januar 2013

Hvordan ikke gå helt i kjelleren etter en ræva dag

Her er oppskriften på hvordan ikke gå i kjelleren etter en helt ræva dag fra begynnelse til slutt.


Sur supermix, troika og Vitamin Well med ferskensmak

Vanligvis ville jeg tatt meg en tur på trening for å riste av meg det dårlige humøret, men siden det var kroppsøvingeksamen som var hovedgrunnen til det dårlige humøret så ble dette the next best thing.

Innlegg om eksamen kommer. Akkuratt nå er jeg bare for psykisk utslitt, og sur (på utdanningsdiriktoratet) til å gjøre noe annet enn å spise smågodt og se på Supernatural.

Ha en fin kveld!

Fredagsmiddag

Torsk med tomatsaus ala bacalao var det som stod på menyen hos oss i gårkveld. Sunt, kjapt og enkelt, og ikke minst kjempegodt. Absolutt en over middels bra måte å få i seg den gamle "kjedlige" tosken på.

Hadde jeg hatt litt mer tid hadde jeg servert dette med focaccia i stede for ris (focaccia er en av mine spesialiteter), men siden vi hadde tilbragt hele dagen på XXL, trening, og litt rundt om overalt så ble det slik som dette. Kjempegodt uansett.

Ha en fin lørdag!

Den gangen da jeg oppdaget verdens beste genser

Denne vinteren har jeg oppdaget verdens beste genser. Etter å ha lett alt for lenge etter ensfargede, klassiske, varme og gode gensere, fant jeg endelig det jeg lette etter. Så jeg kjøpte to (i samme farge, desverre) og har bodd i de siden. Angrer egentlig litt på at jeg ikke kjøpte dem i forskjellige farger, for nå tror vell kollegaene mine at jeg går med samme genser litt for ofte. Det er uansett ikke tilfelle. Den bare er så god, at viss jeg hadde fått lov så hadde jeg gått med disse hver eneste dag fra november til det blir vår igjen.

Genseren jeg snakker om er ullgenserene fra Benetton.

Fantastisk varm, kjempebra passform. Dessuten så er den veldig klassisk, og det liker vi! 

 

Ha en fin kveld!

Ny blogg

For all del, hadde du spurt meg for bare 6 mdn siden hadde jeg aldri i verden trodd jeg skulle begynne å blogge igjen. Men her er jeg, og gjør et nytt forsøk. Jeg har tilsammen blogget i 2-3 år før jeg sluttet for godt. Så det å være "tilbake" føles i grunn helt greit. Jeg begynnte, fant ut hva blogging hadde å by på, sluttet, og nå har jeg tydeligvis begynt igjen. 

Så bare for å sette stemningen her på en eller annen måte, så kan jeg jo si (litt) om hva det kommer til å handle om her. Det kommer jo selvsagt til å bli ting som opptar meg, så da blir det følgende: trening, mat, klær, sko, vesker, sminke, hudpleie, smykker (<3) og bare litt sånn generellt. 

Så da håper vi på det beste!

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)