ute den 29. november, men nå viste det seg at hun i steden er ute 24.!!! Dermed har vi nå fått fikset flytting til 25. november! Så da blir det altså flytting 5 dager før tiden!

Så ja, som dere sikkert forstår er jeg nå super-happy. Desto raskere vi kommer oss vekk fra dette muggne hullet av en leilighet desto bedre. Kun 13 dager igjen! Og da får vi også flyttehjelp så vi får flyttet alt på en dag. Vi får riktignok ikke levert internett, den nye vaskemaskinen vår, og varmeovnen før mandag 2. desember, så det blir en hard uke uten de tingene altså. Slår uansett det å bo her anytime.

Ellers er jeg i mildt sagt dårlig form i dag. Sliten etter helgen (IKEA+familiemiddag), kombinert med PMS. Og sånt tar virkelig knekken på meg. I morgen skal jeg en tur på Nordås, så jeg skal bare hvile meg så mye som mulig til den tid. Heldigvis har jeg time ganske sent på dagen, så jeg ikke trenger å stå opp så tidelig. 

Dessuten så får jeg bare beklage det at det ikke er noen bilder i innlegget. Jeg har desverre ikke noe å poste bilde av. Jeg har ser ut som en dass med fett hår og null sminke, og vi bor i en haug av pappesker. For å illustrere: Halve stuen blir tatt opp av madrassen vi sover på på gulvet fordi sengen vår er muggnet og vi ikke tørr å sove på soverommet lenger, mens andre halvdelen av gulvet er tatt opp av pappesker.

Feels like home

En av de tingene jeg gleder meg mest til med å flytte i ny leilighet er å endelig ha et sted som jeg faktisk synes er fint, og som vi faktisk har lyst til å bo. Leiligheten vi bor i nå frem til 29. november var vår første leilighet sammen. Selv om jeg så lenge jeg kan huske har brydd meg kjempemye om interiør og pynt osv. har jeg aldri fått det fint i leiligheten her. Da vi lette etter leilighet fikk vi den første leiligheten vi var på visning på. "Nyoppusset, varmekabler i hele leiligheten, rimelig leie? Den tar vi!" Desverre var det for min del hele tiden veldig klart at dette bostedet var midlertidig. Ikke bare er det en kjellerleilighet i et litt (les: ganske) kjipt strøk som betyr null dagslys siden vi hele tiden har gardinene trukket for for å hindre innsyn. I tillegg er leiligheten trang og liten, med en svær "kloss" over halve rommet som er kjøkken/stue som gjør det enda verre. For å ikke nevne at naboene er noen utrolig irriterende vesener. Når vi om vinteren slet med rotter i taket, og tidelig på våren merket at leiligheten har store problemer med fukt ble det bare enda klarere at vi ikke kom til å bli boende lenge.

Uansett, det endte opp med at jeg som elsket å innrede og endre på jenterommet mitt hele tiden da jeg bodde hos foreldrene mine, ikke pyntet eller innredet vår nye leilighet i det heletatt. Det var liksom bare møbler. Det føltes ikke som hjemme, bare veldig midlertidig (og stygt).

Nå som det under 3 uker til vi flytter kan dere nok sikkert tenke dere at jeg gleder meg. Denne leiligheten, den skal bli et hjem for oss. Jeg har planlagt møblering, farger, og masse interiørideer, og er veldig klar for å ha et sted å bo som endelig ser og føles som hjemme. Ettersom jeg er hjemme så å si hele tiden (har de siste månedene for det meste vert husbunden pga M.E'en) så er det ganske selvsagt at det er viktig at jeg synes det er fint hjemme, og liker meg der jeg bor. Ganske kjedelig å oppholde seg 99% av tiden sin på et sted en ikke synes er fint, eller hva?

Så nå er jeg veldig klar både for flytting, og for jul. Jeg har allerede kjøpt inn mer ting til den nye leiligheten på noen uker enn jeg har kjøpt til den vi bor i nå i løpet av et helt år. Jeg har også planlagt julepynting, og gleder meg masse til å kjøpe pynt, og å pynte. Jeg elsker julen, og det kommer til å bli så gøy!

"Fargetemaet" for leiligheten blir hvit, sølv/grå og glass. Slik blir det også for julepynten, med unntak av juletreet som selvsagt blir grønt. Jeg har egentlig bare innsett at adventslilla og julerødt bare ikke er meg i det heletatt. Jeg har HATET julenisser så lenge jeg kan huske, og har alltid "kjeftet" på min mor om å ikke sette dem frem. I fjor gikk jeg jo selvsagt den ganske tradisjonelle veien med lilla til advent, og rødt med masse nisser til jul. Og vet dere hva? Jeg liker det ikke. Det bare klør etter å få det vekk, for det føles bare ikke "meg" i det heletatt. Det føles bare så veldig feil. Men jeg elsker jo jul og advent, så det har jo ingenting med det å gjøre. Jeg har enkelt og greit innsett at rødt, lilla og nisser ikke er min greie, og at jeg kan feire julen akkuratt slik som det passer meg (oss). Så denne julen blir julepynten i hvit og sølv. Og det er helt greit! Det er da ikke pålagt å ha rødt i julen!
(Bilde funnet på weheartit.com. Har tenkt å gjøre det samme, men med sølvbånd i steden for rødt, eller evt spraymale konglene sølv og ha hvitt bånd!)

Uansett, ble litt mye leilighetsmas her nå, men det er ærlig talt stort sett kun det jeg tenker på om dagen. Gleder meg til å vise dere masse bilder etter hvert som vi flytter inn, innreder og får det fint.

Dessuten så føler jeg meg veldig voksen akkuratt nå. Jeg har nemlig nettopp bestillt vaskemaskin til vårt nye hjem. Så ja, hey! Nå eier vi en vaskemaskin. Se så voksne vi er! (Bare tuller ;) )

Saturday is IKEA day

I dag gikk turen til IKEA. Det er bare 20 dager til vi flytter, og vi ville få unna første IKEA-lass så raskt som mulig. Desto raskere vi er klare til å flytte og flytter desto bedre. Dessuten ville vi få kjøpt det meste av småtingene vi skal ha, ettersom vi må ha henger neste gang ettersom vi skal ha et ganske stort møbel + madrass osv. "Fangsten" i dag var Hemnes tv-kommode, nye dyner (vi vil ikke beholde de vi har ettersom det er mugg i leiligheten vi har bodd i det siste året), nytt sengetøy (kaster også 99% av sengetøyet vi eier av samme grunn), og flere pappesker til flytting. Og nå tror jeg faktisk at vi har nok flytteesker til å pakke ned resten av tingene våre. Stor lettelse.

Turen på vei hjem fra IKEA kan en si var litt.... trang. Jeg satt helt inneklemt mellom esker hele veien. Og da var det jo veldig gøy at vi endte opp i en lang kø som vi satt i en ganske god stund.

Det var uansett verdt det i aller høyeste grad, for nå blir den endelige IKEA-turen mye enklere. Ikke fullt så mye dilldall å hente over alt. Samtidig så MÅTTE vi faktisk ha flere flytteesker asap. Litt vanskelig å flytte uten esker, tror dere ikke?

Ellers så tar vi det som vanlig rolig i kveld. Mannen koser seg med øl og GTA V, mens jeg koser meg med internett og leilighetsplanlegging og snop. Vi prøvde å se Pacific Rim, men vi synes begge at den var så latterlig dårlig at vi bare brøt. Den fikk en ener på IMDB av meg for å si det slik! (Jeg rater alle filmer jeg ser der). Og ettersom vi er "up to speed" på alle seriene vi ser og, så er vi litt usosiale sammen i kveld.

Håper alle har en super lørdag!

Siden sist

Jeg har blogget av og på siden jeg var 14, og slik ser det ut til å være fremdeles. Jeg blogger gjerne i flere måneder eller år, men så skjer det gjerne noe, og jeg føler for å bare "være alene" en stund. Dvs. jeg holder liv i twitter og instagram, men jeg slutter å blogge for en periode. Men likevell, ender jeg alltid med å komme tilbake til blogging. Jeg klarer liksom ikke helt å holde meg unna.

Siden sist:

-I august fikk jeg diagnosen G93.3 Postviralt utmattelsessyndrom (dvs. ME/CFS) etter utredning på Haukeland Sykehus

-Vi sa opp leiligheten vår i september da vi enkelt og greit var veldig leie av at vi hadde mast utallige ganger om at det er mugg helt siden våren, men at huseier bare ikke brydde seg. I tillegg er det rotter i taket.

-I slutten av september fikk vi en nydelig leilighet midt i sentrum, men så var huseier en drittsekk og signerte med noen andre i steden da jeg sa at "det kan ta noen dager før depositum er på konto", og han tolket det dit hen at han ikke kom til å få depositumet.

-I begynnelsen av oktober ble vi kontaktet av noen som hadde en leilighet å leie oss etter å ha sett annonsen vår på hybel.no, og den var faktisk på sett og vis bedre enn den vi ikke fikk likevel. 65kvm, MIDT i sentrum, veldig skjermet beliggenhet uten støy fra gate ol. i 1. etasje (så slipper jeg masse trapper), og det som gleder meg mest: med walk-in! Jeg skulle riktignok ønske at den lå en etasje høyere, at det var oppvaskmaskin, og at rom-løsningen ikke var så teit som den er, men en kan ikke få i bøtter og spann ;) 

 

Det var en kort oppsummering av de siste månedene. Så nå for tiden går det egentlig i legetimer, timer på ME-poliklinikken på Nordås, timer og undersøkelser på sykehuset, og pakking. I dag er det 23 dager til innflyttning i ny leilighet! Det aller meste er faktisk pakket allerede. Det som gjennstår er egentlig bare badet, kjøkkenet og store møbler (madrasser, sofa, bord og stoler). Den siste måneden har vi sovet på madrass på gulvet i stuen ettersom vi ikke tørr lenger å sove på soverommet som er mest angrepet av muggen. Vi har måttet kaste en masse ting, så det blir nok en IKEA tur når vi flytter. Blant annet må vi ha ny seng, ny madrass, nye dyner osv. 

 Målet er å være 100% ferdigpakket dagen før vi får nøklene til leiligheten, og å flytte alt på dagen vi får nøkler. Klarer ikke tanken på en eneste natt mer enn nødvendig i denne grusomme leiligheten!

Uansett, bare en liten oppdatering :)Skam deg, H- Ph.!

Altså, egentlig blogger jeg ikke på denne bloggen her lenger. (Jeg blogger på http://nicolecla.com) Men de siste 5 dagenes hendelser fortjener virkelig et eget innlegg her på den norske bloggen.

Vi er altså på leilighet-jakt ettersom leiligheten vi har leid i ett år nå er ubeboelig (mugg, fukt og rotter i taket på høsten/vinteren). Mandag i forrige uke ringte jeg til en av de som annonserte en leilighet på finn.no. Den skulle være nyoppusset, 55kvm, MIDT i sentrum, og fantastisk på alle måter. Etter å ha snakket med utleier fikk vi beskjed om at vi ville bli oppringt for å få komme på visning senere i uken når han hadde tid.

På lørdag litt over kl.10 ble vi oppringt og bedt om å komme kl.12 samme dag viss vi var interessert i leiligheten. Selvsagt dro vi oss da utav sengen for å dra på visning. Vi var alene på visningen, og leiligheten var bare enda finere enn forventet. Den hadde super beliggenhet, stuen og soverommet var overraskende romslige, det var høyt oppunder taket, og kjøkkenet hadde til og med spisestue. For å ikke snakke om at leiligheten kom med både bod og balkong, og det fremdeles var i vår prisklasse. Vi sa selvsagt at vi er VELDIG interessert, og håpte virkelig at vi kom til å få den. Han fortalte at depositumet var to månedsleier, og jeg sa at det var helt greit, det skulle vi klare helt fint. Vi fikk beskjed om at han bare skulle tenke litt, så skulle han ringe oss.

Mandag kl 21:30 (ca) blir vi oppringt, og han forteller at leiligheten er vår. Vi blir selvsagt helt i ekstase, for hey, vi har fått drømmeleiligheten!!! Vi snakker sammen en liten stund, og vi blir enige om at han skal ringe meg på dagen etter, så kan vi møtes for signering av kontrakt i 16-17-tiden. Jeg sier da at det passer supert for oss, og at det kan ta noen dager før han får depositumet på konto etter signering. (Fordi vi har annen bank). Dette sier han ok til, og gir ikke utrykk for at dette er noe problem.

Tirsdag står vi opp og er superlykkelige. Jeg hadde allerede begynt å planlegge innredning, og vi drev og ordnet med depositumspengene. Vi dro inn til sentrum i 14-tiden, siden vi uansett skulle noen ærend i byen før signering. Vi venter hele tiden på at utleier skal ringe slik som vi hadde avtalt, og da klokken plutselig var blitt 16:30 ringer jeg han og spør om når vi skal møtes, slik som vi avtalte dagen før. Han hadde da nemlig ikke ringt meg enda slik som avtalt. Jeg får da et rimelig diffust svar om at han er litt opptatt nå, men han ringer meg litt senere. "Nja...kanskje rundt en time". Vi ventet i sentrum i 2 timer til, før vi til slutt dro tilbake til leiligheten vår. En time senere (dvs. 3 timer etter at jeg ringte han) ringer han meg opp igjen. 

Da jeg tok telefonen regnet jeg med at han hadde blitt forsinket i ett eller annet, eller noe i den dur, og at han ville avtale å møtes enten nå, eller dagen etterpå. I stede får jeg vell mildt sagt en sjokkbeskjed: "Nei, beklager du, men jeg har valgt å leie den ut til noen andre". Selvsagt ble jeg utrolig lei meg, og veldig sint. Vi har jo blitt lovet denne leiligheten muntlig kvelden før! (Og muntlige avtaler er bindende de og!) Da jeg spurte om hvorfor det ble slik, så kom han med en så tåpelig forklaring at jeg er flau på hans vegne. Forklaring var som følgende: "Du sa det kom til å ta noen dager å betale depositum, og da vil jo jeg gå glipp av en ukes leieinntekter på grunn av det. Og jeg har hatt problemer med at folk ikke har betalt depositum før". Altså, HALLO?! Jeg sa jo til han at han får pengene innen en uke! Og det har da aldri vert snakk om at han ikke får leie for tiden før depositum kommer på konto? Det er da vanlig å betale for hele måneden selv om depositum kommer noen dager senere når overtagelse er 1.10? I leiligheten vi leier nå begynnte leietiden 1. oktober, men vi brukte godt over en uke fra signering til depositumet var på konto og vi fikk nøklene. Vi betalte da både depositum, og full leie for måneden uansett. 

Men det verste er nok det som følger. I mellomtiden hadde altså han signert kontrakt med noen andre, så denne "misforståelsen" kunne ikke ordnes heller. Kan dere tenke dere? Altså, først og fremst det å ikke ha nok respekt for folk til å ringe og oppklare en bekymring/problem, men å gå bak ryggen vår og signere med noen andre i mellomtiden? Så med andre ord så mistet vi leiligheten, for da han ringte hadde han både signert kontrakt med noen andre, og overlevert nøkler.

Det er ikke mye jeg kan gjøre med denne saken. Jeg har snakket med dritten to ganger på telefon den kvelden, og min kjære har ringt og kjeftet på han. Desverre har vi ikke noe vi kan gjøre med dette. På grunn av at denne fyren altså er en sleip tulling mistet vi drømmeleiligheten som vi hadde planlagt å bo i i mange mange år fremover. Det er bare helt utrolig at noen kan være så utrolig tett i nøtten, og ha så lite respekt for folk er helt utrolig. Hadde han bare gjort noe så enkelt som å stille et spørsmål da vi uansett snakket sammen hadde dette ikke vert noe problem. I steden går han bak ryggen på oss, mens vi fremdeles er inneforstått med at leiligheten er vår, og signerer med noen andre. Alvorlig talt!!!

Så viss dere noen gang skal leie i Bergen, hold dere langt unna H. P (Send en mail så gir jeg dere mer enn gjerne navnet!). Maken til type har jeg aldri møtt. Snakk om å behandle folk dårlig, og å ødelegge for folk. Slik kan man bare ikke behandle folk! Og dette er en godt voksen mann det er snakk om. Hadde jeg ikke bare vert en 19 år gammel jente med telefonskrekk skulle jeg virkelig ha kjeftet på han på telefonen.

Voksne mennesker burde klare å oppføre seg som folk!

Yesterday

Enda en nydelig sommerdag i Bergen, og her ligger jeg.

I går fikk jeg meg derimot en tur ut i finværet. Vi dro til nygårdsparken og var der i noen timer. Vi hadde avtalt "playdate" for lillegull, så i nesten to timer lekte han og koste seg. Det var virkelig deilig å tilbringe litt tid ute i solen. Jeg tror faktisk at jeg fikk litt farge. Eller, i hvertfall noen fregner. 

Desverre ble jeg så dårlig "mot slutten" at jeg nesten trodde det ble en tur på legevakten. Heldigvis slapp jeg det, for de kan jo ikke gjøre noe for meg i grunn uansett. Så vi ruslet til bussen, og tok bussen rett hjem. Mushu ble mildt sagt helt utslitt, og det endte opp med at jeg måtte stappe han i vesken på vei hjem. Han er jo overhodet ikke noen "veskehund", men han ville bare sove, og det er litt mer mykt og fredfullt i en veske. Tror forresten at han storkoste seg inni der, for da vi kom hjem var det sterk protest mot å komme ut igjen!Needless to say; jeg var et slakt i går, og er ikke i noe god form i dag. Jeg har besvimt allerede en gang i dag, så nå prøver jeg å ikke bevege meg for langt fra sofaen. Slo meg desverre ganske mye på det ene kneet, så nå er jeg gul og blå. Nå er min kjære ute og lufter Mushu, så skal vi se om vi får sett nyeste episode av Game of Thrones senere. Spennende!!! Lillegull er fremdeles helt utkjørt etter å ha lekt så mye i går, og vil bare hvile. Passer utmerket!

Desverre kommer jeg meg ikke ut i finværet i dag, så jeg håper det blir noen fine dager senere i uken også. I det minste har jeg kjempefine tulipaner rett utenfor vinduet!


Håper alle har en super dag, og får koset seg masse ute i det nydelige pinseværet!

 

Litt sommer og miljøtrening

Fy søren så fint vær det har vert her i dag!

Selv om jeg var skikkelig dårlig og sov veldig mye tok vi oss en tur ned til sentrum litt utpå dagen. Først og fremst var "målet" å få litt miljøtrening for minsten, noe som gikk veldig bra. Han virket verken redd eller stresset. Faktisk så sovnet han midt på torgalmenningen. Tror i hvertfall at det er et rimelig bra tegn.Buss og bybane gikk også helt strålende. Lillegull lå på fanget helt avslappet og bare så på alle de merkelige folkene og hundene. Veldig deilig at han tar det så bra. Men det må nok bli en god del mer miljøtrening de nesten ukene, for hver gang han ser en person eller hund så stopper han opp for å se. Ikke i sentrum i dag riktignok, for da hadde han blitt stående for å si det slik. Men viss vi er ute på lufting skal han se på alle helt til de forsvinner ut av syne. Så vi må nok ut blant folk en del de neste ukene.

Ellers så er jeg i ganske dårlig form i dag, men det var deilig å være litt ute i sommerværet. 25 grader og sol! Sofaen er min beste venn som vanlig. Så snart når min kjære kommer hjem fra luftetur med Mushu skal vi lage oss indisk til middag. Veldig lenge siden sist, så jeg gleder meg masse. Utenom det blir det nok samme "kjedelige" kvelden for min del. Sofa, cola, smertestillende. Heldigvis har jeg min kjære og valpen til å gjøre ting bedre. 

Håper alle har en super lørdag og pinse!

17. mai 2013

Gratulerer med dagen!

Bedre med litt blogging sent enn aldri, eller hva? Saken er som følger: Jeg er så utrolig dårlig at jeg knapt vet hva jeg skal gjøre av meg. Og når jeg er så dårlig er det ikke spesiellt gøy med valp i hus. Heldigvis er det nå langhelg, og min kjære gjør det aller meste når det gjelder valp, men det er uansett slitsomt.

Nasjonaldagen i år har i grunn vert ganske kort for vår del. Vi stod opp og ordnet oss, og dro til familien til min kjære for å spise 17. mai frokost. Lille Mushu var selvsagt med, og oppførte seg faktisk ganske så fint. Når du er liten valp får du til og med lov til å sove ved matbordet Etter frokost var det rett hjem for våres del, så når lillegull hadde fått i seg middagen sin sovnet både jeg og valpen.

Resten av dagen har vert fint lite innholdsrik. Jeg har sett sesongavsluttning på Supernatural med min kjære mens vi spiste burger og jeg har ligget på sofaen. Det er forresten også det jeg gjør nå. Feberfølelse, vondt over alt, vondt i hodet, kognitive problemer, osv...osv... Er så utrolig lei av å være dårlig. Orker virkelig ikke mer.

Håper dere har hatt en superfin 17. mai med masse is, familie, bunader og kos!

Today is the day

Wææææ!

Da er dagen her!

Akkuratt nå sitter jeg her og er klar for å hente vårt nyeste familiemedlem. Om få minutter drar vi herfra, og jeg gleder meg grenseløst mye. Selvsagt er jeg jo veldig spent, for vi har jo gledet oss så lenge. Så er det litt overveldende og at vi nå skal ha ansvaret for en liten valp. Vi har hatt flere hunder begge to, så det skal nok gå fint. Jeg gleder meg i hvertfall utrolig mye til den lille er i hus.

Dagen i dag kommer nok til å gå med på å "bli kjent" og å leke. Samt selvsagt utallige do-turer. Den delen gleder jeg meg ikke så veldig til. Skal i hvertfall bli en utrolig fin tid fremover med en liten valp i hus.

Da drar jeg!

(Ja, jeg er hvitere enn veggen...)

Håper alle har en fin søndag!
 

Opp og ned

Jeg må ærlig si at de siste ukene har jeg overhodet ikke hatt det noe bra. Det har dere nok også sikkert merket på bloggingen min. Etter jeg kom hjem fra turen har det bare vert dårlige dager nesten. Jeg har slitt med å få til det meste. På en "god dag" de siste ukene har jeg orket å dusje og sitte oppreist mens jeg spiser. På dårlige dager har jeg ligget rett ut vekselvis mellom sengen og sofaen og knapt nok hatt krefter til å gå ut på badet selv engang. 

I dag har jeg heldigvis en bedre dag enn jeg har hatt på over 2 uker. Energien min utnyttet jeg til å rydde litt, støvsuge stuen, og på å lage middag. Mange hvilepauser mellom hvert "slag", men jeg har i det minste klart å få gjort noe. Og det føles godt å vite at jeg har gjort noe litt produktivt i det minste.

Ellers så har dette vert en veldig fin dag. Vi har avtalt nøyaktig hentetidspunkt for valpen vår på søndag, og vi har spist hjemmelaget burger med potetbåter og aioli mens vi så nyeste episode av Supernatural. Jeg har aldri laget aioli selv før, men den ble faktisk veldig velykket. I følge min kjære var det noe av det beste han har smakt, og da kan det ikke være så verst. Resten av kvelden blir nok hvile, og kanskje en film eller serie litt senere. Gleder meg uansett til å legge meg nå. Er helt utkjørt!

Håper alle har en super fredag og skal kose seg masse i helgen!

Litt skuffet

Da har jeg fått hvilt meg i noen timer etter å ha hentet pakke. Kjenner det tok på, og at jeg er veldig klar for å legge meg tidelig i kveld riktignok. Var likevell utrolig deilig å være ute i solen litt.

Nå etter jeg ble "ferdig" med å hvile har jeg stortsett bare brukt tiden min på å lese meg opp om sosialisering og miljøtrening. Det har jeg egentlig drevet med hele tiden i lange tider nå. Er som dere sikkert skjønner VELDIG opptatt av at valpen skal vokse opp til å bli en så vellfungerende hund som overhodet mulig. Lover dere, den som prøver å leke thug of war med hunden vår skal dø :P

Ellers så har jeg bare kost meg med jordbær med vaniljekesam. Kan egentlig ikke si jeg koste meg når jeg tenker meg om. Dette var norske jordbær, siden de ikke hadde utenlandske i plastikkpakker. Kurven med jordbær luktet for all del godt, men bærene var smakløse, og de var kun de øverste bærene som var spiselige. De andre hva nesten hvite, og helt myke. Dessuten var alle bærene VELDIG vassne. Tror det blir en stund til jeg kjøper det igjen. Norske jordbær når det ennå ikke har blitt sommer, eller ikke engang vår? Neitakk.


De ser muligens ganske røde ut på bildet, men de var irl veldig blasse i fargen. Fikk spist ca 50% av jordbærene i kurven da de andre var helt myke og hvite.

Uansett så skal nå resten av kvelden tilbringes på sofaen med en serie på skjermen, eller mens jeg leser meg opp på div. relevante tema for hundeoppdragelse.

Håper alle har en fin onsdag!

Au...

I dag er det fint lite liv i meg her. Ligge-sitter for det meste i ene hjørnet i sofaen med dynen min og har det vondt og synes synd på meg selv. Det må vell være greit i blant? Spesiellt når smertestillende som legen skriver ut har mindre enn ingen effekt. Min kjære har i hvertfall vert på butikken og kjøpt cola til meg, så da var det håp for denne dagen og. Pga formen har jeg ikke fått i meg frokost før nå kl 18. Så her er vi tidlig i gang ;)

Jeg lagde i hvertfall noe veldig enkelt, men også veldig godt. Mozarella med tomat. Pleier egentlig å bruke vanlige tomater og legge de i lag mellom den oppskjærte mozarellaen, men siden jeg hadde cherrytomater i kjøleskapet så ble det det. Er egentlig mye bedre ;) Dette er farlig godt! (Godt kryddret som dere ser)Også resten av dagen vil nok bli tilbragt i sofaen. Min kjære og cola er vell helt klart det som får ting til å gå rundt her. Er ikke greit på de dagene jeg er skikkelig dårlig.

Håper alle har en bedre søndag en meg i dag! 

Dagens frokost

Selv om det i dag er snø(!!!!!!!!) her i Bergen satset jeg på en litt "sommerslig" frokost. 

Dette er virkelig noe av det beste jeg vet, samtidig som det er sunt. Jordbær og blåbær med vaniljekesam. 

Jordbærene kjøpte jeg på rema i går, og de er fra Portugal. Jeg forventet egentlig ganske triste greier uten smak, men de var faktisk knallgode. Hyggelig overraskelse.

Håper alle har en fin fredag!

Kom mai du skjønne milde?

Ehm, altså.... Flere enn meg som ikke synes at det er mai enda? Det regner og er iskaldt! Dette må virkelig være en av de verste vårene på lenge. Husker når jeg gikk på barneskolen. Det var en av mine veninner som hadde bursdag rundt 20. april et sted. Hvert ENESTE år i brusdagsselskapet hennes var det varmt nok til at vi jentene løp rundt i sommerkjole, sommersko og kun en liten bolero/cardigan til. Hva skjedde? Da jeg var på butikken i går måtte jeg ha på meg ullgenser og vinterkåpen min. Dette er ikke greit!


Dette bildet tok jeg i slutten av april i fjor. Jeg har så mange bilder av grilling ute, og bare "utebilder" fra slutten av april/begynnelsen av mai i fjor. Og da var det veldig mye sol og grønt! Hva har skjedd i år?

Uansett. I dag er det første mai, og jeg og min kjære bruker dagen på å slappe av hjemme. Eller, jeg gjør i hvertfall det. Jeg sitter på sofaen og slapper av mens min kjære trener hjemmefra. Funker fint det og ;) Ellers er planene å kose oss. Vi har bestillt oss kebab som leveres i 18-tiden på døren, så blir det kebab, cola og Game of Thrones. Veldig grei kombinasjon, spesiellt på dager som i dag når jeg er ganske dårlig. Min kjære vet akkuratt hva han skal gjøre for meg når jeg er dårlig, og god mat og en bra serie og masse cola er definitivt riktig vei å gå.

Hva gjør dere i dag?

Mat må man ha

God morgen!

I dag føler jeg meg egentlig ikke så aller verst. Vondt og sliten? Absolutt. Bedre enn lørdag, søndag og i går? Absolutt. Jeg gikk i hvertfall en tur ned på butikken for å kjøpe litt mat da min kjære skulle på jobb. (Lysten på blåbær og vaniljekesam overgikk hvor vondt jeg har) Vanligvis så spiser jeg ikke brød, pasta, poteter osv, men jeg har skeiet ut litt i det siste. Derfor måtte jeg kjøpe inn noe "spiselig" for min del da det meste vi har i hus nettopp er pasta og brød-mat. Så en snartur på butikken senere hadde jeg med meg masse godt hjem igjen.

Til frokost endte jeg ikke opp med noe sånn "kjempespennende", men absolutt veldig godt! Blåbær og vaniljekesam er virkelig noe av det beste jeg vet.

Det grønne jeg har i glasset er forresten urter som jeg drikker hver dag.

Uansett så har jeg nå en god del god og sunn mat i hus. Ellers så er det jo 1. mai i morgen. Skal bli så utrolig deilig å kunne ligge og slappe av hele dagen med min kjære. Altså, jeg er jo hjemme alltid uansett, men det er utrolig koselig å ha en random fridag midt i uken å kose oss sammen på. 

Håper alle har en fin tirsdag!

Uken i bilderDisse bildene oppsummerer uken min i Oslo ganske greit. Skjedde fint lite utenom at jeg var i bursdag, og at jeg spiste masse, og tok en tur på Zara. Bilder av innkjøp kommer når jeg orker. Akkuratt nå er jeg litt opptatt med den ikke så bra helsen min. Det er godt å være hjemme igjen.

Håper alle har en fin søndag!

Yesterday

Huff. Tror dere ikke at flyet mitt ble forsinket i går da? Det er bare så utrolig typisk. Jeg sitter der og er kjempedårlg og gleder meg til å komme hjem, så blir flyet bare mer og mer forsinket. På ett punkt ønsket jeg nesten at det skulle bli kansellert så jeg kunne finne meg en hotell seng å sove i asap. Heldigvis etter masse venting om flyet seg omsider avgårde, selv om det var en gammel skranglekasse av ett fly. Må si jeg ikke husker sist gang jeg flydde med et fly som har askebeger.Uansett så var det helt fantastisk flyvær i går. er så mye bedre å fly når det er god sikt. Det er jo faktisk veldig artig å se på fjellene og den norske naturen så høyt oppe i fra.

Ca. 40 min senere var jeg fremme. Min kjære hentet meg på flyplassen, og når jeg kom hjem ble jeg overrasket med roser, nyvasket leilighet og hjemmelaget burger. Utrolig koselig. Jeg klarte egentlig bare såvidt å sitte oppreist lenge nok til å få i meg maten, for rett etterpå måtte jeg bare stupe i seng.

Så det sier seg vell selv at jeg i dag er ganske dårlig. Jeg har sovet en god del i natt, og har nå flyttet meg over på sofaen med dynen min. Og her har jeg tenkt å bli resten av dagen, kanskje resten av den kommende uken. Det kommer uansett til å bli litt blogging her og der, bla et innlegg med bilder fra uken min.

Håper alle har en fin søndag!

Going home

Hei og hopp!

Nå er jeg på plass på Gardermoen og venter på flyet mitt hjem til Bergen. Kjenner det skal bli ubeskrivelig deilig å komme hjem. Hele uken har i grunn vert grusom. På tross av masse smertestillende har jeg hatt vondt hele tiden, nesten over alt.

Dessuten sover en aldri så godt noe annet sted enn i sin egen seng. Så min allerede dårlige søvnkvalitet ble bare verre. Har ikke fått sovet skikkelig på over en uke nå, og har bare følt meg verre og verre for hver dag. Skal bli godt å komme hjem til leiligheten og mannen min. Der kan jeg hvile så mye som jeg trenger uten mas og forstyrrelser.

Akkurat nå sitter jeg på Monolitten på Oslo Lufthavn. På formen å dømme har jeg ingenting å gjøre utenfor sengen. Så jeg gleder meg virkelig mye til å komme meg hjem. Uansett koser jeg meg med et rekesmørbrød og prøver å overleve noen timer til.

Rekesmørbrød er noe jeg spiser så å si hver gang jeg er ute og reiser, nesten unntaksløst. Vet ikke hvorfor, men det smaker spesielt bra rett før en flytur.

Nå skal jeg uansett slappe av litt før jeg skal ut og fly litt. Gleder meg masse til å komme hjem til min kjære.

Håper alle har en fin lørdag!

Drittdag

God ettermiddag!

Dagen min i dag er rimelig innholdsløs i grunn. Etter en veldig dårlig natt var vi en bitteliten tur på kjøpesenteret for å bytte noe, før vi dro ut for å spise middag. Vi valgte å dra et annet sted enn vi pleier, og jeg ble servert den dårligste biffen jeg har spist på lenge, kanskje noen gang.

Jeg pleier alltid å bestille biffen min blodig, og elsker det. Men den jeg fikk der vi spiste i dag var ikke vare smakløs, men også faktisk kald inni. Blodig biff er ikke det samme som helt rå biff! Bestiller ikke biff der igjen nei!

Så akkurat nå er jeg i leiligheten og slapper av. Jeg koser meg med en sånn lang lakris-greie med eplesmak og cola. Har det ikke sånn kjempegøy i dag siden jeg har veldig vondt mange steder. Smertestillende som jeg hadde fått på resept var no good. Hjalp ikke på en dritt, jeg fikk bare det fulle spekteret med bivirkninger.

Uansett; håper alle har en fin tirsdag!

Aldri så liten shoppingrunde

Hei og hopp!

I dag er jeg bittelitt bedre, selv om jeg nesten ikke har sovet i natt. Vanskelig å få sove når en har så vondt at en ikke finner noen behagelig posisjon.

Jeg var i hvertfall i sentrum med foreldrene mine. En kjapp tur innom Zara resulterte i en full pose. Har kjøpt meg noen ting jeg gleder megmasse til å gå i. Kjenner likevel på kroppen at det blir en tur til innom, for det er noen ting jeg har sett meg ut som jeg "trenger".

Etter noen få butikker endte vi opp på favorittrestauranten min i sentrum. Biffen der er alltid den beste jeg har smakt.

Nå har vi returnert til leiligheten, og skal slappe av her. Det trenger jeg. Bilder av innkjøp kommer når jeg er hjemme i Bergen igjen!

Håper alle har en super mandag!

Last night

Huff, bare en ting å si; DÅÅÅÅÅÅRLIG!!! Jeg var jo som sagt i bursdag i går, noe som var utrolig koselig. Masse god mat, masse god drikke og kjempegod kake og dessert. Koste meg virkelig helt utrolig mye. All maten var italiensk, så til forrett var det antipasti med italiensk brød og olivenolje til, så var det pizza som en "andre forrett" før vi fikk mange forskjellige pastaretter til hovedrett. Etter masse tiramisu og kake ble det mer antipasti til nattemat.

Etter det skjedde noe litt mindre lurt for min del. Litt mye vin fikk nattklubb til å virke som en fiks ide. Endte opp med at vi gikk på byn og tok noen drinker for mye før vi tok taxi hjem igjen. Kjempegøy, men litt mye for helsen min.

Så ja, mildt sagt ikke i bra form i dag. Vondt over alt, kvalm, svimmel, og selvsagt utmattet. Kunne likevel vert verre. Kjenner at selve smellen ikke har kommet enda, selv om jeg er dårlig. Gruer meg til den må jeg si.

Nå skal jeg uansett prøve å slappe av litt.

Håper alle har hatt en fin helg!

Dårlig ide

God morgen.

Nå har jeg stått opp etter godt over 12 timers søvn. Merker helt klart at denne turen ikke var det lureste å foreta seg. I går når vi kom frem var jeg så dårlig at jeg nesten begynte å grine, og jeg hadde allerede tatt max-dosen min med smertestillende uten effekt. Selve flyturen gikk fint, det var først på den 1t45min lange bilturen jeg begynte å merke det på kroppen for alvor.

Ellers så skal jeg i bursdag i dag, og lurer litt på hvordan det skal gå. Er så utmattet at jeg er usikker på om jeg orker å sminke meg og kle meg for anledningen. Må nok prøve å finne kreftene uansett.

Håper alle har en fin lørdag!

Leaving on a jetplane

God morgen!

Nå sitter jeg her omtrent ferdigpakket og inntar dagens frokost. Om rundt en time drar jeg hjemmefra, men inntil da skal jeg pakke ferdig, og nyte den siste tiden med min kjære. Savner han allerede.

Satser på at jeg ikke får overvekt verken på turen ned eller tilbake. Tror ikke jeg har så mye tungt med meg at det gjør noe, men en vet aldri. Plutselig har du kjøpt en ting for mye. Jeg har i hvertfall med meg alt jeg trenger av klær og sko, så jeg satser ikke på den helt store shoppingrunden når jeg er der. Penger er ikke akkuratt noe som en svømmer i når en er sykemeldt fra en jobb der halve inntekten kom av at du jobbet mye ekstra, samtidig som en bruker en god del av shoppingbudsjettet på legetimer og medisiner i stede. Litt skal jeg selvsagt kjøpe, umulig å ikke kjøpe noe på Zara!

Rosa container-kofferten min <3 Den største rosa samsonite'en er min faste reisevenn.

Ellers så kan jeg informere om at det kommer til å bli mobilblogging den kommende uken. Jeg tar ikke med meg data (siden den ene er død, og den andre er på god vei til å dø), så jeg satser på å klare meg med iPhone'en min, og å låne iPad'en til mamma. Jeg må virkelig ha meg en ny mac eller få meg en iPad. Jeg hater virkelig windows.

Håper alle har en fin fredag, så mobilblogges vi nok sikkert i løpet av dagen!

Anti-reisefeber?

Akkuratt nå sitter jeg med hodet i et håndkle på hodet, med nyfargede vipper og bryn, nylakkede negler, og en halvpakket koffert. Etter å ha hvilt litt skal jeg om noen timer pakke ferdig, og gjøre alt klart. Snart kommer også min kjære hjem, og da skal vi kose oss. Dette blir tross alt siste kvelden sammen på over en uke! I går lå jeg egntlig bare og var sur på meg selv. Hvorfor i all verden gidder jeg å dra noe sted i det heletatt? Ikke bare er jeg veldig syk, men i tillegg er noe av det verste i verden å savne min kjære. Vi har tilbragt hver eneste natt sammen siden vi flyttet sammen i begynnelsen av oktober. Gleder meg ikke til å dra sånn egentlig.


(Rød og god i ansiktet etter peeling ja)

Men på en annen side så gleder jeg meg også. For det første pga jeg får tilbragt litt tid med familien som jeg ser så sjelden. Så er det selvsagt aspektet med at jeg slipper å lage min egen mat i en hel uke. Ikke feil. Tror det blir en fin tur, selv om jeg ikke føler meg "klar" for det i det heletatt. Verst før en drar tror jeg. Gleder meg ikke til søsteren min skal mase hull i hodet på meg om Bieber-konserten hun er på i dag. Hun er en Belieber tvers igjennom, og selv om jeg og stefaren min prøver vårt beste på å erte henne for det, blir det endel Bieber-mas uansett. Tror liksom aldri at jeg var så besatt av noe band/artist. Ja, jeg ELSKET MCR (som nå er oppløst, buhu) men hadde liksom aldri behovet for å la det gå utover andre.

Så i morgen tar jeg flyet til hovedstaden på formiddagen (håper at Bieber-kaoset har gitt seg til den tid), og inntil jeg drar skal jeg kose meg med min kjære så mye som mulig.

Håper alle har en super kveld!

Legebesøk

God ettermiddag!

Da har jeg faktisk hatt en tilnærmet effektiv dag så langt. Jeg og min kjære stod opp litt før kl. 10 og koste oss med internett og frokost før jeg måtte avgårde til legen. Legebesøk er utrolig stress, og hjernen min nekter å samarbeide helt når jeg er der og i ettertid. Hos legen ville de ha blodet mitt (igjen), selv om det var mye mindre enn forrige gang. Så etter et lite besøk på apoteket og posten var jeg på vei hjem. Jeg fikk heldigvis noen bedre smertestillende på resept, så forhåpentligvis fungerer de bra. Ikke gøy når smertestillende ikke fungerer!

Det verste med å dra til legen er ikke blodprøvene i seg selv, for de kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Et lite stikk, så går jeg og vimser mer svimmel enn vanlig i noen timer. Det verste er plasteret. Jeg bruker seriøst timesvis på å mote meg opp til å rive det av. Det er virkelig helt grusomt. Motet meg nettopp opp til å ta av mitt, 2 timer etter jeg forlot legekontoret. GoodtimesUansett, nå skal jeg hvile litt før jeg begynner å gjøre alt det som jeg må få gjort i dag. So much to do, so little energy... Jeg må farge vipper og bryn, lakke negler, pakke, dusje (puh...), vaske makeup børster og lade kindle'en min. Tror nok at jeg har for mye på agendaen, så jeg må nok prøve på å få "flyttet" noen ting til i morgen før avreise. Ting ordner seg alltids :)

Håper alle har en fin dag!

We need to cook

God morgen!

Er i stortsett samme form som i går, men har heldigvis ikke hodepine lengre. Det er virkelig tortur. Bare knær og håndledd og hofte i dag, så en smertestillende en gang i blant tar bort det verste. Ellers har jeg faktisk vert effektiv i dag til meg å være. Jeg stod opp litt før kl. 10, dusjet (noe som er en arbeidsoppgave i seg selv), spiste frokost, og etter det har jeg ligget og hvilt.

I posten i dag fikk jeg ENDELIG returseddelen fra Nelly som jeg har mast på de om i 2 måneder. Tok dem bare så lenge å sende meg den! Etter å ha purret 6 ganger kom den omsider. Er sikker på at de ikke sendte den de 4 første gangene de sa de hadde gjort det. Så akkuratt nå er min kjære på butikken og leverer nelly-pakken til retur, henter en annen pakke og handler inn til pizza. Vi tenkte vi skulle kose oss litt i kveld og i morgen siden jeg drar på fredag. (Skal bare til hovedstaden og være der i 8 dager).

Ellers er jeg sunnheten selv fortiden. Kostholdet mitt består av brød, nugatti, frokostblanding og pasta. Veldig sunt, jeg vet. Er bare så utrolig vanskelig å prioritere sunn mat når en ligger og vrir seg i smerte store deler av dagen. Men jeg skal uansett ordne på kostholdet snart. Som jeg har nevnt reiser jeg bort på fredag, men når jeg kommer tilbake skal jeg gå tilbake til det sunne kostholdet jeg hadde på nyåret og ut i februar og mars. Det er i hvertfall helt urealistisk at jeg ikke skal være på matfylla hele tiden jeg er bortreist. Masse god mat når vi spiser ute, is, snop og vin hele uken, så begynner jeg fra "scratch" når jeg er hjemme igjen.

Her er fks dagens lunch:

Og så er jeg hardt angrepet av pug-fever. Jeg og min kjære teller ned til vi skal hente valpen vår, og jeg sitter og ser på pug-bilder hele dagen og leser meg opp på oppdragelse og klikkertrening. Vi skal bli de beste pug-foreldrene i verden. Uansett; Fant dette bildet på nettet her om dagen, og døde litt inni meg. Ikke bare elsker jeg pugs (obviously) men jeg er også veldig fan av Breaking Bad.Awwww, haha!

Uansett, håper alle har en fin onsdag! 

Better days ahead

I dag er formen på vei tilbake til "normalen". Jeg er ikke så veldig mye bedre, generellt sett, men i det minste har smertene bestemt seg hvor de skal være. Så da er det hodet og knærne som gjør livet mitt surt i dag. Det verste er virkelig å ha vondt i hodet og knær, men jeg har i det minste ikke vondt i andre steder samtidig, så jeg er veldig glad for. Litt mindre å måtte takle på en gang er alltid bra.

Ellers har jeg ikke utrettet så mye i dag, men det er ikke så ofte at jeg får heller. Jeg har bare planlagt litt. Eliminerer utrolig mye stress. Filofax'en min er virkelig gull verdt, og er absolutt en av mine beste kjøp. Den er med meg overalt, og dekker "behovene mine" for både planlegging og tidsfordriv/hobby.


Det er forresten en svart Personal Adelphi dersom noen skulle være interessert.

Ellers kommer nok dagen min til å gå med på å se House med min kjære.

Hva gjør dere på i dag?

Håper alle har en fin dag!


 

Smertehelvette

Har det mildt sagt ikke noe gøy i dag. Hele dagen har blitt tilbragt i sengen og på sofaen, og det eneste jeg har orket å gjøre er å hente mer smertestillende. Det er liksom ikke noen måte å forklare hvordan jeg har det på. Har bare vondt over alt, hele tiden når jeg er spesiellt dårlig. Vanligvis har jeg det mer på ett sted. Det er mer selektivt som i at jeg har vondt ett til to steder for det meste, og bare litt verk andre steder. På dager som dette er det virkelig kjempevondt overalt hele tiden. Det er overhodet ikke gøy å ha det slik som dette her. Håper virkelig at jeg føler meg bedre snart. Må tross alt en tur til legen på torsdag, samt at jeg skal fly på fredag. 

Fra sofaen i dag har jeg fått gjort fint lite. Jeg brukte vell gode 2 timer på innlegget om helgen siden jeg måtte ta pauser, og bare virkelig har kognitive problemer i dag. Er ikke bare-bare å forme en setning som gir mening, hehe. Uansett så har jeg "kvikknet til" bittelitt nå utover kvelden, så jeg er i det minste i bra nok form til å se noen episoder House, spise litt og ha litt kjærestetid med min kjære. Så det er altså det som blir planene utover kvelden også.

Håper alle har en bedre mandag enn meg! 

Helgen

God morgen!

Som dere sikkert har merket har det vert fint lite aktivitet her på bloggen i helgen. Det kan ganske enkelt forklares i at jeg har hatt mye å gjøre og fylle tiden min med.

Fredag hentet jeg Chanel  fra flybussen, før vi dro hjem til meg. Etter vi hadde fått litt tid til å snakke hull i hodene på hverandre lagde vi taco. Resten av kvelden var det mye snakk, samt at vi så Insidious. Veldig bra skrekkfilm. Gleder meg til Insidious: Chapter 2 som kommer i september i år!

Lørdag hadde vi det kjempegøy. Vi tok oss en dag i byen, der Chanel først fikk se mye av sentrum siden hun aldri har vert i Bergen før. Etter en omvisning, og masse bilder tok vi oss en kaffe på Waynes Coffee. Etter en hyggelig pause med hver vår caramel frappe gikk vi i noen butikker før vi fant ut at vi skulle spise litt. Jeg er VELDIG glad i Inside's burgere, så jeg drar med meg alle dit. Det er tross alt byens beste burger, så en kan ikke gå glipp av det når en er i Bergen! Etter å ha spist oss stappmette gikk vi på noen få butikker til før vi dro hjem. Jeg var da selvsagt helt ferdig ettersom jeg allerede var sliten fra dagen før, så etter på ha sett Sinister og pratet litt måtte jeg bare legge meg. Kan avsløre det gikk med en god mengde smertestillende den dagen.

Som dere ser koste vi oss masse!

Søndag ble derimot ikke noen grei dag. Jeg sov/lå på et mørkt rom til kl. 18.40 og stod opp kun for å si hade til Chanel som skulle dra. Jeg var så utrolig dårlig at jeg vurderte flere ganger å dra på legevakten. Eneste som stoppet meg fra det var at jeg viste de ikke kunne hjelpe meg på noen måte, i tillegg til det at jeg såvidt orket å gå ut på do. Når Chanel var dratt lagde min kjære pasta til oss, og vi så noen episoder House før han fulgte meg på badet så jeg fikk pusse tenner, og fulgte meg til sengen igjen. Ikke noen bra dag.

Det var altså helgen min. Masse gøy fredag og lørdag, men desverre er det sånt jeg "får igjen" for. Kroppen min sier ganske klart i fra om hva den vil.

Håper alle har hatt en fin helg, og er klare for en ny uke! 

(Alle bilder i dette innlegget er tatt av Chanel (link) med unntak av det nederste bildet) 

TGIF

God morgen!

Her i huset har vi allerede stått opp, og er godt i gang med dagen. Eller, jeg har dusjet og sminket meg, og det er nok for min del på en god stund i hvertfall. I gårkveld hadde vi en skikkelig koselig kveld. Vi lagde oss smoothie som egentlig var mer som is, og så masse House. Viktig å kose seg sammen når man har vert sammen i 1 år og 4 måneder.

Ellers så slapper jeg nå av litt før jeg skal fylle makroner. Så, litt senere på dagen skal jeg hente Chanel på flybussen. Gleder meg masse til hun skal være her i helgen! Jeg har skikkelige softis cravings, så jeg bare MÅ ha det etterpå.

Håper alle har en fin fredag!

Husk på at jeg har spørsmålsrunde HER. Så det er bare å spørre i vei!
 

Trøtt torsdag

Veldig ofte blir det sånn med helsen min at jeg har utrolig lyst til å gjøre ting, men desverre ikke har energien til det. Så gjør jeg det, og blir helt slått ut etterpå. Var mye sånn i dag med makronbakingen. Selv om jeg satt store deler av tiden jeg bakte ble jeg likevel helt slått ut etterpå. Har tilbragt hele dagen på sofaen etter jeg bakte, og har det ikke sånn superbra. Veldig vondt, og er veldig sliten. Ganske kjipt desverre.Jeg gleder meg derimot veldig til i morgen. I morgen kveld/ettermiddag får jeg nemlig besøk av tremenningen min som også er en av mine aller beste veninner. Jeg har ikke sett henne siden mars i fjor, så det har virkelig gått alt for lang tid. Slik går det desverre når vi bor på hver sin kant av landet. Gleder meg i hvertfall masse til en gøy helg!

Uansett så blir det nå enda litt mer avslapping før jeg tar tidlig kveld i dag. Trenger virkelig søvn nå.

Håper alle har hatt en fin torsdag! 

Husk på at jeg har spørsmålsrunde! Spør om hva som helst, så blir det besvart i eget innlegg på mandag :) 

Ryddeprosjekt i Nicole-dimensjoner

Først og fremst vil jeg bare takke for de utrolig fine kommentarene jeg har fått i det siste. Det er virkelig et lyspunkt i dagen min å lese gjennom kommentarene dere legger igjen til meg. Hittil har jeg kun fått et fåtall "stygge" kommentarer, men det er vell egentlig det en sier ja til ved å opprette en blogg. Tusen takk til alle som tar noen minutter av dagen sin til å kommentere! :)

Utenom det er jeg virkelig helt kjørt nå. Jeg tok nemlig en liten "ryddeøkt" fra sofaen tildigere i dag, så etter det har jeg bare hvilt, spist og sett litt House med min kjære, og nå hviler jeg igjen. Det er fint lite jeg får gjort uten lange pauser og hvil. Det viktigste er at jeg får gjort noe i det heletatt.

Mitt lille ryddeprosjekt ble å rydde kroken ved sofaen. I og med at det er her jeg tilbringer 99% av dagen min vanligvis er det sannsynligvis ganske obvious at jeg har veldig mange av tingene mine her. Hadde jeg måtte stå opp for å hente ting hele tiden hadde det ikke blitt mye oppegående tid om dagen.

FØR:


Et eneste kaos a kamera, sminke, neglelakker og filofax'er.

ETTER:

Hadde en fin kurv stående som jeg kunne ha alt oppi. Veldig mye ryddigere!

Og ja, jeg har sminken min i stuen ved sofaen. Stå rett opp og ned i 10-25 min? Glem det. Skal jeg ha på meg sminke så må det skje i sittende posisjon.

Anyhow; nå blir det nok hardcore avslapping på meg resten av kvelden.

Håper alle har en fin kveld! 

Halvveis til helg

Føler meg virkelig udugelig her jeg ligger. Det er så mye jeg skulle ha fått gjort! Desverre er det ikke jeg som bestemmer. Jeg velger ikke å være syk. Selv om jeg inderlig ønsker å være frisk ligger jeg fremdeles her på sofaen dag etter dag. Er ikke i toppetasjen i dag som dere sikkert merker.

Jeg koste meg i hvertfall med en veldig god lunch nå nettopp. Jeg er ganske sikker på at jeg har utrykkt mer enn nok her på bloggen at jeg er VELDIG glad i vaniljekesam. Noen som vil gjette hva jeg hadde til lunch? Hehe. Jeg koste meg i hvertfall skvett ihjel med blåbær med vaniljekesam. Noe bedre skal en lete lenge etter! Gleder meg i hvertfall masse til jordbærsesongen. Skal få meg flybiletter til Sogn på den tiden, så kan jeg kjøpe litervis med vaniljekesam og sitte og gumle lokale jordbær og vaniljekesam hele dagen. Det hadde vert noe. 

 

Glemte å vise dere neglelakken min i går! Prøvde en av Ciate lakkene mine, og jeg må bare si at den var helt utrolig kul. Den er virkelig signal-oransje, men perfekt på vår og sommer. Denne likte jeg, selv om jeg egentlig hater oransje.

Ellers så skal jeg nå legge meg nedpå litt. Er veldig sliten. Så håper jeg at jeg har energi til å rydde litt senere. Det er jo forsåvidt rent, men stuen trenger litt omorganisering. Så det skal jeg prøve å ordne, med mange pauser riktignok.

Håper alle har en fin onsdag! Over halvveis til helg ;) 

Smoothie and carbs

God morgen!

Ikke fullt så bra morgen som i går, men jeg stod fremdeles opp kl. 7.30. Det skal riktignok sies at jeg la meg kl 22 i går, og at jeg definitivt skal legge meg nedpå i løpet av dagen. Sliten!

Til frokost i dag lagde jeg meg faktisk smoothie. Egentlig tror jeg det ville blitt regnet som is, for den kan overhodet ikke drikkes, men må spises med skje. Men det er sånn jeg liker den.
Så er jeg forresten ferdig med å spise så mye "carbs". Det har vert alt for mye brød og pasta i det siste, og når jeg blir direkte dårlig av det så er ikke det så gøy med 3 uker med masse av det. Så fra nå av skal jeg begrense meg veldig. Må si jeg ikke har peilig hvorfor jeg spiser noe jeg ikke tåler, det er jo i grunn veldig teit.

Anyhow; Nå tenker jeg at jeg tar meg en tur i dusjen før jeg legger meg nedpå litt.
Håper alle har en fin dag! 

Døgnrytme og litt sånt

God morgen!

I dag er jeg faktisk overraskende tidlig oppe. Min kjære jobber dagtid denne uken, så som den fantastiske kjæresten jeg er gjorde jeg det litt lettere for han å stå opp. Så jeg stod opp når vekkeklokken ringte, og lagde kaffe mens han var på badet. Tror det er en grei måte å starte dagen på.

Jeg er nok desverre ikke så uten noen skjult agenda som jeg utgir meg for å være, hehe. Grunnen til at jeg stod opp nå er rett og slett fordi jeg må få døgnrytmen min i orden. Jeg sover alltid på dagen, men ender opp med å legge meg sent, og sove veldig lenge, så da sover jeg vekk hele dagen. Jeg skal jo selvsagt sove like mye som jeg gjør, for det trenger jeg, jeg vil bare sette tidspunkt for "oppvåkning" litt tideligere. Saken er at vi snart har en liten valp her, som helst vil ut, og ha mat og vann kl. 8 om morgenen. Så jeg planlegger å sette min faste "stå opp-tid" til rundt kl. 8:00-9:00, og legge meg mellom kl 22 og 23. Da får jeg vell nærmere 10 timer søvn. Så skal jeg legge meg nedpå i noen timer midt på dagen slik som jeg pleier også. Tror det blir bra.

Uansett; Her eg jeg, våken kl. 11. Litt uvant egentlig. Jeg er ganske dårlig i dag, så det blir nok ikke noe annet på agendaen enn å ligge på sofaen. Akkuratt nå har jeg mer enn nok tidsfordriv med å lese meg grønn i tryne på canis.no. Mye nyttig å lese om der! I mens koser jeg meg med frokosten min, og håper på at leddsmertene mine skal bli litt bedre utover dagen. Har det fint lite behagelig i dag.


Kakao og rundstykke med brunost slår aldri feil :)

Håper alle har en fin tirsdag!
 

Fin men slitsom mandag

God morgen/ettermiddag!

I dag har jeg faktisk vert ute av huset. Sensasjon! Neida, hehe. Men jeg var faktisk en tur på IKEA. Saken er at vi skal ha besøk i helgen, og i tillegg kommer kanskje noen kompiser av min kjære innom også. Så hadde vi klart å knuse mer enn halvparten av alle vinglassene vi hadde i huspå under en uke før påske. For å si det slik; det rekker ikke med 3 vinglass.Så i tillegg til det ble det litt "småting". Viser alt i et innlegg litt senere.

Akkuratt nå sitter jeg her og skal innta frokost som i dag består av et ostehorn med smør. Jeg er ikke akkuratt spenningen selv her jeg sitter. Jeg skal i hvertfall kose meg masse med frokosten min, og en god kopp energi-te. I realiteten startet jeg dagen min med en softis på ikea, men det får bare være. Den setter vi i glemmeboken ;) Men nå skal jeg kose meg med sesongavsluttningen på Kourtney and Kim take Miami. Så er jeg dømt til sofasliting de neste dagene som følge av det lille "stuntet" mitt i dag. Kroppen min er ikke glad i å gjøre såpass mye når jeg allerede er veldig sliten fra før.

Håper alle har en fin start på uken!

God mat på en lørdag

Bursdagsmiddagen vi var i var absolutt vellykket. Vi var på Bocca å spiste og koste oss i flere timer. Ikke bare hadde de veldig god mat, men vinen var også veldig god. Jeg og min kjære gikk for andebryst med søtpotetmos, appelsinsaus, druer, bønner og  spinat. Veldig godt! Det ble dessert på oss og. Jeg gikk for bakt fersken med vaniljemascarpone og honningknekk. Veldig godt, men utrolig vanskelig å spise! Ferskenen "stikker av" så et øyeblikk var jeg veldig redd for at damen på nabobordet skulle få en fersken i hvitvinen sin. Gikk heldigvis veldig bra.


METT!!!

Uansett, nå har vi nettopp vert innom butikken og kjøpt litt øl og snop, og skal nå tilbringe resten av kvelden med å se på House, og på å game. Koselig lørdagskveld selv om jeg er veldig sliten å dårlig akkuratt nå. Blir nok ikke sen legging i dag heller for å si det slik.

Håper alle har hatt en fin lørdag!

Hard dag

God morgen!

Etter over 12 timer med søvn er jeg omsider bittelitt opplagt. Definitivt ikke i form desverre. I går var jeg ganske dårlig og sov 2-3 timer på sofaen, var våken i 2-3 timer før jeg la meg og sov i godt over 12 timer. Jeg er ganske elendig i dag og, men likevel prøver jeg meg på å dra i bursdagsmiddag. Jeg får så UTROLIG dårlig samvittighet når jeg ikke møter til den typen ting. Jeg vet jeg ikke burde få dårlig samvittighet av det, ettersom det er det at jeg ikke er frisk nok, og ikke det at jeg ikke gidder. Litt dårlig samvittighet får jeg uansett selv om jeg vet det ikke er noe å gjøre med det. I dag skal jeg i hvertfall orke.

Akkuratt nå sitter jeg her i min deilige varme morgenkåpe og er akkuratt ferdig med å sminke meg. Nå er det bare å finne ut av hva jeg skal gå med.. Det er alltid det vanskeligeste. Når det gjelder sminke er 90% av det likt hver dag. De eneste variablene er farge på øyenskyggen og om jeg skal ha eyeliner eller ikke. Mens klær er mange forskjellige plagg. Vi får se hva jeg finner på. Det kan hende jeg får tatt et outfit-bilde senere i dag, men lover ingenting.

Håper alle har en super lørdag!

Stor dag og pakker i posten

Det store hemmelige ærendet vi var på i dag bragte oss ut til Lagunen og Rådal. Etter ærendet var "ferdig" tuslet vi rundt i noen få butikker, og bestemte oss for å spise på Mc Donalds. Vi har vert sammen veldig lenge nå, og dette er faktisk første gang vi spiser sammen på maccen, sier litt om at vi er flinke tror jeg :) På butikkene ble det gjort to små innkjøp, som desverre ikke kan bli vist. Torturerer med hemmeligheter her på bloggen for tiden føler jeg!
Ellers så fikk jeg faktisk pakke i posten i dag. Denne har jeg ventet på LENGE, og gleder meg til å prøve. Kanskje jeg skal prøve det allerede på torsdag? Det jeg fikk var bake-matte i silikon til makroner, samt en slags dispenser-dings som gjør det enklere å fordele røren uten søl.Har aldri prøvd noen av delene før, men det skal bli spesiellt spennende med makron-matten. Må ærlig si at dispenseren virket større på bildet, men jeg skal ikke si noe negativt før jeg har fått prøve den.


Som sagt; skal prøve å få tid og ork til å prøve disse to før neste helg.

Ellers håper jeg at alle har en super fredag, og skal kose seg masse i dag viss de ikke allerede er godt i gang. Nå skal jeg legge meg nedpå og sove i noen timer, så får vi se hva vi finner på å gjøre i kveld.

God helg!

 

Up & 'Em

God morgen!

Klokken er ingenting, og her sitter jeg allerede og koser meg med en stor kopp te mens min kjære spiller litt før vi skal dra. Det er fremdeles en stund til vi skal dra, men det er best å ikke forsove seg. Så planene mine akkuratt nå er å se nyeste episode av Grey's Anatomy mens jeg sminker meg. Det er ett av mine faste morgen-rituale; Jeg drikker te, og ser en serie eller på youtube mens jeg sminker meg. Er liksom mitt svar på en rolig og behagelig start på dagen.


Ellers så kjenner jeg at jeg må innta smertestillende her rimelig snart. Har så utrolig vondt i venstre skulder, albue, håndledd og fingre. Utrolig merkelig egentlig, og spesiellt at albuen er verst. Makes no sense. Dagen i dag skal i hvertfall bli bra, så jeg gleder meg helt villt her.

Men uansett; To the medicin cabinet! Snakkes senere!

Torsdagskos og hemmelige planer

Dagen min i dag (teknisk sett i går siden det nå er over midnatt) ble tilbragt på sofaen. Jeg fikk lest mye, og lakket neglene samt se noen episoder av serier. Kindle'en min er virkelig gull verdt. Billige bøker på engelsk levert på sekunder. Og når min kjære kom hjem i 22-tiden hadde han med sur supermix og pepsi max til meg. Jeg har virkelig funnet drømmemannen. (Selvsagt ikke kun fordi han kjøper cola og snop til meg!). På dager der jeg virkelig er dårlig pleier jeg å "la meg få lov til" litt snop selv om det er midt i uken. Jeg trenger liksom "noe" å kose meg med på dager som er veldig tunge. Anyhow; I morgen skal vi ut på et "ærend" ganske tidelig på dagen, noe vi begge gleder oss masse til. Det er selvsagt tett knyttet til det jeg ikke kan nevne på bloggen enda. Må ta en vurdering på når jeg faktisk kan "legge kortene på bordet", en eller annen gang etter i morgen og før 17. mai blir det i hvertfall nevnt! Så nå er jeg straks klar for legging, jeg skal bare lese noen blogger og nettaviser før jeg finner sengen. Stor dag i morgen! 

Håper alle har en fin natt/morgen, helt ut i fra når dere leser dette :) 

Rosa Boble

Hei og velkommen til Nicole's rosa boble!

Du kan trygt si jeg svever på en rosa sky nå. Alt er bare fryd og fornøyelse (selv om jeg ligger rett ut på sofaen hele dagen). I morgen skal jeg nemlig noe utrolig gøy og spennende, som dere desverre ikke får vite om enda. Patience! En vet en har blitt en skikkelig blogger når en begynner slik som jeg gjør nå. Jeg sier at noe stort, spennende og gøy skal skje, men dere får ikke vite om det enda, jeg bare skiver kryptisk om det. Haha! :)

Lover dere skal få vite det innen 17. mai!


(Et bilde av den rosa skyen jeg svever på fra weheartit.com)
 

Ellers så er dagen min rimelig forutbestemt. "Planene" er å ligge og slappe av, sove, spise noe, og kanskje spille litt Skyrim om jeg orker. Skulle EGENTLIG ha vert en liten tur innom butikken, men er ganske usikker på om jeg orker, så vi får se hva det blir til. Så har jeg en halv episode The Carrie Diaries, og en hel Greys Anatomy, og to The Lying Game liggende og vente på meg. Må jo få sett de før jeg er alt for langt etter.

Håper alle har en super-fin torsdag!!! 

Vårdag med pakker i posten

I dag er i grunn en kjempefin dag. Ja, jeg er sengeliggende med knapt nok energi til å gå ut på badet, men solen som skinner inn gjennom vinduet og gleden over at fine ting skjer overskygger det vonde (med god hjelp av smertestillende). Deilig med sånne dager. Og så kan dere jo tro jeg ble glad når jeg oppdaget at det vokser krokus rett utenfor vinduet. Har skikkelig vår-feeling! Var faktisk varmt nok til at jeg kunne gå ut for å hente posten uten jakke. Utrolig deilig!

 Jeg fikk faktisk hele to pakker i posten i dag, samt at min kjære skal hente en tredje på vei hjem fra jobb i kveld. Gleder meg til å vise dere to av dem senere i dag. En av dem sitter jeg og koser meg med akkuratt nå faktisk. Av en av mine aller beste veninner fikk jeg en fin "god bedring"-pakke som inneholdt te, og snop. Utrolig koselig, og en utrolig gøy overraskelse! Teen sitter jeg og drikker akkuratt nå, og den er virkelig kjempegod. Dessuten; energi-te? Høres ikke det ut som noe midt i blinken for meg? Hehe :)Tusen takk Mina <3 Du skal få noe fint i posten snart du og ;)

Ellers så er det nå nap-time for min del. Sliten! Kommer i hvertfall et innlegg senere i dag om de to resisterende pakkene :)

Håper alle har en super onsdag! 

Pug-love

Jeg trodde jeg var valpesyk noen uker siden. Tro meg, jeg er enda mer valpesyk nå. Hver gang jeg ser en hund nå fortiden får jeg lyst til å kidnappe den hjem til meg. Ikke helt sunt! Her er i hvertfall noen pug-videoer. Tenk å ha en liten pug løpende rundt her! Hadde vert mitt svar på å være i himmelen. Ønsker og håper på at en liten pug-valp skal komme inn i livet mitt om ikke så alt for lenge.

 

Åååååh, jeg har så lyst på! 

En vårdag i Bergen

God ettermiddag!

I dag stod jeg faktisk opp unaturlig tidlig for min del siden jeg skulle på møte. Jeg ordnet meg og alt sånt, før jeg og min kjære dro inn til byen. I byen var jeg først i møte med jobben som gikk ganske greit, for så at vi etterpå var innom dyrebutikken og noen andre butikker før min kjære tusslet på jobb. Jeg derimot tok bussen hjemmover. Desverre klarte jeg å besvime på bussen. Hva skulle en gjort uten litt spenning i hverdagen?

Det gikk heldigvis helt fint. Jeg slo meg ikke så veldig, men blir nok litt gul og blå i morgen. Uansett så kjenner jeg i hvertfall rimelig godt at jeg traff bakken. Spareblusset er tydeligvis oppbrukt, så jeg ser ikke så lyst på de neste dagene må jeg si.

På vei hjem måtte jeg kjøpe meg noe mat ettersom kjøleskapet var rimelig tomt. Når vi skulle være borte i nesten en uke kjøpte vi ikke akkuratt inn masse mat. Planen var å kjøpe brunost og rundstykker. Jeg elsker nemlig brunost, og da spesiellt på rundstykker. Du kan tenke deg jeg ble glad da det var tilbud på favoritt-brunosten min! Dro fornøyd hjem med tre pakker.

Eller så er det strålende vær her i Bergen i dag, og jeg er glad for at jeg fikk med en liten tur ut i dag i hvertfall, selv om det bokstavligtalt gikk på helsen løs. Det er så utrolig deilig at våren er her, selv om vi har litt snø ute på plenen og i trappen. Så nå skal jeg spise rundstykkene mine, drikke et deilig glass med melk, se en serie, og sove litt. Håper alle har en fin dag!
 

Tilbake til hverdagen

Hei og velkommen til verdens verste blogg som ikke har blitt oppdatert på noen dager!

Neida. Jeg har bare rett og slett hatt fint lite å blogge om, og fint lite tid å blogge på. Påsken min har bestått av et lite knippe ting; 1. Søvn 2. Mat og snop 3. Familie 4. Vondt 5. Pug-videoer på youtube 6. Mer mat og snop. 7. Mer vondt. (Satte til livs hele pinex-pakken til min mor over påsken). Utenom det har jeg virkelig kost meg kjempemye. Det var utrolig fint å se søstrene mine, foreldrene mine, og ikke minst hunden min igjen. Selv om hunden er bittelitt sosialt tilbakestående og gjemmer seg under trappen hele dagen (Harry Potter-hund!) tror jeg likevell hun er veldig glad i meg. Hun koste seg i hvertfall på fanget mitt om kveldene, og sov med meg og min kjære om natten. 


Den skjønne, eldgamle yorkie'en min! <3 Hadde jeg ikke vert livredd for at hun kom til å stryke med viss hun flyttet skulle hun definitivt ha fått bo med meg.

Ellers er det fint lite som har skjedd. Akkuratt nå har jeg komt meg hjem til kjære Bergen igjen, og vert hjemme i snart en time. Resten av kvelden vår skal brukes forran tv-skjermen. Vi har jo en flunkende ny episode av Game of Thrones liggende (sesongpremiere!!!), og sesongavsluttningen til The Walking Dead. Blir nok en bra tv-kveld!

Så i morgen er det tilbake til hverdagen. Jeg skal noen ærend i byen (desverre), så det kommer i hvertfall første delen av dagen til å gå med til. Jeg må innom noen steder, og jeg skal på møte på jobben. Slik er det desverre når hverdagen begynner igjen. Men må likevell si det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner, og mer søvn. Jeg har ikke sovet spesiellt mye i påsken ettersom det er et "fremmed" sted, annet hus, annet rom, og bare "uvant". Og selv om vi la oss til vanlig tid for oss så stod vi opp mye tideligere. Så har jeg ikke sovet på dagen sånn som jeg pleier heller. Venter egentlig bare på å crash'e her. 

Her er noen bilder fra påsken, så håper jeg at alle har hatt en super påske, og er klar for hverdagen igjen i morgen.

 


 

Påskekos på langfredag

I dag, og egentlig alltid når jeg er her er det så "travelt" at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg. Alltid et eller annet "organisert måltid" og minst en søster som vil ha litt oppmerksomhet. Utrolig koselig siden jeg ikke har sett alle på alt for lenge, og ikke vert her siden august/september. Godt å være tilbake!

Nå har vi nettopp vert på påskebrunch hos ste-farmoren(?) min, og spist oss virkelig alt for mette. Jeg forsynte meg sånn 3 ganger. Så alt for god mat! Fellesnevneren her i påsken er virkelig mat. Når jeg skriver dette sitter jeg faktisk med et godt glass vin, og et stykke oreokake. Kos!Senere blir det sannsynligvis makron-baking med den yngste søsteren min. Da blir det gule makroner, og jeg tror det blir eple smak. Fremdeles litt usikker. Så blir det nok en lang kveld med god mat, og noe godt i glasset. Ikke sånn kjempemye tid til blogging.

Håper alle har en fin påske! 

Skjærtorsdag

God morgen fra Sogn!

Flyturen i går gikk utrolig greit. Det var tydeligvis mer enn perfekt "føre", for flyturen tok 10 min mindre enn den skulle. Så etter å ha spist litt var det bare å hoppe i seng. Jeg våknet i dag tidig og bare kjente på idyllen i grunn. Det er så stille her! Eneste lyden var av hunden min (og min kjære) som snorket atmed meg, utenom det var det helt stille. Ingen screamer-nabo, ingen nabo som spiller tekno hele dagen og tramper rundt, ingen biler som konstant kjører forbi, og i hvertfall ingen narkiser som står og roper til hverandre ute på gaten. Ganske deilig med skikkelig stillhet i blant må jeg si. Og som om det ikke var nok så var det helt strålende vær i dag og. Virkelig Sogn på sitt beste.

Så nå sitter vi egentlig bare her og slapper av og spiser oss feite. Hver av oss har mer enn ett påskeegg hver som skal settes til livs gjennom påsken, og om noen timer er det klart for lammelår. Kjenner dobblethakene vokser frem time for time. Men slik er det påsken skal være, eller hva?

Håper alle har en super skjærtorsdag!

 

Waiting

Mitt faste flyplassrituale er at jeg kjøper meg blader. Jeg er LITT for glad i sånt, så i hverdagen kjøper jeg det ikke siden alle pengene mine hadde fløyet ut vinduet på å kjøpe 10 forskjellige Vogue. I steden tillater jeg meg selv det på flyplasser og ferie. Ett av mine absolutte favorittblader er InStyle (britisk eller amerikansk versjon). Så da koser jeg meg med britiske InStyle, Opera mints og Bonaqua mens jeg venter.

Leaving on a jet plane

God ettermiddag alle fine der ute!

Midt i pakkingen i natt holdt jeg på å falle om fordi jeg var så dårlig, så jeg endte opp med å måtte legge meg uten å ha pakket ferdig. Heldigvis spratt jeg opp kl 12 i dag av at telefonen ringte, så jeg har faktisk pakket ferdig nå. Jeg har utvilsomt glemt noe, muligens mye. Uansett så skal jeg kun til foreldrene mine, så det er ikke akkuratt krise om noe er glemt. Det viktigste har jeg i hvertfall fått med meg; hudpleie, sminke, tannbørste, hårbørste og påskesnop. En god del klær har jeg også pakket, så jeg håper jeg har tatt med meg noe jeg faktisk kan bruke. Satser på at det går fint.

Som dere ser er det viktigste kommet med. Jeg og min kjære pakker forresten i samme koffert. Jeg trenger ærlig talt ikke den største samsonite-kofferten helt for meg selv når jeg skal bort i 5 dager!

Ellers så sitter jeg her og er sunnheten selv. Dagens frokost er cola og troika. Dette er delvis fordi vi har tomt kjøleskap siden vi skal vekk, men også fordi det er påske, og da gjør jeg sånt som dette. Ikke spesiellt lurt, men veldig godt. Rett tilbake til å være sunn igjen på tirsdag, for dette kan ikke fortsette ;) I mellomtiden skal jeg spise meg feit i påsken.

Tror kanskje det er muligheter for et aldri så lite outfitbilde senere i dag også. Jeg har nemlig på meg favorittskjorten min fra Zara med papegøyer på. Elsker den så utrolig mye!

Men nå må jeg tenke meg om minst ti ganger til om det er noe som er glemt, før vi drar til flyplassen om en liten stund. Blogges i Sogn! (Eller på Flesland)

Håper alle har en fin onsdag!

 

Bygdeangst og pakkekaos

I går ble det i grunn en travel dag. Som jeg nevnte tideligere måtte jeg innom apoteket, så ble det noen få små-ærend når jeg først var i sentrum uansett. Blant annet måtte jo min kjære få påskeegg, så to maskulne påskeegg ble kjøpt inn, og fylt med det min kjære liker best; popcorn og sjokolade. Det å få tak i påskeegg var forresten helt utrolig vanskelig. Jeg var innom i hvertfall 5 butikker som jeg var sikker på at skulle selge påskeegg. Det var altså ikke tilfelle. Fant heldigvis disse på Åhlens, men jeg ville egentlig kjøpe ett stort ett i stede for to små. Men, man får det desverre ikke alltid slik en vil. Synes uansett at det ble bra.

Ellers så får jeg litt angst av tanken på å "dra fra byen". Er så vandt til og egentlig dirkete avhengig av at jeg kan kjøpe fks cola til alle døgnets tider, at bussen eller bybanen går hvert 10.-20. min hele døgnet, og å bare ha folk, biler og "ting" rundt meg til en hver tid. Merkelig med det når en ikke har forlatt byen på 7 mnd. Så i frykten for at jeg skulle få McDonalds cravings når nærmeste McDonalds er 4 timer unna kjøpte jeg meg mat der i dag. Har ikke spist der på sikkert snart ett år (utenom en jordbærmilkshake her og der), så jeg følte jeg kunne kose meg med det med god samvittighet. Likevel tok jeg det med hjem, for det er skamfullt nok å spise der i det heletatt om en ikke skal spise på stedet i tillegg.

Når jeg kom hjem fikk jeg til og med påskeegg selv. Min kjære hadde nemlig kjøpt til meg og. Jeg ANER ikke hvor han fikk tak i det svære, for jeg sjekket over alt uten å finne det. De var i hvertfall proppfulle av masse sjokolade, så du kan trygt si jeg ble veldig glad. Masse å kose meg med i påsken!Uansett, så er jeg fremdeles våken. Gjett hvem som ikke har begynt å pakke enda? Drar til flyplassen om 13 timer, så jeg har definitivt litt tid på meg. Tid til å sove er det derimot verre med. Jeg pleier å sove i 12 timer, og det fungerer litt dårlig nå. Enten får jeg pakke, og så legge meg, og få meg 3/4/5 timer søvn, eller legge meg nå, stå opp grytidlig (kommer ikke til å skje) og pakke etterpå. Tror ikke sistenevnte engang er et reelt alternativ ettersom det er umulig for meg å gjennomføre. Vi får se hva det blir til. Kofferten må uansett pakkes. Kan ikke dra tomhendt når jeg skal være borte i 5 dager.

Håper alle har en fin onsdag!

Cash and phone calls

God morgen!

I dag er jeg oppe unormalt tidlig. Jeg har jo så mye jeg skulle ha gjort! Neida, det er ikke helt sant. Jeg våknet av en telefon fra NAV, og å få sove etter det er vell ikke mulig. Så her er jeg, lys våken kl. 12. Jeg gruer meg allerede til dagen i dag ettersom det er noen ting jeg faktisk MÅ gjøre, men jeg er for dårlig til sånn egentlig. Selv om jeg er skikkelig dårlig må jeg en tur på apoteket og fylle på resepten min. Det er desverre ikke noe noen andre kan gjøre for meg, og medisin må jeg jo ha. Jeg kan heller ikke vente til jeg er bedre, for i morgen skal jeg ut og reise og må ha med meg medisinen min. Så da skal jeg om en stund prøve å få på meg klær, og sumle meg ut døren. Og håpe at jeg ikke går i bakken på veien. Når jeg er dårlig kjennes det nemlig ut som om jeg kan besvime når som helst når jeg står oppreist. Og noen ganger når jeg er veldig dårlig så går jeg faktisk i bakken, så det er en rasjonell frykt.


(Bilde tatt av meg noen uker siden)

Ellers så fikk jeg faktisk lønn i dag. Jeg var VELDIG nervøs på hvordan det kom til å bli. Siden sist sykemelding har nå NAV gått over til å betale meg i steden for arbeidsgiver, så jeg var veldig redd for at jeg skulle få pengene sent eller noe i den dur. Når du har en leie å betale inn før den første i måneden så er det fint liten feil-margin når en skal få utbetaling en av de siste dagene i måneden. Så det var i hvertfall en helt utrolig stor lettelse at det ordnet seg.

Nå skal jeg i hvertfall slappe av litt, og prøve å få på meg noen klær før jeg må ut døren. Ha en fin tirsdag!

Små høydepunkt

På dager som i dag der jeg er veldig dårlig er det langt mellom høydepunktene. Når en har veldig vondt, og er helt utslitt og bare er skikkelig dårlig er det vanskelig å glede seg over noe som helst. Jeg har i hvertfall prøvd å gjøre det beste utav det. Hele dagen har blitt tilbragt på sofaen. Jeg har sovet mye og hvilt mye, og det har i grunn bare vert så vidt jeg har orket å hente meg noe å drikke og lignende. Er ikke så veldig gøy når en kjenner at en holder på å gå i gulvet når en bare skal hente seg litt vann.

Jeg prøvde i hvertfall å kose meg litt likevel. Jeg hadde skikkelig lyst på noe "junkfood-ish", men å dra ut av huset var helt uaktuellt. Derfor ble jeg mildt sagt glad da jeg fant ut at vi hadde litt pommes frites igjen i fryseren. Så min "kosestund" i dag ble ny episode av  Kourtney and Kim take Miami på skjermen, mens jeg spiste pommes frites og drakk en stor kopp med pepsi max. Det er bare ikke alltid at sunnhet fungerer så bra. Noen ganger må man faktisk bare prioritere å få i seg noe som helst.

Håper alle har en fin mandag. Nå skal jeg hvile litt til, før min kjære kommer hjem. Så blir det nok sikkert House-maraton etter vi har sett den nyeste episoden av The Walking Dead.

 

 

Lenge leve spontaniteten!

På ettermiddagen i dag endte jeg og min kjære, sammen med svigers opp på Lille Escalon for å spise tapas. Der var maten var mildt sagt fantastisk. Vi bestillte en ti-retters, som bestod av blant annet deilig brød,  aioli, oliven, blåskjell, lam, serrano skinke, kjøttboller i salsa, ostebolle (ja det hette faktisk det!), cherrytomater med rødløk og feta ost, scampi og mye mer. Når vi hadde spist opp var jeg så utrolig mett at det var direkte vondt å stå opp. Viss noen skal spise tapas i Bergen annbefaler jeg Lille Escalon på det varmeste. Jeg smakte faktisk blåskjel for første gang i dag og må si jeg overraskende nok ikke har noe i mot det. Tidligere har jeg ungått å smake det, rett og slett fordi det ikke ser spesiellt innbydende ut. Virket litt for "au naturel" slik det har blitt servert meg før. I dag motet jeg meg riktignok opp og smakte, og må si jeg ikke hadde noe å utsette på smaken. Yay!


Så har jeg en tilståelse å komme med. Etter to Corona til maten var jeg ikke bare brisen, men små-full. Ikke bare drikker jeg nesten ikke (har ikke drukket siden nyttårsaften), men i tillegg er jeg en lettvekter av dimensjoner. Så fnisete og fin på øl som jeg var (høres ikke helt riktig ut...), endte vi opp med en spontan kino-tur. Jeg erklærte at jeg ville se Victoria av Knut Hamsun, og plutselig satt vi der med billettene i hånden. Lenge leve spontaniteten!


Kort fortalt; Jeg gråt som en liten unge. Den typen filmer pleier å ha den effekten på meg. Annbefaler alle å se Victoria. Nydelig film fra ende til annen. Utrolig bra laget. Filmingen, lyset, scenene/klippingen, kostymene, alt var bare perfeksjon fra ende til annen. Virkelig et mesterverk av de få innen den norske filmindustrien. Jeg lo, jeg gråt, og jeg ble overrasket. Er ikke sånn kjempemange som får alle de tre reaksjonene hos meg.

Ellers så har vi nå omsider kommet oss hjem, jeg har fått på meg joggebukse, en stor kopp te står ved min side, og varmeflasken er godt plantet under dynen med meg. I tillegg har jeg en Gourmet Lollipop å kose meg med som jeg kjøpte med meg hjem fra kinoen. Alt er med andre ord klart for House-maraton med min kjære.

Håper alle har hatt en like fin kveld som jeg har hatt!

I morgen kommer antrekksbilder :)

Palmetapas?

God morgen!

Etter en ganske dårlig natt har jeg omsider stått opp, og gjør meg nå klar for å dra ned til sentrum om noen timer. Jeg og min kjære skal møte svigers, så skal vi spise tapas. Gleder meg kjempemye til det. Er evigheter siden jeg spiste tapas, noe som i grunn er helt teit siden det er noe av det beste som finnes. Jeg sitter allerede og kikker på menyen på nett så jeg vet hva jeg har å velge mellom. Og la meg si dere, valget kommer til å bli kjempevanskelig, for absolutt alt på hele menyen høres helt nydelig ut.  

Så akkuratt nå er planene for de neste to timene å finne ut hva jeg skal ha på meg, og legge make up. En merkelig ting jeg gjør er å sminke meg mens jeg ser på en serie eller youtube-video. Flere enn meg som gjør det? Har gjort det i sånn flere år nå. Når jeg fremdeles gikk på skolen så satt jeg alltid i sengen med dyne på meg og så enten YouTube videoer eller en serie mens jeg sminket meg og drakk te. Det var absolutt en fin start på dagen!

Håper alle har en fin palmesøndag, og "offisiell" start på påsken!

Lazy day

I dag har jeg og min kjære virkelig en lat dag. Vi har virkelig ikke gjort noe som helst. Eller, min kjære har vert på butikken hele 3 ganger. Jeg har derimot ligget som et slakt på sofaen, og forran dataskjermen. Lørdagen vår har blitt brukt til masse kos med snop og brus, samt House-maraton med min kjære. Det er nemlig den nye serien vi er hektet på. Som jeg har nevnt før så blir vi ganske "obsessed", og ser serier så og si sammenhengende. Vi har vert igjennom Game of Thrones, Breaking Bad, Supernatural, American Horror Story, og nå er det altså House som står på agendaen. Episodene vi ser nå har jeg sett før, men husker kun "små-ting", så det går fint. Utrolig bra serie er det uansett. Vi har snart sett hele sesong 1, og jeg har ikke kjedet meg et sekund.

Ellers så har jeg begynt å tenke litt på pakking. På onsdag flyr vi nemlig til Sogn for å "feire" påsken der. Jeg har ikke vert hos foreldrene mine siden september da jeg var innom i 2 timer for å hente flyttelass før jeg dro igjen. Skal bli utrolig deilig å se hunden min, katten, og ikke minst familien. Gleder meg masse til påsken for å si det slik! Jeg skal være der i 4 (nesten 5) dager, så litt planlegging må til med tanke på klær og antrekk og sånt. 

(Et aldri så lite bilde av Yorkie'en min på gulvet i boblen)

Utenom det er jeg i dårlig form i dag i grunn. Mye leddsmerter, og jeg er veldig utmattet. I tillegg til det fikk jeg syke sjokolade-cravings, så jeg spiste sjokolade. Med sukker. Så nå er jeg dårlig av det og. Jeg gjør ikke livet mitt så mye enklere for meg selv akkuratt når jeg gjør sånt. Men men, shit happens.

Håper alle har en fin lørdag!

Last night

Fredager her i huset ender som fredager flest; forran tv'en med pizza. I går var det (ENDELIG) ny episode av Supernatural, så vi koste oss mildt sagt skvett ihjel med det. Det begynner å bli ganske spennende. Du vet ikke om de kan stole på Castielle, eller hva som er hans agenda. Cowley er kul, men ond. Sam er syk, og Dean er bare tvers igjennom kul. Gleder meg til neste episode allerede. 


Når det gjelder pizza så pleier vi å variere litt når det kommer til fyll, men pizzaen i går må ha vert en av de beste jeg har smakt. Fyllet vi gikk for var skinke, champignon, oliven, fetaost og ananas. I tillegg til det vanlige som pizzasaus og ost selvsagt. Det var i hvertfall helt utrolig godt.

Hadde dere en fin fredagskveld?

Pakker i posten: Nikon og Sunt Snop!

En av de tingene jeg liker aller best er å få post. Og i dag var det faktisk to pakker som ventet på meg når jeg åpnet postkassen!

Det første var noe jeg hadde bestillt, nemlig fjernkontroll til speilreflekskameraet mitt. Et must for bloggere vil jeg tro. Gjør det hakket enklere å ta bra selfies :) Prøvde den nå nettopp, og fungerte kjempefint. Money well spent.

Den andre pakken var en veldig gledelig overraskelse. Jeg hadde overhodet ikke peilig på hva det var før jeg åpnet den, for jeg hadde jo ikke bestillt noe. Viser seg at http://suntsnop.no sendte meg en overraskelse. De skrev i det medfølgende brevet at de hadde blitt tipset om bloggen min, og satte veldig stor pris på at jeg hadde skrevet omtalene av produktene deres siden de er et nyoppstartet firma. De sendte meg to av tingene jeg likte aller best av det jeg bestillte; Kirsebær bongbonger og Eple kjærligheter (disse har jeg ikke skrevet om enda, omtale kommer!), og mye mer. Utrolig hyggelig overraskelse! Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å få noe pga omtalene (som jeg skrev helt av eget initiativ, fordi jeg likte produktene og konseptet), så det var utrolig hyggelig.


Nå er jeg i hvertfall super-happy! Jeg gikk tom for kirsebær bongbonger i går, og har hatt lyst på i hele dag. Så fikk jeg det i posten. Yay! Ps. karamellene på bildet er sykt gode! Smakte en nå nettopp, og jeg er helt solgt.

Håper alle har en fin fredag!

 

Tidlig oppe

God morgen!

I dag var jeg oppe overraskende tidlig, så tidlig som kl 13 faktisk. For min del er det sensasjonellt. Jeg pleier vanligvis å sove endel lenger. Grunnen til at jeg våknet såpass "tidlig" var riktignok at trangen for smertestillende oversteg trøttheten. Uansett så var jeg komt ut på sofaen til litt over kl 13, og det er jo greit. Skulle ønske jeg kunne si at jeg får mer ut av dagen nå, men det resulterer i grunn bare i at jeg tar det igjen med å sove mer på dagtid, og legge meg tideligere.

Nå sitter jeg og koser meg med frokost mens jeg blogger. Min nye addiction har blitt kakao. Det er jo bare så utrolig godt!Ellers skjer det ikke stort her i dag. Jeg er dårlig etter i går, så jeg regner med at jeg holder sofaen. Muligens litt Skyrim etterpå, men nå først skal jeg i hvertfall sove litt før jeg ser nyeste episode av The Lying Game.

Ha en super dag fine lesere!

Festpremiere på Pitch Perfect med Ulrikke Lund og dagens antrekk

Da er jeg omsider hjemme igjen fra festpremieren på Pitch Perfect med Ulrikke Lund. Filmen var en veldig klassisk "chick-flick", noe jeg vanligvis ikke er sånn kjempe fan av, men jeg koste meg massevis. Filmen hadde i hvertfall høy underholdningsverdi. Ellers så nevnte jeg jo i forrige innlegg at det var veldig gøy å møte på bloggerene bak bloggene jeg leser. Både Ulrikke og Cathrine er like nydelige i virkeligheten som på bloggene sine.

Ellers var det er kjempefint opplegg. Det var i en kinosal med egen inngang som jeg aldri har vert i før, og det var gratis smoothies, fruktbeger, vaffler, drikke, popcorn og Original Gourmet Lollipops. Kjærlighetene var virkelig de beste jeg har smakt. De er for det første helt enorme, så den jeg hadde varte gjennom hele filmen. Virket som om det var mange gode og forskjellige smaker. Jeg endte opp med Eple og Karamell, men jeg så fks Strawberry Shortcake.

Når det kommer til oppmøte så virket det som om det var en god del som kom. Ikke helt full sal, men 2/3 eller 3/4 tror jeg. Jeg følte meg litt "gammel" ettersom det virket som om det var mange som var en god del yngre enn meg. Det var riktignok noen eldre enn meg og, så det var ikke helt krise. Ble ingen gode bilder av selve arrangementet siden det virket som om det var sånn ca kun meg (og Ulrikke og Cathrine selvsagt) som var bloggere der, så det føltes litt kleint å vippe ut kamera.

Ellers når det gjelder hva jeg endre opp å gå med så ble det i grunn ganske enkelt og greit. Jeg gikk for JC spike skoene mine, svarte jeans, og to bluser utenpå hverandre. Det ble outfit-bilder i speilet ettersom min kjære var på jobb, og han er min outfit-fotograf :)Men nå, nå skal jeg hvile. Helst sove helt til søndag, men tror det er vanskelig å gjennomføre i praksis. Jeg har i hvertfall hatt en super kveld. Kos dere masse fine lesere!


Håper alle har en fin kveld!

Waiting

Nå har jeg vert og hentet billetten min til Pitch Perfect, og surret litt rundt for å få tiden til å gå. Jeg fikk til og med øye på Ulrikke og Cathrine mens jeg ventet. Gøy!

Jeg har møtt på Ulrikke ved mer enn en anledning men Cathrine har jeg aldri sett. Uansett veldig gøy å se bloggerne bak bloggene du har lest så mange år.

Sikkert ikke så lenge til filmen begynner nå. I mellomtiden koser jeg meg med smoothie som er dagens svar på frokost, lunch og middag.

Mobil-blogging for alle pengene, hehe.

Håper alle har en fin ettermiddag!

Festpremiere på Pitch Perfect med Ulrikke Lund

God morgen!

Jeg har nettopp stått opp, og stresser i grunn litt her. Jeg skal nemlig på festpremiere av Pitch Perfect med Ulrikke Lund og leserene hennes. Saken er; hva i huleste går en med på noe sånt? Noen ideer har jeg, og jeg har konsultert med min beste veninne, så jeg tror jeg kommer godt utav det. Gleder meg i hvertfall masse!

Hva skal dere i dag?

Litt hverdagskos

Jeg er en stor believer av hverdagskos. Det er viktig å kunne kose seg i hverdagen og, ikke bare i helgene. Dette innebærer ikke å ikke være sunn, eller noe i den dur, men bare kose deg litt selv om det er tirsdag, eller en annen hverdag. Lag deg en litt bedre middag, vær oppe bittelitt lenger, dra på kino, unn deg litt snop, eller ta en spa-kveld. 

I dag er jeg veldig dårlig, og har ikke orket stort annet enn å skifte fra seng til sofa, og å lage meg litt salat til middag. Jeg skal likevel kose meg litt i kveld. Akkuratt nå skal jeg spille litt Skyrim, og kose meg med et stort glass Pepsi Max, Nutrilett bar med karamellsmak (min favoritt!) og Kirsebærdrops. Litt kos på en ganske kjip tirsdag, uten noen som helst dårlig samvittighet.Hva gjør du for å kose deg i hverdagen?

Resten av kvelden min skal brukes i Skyrim frem til min kjære kommer hjem. Da tror jeg vi skal se litt House før vi hopper i seng til en grei tid.

Håper alle får en fin kveld! 

Dagens middag: Salata Shopska

Dagens middag ble salat. Jeg regner med at de fleste som har vert i Bulgaria eller Tyrkia og har spist andre steder enn på maccen har smakt, eller i det minste sett Shopska salat. Det er min favoritt-salat, og nå var det alt for lenge siden sist jeg spiste det, så det ble middagen min i dag. Når jeg var i Bulgaria for noen år siden ble jeg matforgiftet. Jeg klarte ikke å spise noe på dagesvis, og når jeg begynte å spise igjen så var det Shopska til alle måltider resten av ferien. Kjempegodt, og veldig sunt :)Nå skal jeg i hvertfall kose meg med middagen min, og se nyeste episode av Kourtney and Kim take Miami.

Håper alle har en fin tirsdag!

Tired Tuesday

Ny dag, nye muligheter (til å ligge på sofaen). Hehe. Slik er det i hvertfall for meg.

I dag er jeg ganske dårlig, og orker egentlig bare såvidt å sitte oppreist og føre en samtale. Jeg gjorde for mye i går i tillegg til masse drama, og for min del resutlerer det i meget dårlig form. Frem til nå har jeg sovet, flyttet meg med dynen inn på sofaen, og ligget her og drukket te. Det blir nok mye av det samme utover dagen og. Tenker å lage meg Chopska salat til middag etterpå når jeg orker å gjøre noe, så blir det vell serier, og litt Skyrim mens min kjære jobber.


(Bildet er det jeg som har tatt)

Det som er hovedfokuset mitt nå fremover blir å orke en tur ned på jobben en av de kommende dagene for å levere fra meg nøkler, og å hvile meg opp til påsken. Jeg skal ut å fly onsdag om en uke, så jeg må virkelig være i best mulig form til den tid.

Håper alle har en fin tirsdag!

Legebesøk og pizzakos

Legebesøket gikk bedre enn forventet i dag, og jeg konkluderer med at jeg kanskje stresset med opp litt for mye unødvendig. Min kjære var i hvertfall med meg til legen, noe som var utrolig greit. Veldig støttende å ha han der selv om han ikke var med inn. Etterpå svinget vi en tur innom jobben med sykemeldingen min (er nå sykemeldt til og med 21. april), før vi gikk for å kjøpe oss noe godt.

Ettersom jeg er et vrak i dag hadde min kjære den fikse ideen om at vi skal spise pizza til middag, så pizza ble det. Dette er kun andre gangen vi spiser ferdig-pizza siden vi flyttet ut i oktober, så applaus til oss ;) Så her i hjemmet er det nå klart for pizza-kos, film og serie-kos og gameing. 
Håper alle har en fin mandag :)

Søvnløs natt

For min del har ikke denne natten inneholdt så mye som et lite sekund med søvn engang. Det at jeg sliter med insomnia er et faktum, men etter jeg ble syk så får jeg alltids sove, det tar bare litt tid. Ikke i natt desverre. Jeg er så stresset at hele meg skjelver i grunn. Hele natten har jeg prøvd å distrahere tankene bort fra alt stress, og over på andre ting. Film, Skyrim, mer film, blogger, netthandel osv. Jeg lover dere, hadde jeg fått sove hadde jeg helst sovet i 24 timer i strekk med en gang nå. Desverre er ikke dette selektivt i natt.

Nå nærmer i hvertfall klokken seg 08:00, og det er bare litt over 4 timer til jeg må dra hjemmefra til legetimen min. Jeg klarer 4 timer til. Etter det kan jeg forhåpentligvis slappe av igjen. For en stund fremover, sansynligvis. Vi får se hva legetimen vil "bringe". Nervene mine er i hvertfall i hundre. Hva om jeg ikke får sykemelding mer? Da er alle egenmeldingsdager oppbrukt, og det forventes at jeg skal jobbe onsdag, torsdag, fredag, lørdag. Og det er ikke noe å legge skjul på en gang at det ikke går. Jeg har mer enn nok jobb med å stå opp, dusje, kle på meg, spise, og bare eksistere. Bare en liten tur på butikken kan være nok til at kroppen min sier god natt for noen dager. Håper på det beste her.

Uansett, nok av mine bekymringer! Skal prøve å få blogget outfit i dag siden jeg faktisk forlater huset, samt en til omtale av snop, og en liten oppdatering om legebesøket. Håper alle har en fin start på uken! 

A Sunday in Skyrim

Dagen min i dag har blitt tilbragt forran dataskjermen med smertestillende, pepsi max, sunt snop og Skyrim. Utrolig avslappende å la timene fly av gårde mens du dreper drager og gjør quests for The Dark Brotherhood. En veldig vellykket søndag for min del.

Til middag ble det fiskeboller, noe jeg synes er utrolig godt. Spesiellt dynket i tandoori-krydder, med råkostsalat og ketchup. Ja jeg er merkelig. Ellers så mangler jeg liksom noe å finne på akkurat nå. Min kjære måtte få bruke gameing-pc'en sin, så det blir nok ikke mer Skyrim på meg i dag. Jeg får finne meg en serie å se etter jeg har lest ferdig bloggene jeg leser tenker jeg.

Håper alle har en fin søndag!