Innkjøp

Innkjøp del 3: Hudpleie

Jeg bruker vanligvis Decleor, men bestemte meg for å prøve Bioderma en stund fremover da jeg ELSKER Bioderma Micelle Solution. Sverger virkelig til dette produktet, så jeg tenkte at jeg likegjerne kunne prøve hudkremene deres også. Micelle Solution er den beste cleanseren og sminkefjerneren jeg noen gang har prøvd. Den tar bort alt av sminke, og skal ikke vaskes av etterpå. Selv vasker jeg ansiktet etter å ha brukt denne til å ta av sminken, og cleanser med den en gang til etter å ha vasket ansiktet. Ellers bruker jeg den også til å rense ansiktet om morgenen.

God hudpleie er viktig. Jeg koker inni meg når folk ikke "forstår" de har dårlig hud når de kun bruker drittprodukter. Newsflash: du får ikke super hud med hudpleie og ansiktssminke fra garnier, l'oreal, vichy, isodora osv. Det meste som hudleger skriver ut er også bare tull. Bruker du ikke decleor, matis, MD, og produkter i de rekkene der kan du drite i å klage på dårlig hud :) Jeg burde kanskje skrive et innlegg om hudpleie og sånt. Det kan jeg faktisk veldig mye om.

Dette var da altså siste del av innkjøpene mine fra hovedstaden.

Håper alle har en fin lørdag så langt! 

Innkjøp del 2; Klær

Det ble litt klær på meg når jeg shoppet. Det skal likevel sies at min kjære mamma betalte for mye av det da jeg er blakk. Livet som sykemeldt fra en deltidsjobb dere. Jeg synes uansett at jeg har fått meg med utrolig mye fint hjem, noe som jeg er superfornøyd med. Mange av plaggene er plagg som kan kombineres på utallige måter, både med hverandre, og med ting jeg allerede har.

Stilen min er ganske klassisk. Du ser meg ALDRI i noe trashy eller harry. Når jeg shopper er det alltid bluser, klassiske gensere, klassiske bukser og den typen ting som blir med hjem. Uansett! Her er innkjøpene.

Blazer fra Zara. Denne er laget i utrolig behagelig stoff, og har super passform! Mange blazere har en lei tendens til å få deg til å se "firkantet" ut, og mye "større" enn du egentlig er. Denne er innsvingt i midjen, og får deg til å se kjempebra ut.


Suuuuuuuuperstretchy jeans fra Zara. Jeg var på jakt etter nye jeans ettersom Cubus har endret størrelsene sine, og ingen passer, og fordi jeg ikke finner noen som er superstretchy fra Levis. Disse er virkelig veldig stretchy, og er utrolig behagelige å ha på. De får "ræven din" (på godt bergensk) til å se kjempebra ut, og de sitter som et skudd.


Genser med detaljer på albuene fra Zara. Denne er laget av utrolig behagelig stoff. Veldig "flowy" og ikke tettsittende i det heletatt, men likevell har den fint snitt.Gul oversized bluse fra Zara. JEG ELSKER DENNE!!! Utrolig behagelig, kjempefin på, og veldig allsidig. Denne skal bli brukt mye i sommer! (Viss sommeren kommer i år, og vi ikke bare har regn, sludd og snø helt til vinteren igjen) Utrolig hvor mye en fargerik bluse kan gjøre for humøret.Maxiskjørt fra New Look. Tror ikke jeg har gått med maxiskjørt siden jeg var sånn kanskje....8? Elsker i hvertfall dette. Kommer til å se så bra ut med en flowy topp/bluse stappet nedi, blazer og flats. Gleder meg til å bruke det!


Tights fra Zara. Disse er helt geniale. Samme stoff som andre tights fra Zara som jeg har som er verdens mest behagelige, bare at det er lommer på denne, og egentlig er en bukse. Superbehagelig, veldig stretchy, og perfekt på alle måter. Har kanter i skinn på lommene. Love it! Minner meg veldig om stoffet som ridebukser blir laget av.


Stripete oversized topp fra Zara. Denne kjøpte jeg først og fremst fordi den er så allsidig. Jeg kan bruke den med maxiskjørt og blazer, med en bukse og blazer, bare med en bukse, you name it. Den er laget i utrolig behagelig stoff, og jeg elsker det at den har skinnkant på "kragen" og glidelås bak. Denne kommer til å bli mye brukt.

 

Dette var altså kleskjøpene mine. Kjempefornøyd med alt, og alt er veldig "meg".

Håper alle har en fin torsdag!

Innkjøp del 1: Sko

Bare et lite forord! Jeg bestemte meg for å dele opp innkjøpene mine fra Oslo i 3 deler. Dette første er obviously sko, så kommer klær og sminke/hudpleie etterpå. Blir bare mye enklere slik, fordi det er en god del klær som skal med i neste del. Uansett, here goes!


Meg og disse skinnskoene var bare "meant to be". Noe annet er helt umulig. Jeg er EKSTREMT kresen på sko, så det er virkelig en sensasjon hver gang jeg finner noe jeg liker. Disse forelsket jeg meg i i det jeg gikk inn i butikken. Les nøye når jeg skriver dette; Disse var siste paret, akkuratt min størrelse, og de var på salg. Absolutt ALT klaffet. Jeg elsker dem så utrolig mye. Gleder meg masse til å gå i dem. De er forresten superbehagelige på foten. De er i skinn, og er kjøpt på "Venezia". Jeg er en sucker for italienske skinnsko <3


Disse er jeg og litt forelsket i, men ikke i nærheten av hvor forelsket jeg er i førstenevnte. Disse er i semsket skinn med små nagler på. Dessuten har de ankelrem, noe jeg virkelig likte med dem. De er også ganske ok å gå med. Jeg må si jeg fikk gnagsår etter jeg gikk med dem i forrige uke, men da hadde jeg hatt de på meg veldig lenge. Regner med at de kommer til å bli superbehagelige når de bare har blitt litt "gått inn". Disse er fra New Look.


Dette var altså sko-kjøpene mine i forrige uke. Veldig fornøyd!

Dagens innkjøp

Dagens innkjøp var egentlig rent "hjemme-ting". Som jeg nevnte i forrige innlegg skal vi ha besøk til helgen, og da fungerer det fint dårlig med 3 vinglass i hus. Synes også at disse grønne serviettene var så "vårlige" at jeg bare måtte ha dem. Var litt splittet egentlig når det gjaldt vinglass. Har egentlig sett meg ut en mye finere modell som jeg liker bedre enn disse, men jeg kan jo ikke ha 3 av hver sort. OCD'en min klarer ikke den. Jeg kunne heller ikke kjøpe 6 stk av de jeg liker og "tilfeldigvis" knuse de 3 resisterende (det pleier min kjære mamma å gjøre <3 ). Endte opp med å kjøpe disse, men neste gang vi skal ha nye vinglass blir det noen andre. Definitivt.

Ellers så fikk et teppe til den lille valpen vår bli med hjem. Jeg er helt håpløs fortiden. Hver gang jeg er ute av huset får noe til "sønnen vår" bli med hjem. Nesting, much? Uansett; han trenger jo et pledd å ha i hundesengen sin! Han må jo ha det godt og varmt, samtidig som det kommer til å lukte det samme som han så vi kan ta det med viss vi skal dra noe sted så det blir enklere for han å sovne på fremmede steder.

 
Blått og fint!!!

Så til det siste jeg kjøpte. Dette er logisk nok ikke kjøpt på IKEA.Noen som vil gjette hva jeg skal lage? Hehe, neida. Til helgen skal jeg lage lime-makroner! Denne gangen har jeg faktisk kjøpt riktig mandel-mel (på Kinsarvik), så det er MYE som skal til for at dette skal gå galt. Har nok sikkert kjøpt alt for mye lime, men de som blir til overs kommer nok til å gå med i drinker. Så jeg bekymrer meg ikke for den ;)

Jeg vet jeg maste MYE om at jeg skulle lage makroner i påsken, men pga feil type mandelmel ble de så misslykket at de ikke tålte dagens lys. Denne gangen derimot LOVER jeg at dere skal få se bilde av det ferdige produktet. Grønne lime-makroner coming up!

Håper alle her en fin mandagskveld!
 

Pakke i posten fra sheinside.com

Jeg vet jeg snakket om tre pakker i posten i dag, og da trodde jeg at det var ebay kjøp det var som ventet på med. Dette var altså ikke tilfelle. I stedet kom kjolen min fra She Inside som jeg har ventet på en stund nå. Jeg ble mildt sagt veldig overrasket! Når en tror en skal åpne og se makron-bakingsutstyr men du finner en kjole kan du si du blir litt overrasket. Er uansett kjempefornøyd. Kjolen var mye finere enn forventet. Mønsteret som jeg gikk ut i fra var "printet" på stoffet var faktisk brodert. Kjolen var bare helt utrolig nydelig, og størrelsen var perfekt. Virkelig et godt kjøp!


Her er detaljene!

Dere skal få se et antrekk med kjolen når jeg skal gå med den. Kjolen var i hvertfall over all forventning. Mye finere enn på bildet på nettet. Gleder meg masse til å bruke den! Skal i bursdag om ca 14 dager, så det er vell mulig jeg bruker den i den annledning.

Håper alle har en fin kveld!

Pakke i posten og små innkjøp

Som jeg nevnte tideligere så hadde jeg fått hentemelding på pakken min fra http://suntsnop.no i dag. Så på ettermiddagen dro jeg ned på posten og hentet pakken (som var overraskende tung!)  før jeg tok bybanen inn til sentrum. I sentrum var jeg en liten tur på Kremmerhuset, før jeg møtte min kjære som var ferdig på jobb, så gikk vi sammen på Lush, og for å handle mat.

På Lush fikk Jumping Juniper Shampoo Bar bli med hjem, samt den flytende såpen Dirty Springwash. Jeg har brukt Jumping Juniper Shampoo i godt over 2 år, og har ingen intensjoner om å endre på det. Dirty har vi ikke prøvd før, så den blir spennende å prøve. Den lukter i hvertfall godt! På Kremmerhuset kjøpte jeg meg en lavendel-farget godteskål. 

Så var det over til snopet. Et mer utfyllende innlegg om det kommer når jeg har smakt på det, men jeg er i hvertfall super-fornøyd med hvor mye jeg fikk for pengene. Skal definitivt smake på noe av det i kveld!


Mest drops og kjærligheter, men litt sjokolade og vingummi også :) Alt snopet er sukkerfritt!

Uansett, nå lukter jeg helt hit til sofaen at pizzaen som er i ovnen straks er klar. Så da skal jeg om min kjære kose oss med nydelig pizza, iskald cola i glasset og en komedie på skjermen. Håper alle har en super fredagskveld!

 

Innkjøp fra sheinside

Ok, så dette er ikke det helt tradisjonelle "innkjøp"-innlegget, for jeg har EGENTLIG ikke kjøpt noe. Uansett; greien er som følger: Jeg bestillte for 1-2 uker siden en rosa kjole som jeg blogget om. Da jeg sjekket bestillingen min tidligere denne uken så jeg at den var listet som utsolgt. Jeg tror de hadde feil i lager-statusen eller noe, for den var i hvertfall ikke utsolgt da jeg bestille. Jeg sendte dem en mail for å høre om det var en kjole på vei til meg, eller om  jeg måtte vente til de fikk den inn igjen før de sendte. Jeg fikk som svar at de var desverre utsolgt, og derfor måtte jeg vente dersom jeg ønsket denne kjolen. Ellers så fikk jeg velge meg et nytt plagg for inntill $10 mer i bytte.

Jeg bestemte meg da for å bytte til en annen, og litt dyrere kjole. De hadde ikke noe tidsperspektiv på når jeg kom til å få kjolen dersom jeg ventet, så da ville jeg heller ha en kjole som de kunne sende på dagen. Kjolen jeg byttet til ser dere på bildet.


Kjolen finner du HER

Håper i hvertfall den er like fin i virkeligheten som på bildet. Viss den er det så tror jeg faktisk at jeg er mer fornøyd med denne enn jeg ville vert med den andre. Så håper jeg selvsagt at jeg ikke har bommet på størrelsen. Vi får se hvordan det går. Veldig fornøyd med byttet, og gleder meg til å få den i posten.

 

Ha en fin torsdag!

Nettkjøp; sunt snop!

Jeg snublet tilfeldigvis over en nettside kalt http://suntsnop.no i forrige uke. Konseptet traff meg virkelig, med tanke på at jeg er verdens største godtemoms, men rett og slett blir dårlig av for mye sukker (ikke at det stopper meg). Uansett så la jeg inn bestilling med en gang, så når som helst bør det komme en (litt)stor pakke i posten til meg. 

Nettsiden selger veldig mye forskjellig som dere ser på bildet. Jeg bestillte meg et godt utvalg av drops, vingummi, kjærligheter og litt sjokolade, så jeg får smakt på mest mulig. Forhåpentligvis er det fremme før helgen. På bildet under får du se det jeg bestillte.

Jeg har aldri bestillt derfra før, og jeg har heller aldri spist sukkerfritt snop (untatt sukkerfri sjokolade) så dette er jeg veldig spent på. Kommer selvsagt tilbake med oppdatering når pakken er kommet, ang smak osv. Viss det er ønskelig kan jeg si litt om hvert produkt når det kommer til smak og sånt?

Håper alle har en fin onsdag!