februar 2013

Dårlig kundeservice fra nelly.no

Som dere sikkert husker blogget jeg noen dager siden om at jeg bestillte meg Jeffrey Campbell Spike sko fra nelly.no. Jeg var jo selvsagt blid og fornøyd, fikk ordrebekreftelse på mail og greier, og gledet meg til å få skoene. De regnet jeg med å få på tirsdag eller onsdag, ettersom jeg er vant med å få pakkene 1-2 dager etter bestilling fra norske nettbutikker. Så fikk jeg omsider også en leveringsbekreftelse på tirsdag morgen, og prøvde å spore pakken. Da fikk jeg opp meldingen "Melding om sending mottatt, foreløpig ingen pakke levert". Okei, greit nok. Prøvde å spore den flere ganger tirsdag, sporet flere ganger i går med samme melding, og også flere ganger i dag før jeg sendte dem en mail.




Viser seg altså at de har glemt å levere pakken min til posten, og i tillegg til det sendt meg en leveringsbekreftelse på at dem har gjort det? Good work, Nelly! Og ja, jeg fikk visst 39 "nellypengar" som plaster på såret. Haha, wtf? Dette er første gang jeg bestiller noe derfra, og må si jeg ikke er overbegeistret. Sender du en leveringsbekreftelse så kan du ikke bare ha glemt pakken. Slitsomt! Jeg vil jo ha skoene mine så raskt som mulig, så det blir rimelig kjipt å måtte vente så lenge. Ikke så mye å gjøre med lenger. Jeg har gjort det jeg kan, så håper jeg at de dukker opp rimelig snart.

 

Ha en fin kveld!

 

Dagens middag og filmkveld

Tenkte jeg bare skulle dele et bilde av dagens middag ettersom det var litt halv-fancy.


Det ble biff med ovnsbakte potetbåter og soppsaus. (Ja, jeg har dynket hele maten min i saus...) Maten var i hvertfall helt fantastisk god, og biffen var helt perfekt. Virkelig deilig med en god middag etter en utmattende dag.

Nå skal vi også snart se film, og valget falt på "Le fabuleux destin d'Amélie Poulain". Jeg har sett filmen før, men det er en stund siden. Husker i hvertfall at den var rimelig morsom, og med tanke på at den har en såpass høy IMDB-score så nekter jeg å tro at den er dårlig i hvertfall. Til filmen har jeg også smågodt og sjokolade. Jeg spiser vanligvis ikke sjokolade, men i blant er det slik at en jente bare "må ha det". (For å ikke bli helt varulv). Det holder meg blid og fornøyd i hvertfall, og det er det viktigste.

Så skal jeg begynne å bli litt sunnere snart. I og med at jeg ikke kan trene må jeg ordne kostholdet. Jeg kan ikke bare spise det jeg vil når jeg stortsett ligger på sofaen.

Håper alle har en fin torsdagskveld!

Shopping, kafé og M.E

I dag har jeg faktisk hatt det en anntydning til travelt nesten. Bare nesten. Jeg dro inn til byen sammen med min kjære som skulle til tannlegen, så jeg ble med og gikk på noen få butikker i mens. Jeg var blant annet på Cubus der en ny bukse fikk bli med hjem, og jeg var på Warehouse der jeg prøvde blusen fra Warehouse som var i Jeffrey Campbell-styling innlegget mitt. Selv om den var rå-kul på hengeren var "skuldrene" på den helt fucket. Derfor ble den desverre ikke med hjem. Anbefaler forresten Abbey Jeans fra Cubus. Har pleid å kjøpe meg noen par av dem i tillegg til Levi's jeansene mine, rett og slett fordi det ikke er så farlig om de blir ødelagt pga prislappen. Dessuten er de veldig behagelig. Levetiden på de er desverre ikke helt til å skryte av riktignok.


Gikk for en svart jeans siden jeg har endel "vanlige".

Etterpå var jeg med min kjære, og svigers på Cafe Opera og tok en kaffe og snakket litt. Jeg fikk til og med tulipaner siden jeg er syk. Jeg elsker virkelig å få blomster. Ingen bilder av meg i dag. Prøvde å få min kjære til å ta bilder av meg, men jeg så bare ut som om jeg hadde stukket av fra settet til The Walking Dead. Ingen har godt av å se de bildene av meg nei. Når du blør neseblod og holder på å svime av på en butikk er det er rimelig greit tegn på at en bør komme seg hjem.

Jeg er uansett HELT utslitt i dag, og kjenner allerede at dagen i morgen blir hard. Det blir ekstremt godt med biff til middag i dag, og det blir fint med litt kjærestetid i kveld. Fikk også et informasjonsbrev fra M.E nettverket i Norge i dag. Masse bra info.

Håper alle har en fin torsdag!

 

Slik fikk jeg langt og sunt hår

Håret mitt er noe jeg veldig ofte får komplement for på bilder av meg, og er også noe av det jeg er mest fornøyd med ved meg selv. Jeg er veldig glad i både fargen og lengden på det, samtidig som jeg er veldig fornøyd med at det er veldig sunt og nærmest ikke slitt selv om det er langt. Her er det jeg gjør, og har gjort med håret mitt. Forresten; for 3 år siden hadde jeg bob, så det har vokst veldig mye.


Du ser det ikke så godt på disse bildene, men håret når meg ned til midjen.

 

- Ikke vask håret ditt hver dag

Dette fører kun til at håret ditt blir ødelagt. Ikke bare kommer det lettere til å bli fett, men det gjør også at det blir veldig slitt. Det sliter på håret å vaske det hver dag. "Tren" håret ditt til å gå flere dager mellom vask. Jeg vasker håret mitt ca hver 3. dag, og det er ikke engang fett på 3. dagen. Det lukter fremdeles rent, og deffinitivt ikke sånn ekkel "hårlukt". Og dette kommer fra noen som hadde fett hår før. Glem selvsagt ikke å dusje daglig. Det skal jo ikke gå ut over din personlige hygiene.

 

-Når du vasker håret, ikke gre det når det er vått

Dette er også veldig viktig. Håret ditt er veldig mye svakere når det er vått enn når det er tørt. Jeg grer ALDRI håret mitt når det er vått. Gre det grundig før du dusjer, og la det få være helt i fred etter vask. Jeg pleier å forsiktig dra fingrene mine gjennom håret og lage skill, og gjerne fordele produkter i det, men nærmer meg aldri med en børste/kam.

 

-Vær forsiktig med varmebruken

Jeg elsker å krølle håret mitt og rette det. Likevell prøver jeg å begrense varmebruken. Når jeg krøller håret gjør jeg det alltid på "første dagen" når håret mitt er helt rent. Da har jeg sprettne fine krøller dag 1, dag 2 har jeg mer laid-back krøller, og dag 3 har jeg beach-waves. 1 gangs varmebruk, fint hår i 3 dager. Flere fordeler med å ikke vaske det hver dag! Dessuten bruker jeg ALDRI hårføner. Jeg eier ikke engang en hårføner, og føler absolutt ikke at jeg mangler noe.

 

-Bruk gode hårprodukter

De siste 2 årene har jeg sverget til Lush sine hårprodukter, og da mer spesifikt Jumping Juniper Shampoo bar, og Jungle conditioner. Jumping Juniper gjør at håret mitt blir skikkelig rent, godluktende, og mykt, og fjerner i tillegg ALT av hårprodukt og fett fra håret. Jungle conditioner gir håret mitt masse fukt og næring uten å gjøre det tungt eller fett. Samtidig lukter disse to helt fantastisk sammen, og ekstra pluss for å ikke være testet på dyr. Dessuten varer begge produktene EVIGHETER! Jeg brukte også Morrocan oil en god stund, noe jeg var superfornøyd med. Er desverre tom akkuratt nå, men skal deffinitivt kjøpe ganske snart.

 

-Bruk kun hårstrikker uten metall på, og aldri bruk strikk i vått hår

Metall på hårstrikkene er fy-fy! Kjøp kun hårstrikker som er 100% strikk. Og ALDRI bruk gummi-strikk som ikke er kledd med noe utenpå. Dessuten er det heller ikke bra å bruke strikk i vått hår. Som nevnt er håret mye svakere når det er vått, så viss du setter det opp i en høy hestehale kan du banne på at det ikke har noe godt av det. Oddsen for at du må gre det for å sette det opp i en hestehale når det er vått er også høy, altså dobbelt opp negativt.

 

Det var i grunn det jeg har gjort for å få håret mitt slik det er i dag. På få år har jeg gått fra langt svart gummi-hår, til bob i min naturlige hårfarge, og nå veldig langt og sunt hår i min naturlige hårfarge. Du kan selvsagt ta kosttilskudd for hår og negler, men personlig har jeg inget behov for det, og har klart meg fint uten. Jeg er dessuten elendig på å klippe meg gjevnlig, og klippet meg sist i juli. Jeg har "min" frisør som er den eneste som får røre et hårstrå på hodet mitt, og hun er desverre kun å nå i utlandet. Uansett; moralen er at viss du tar godt vare på håret ditt, og følger noen ekle tips kan du få naturlig langt og fint hår.

Har du noen tips du vil dele?

 

Ha en fin onsdag!

 

God morgen!

Nå sitter jeg her og inntar dagens frokost. Ja, klokken er nærmere 14.30, men jeg kommer meg skjelden opp før kl 12. Så en frokost er på sin plass, selv om det er i lunch/middagstid.


(Ja, jeg er veldig glad i "barnslig" frokost. Spiser som oftest skiver eller noe annet, men i dag ble det Coco pops og te)

Jeg regner forsåvidt med at "alle" (untatt dere med vinterferie) har travle dager fortiden, og allerede har fått unna halve dagen innen dette blir postet. For min del er det helt annerledes. Dagen min starter nå, og "planene" er små oppnåelige gjøremål. Dusje, farge øyenbryn, sminke meg, lakke neglene, blogge, se Pretty Little Liars, lage meg mat, hente noe å drikke, osv. Ofte må jeg også hvile mellom fks dusj og sminke. Og selv om jeg sover mye og lenge blir jeg ikke uthvilt, så det å stå opp i seg selv er en oppgave. Dessuten er det ikke sjelden jeg må sove noen timer på dagtid i tillegg. Det verste er at i hodet så vil jeg så mye, men kroppen sier nei.

Uansett prøver jeg å gjøre det beste utav ting, og få noe utav dagen. Bloggen er fks veldig fin å ha, så har jeg en "hobby". Så prøver jeg mitt beste å rydde og styre litt hjemme når jeg er i form til det. Det er ikke så ofte jeg kommer meg ut av huset, for det tar så å si all energien jeg har den dagen, så blir jeg gjerne helt forferdelig dårlig de neste dagene viss jeg overanstrenger meg bare litt.

Nå skal jeg i hvertfall komme meg i gang med dagen min, så håper jeg at alle har en fin onsdag!

Pakke i posen; falske vipper

Litt usikker på hva jeg tenkte da jeg bestillte falske vipper (med tanke på at jeg ikke har så mye bruk for det), men de kom i hvertfall i posten i dag. Da har jeg i hvertfall det på lager viss jeg skal på en fest, eller bare vil pynte meg litt ekstra en dag.

Bestillte både punktvipper og hele vipper som git "cateye" effekt. Det som er så greit med punktvippene er at jeg kan bruke dem til hverdags og, viss jeg bare skal noe litt mer spesielt og vil ha litt mer vipper. Saken er at jeg allerede har kjempelange vipper naturlig, så det handler vell mer om fylde, og få "dådyrøyne" av å fylle på litt i ytterkantene. Nå har jeg i hvertfall vipper til en god stund fremmover! Vippene kjøpte jeg forresten fra ebay. Et kjapt søk lister opp masse både billige og kule vipper.

Ha en fin tirsdag!

Året 2012

For min del har 2012 vert et helt supert år. Mange nedturer har ikke vært mulig å unngå, men så alt for mye fint har skjedd også. Her er noe av det som har skjedd.

Januar/Februar/Mars/April/Mai var jeg masse her i Bergen med min bedre halvdel. Jeg var mye syk, men det å dra på besøk fikk meg til å fungere. Jeg slet med å komme meg gjennom de siste månedene på vgs, men endte opp med å klare det, og i tillegg få bra eksamenskarakter. Det var masse fint vær i Sogn, vi grillet mye, koste oss ute, og jeg bakte makroner noen titalls ganger. Makronene på bildet er forresten et dårlig eksempel fra en bakst der mandelmelet var ALT for grovt, og makronskallene ble litt "kornete" utenpå. Smaken var riktignok ingenting å si på!







 

Juni/Juli

Vi grillet med klassen siden en lærer, og to elever (inkludert meg) skulle flytte. Jeg og min kjære dro på ferie til Szczecin og Krakow i Polen. Så mye fint å se, og masse god mat. I tillegg jobbet jeg så mye som jeg klarte og sparte penger. Noen fakta; Polsk øl er noe helt for seg selv. Restauranten Trattoria Toscana har den beste italienske maten jeg noengang har smakt, og da spesielt forretten med masse antipasti, og tiramisuen. Jeg fikk to nye tatoveringer, noe som sammenlagt blir 3 tatoveringer før fyllte 18. (På bildet ser du den ene, som er rett atmed en annen jeg har). Polske slott har høye fuckings tårn! Vi var oppe i 2 stk. Vi var også i Auschwitz en tur. Vi spiste også middag i jødekvartalet i Krakow. Ingen bilder av dette, men biffen vi spiste der, servert med kugel, var noe av det beste vi hadde smakt. Må sies det også var turens dyreste middag, og på turen spiste vi biff til middag hver dag, gjerne med dessert etterpå og gjerne flere drinker/øl til. Likevell ble ikke prisen i nærheten av det vi betalte i jødekvartalet. Var uansett verdt det!


 

August

Min kjære dro til Tyrkia på guttetur første halvdel av august, og jeg jobbet. Halvveis i august fyllte jeg 18, og flyttet ut få dager etterpå. Spillte masse Skyrim. Var på to jobbintervju, fikk begge jobbene (takket selvsagt nei til en av dem). Hadde min første lovlige tur på polet.

 

September

Tok meg en aldri så liten tur til Polen igjen. Var skikkelig syk på reisen ned, og selv-kurerte meg med Jägermeister. Funket dårlig. Masse shopping, billig alkohol tilgjengelig i matvarebutikkene, masse salg og masse god mat. Samt konsultasjon for Lasik Eye Surgery, derfor det freaky øye-bildet. Hadde så utvidede pupiler at jeg ikke engang så noe med mørke solbriller på. Og viss du noengang skal på konsultasjon for det; vit at de skal stikke deg på øye med en nål-greie for å sjekke tykkelsen på hinnen utenpå øyet. Russisk champagne er billig og bra. Starbucks er billig i Polen. Min førstefødte fikk bli med hjem fra Oslo. Outfitbilde av første dag i ny jobb!

 

Oktober

Vi var på visning, og fikk leiligheten vi ønsket oss! Brukte resten av måneden på innflyttning, jobb, og utallige ikea-turer. Vi hadde også et trofast kjæledyr ved navnet Truls som desverre stakk av hjemmefra etter rundt en uke. Jeg bakte foccacia (en av mine spesialiteter).





November/Desember

Et eneste stort kaos av eksamener og jobb på oss begge. Ble så overarbeidet til de grader. Vi fikk likevell tid til masse før-julskos med julefilmer, pepperkaker og gløgg. Feiret jul og nyttår med min bedre halvdel og hans familie ettersom jeg pga jobb ikke fikk dra hjem i julen. Min bedre halvdel kjøpte nye kopper til meg ettersom han en trøtt morgen knuste 3 av mine favorittkopper. Jeg fikk verdens fineste julegave...





Slik var altså mitt 2012. Satser på at 2013 skal bli enda bedre. Tviler i hvertfall ikke på at mye spennende kommer til å skje dette året også. Og tenk; vi er allerede nesten i mars! Våren er altså rett rundt hjørnet, og jeg gleder meg kjempemye. 

Ha en fin tirsdag!

Mandagskos

Mandag betyr ny The Walking Dead episode. Da min bedre halvdel kom hjem fra jobb tok vi oss en aldri så liten tur på butikken og kjøpte litt å kose oss med. Jeg har virkelig vert i veldig dårlig form i dag, så litt smågodt var akkuratt det jeg trengte. Kjenner i ettertid at det ikke var så lurt å gå på butikken desverre. Men gjort er gjort. Stapper i meg litt smertestillende, så blir det en smule bedre i hvertfall.



Så da ble det kos med cola, smågodt, kjæreste og TWD.

Og ja, jeg har en god del sminke liggende på stuebordet. Eneste måten jeg får på meg sminke på dager jeg er skikkelig dårlig er om jeg sitter på sofaen og sminker meg. Så jeg har litt "basics" liggende. Trenger ikke se ut som en dass selv om jeg er hjemme og syk.

Håper alle har en fin mandagskveld!

Serietips - Mine favorittserier

For en stund tilbake siden spurte jeg dere i et innlegg om dere har tips til en serie jeg kan begynne på. Alle seriene jeg elsker er jeg nemlig à jour med, så det er en uke mellom hver nye episode. Det var mange gode forslag, og serien jeg endte oppe med å begynne på var The Lying Game. Jeg har så langt sett 6 episoder av den, og begynner å bli hektet. Ikke helt en favoritt (enda i hvertfall), men absolutt god underholdning på litt for lange dager her hjemme.

Jeg tenkte uansett å tipse dere om noen av mine favorittserier. Alltid greit med litt input enten du ligger syk hjemme, har vinterferie uten noe å finne på, eller bare er på utkikk etter en bra serie å begynne på. Here goes;

 

1. Grey's Anatomy - Har fulgt med helt siden den startet opp, og elsker den like mye den dag i dag.

2. The Walking Dead - Regner med at det ikke trengs at det blir sagt så mye om denne. Se den! Helt genialt laget, og da spesielt sesong 1. Filmingen, lyden, bare alt <3

3. Pretty Little Liars - Stor underholdningsverdi! Spenning kombinert med "jente-drama" og Spencer Hastings sin fantastiske klesstil.

4. Supernatural - Ble introdusert for denne av min kjære i romjulen. Jeg så alle sesongene på noen få uker, og er helt hektet.



Dette er da fire av mine favoritter. I tillegg til disse ser jeg Game of Thrones (som også er knallbra), Kardashians (varierer hva serien heter ettersom jeg ser den Kardashians-serien som går), The Carrie Diaries (grei underholdning, men synest at serien er litt for "løs" i forhold til SATC plottet), Kimoras house of Fab og Breaking Bad. I tillegg til dette liker jeg veldig godt å se CSI (Las Vegas) og Criminal Minds, men følger ikke med. Som dere ser er det mye serie-titting med meg. Slik blir det bare når jeg ligger mye på sofaen uten å orke noe som helst. Da er det fint å ha serier som kommer med ny episode en fast dag i uken. Fortell meg gjerne om deres favoritter i komentarene!

Ha en fin mandag!

Jeffrey Campbell Spike og antrekk

Viss jeg skulle ut i verden i dag, og det var vår hadde jeg gått med noe av dette

 

JC out

 

Etter jeg bestillte JC Spike i går har jeg tenkt mye på hvordan jeg kan style dem, og hva jeg kan bruke de sammen med. Det som er så greit med denne typen sko som er såpass unike at de kan bare forvandle et helt antrekk. Som for eksempel den rimelig plain'e skater kjolen på bildet. Den er bare veldig svart, og enkel, og kan brukes med mye forskjellig. Med JC spike blir det plutselig både stilig og edgy. 
Så kan du slenge på deg et par jeans, en kul topp, og disse skoene, så har du et fiks ferdig antrekk som er kult, og ser ut som om er mer gjennomtenkt enn det egentlig er. Det jeg liker så godt med disse er at de passer kjempebra både til jeans, kjoler, skjørt, shorts og egentlig det meste. Det er kun fantasien som setter begrensningene. De han være både "pyntete" og mer casual.
JC Casual

 

Her var i hvertfall noen av måtene jeg ville stylet mine JC Spikes på. Når jeg får lønn tror jeg at genseren på det nederste bildet skal bli min. Har gått og sett på den i flere uker nå, og prøvd å fortelle meg selv at jeg ikke trenger den, men det tror jeg faktisk at jeg gjør.
Håper alle har en fin mandag!

Dagens kjøp; Jeffrey Campbell Spike og bake-ting

Ingenting letter på humøret som litt nettshopping. Jeffrey Campbell skoene jeg har hatt lyst på en stund ble bare LITT for fristende, så da klikket jeg de hjem i posten. Og siden jeg har jeg store planer om å bake makroner en dag jeg orker, så jeg klikket likegodt hjem litt bakeutstyr også.


Det ble Spike i "svartmønstret". Liker de bedre enn de helt matte. Gleder meg til masse tøffe outfits med disse! Siden de er såpass "flate" inni tross høyden tror jeg at de ikke er så aller verst å bruke selv om jeg skal gå litt den dagen. Skoene bestillte jeg fra nelly.no

Og til makron-baking ble det silikon-bakematte så de blir fine og runde, og enkle å få løs, samt en "sprute-greie" (i mangel på et bedre ord) til å fordele røren utover bakematten. Disse tingene kjøpte jeg på ebay.

Ha en fin søndag!

Slutten på min treningskarriere

I dag gjorde jeg noe jeg har gruet meg til lenge. Jeg sa opp iTrain medlemsskapet mitt. Det er ikke akkuratt det typiske innlegget en leser, eller hva? Vanligvis er det "Åh jeg er så flink og begynte på SATS i dag! Nå skal jeg trene to ganger om dagen, hver dag!" innlegg. Det siste halvåret ca har jeg prøvd å trene, men har nå meldt meg av inneforstått med det at det rett og slett ikke går. Jeg blir sliten (ikke den vanlige typen "sliten"), syk og dårlig av å trene, og har forverret min egen helse med å presse meg selv til alt for mye jeg egentlig ikke tåler både med jobb og trening. Jeg har fremstått som en treningsglad og aktiv jente for alle, mens sannheten har vert at jeg på vei hjem fra trening har vert så kvalm at jeg ikke har vist hva jeg skal gjøre av meg, og i dagene etterpå vert helt ødelagt med mye forverrede symptomer.

En ting er å bli sliten av trening, en helt annen ting er å bli syk av det.

Så dette var altså slutten på treningen min på en stund i hvertfall. Jeg venter som sagt på time til utredning på Haukeland, og inntil jeg har fått et klart svar blir det ikke noe trening på meg. Utrolig surt med tanke på hvor mye penger jeg har brukt på treningstøy, sko, pulsklokke og belte som ble brukt 4 ganger, treningsbag og hansker, shakere, proteinpulver og bare alt. Skikkelig surt. Tilsammen er det nok nærmere 5000 kr, + medlemsskap disse månedene. Og det blir endel tusenlapper. For de pengene kunne jeg ha kjøpt meg 2 par Louboutins, en fin veske, eller betalt ferien i juli. Desverre ikke noe å gjøre med.

Ellers så annbefaler jeg iTrain på det sterkeste, og da spesielt senteret på Danmarksplass. Kjempebra utstyr og aparater, bra utvalg på manualer, og møllene er knall. Viss det er noe jeg virkelig ønsker så er det at jeg kunne ha fortsatt å trene der.

Ha en fin søndag enten du trener eller ikke :) 

Søndag, filofax, Jeffrey Campbell, London og Paris

Søndagen min blir tilbragt på sofaen. Jeg skulle egentlig ha vert i familieselskap, men er bare alt for dårlig til det. Har hatt en helt elendig natt, hvilket ikke gjør det bedre. Det jeg har gjort på så langt er å bruke "white-out" på arbeidsdagene mine i filofax'en min de neste 3 ukene, og lett etter en ny tv-serie å begynne på. Jeg hater utseendet av utstrekede ting i filofax'en min, så litt white-out måtte til.


Et lite innblikk i livet mitt her ;) De "mystiske kodene" er forresten ikke noe mer spennende enn hvilken tv-serie som det er ny episode av den dagen :) Første bildet er av kommende uke, mens andre bildet er av den uken som var nå.

Ellers vurderer jeg også sterkt å kjøpe meg Jeffrey Campbell sko. De jeg ønsker meg er på salg nå, og kan nesten ikke la det gå fra meg føler jeg... Men så tenker jeg at jeg burde spare til London og Paris i juli. What to do?! Har jo fremdeles 3 måneder å spare på, så skal jeg kanskje bare "slå til"?

Utenom det så raider jeg alle kjente nettbutikker for fine nattklær. Jeg HATER joggebukser (og går aldri med det), så nå når jeg går her hjemme dag etter dag blir det mye pysj. Derfor er jeg på utkikk etter noen fin nye pysj'er. Har sett noen fine på HM, så det kan hende jeg samler opp krefter og drar ned og kjøper noen nye pysjer der når jeg har fått lønn. Vi får se! ;)

Nå skal jeg i hvertfall se å finne meg en ny tv-serie å følge med på, og så kose meg med den. Håper alle har en fin søndag!

 

Lørdagskos


Cola, stratos, verdens beske kjæreste og "Seven Psychopats" på skjermen :)

 

Ha en fin lørdagskveld!

NAV fortalte sjefen min at jeg er gravid

Onsdag ettermiddag fikk jeg sms fra sjefen som svar på min melding om at jeg blir videre sykemeldt. H*n var veldig overrasket over å ha mottat brev fra NAV om at jeg søker Fritak for annsvar i arbeidsgiverperioden pga svangerskapsrelatert sykefravær. H*n skulle selvsagt sende alle opplysninger NAV etterspør, men var selvsagt VELDIG overrasket, håper jeg har tenkt gjennom dette, og ville bare legge ved at "jeg er så ung" som et velmenende råd. H*n hadde selvsagt ikke sagt det til noen, men kontordamen viste, siden det er hun som åpner all post. (De trodde selvsagt at dette var grunnen til at jeg var og er sykemeldt)

Det første som slo meg; JEG ER DA IKKE GRAVID?!

Jeg ble selvsagt helt satt ut, og veldig forbannet. Hvor fra har NAV fått at jeg er gravid? Det er jeg jo så absolutt ikke. Etter noen sms'er frem og tilbake med sjefen kom vi frem til at det sikkert var NAV som hadde sendt dem et feil brev. Og det var selvsagt en veldig klein situasjon for oss begge i grunn. Jeg ringte NAV dagen etter, der egentlig det hele bare ble fnist vekk av en saksbehandler. Jeg fikk et: "Ja vi vet jo ikke noe du ikke vet" etterfulgt av litt fnising, og en rimelig ubrukelig beklagelse. Det viste seg at de hadde sendt helt feil standardbrev til sjefen min da jeg hadde søkt om flere egenmeldingsdager betalt av NAV pga hyppige og langvarige migreneanfall. De sendte sjefen riktig sjema, og det ordnet seg til slutt selvsagt.

Men; NAV har altså en oppgave; send arbeidsviger riktig standardbrev, og ikke engang det klarer de. Tenk om ikke arbeidsgiveren min hadde brydd seg med å si til meg at h*n hadde mottat dette fra NAV. De hadde jo gått lenge og trodd jeg var gravid uten å si noe og hadde ikke funnet ut av at dette ikke var riktig. Jævlig kleint! Og utrolig dårlig jobbet av NAV. Mitt første "sammentreff" med NAV, og de har klart å fucke det til allerede. Lovende. Misunner ikke dem som er i pågående langvarig kontakt med NAV hele tiden!

Det har uansett ordnet seg nå, men jeg er fremdeles rystet og ydmyket til de grader. Migrene? Ja. Gravid? Hell no!

Ha en fin dag!


Good news / Bad news og dagens outfit

Litt usikker på om det jeg fikk vite i dag er good news eller bad news. Litt beggedeler trolig. Saken er slik; jeg venter nå på time til utredning for ME/CFS på Haukeland. Symptomer på dette er noe jeg har slitt med i ca 2-2,5 år, og det ble først nevnt for meg for litt over ett år siden av en turnuslege. Da var det i sammenheng med denne typen symptomer. Jeg tok masse blodprøver som kom tilbake helt etter boken, altså helt fine, og fikk beskjed om å ta det rolig og skrive ned symptomer og dagsform i en bok. Ingen videre oppfølging. Nå har jeg endelig fått meg en lege som tok dette på alvor, som er good news. Jeg skal endelig få utredning på om det er dette, eller om det er en annen årsak til plagene mine. Bad news derimot er at dette slett ikke er en diagnose jeg vil ha. Jeg vil ikke være syk. Jeg vil være frisk og rask og føle at det er jeg som bestemmer hva jeg tåler og ikke tåler. Uansett, det føles bra å bli trodd.

Slik så jeg forresten ut på vei til legen i dag;

Genser Vero Moda // Jeans Levis // Sko Roots // Solbriller Bijou // Luen er min bedre halvdel sin

Det jeg trengte i dag var virkelig en baggy stor genser, solbriller og en lue, så da ble det slik :)

Resten av kvelden har jeg planer om å ligge på sofaen og slappe av etter legetimen, og kose meg med hjemmelaget pizza, cola, smågodt og The Walking Dead med kjæresten. 

 

Ha en fin kveld!

Ironi i hverdagen

Akkuratt nå ligger jeg her rett ut på sofaen. Jeg skal være hos legen om 2 timer, men er egentlig for dårlig til å dra. Ironisk much? For syk til å dra til legen?

Jeg håper på at de er et steg nærmere å finne ut av hva som er galt med meg i hvertfall. Det blir nok til at jeg drar. Men jeg aner ikke hvordan jeg skal orke det. En ting er sikkert; i regnfulle og tåkete Bergen er det i dag sol. Første gang på ganske lenge. Dette er det selvsagt dagen jeg sliter med lyssensitivitet. Elsker sol, bare ikke i dag. På tide å dra frem solbrillene.

Men men. Nok om den typen ting. Jeg har orket å lage meg en kopp te, og sitter nå og leser blogger mens jeg lader opp til å kle på meg.

Håper dere har en bedre dag enn meg! 

Nikon D40 back in action

I utgangspunktet la jeg igjen speilrefleksen min i Sogn da jeg flyttet ut. Det var et eller annet galt med auto-fokuset på den, og jeg hadde ikke tid/penger til å levere den inn til reperasjon. Derfor ble den liggende igjen. Når min mor og søsteren min kom hit i går ba jeg om å ta den med, så tenkte jeg at jeg får legge ut litt for å få ordnet den. Det er jo helt forferdelig dersom Nikon'en min som jeg er så glad i, og har vert med meg så mange steder skal bli liggende ubrukt. Likevel, til min overraskelse så fungerte den helt fint! Jeg er kjempeoverrasket, og aner ikke hva som kan ha skjedd, men den fungerer tydeligvis uten problem. 

Så da kan dere forvente litt bedre bilder enn iPhone-bilder! Alvorlig glad for at den fungerer.

Her er noen bilder fra hva min trofaste Nikon har vert med på:


Bulgaria sommeren 2009


Naturfotografering


Jubileum for 20-Jahre Mauerfall i Berlin høsten 2009


Auswitcz høsten 2009


Sommerdager i Sogn


Hunden min


Språkkurs i Sør-Frankrike høsten 2011 (Antibes, Cannes, Nice, og Monaco)


St. Paul

Og masse andre ting... Veldig glad for at kameraet mitt fungerer nå så jeg kan ta det med til London og Paris i sommer, og ikke minst ta bedre bilder til bloggen.

Ha en fin dag!

Gårsdagens kjøp; printed peg pants



Fremdeles litt usikker på om jeg egentlig liker de, men viss jeg styler dem riktig tror jeg det kan bli skikkelig kult. Jeg tror nok at de ser best ut med nude/svarte pumps. Jeg går ikke med dem i dag siden jeg ligger som et slakt på sofaen, ville bare prøve dem på for å se hvordan de så ut, og for ¨å ta et kjapt bilde av hvordan de ser ut. De er i hvertfall super-behagelig. Vi får se utover våren om dette blir yay eller nay for min del. 

Ha en fin dag!

Dagens drømmeoutfit

Dagens drømmeoutfit

 

Rut Circle lace shirt
195 NOK - nelly.com

Mango animal print pants
145 NOK - johnlewis.com

Christian Louboutin platform pumps
4.305 NOK - mytheresa.com

CÉLINE leather tote bag
bagborroworsteal.com

Blue Nile diamond earrings
12.055 NOK - bluenile.com

Karen Walker heart ring
325 NOK - walkerandhall.co.nz

Celine Celine CL 41023/S Traveller 086/1E
1.650 NOK - smartbuyglasses.com

Familietid

I dag var min mor og lillesøster en tur hit til Bergen. Det er en stund siden jeg har sett dem, så det var utrolig koslig. Vi shoppet litt og spiste kjempegod burger på Inside.





Det ble Stargazer på meg i dag og, og lillesøsteren min hengte seg på, og det virket ikke som om hun direkte misslikte den hun heller. (Les; hadde hun ikke hatt vondt hadde hun nok slukt den på 5 sek) Finnes ikke bedre! Og nei, det er ikke mye søskenlikhet ute og går :)


Meg og mamma :) 

 

Utrolig hyggelig å være litt med familien i blant. Selv om jeg later som om jeg er knalltøff, flytter ut dagen etter 18-årsdagen min og ikke har vert i Sogn siden september er det veldig deilig med familiebesøk i blant. Spesielt hyggelig er det med "jentedag" i butikker, og ut og spise.

Ellers så fikk jeg også noen julegaver som jeg ikke fikk da de var innom med gavene mine i desember:


Blant annet gaver fra sommerjobben min og venner av familien. Hyggelig!

Alt i alt har jeg hatt en super dag, men nå er jeg virkelig helt ødelagt. Utslitt, og føler meg skikkelig syk og dårlig. Har nok vert litt for aktiv i dag, og får igjen for det. Fremdeles sykemeldt, og direkte gleder meg til ny legetime på fredag. Så nå blir det sofakos med film og kjæresten, og noe godt :)

Ha en fin kveld!

 

Tea time

En ting som jeg er veldig glad i er te. Jeg er absolutt en kaffe-drikker og, men det avhenger av at det er GOD kaffe, type espresso, og kaffe laget på grunnlaget av espresso. Trakterkaffe gir meg ikke akkuratt ståpels, men jeg kan drikke det og av og til. Mest for å være høfflig i grunn. Noe som derimot gir meg ståpels, er te. Jeg liker veldig godt forskjellige typer te, men det er to som er absolutte favoritter.


Pukka Mint Green Tea (fåes forresten billig på iHerb!) og Twinings Lady Grey Tea. Sistenevnte er helt fantastisk god med litt melk i. Yum <3

Ellers så fikk jeg te av min fantastiske veninne Mina når hun hadde vert i London. De annbefaler jeg også på det sterkeste.


Dårlig bilde(eneste jeg har), men det er de to teene som er stablet på toppen av hverandre i midten av bildet. Whittard Dreamtime og English fruits. 

Gleder meg i hvertfall kjempemye til London i sommer, for da skal jeg hamstre te. Men nå tror jeg at jeg skal komme meg tilbake til tekoppen og kjekset mitt og slappe av her.




Ha en fin dag!

Smoothiefrokost og gode nyheter

Endte opp med smoothie til frokost i dag ettersom den første frokosten jeg lagde klarte jeg å miste på gulvet fordi mobilen min ringte. Yay me. Så etter noen timer på sofaen bestemte jeg meg for å lage smoothie. Jeg liker smoothie best når den er så tykk at jeg kan spise den med skje, nesten litt som is. 



Ellers så har jeg sett noen episoder av serier, og loket litt på nettet. Ikke så mye spennende på gang. Utenom det har jeg fått en kjempegod nyhet om at en av mine aller beste veninner kommer og besøker meg om noen uker. Har ikke sett henne siden i sommer, så det skal bli hyggelig. Blir desverre sjelden til at vi ser hverandre når vi bor på hver vår side av landet.

Ha en fin dag!

Søndagskos på TGI Fridays

Til tross for dagens elendige form har jeg egentlig hatt en knallfin dag. Ble vekket nærmere kl 14 av min kjære da jeg tydeligvis ikke hadde noen planer om å våkne på den naturlige måten. Etter en dusj og litt fiksing dro vi ut og spiste middag med svigers på TGI Fridays. Jeg har aldri vert der før, og endte opp med å bestille Jack Daniels Steak og budweiser. Bare en ting å si; FY SØREN SÅ GODT! Det var bare helt fantastisk godt. Jeg har virkelig ikke ord. Biff er virkelig noe av det beste jeg vet, og med Jack Daniels-sausen ble det helt fantastisk. Og en budweiser ble til to, og på vei hjem var jeg godt brisen. Slik går det når du er en lettvekter fra før, og ikke har drukket siden nyttårsaften.

Resten av kvelden har blitt tilbragt, og vil bli tilbragt i sofaen. Etter så alt for mye bråk og anstrengelse trenger jeg å slappe helt av nå. Var uansett utrolig deilig å komme seg ut av huset en tur, selv om jeg er helt ødelagt nå. God mat og hyggelig selskap på en søndagskveld er ikke feil.

Ha en fin kveld!

Greetings from the couch

For min del blir dette en ekstremt stille og rolig lørdag tilbragt hjemme. Etter gårsdagens tur ut for å spise middag føler jeg meg bare enda verre, så i dag blir jeg på sofaen. Jeg har i det minste fått betalt en regning og bestillt meg MasterCard. Jeg er ikke personen som kjøper ting for penger jeg ikke har, men det er veldig trygt og godt å ha et kredittkort i back-up dersom noe skulle skje. Spesiellt greit å ha med seg ut på reise og sånt. 

Ettersom jeg så ferdig Gossip Girl i går, og jeg ikke har nye episoder av noen annen serie jeg følger med på i dag tenker jeg å lese litt. Jeg er så heldig at jeg har Kindle. Kindle må bare virkelig være den beste oppfinnelsen noen gang. Jeg elsker å lese, og da spesielt på engelsk. Ja takk til billige bøker, godt utvalg og levering av boken direkte til Kindle på under 1 min!


Akkurat nå leser jeg The Gospel according to Coco Chanel: Life lessons from the world's most elegant woman. Veldig interessant og inspirerende, absolutt å anbefale! Heldigvis er jeg veldig glad i å lese, så om jeg har mer sofa-sliting i vente vet jeg i hvertfall at listen over bøker jeg har lyst til å lese er lang.

Ellers så var min kjære så utrolig søt og snill at han gikk på butikken og kjøpte inn ferske rundstykker, smoothie-mix og smågodt. Så får jeg i meg litt mat i dag jeg og. Vi kjører på med filmkveld i dag og, noe jeg gleder meg til. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste som passer på meg når jeg er syk, og alltid er der for meg.




Ha en fin lørdag!

Ut i verden

Prøvde meg en liten tur ut av huset i dag. Som en forsinket Valentines feiring ville vi spise middag på favorittstedet vårt. Dette var virkelig gull verdt ettersom det er den første middagen jeg har spist på en uke. Så å si fraværende matlyst har ført til at det har gått mye i "brødmat" som rundstykker og boller med pålegg, og smågodt. Så det var helt utrolig deilig å spise noe jeg virkelig liker. Tror ikke jeg hadde klart å spise middag i dag heller viss det ikke var for at det var nettopp Inside's Stargazer burger jeg fikk servert. Byens beste burger!







Det var godt med en tur ut, men jeg kjente at det var på tide å dra hjem igjen rimelig kjapt. Formen er dårligere enn før vi dro ut, men jeg er i det minste mett, og jeg har faktisk vert ute av huset i dag. Og det føles jo ut som en seier i seg selv. Resten av kvelden skal vi i hvertfall tilbringe i sofaen med cola (og øl for min kjære sin del), smågodt og popcorn i tillegg til ny episode av Supernatural, og 21 jump street. Filmkveld med min kjære er virkelig akkurat det jeg trenger akkuratt nå.

I går så vi forresten en skikkelig bra film, "Silver Linings Playbook". Veldig annerledes enn andre filmer av den typen (romantisk komedie), samtidig som vi fikk oss en god latter. Anbefalt!

 

Men nå venter min kjære, og film på skjermen. Ha en fin kveld!

Valentines day

Dagen min i dag blir tilbragt på sofaen med smågodt og gossip girl. Jeg er i såpass dårlig form at jeg nesten er stolt av meg selv for å ha sminket og kledd på meg i dag. Så ja, da er jeg dårlig. Snart kommer også min kjære hjem som har vert hos tannlegen. Tror ikke han har det spesielt behagelig heller. Så kvelden kommer nok stortsett til å gå ut på sofasliting, og muligens noe mat viss jeg har matlyst, og min kjære klarer å spise noe. Kanskje jeg til og med klarer å få han med på å se en litt romantisk film?

Slik blir altså vår valentines i år. Ikke akkuratt noe veldig romantiske greier, men vi tar det igjen i morgen og tar oss en tur ut på favorittrestauranten vår og spiser. Forhåpentligvis er matlysten hakket bedre enn i dag og tidligere i uken. For våres del er heller ikke valentines noen "stor feiring" ettersom vi koser oss sammen hver dag, og vi kjøper småting til hverandre og har det fint uavhenig av dato og høytid. Dessuten prøver vi alltid å kose oss litt ekstra på "kjærestedagen" vår i måneden. Viktig å sette pris på hverandre!

Bevis på at jeg har ordnet meg:

Nå kom forresten også min kjære hjem igjen, og det er gave på gang,

 

Ha en fin dag!

Få $10 avslag på din første iHerb ordre!



Tenkte bare jeg skulle dele min iHerb kode med dere. Den gjør at du får avslag på $10 på din første bestilling fra iHerb.com

Koden er:  FZN297

iHerb har masse spennende. Alt fra proteinpulver til supermat. I tillegg til det har de stort utvalg i nøtter, og tilbehør til matlaging som smakstilsetninger og lignende. Absolutt verd å sjekke ut litt. Dessuten er prisene helt supre. For proteinpulveret jeg bestillte som koster 300 + porto i norge betalte jeg 220 kr, og det var inkludert shipping. Not bad! Og jeg vet at jeg allerede har sagt det, men leveringstiden var virkelig upåklagelig. 11 dager fra bestilling til jeg hentet pakken på postkontoret. 

Ha en fin dag!

Pakke fra iHerb i posten

Noe som alltid gjør dagen litt lysere er pakke i posten. Min kjære var så grei at han hentet pakken min på vei hjem fra jobb. Så nå har jeg Whey Gold Standard i smaken Double Rich Chocolate. Gleder meg masse til å prøve den! Vet desverre ikke når det blir med tanke på at jeg ikke er i nærheten av å være frisk nok til å trene akkuratt nå.



Jeg fikk en neglefil fra iHerb også!

Ellers må jeg si at leveringstiden var upåklagelig. Bestillt 2. februar, hentet 13. februar. Bare 11 dager helt fra USA? Det er søren ikke feil!
Kommer nok til å bestille mer fra iHerb med tiden. Akkuratt nå tror jeg at Best of Greens blir mitt neste kjøp.

Ha en fin kveld! 

Syk

Etter litt for mye ignorering og godtroing må jeg desverre kaste inn håndkle. Jeg er syk. 

Har gått og følt meg helt elendig ganske lenge nå, men det toppet seg denne uken. Mandag var jeg så utslitt at jeg såvidt fikk i meg middag før jeg sovnet. Jeg våknet på tirsdag og følte meg like utslitt, selv om jeg hadde sovet i over 12 timer. Følte meg helt elendig hele dagen, men det toppet seg helt på kvelden og natten da jeg gråt fordi jeg ble til og med verre av å drikke vann.

Ikke overraskende så ble det en tur til legen i dag der de bestemte seg for å forsyne seg av blodet mitt. De tok akkuratt så mye at jeg ikke har peiling på hvordan jeg kom meg hjem fordi jeg var så svimmel og høy i toppen. Heldigvis var både lege og bioingeniør veldig greie. Bioingeniører som tror på meg når jeg sier jeg har tynne årer, og at jeg vet hvor de skal stikke for å finne en bra åre er noen godklumper.

Kort forklart; masse blod på vei til Haukeland, og jeg er sykmeldt.

Resten av dagen tilbringer jeg akkuratt her jeg ligger nå; på sofaen. Jeg har cola i glasset, og gossip girl på skjermen. Ellers prøver jeg også på å innta dagens første måltid. Kjøpte ferskt rundtstykke og masse godt pålegg på vei hjem fra legen, men det går sent ned her. Har sittet med rundtstykket her i snart 2 timer, og ser rimelig lite fremskritt.

Uansett! Jeg får svar på prøvene ut i neste uke, og da har jeg også ny legetime. I mellomtiden er sofaen min beste venn. Det er tiltak bare å stå opp og hente noe. Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som ordner ting for meg når jeg er dårlig. Evig takknemlig!

Viss noen har forslag til serier jeg kan se så er det bare å skrike ut i komentarfeltet :)

 

Ha en fin dag!

På ønskelisten; Wilfa JuiceMaster

En ting som jeg virkelig har begynt å ønske meg i det siste er Wilfa JuiceMaster. Jeg har alltid ver kjempeglad i å "lage min egen juice" når jeg bodde hjemme. Problemet var riktignok at maskinen var helt umulig å rengjøre (den var tross alt fra tidlig 90-tallet!), og vi pleide bare ikke å ha så mye frukt og grønnsaker hjemme til en hver tid. Wilfa JuiceMaster skal i hvertfall være enkel å rengjøre, og siden det er jeg og min kjære) som styrer hva som blir kjøpt av mat er det ikke akkuratt noe problem å kjøpe noen ekstra epler og lignende.


Spesielt greit hadde det vert å ha muligheten til å lage grønn juice med masse næringsrike ingredienser. 

Den som har skylden for at jeg har lyst på denne er Kamilla. Jeg er fast leser av bloggen, og etter hun har hatt så mye godt å si om denne så føler jeg at jeg trenger den. Vi får se hva det blir til. Først og fremst blir pengene mine prioritert til å kjøpe fly og togbiletter, og hotell til London og Paris i sommer.

Ha en fin dag!

Power breakfast

Jeg la meg i går kveld og var helt og totalt utkjørt. Jeg sovnet litt over kl 22, og det sier litt med tanke på at jeg skjelden legger meg før kl 1. Jeg våknet uansett i dag kl 11 (over 12 timer senere!!!), og jeg føler meg like sliten som når jeg la meg. What's wrong with me?

Uansett så har jeg laget meg skikkelig god og sunn frokost for å få masse energi. Jeg skal tross alt både løpe og trene styrke senere i dag, så jeg må være opplagt og klar til å gjøre mitt beste. Derfor ble frokosten utrolig enkel, men også  fantastisk god.


Banan med peanøttsmør og cottage cheese, og 5 dl smoothie. Nam!

Smoothie oppskrift

-Frossen smoothie-mix med bringbær, blåbær og banan
-En fersk banan 
-Gresk yoghurt (du kan selvsagt bruke annen type yoghurt, jeg synest bare det er beste med gresk)
-Litt solbærsirup løst opp i ca 1,5 dl vann (kan sløyfes eller byttes ut med juice).

Hiv alt i blenderen, og kjør på til det er en jevn masse. Ikke noe særlig hokkus pokkus som dere ser! :) Jeg har hatt blenderen min stående her helt siden vi flyttet hit i oktober, men den har enda ikke blitt brukt. Akkuratt nå er jeg ikke i en skikkelig smoothie-periode, så mer smoothie skal det bli! Og jeg gleder meg til jeg får det nye proteinpulveret mitt (Whey Gold Standard Double Rich Chocolate), for da har jeg store planer om å lage sjokolade og banan milkshake med det til å kose meg etter trening.

Forresten: jeg føler meg allerede litt bedre, så det var nok et næringsrikt måltid jeg trengte.

Ha en super dag!

Lørdagskos

I kveld er min bedre halvdel hos en kompis, så jeg bruker kvelden på å kose meg på egenhånd. Ingen ting er så deilig som en alene-kveld i blant med Grey's Anatomy sesong 9, smågodt, banan med blåbær og vørterøl. 



Jeg har holdt meg unna alkohol pga trening i det siste, men jeg liker i tillegg vørterøl bedre enn vanlig øl. Dessuten er det sunt. Slik er i hvertfall min lørdagskos denne helgen.

Ha en fin lørdag!

Dagens outfit: Louis Vuitton, Michael Kors og Guess


Kåpe: HM // Skjerf: Michael Kors // Veske: Louis Vuitton // Sko: Eurosko // Shorts: Aner ikke // Skjorte: Vero Moda

Og her er dagens arm candy:


Klokke: Guess // Armbånd: Pandora // Ring: Aner ikke (kjøpt i Polen tror jeg) // Neglelakk: OPI Miami Beet

Dagens outfit, pesavento, og Ulrikke Lund

I dag har jeg jobbet ræven av meg i 9 timer. Så slik er den saken. Dagens høydepunkter var Vitamin Well, gresk yoghurt med fersken og en liten time i Skyrim etter hjemkomst. Ellers har jeg fått sett helt fantastisk fine ringer (og smykker) fra Pesavento, og prøvd de på. Hadde jeg hatt pengene hadde jeg kjøpt over halvparten av ringene i sortementet. 

Her er en av de jeg likte spesiellt godt;


Denne ringen er i roséforgyllt sølv, og selve "motivet" er laget i carbon med 18 karat gullstøv. Bildet gir ikke noen god indikasjon på produktet i det heletatt. I virkeligheten glinser den så mye at du blir blendet. Bildet fant jeg forresten på google. I tilfelle du sjekker litt rundt; De mørke ringene med blå/rød/grønn-shimmer er helt AMAZING irl.

Ellers, slik så jeg ut i dag; (Kjempespennende!!!!!)


Jeans: Levi CurveID // Singelett: Cubus // Skjorte: Jack & Jones (Stjålet fra min bedre halvdel uten hans viten) // Neglelakk: OPI Miami Beet // Armebånd: Pandora // Veske: Louis Vuitton Neverfull GM Damiere Ebene (ikke med på bildet)

Ellers gikk jeg med svarte converse. Når jeg skal stå og gå i 9 timer på jobb blir det ikke mye fancy sko-mote. Converse er enkelt, greit og behagelig.

En annen artig ting; Jeg var i dag vitne til at Ulrikke Lund tok outfitbilder like utenfor jobben min. Artig!

 

Men nå skal jeg hoppe i dusjen, og straks legge meg. Jeg er utslitt!

 

Ha en fin kveld!

Eksamen, gresk yoghurt og Mulberry

Har hatt en rimelig grei dag i dag, utenom det at jeg har pretty much har blitt stemplet som løgner av eksaminator/sensor i deres uttalelse om klagen på kroppsøvingskarakteren min. I deres uttalelse brånekter de for alt jeg har klaget på, samtidig som de påstår jeg har sagt ting jeg ALDRI ville sagt. Ever. Og spesiellt ikke på eksamen. Kjenner bare at det koker inni meg når VOKSNE MENNESKER som i tillegg er lærere lyver om hva som faktisk har skjedd. Jeg bare håper klagen min blir innvilget, så jeg får ta eksamen på nytt. Og da forhåpentligvis med sensor/eksaminator som fungerer som vanlige mennesker i hodet.

Utenom jobb og trening har det vert fint lite begivenhetsfullt i hjemmet. Jeg har spist, dusjet, og bakt grov foccacia. Det oppsumerer dagen min rimelig bra. Forresten! Viss dere er ute etter noe "godt" som mellommåltid som ikke er så alt for usunt anbefaler jeg denne:

Jeg fant de på Coop, og de var knallgode! De var faktisk så gode at jeg kunne spist 5 stk med en gang, selv om jeg tok det som "dessert" etter middag. Finnes også med jordbær i stede for fersken, men jeg som er litt skeptisk til yoghurt og lignende med jordbærsmak gikk for fersken. Angret ikke et sekund. Prøv, prøv, prøv!

Ellers må jeg bare uttrykke hvor utrolig grusomt det er å gå forbi utstillingsvinduet til Vincci hver dag på vei til jobb. Den Mulberry Bayswater'en skulle vert på skulderen min, ikke bak vinduet!


Alt for perfekt bare... Someday! Må passe meg så jeg ikke gjør LV Neverfull sjalu her. Den kommer alltid til å være min "førstefødte" <3

 

Men nå venter sofaen, verdens beste kjæreste, og en fin bok på meg.

Ha en fin kveld!



 

Prosjekt; ny garderobe

De siste 2-3 årene har jeg gjennomgått litt av en forvandling på et par forskjellige plan. Ikke bare gikk jeg ned 30 kg, men jeg har også flyttet ut og blitt selvstending. Når jeg flyttet fra walk-in closetet mitt, og til en leilighet i sentrum oppdaget jeg rimelig kjapt at jeg hadde ALVORLIG mye klær. Og da spesiellt klær jeg aldri brukte. Dessuten vokste haugen med "ikke-brukte" klær rimelig kjapt. Så det siste halvåret har jeg brukt på et aldri så lite prosjekt, nemlig å få styr på garderoben, men også å bytte den ut.

Steg 1: Slutt å kjøpe alt mulig!

Dette er nok det vanskeligeste. Slutt å gå på "billigbutikker" og butikker med masse salg hele tiden. Det er her du drar med deg mesteparten av det du ikke trenger hjem. Verstingene er selvsagt butikker som HM og lignende. Lave priser, og salg hele tiden er rimelig vanskelig å si nei takk til. Jeg for min del sluttet egentlig bare å bruke tiden min på å gå på butikker i fritiden med mindre jeg hadde en målrettet plan.

 

Steg 2: Få orden på kaoset

Ta en real oppryddning i skapet, og vær ærlig med deg selv. Hvilke av klærne bruker du? Det du ikke bruker, og som er i feil størrelse (en størrelse du ikke kommer til å bli i løpet av de neste månedene) kan (må) du gi vekk til veninner, eller bare gi det vekk til fretex eller lignende. Så lenge du får det ut av huset er det greit!

Steg 3:  Finn ut hva du har, og ikke har

Når du nå endelig har fått orden på galskapen ser du litt lettere hva du trenger og ikke trenger. Det viktigste i en hver garderobe er basisplagg. Plagg som kan brukes til mye forskjellig, som er i god kvalitet. Lag deg en liste på ting du trenger, så kan du "jobbe" ut i fra den.

 

Steg 4: Kjøp ting du trenger, ikke bare for å kjøpe noe

Når du omsider tar deg en tur ut igjen i butikkene; kjøp ting du trenger, ikke ting som bare blir liggende. Unngå å gjøre de samme feilene igjen. Kjøp gode basisplagg, og noen få, billigere trend-plagg. Hva er vitsen med å bruke en formue på klær som ikke er noe å samle på om noen måneder?

 

Dette er i hvertfall det jeg har gjort i det siste. I stede for 6 random ullgensere fra random butikker så kjøpte jeg to stilfulle og klassiske gensere fra Benetton som er i kjempegod kvalitet. I stede for å kjøpe 10 vesker i året, så kjøpte jeg meg Louis Vuitton Neverfull. I steden for 5 jeans fra cubus har jeg heller noen par fra Levis. Og denne listen fortsetter.

Ved å gjøre dette her har jeg ikke bare fått en garderobe som jeg føler jeg er mer og mer stolt over, men i tillegg har jeg redusert hvor mye penger jeg bruker på klær. Jeg kjøper dyrere ting når jeg trenger det, heller enn å dra med meg 10 poser hjem fra den impulsive handlerunden.

Ha en fin kveld!

Nattens innkjøp

Er det en ting jeg ikke er flink til så er det å begrense meg på kjøp av ting som jeg faktisk trenger, eller i det minste innbiller meg at jeg trenger. Så nå er følgende ting på vei hjem i posten til meg:


Smart shake i Neon Pink og 100% Whey Gold Standard i smaken Double Rich Chocolate

 

Med tanke på at jeg inntar endel proteinpulver så trengte jeg absolutt både ny shaker og nytt pulver. Det jeg har brukt de siste 2 månedene har vert 100% Whey Protein i jordbærsmak. Jeg er veldig glad i jordbær, men jeg trenger litt variasjon, så det skal nok bli godt med sjokoladepulver og. Og en shaker til er jo også greit å ha, spesiellt denne. Denne har plass til pulver, væske og "supplements" og er perfekt viss jeg skal trene før/etter jobb uten å hjemmom først. Dessuten; hvem ser nei til en ROSA shaker?!

Gleder meg uansett masse til å få beggedeler i posten. Shakeren har jeg nok på tirsdag, men pulveret er nok ikke her før om minst 10 dager. Jaja, i mellomtiden har jeg massevis av jordbær-proteinpulver som er kjempegodt.

Men nå må jeg finne sengen ettersom det er jobblørdag. Jeg må opp om 6 timer!

Ha en fin natt! (Eventuellt morgen)

På ønskelisten 1. februar 2013

Siden det stortsett har vert treningsrelatert på bloggen her så tenkte jeg å prøve å overbevise dere om at det ikke er BARE trening jeg bryr meg om. Her er noen ting som jeg virkelig ønsker meg kjempemye nå i det siste. Det snek seg vist med litt trening her og. Beklager det!

Til trening:




Tights: 2xu. Sportsbh og treningstopp: Nike


Til hverdag:


Sko: Tory Burch Veske: Mulberry Lommebok: Louis Vuitton

Til fest:

 




Sko: Louboutin. Kjole: Topshop. Bluse: BikBok

 

Jeg har i hvertfall det siste halvåret ca prioritert kvalitet over kvantitet når det kommer til klær. Jeg vil heller ha dyrere basisplagg som er tidløse og som har god kvalitet enn masse billig som blir brukt noen få ganger før det blir ødelagt. Dette har også med det å gjøre at etter jeg flyttet ut har jeg gått fra å ha et ganske stort walk-in closet til å ha rimelig begrenset skapplass til klær. Og jeg har virkelig innsett at jeg bruker kun en liten brøkdel av klærne jeg har. Mye av det jeg har er for stort, eller så liker jeg det bare ikke nok til å bruke det så ofte. Jeg får ta en oppryddning en dag!