mars 2013

Påskekos på langfredag

I dag, og egentlig alltid når jeg er her er det så "travelt" at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre av meg. Alltid et eller annet "organisert måltid" og minst en søster som vil ha litt oppmerksomhet. Utrolig koselig siden jeg ikke har sett alle på alt for lenge, og ikke vert her siden august/september. Godt å være tilbake!

Nå har vi nettopp vert på påskebrunch hos ste-farmoren(?) min, og spist oss virkelig alt for mette. Jeg forsynte meg sånn 3 ganger. Så alt for god mat! Fellesnevneren her i påsken er virkelig mat. Når jeg skriver dette sitter jeg faktisk med et godt glass vin, og et stykke oreokake. Kos!Senere blir det sannsynligvis makron-baking med den yngste søsteren min. Da blir det gule makroner, og jeg tror det blir eple smak. Fremdeles litt usikker. Så blir det nok en lang kveld med god mat, og noe godt i glasset. Ikke sånn kjempemye tid til blogging.

Håper alle har en fin påske! 

Skjærtorsdag

God morgen fra Sogn!

Flyturen i går gikk utrolig greit. Det var tydeligvis mer enn perfekt "føre", for flyturen tok 10 min mindre enn den skulle. Så etter å ha spist litt var det bare å hoppe i seng. Jeg våknet i dag tidig og bare kjente på idyllen i grunn. Det er så stille her! Eneste lyden var av hunden min (og min kjære) som snorket atmed meg, utenom det var det helt stille. Ingen screamer-nabo, ingen nabo som spiller tekno hele dagen og tramper rundt, ingen biler som konstant kjører forbi, og i hvertfall ingen narkiser som står og roper til hverandre ute på gaten. Ganske deilig med skikkelig stillhet i blant må jeg si. Og som om det ikke var nok så var det helt strålende vær i dag og. Virkelig Sogn på sitt beste.

Så nå sitter vi egentlig bare her og slapper av og spiser oss feite. Hver av oss har mer enn ett påskeegg hver som skal settes til livs gjennom påsken, og om noen timer er det klart for lammelår. Kjenner dobblethakene vokser frem time for time. Men slik er det påsken skal være, eller hva?

Håper alle har en super skjærtorsdag!

 

Waiting

Mitt faste flyplassrituale er at jeg kjøper meg blader. Jeg er LITT for glad i sånt, så i hverdagen kjøper jeg det ikke siden alle pengene mine hadde fløyet ut vinduet på å kjøpe 10 forskjellige Vogue. I steden tillater jeg meg selv det på flyplasser og ferie. Ett av mine absolutte favorittblader er InStyle (britisk eller amerikansk versjon). Så da koser jeg meg med britiske InStyle, Opera mints og Bonaqua mens jeg venter.

Leaving on a jet plane

God ettermiddag alle fine der ute!

Midt i pakkingen i natt holdt jeg på å falle om fordi jeg var så dårlig, så jeg endte opp med å måtte legge meg uten å ha pakket ferdig. Heldigvis spratt jeg opp kl 12 i dag av at telefonen ringte, så jeg har faktisk pakket ferdig nå. Jeg har utvilsomt glemt noe, muligens mye. Uansett så skal jeg kun til foreldrene mine, så det er ikke akkuratt krise om noe er glemt. Det viktigste har jeg i hvertfall fått med meg; hudpleie, sminke, tannbørste, hårbørste og påskesnop. En god del klær har jeg også pakket, så jeg håper jeg har tatt med meg noe jeg faktisk kan bruke. Satser på at det går fint.

Som dere ser er det viktigste kommet med. Jeg og min kjære pakker forresten i samme koffert. Jeg trenger ærlig talt ikke den største samsonite-kofferten helt for meg selv når jeg skal bort i 5 dager!

Ellers så sitter jeg her og er sunnheten selv. Dagens frokost er cola og troika. Dette er delvis fordi vi har tomt kjøleskap siden vi skal vekk, men også fordi det er påske, og da gjør jeg sånt som dette. Ikke spesiellt lurt, men veldig godt. Rett tilbake til å være sunn igjen på tirsdag, for dette kan ikke fortsette ;) I mellomtiden skal jeg spise meg feit i påsken.

Tror kanskje det er muligheter for et aldri så lite outfitbilde senere i dag også. Jeg har nemlig på meg favorittskjorten min fra Zara med papegøyer på. Elsker den så utrolig mye!

Men nå må jeg tenke meg om minst ti ganger til om det er noe som er glemt, før vi drar til flyplassen om en liten stund. Blogges i Sogn! (Eller på Flesland)

Håper alle har en fin onsdag!

 

Bygdeangst og pakkekaos

I går ble det i grunn en travel dag. Som jeg nevnte tideligere måtte jeg innom apoteket, så ble det noen få små-ærend når jeg først var i sentrum uansett. Blant annet måtte jo min kjære få påskeegg, så to maskulne påskeegg ble kjøpt inn, og fylt med det min kjære liker best; popcorn og sjokolade. Det å få tak i påskeegg var forresten helt utrolig vanskelig. Jeg var innom i hvertfall 5 butikker som jeg var sikker på at skulle selge påskeegg. Det var altså ikke tilfelle. Fant heldigvis disse på Åhlens, men jeg ville egentlig kjøpe ett stort ett i stede for to små. Men, man får det desverre ikke alltid slik en vil. Synes uansett at det ble bra.

Ellers så får jeg litt angst av tanken på å "dra fra byen". Er så vandt til og egentlig dirkete avhengig av at jeg kan kjøpe fks cola til alle døgnets tider, at bussen eller bybanen går hvert 10.-20. min hele døgnet, og å bare ha folk, biler og "ting" rundt meg til en hver tid. Merkelig med det når en ikke har forlatt byen på 7 mnd. Så i frykten for at jeg skulle få McDonalds cravings når nærmeste McDonalds er 4 timer unna kjøpte jeg meg mat der i dag. Har ikke spist der på sikkert snart ett år (utenom en jordbærmilkshake her og der), så jeg følte jeg kunne kose meg med det med god samvittighet. Likevel tok jeg det med hjem, for det er skamfullt nok å spise der i det heletatt om en ikke skal spise på stedet i tillegg.

Når jeg kom hjem fikk jeg til og med påskeegg selv. Min kjære hadde nemlig kjøpt til meg og. Jeg ANER ikke hvor han fikk tak i det svære, for jeg sjekket over alt uten å finne det. De var i hvertfall proppfulle av masse sjokolade, så du kan trygt si jeg ble veldig glad. Masse å kose meg med i påsken!Uansett, så er jeg fremdeles våken. Gjett hvem som ikke har begynt å pakke enda? Drar til flyplassen om 13 timer, så jeg har definitivt litt tid på meg. Tid til å sove er det derimot verre med. Jeg pleier å sove i 12 timer, og det fungerer litt dårlig nå. Enten får jeg pakke, og så legge meg, og få meg 3/4/5 timer søvn, eller legge meg nå, stå opp grytidlig (kommer ikke til å skje) og pakke etterpå. Tror ikke sistenevnte engang er et reelt alternativ ettersom det er umulig for meg å gjennomføre. Vi får se hva det blir til. Kofferten må uansett pakkes. Kan ikke dra tomhendt når jeg skal være borte i 5 dager.

Håper alle har en fin onsdag!

Sunt snop; Eple kjærligheter

Kjærlighetene fra http://suntsnop.no er virkelig noe av det aller beste de har. Smakene er de samme som på dropsene, bare bedre. Det som tydeligvis "skjer" på kjærlighetene er at det rett og slett er mer smak. Disse er virkelig sure og gode! Jeg elsker eple-smaken på kjærlighetene og på dropsene, rett og slett fordi den er sur og god. (Jeg er VELDIG glad i surt, så det er sikkert derfor kirsebær, eple og sitron-smakene er favorittene mine.) Kjærlighetene smaker veldig naturlig, men søtt og surt, og veldig godt.

Kjærlighetene er sukkerfri, noe du overhodet ikke kjenner på smaken. De er søte og sure, og de smaker veldig "naturlig". Du kjenner liksom på smaken at det ikke er proppet med e-stoffer, men at det er naturlige ingredienser. Jeg kjøpte en pakke med 5 kjærligheter når jeg bestillte, og alle er spist opp ettersom min kjære var helt enig i at de var utrolig gode. Disse er et must å ha med i neste bestilling!

Cash and phone calls

God morgen!

I dag er jeg oppe unormalt tidlig. Jeg har jo så mye jeg skulle ha gjort! Neida, det er ikke helt sant. Jeg våknet av en telefon fra NAV, og å få sove etter det er vell ikke mulig. Så her er jeg, lys våken kl. 12. Jeg gruer meg allerede til dagen i dag ettersom det er noen ting jeg faktisk MÅ gjøre, men jeg er for dårlig til sånn egentlig. Selv om jeg er skikkelig dårlig må jeg en tur på apoteket og fylle på resepten min. Det er desverre ikke noe noen andre kan gjøre for meg, og medisin må jeg jo ha. Jeg kan heller ikke vente til jeg er bedre, for i morgen skal jeg ut og reise og må ha med meg medisinen min. Så da skal jeg om en stund prøve å få på meg klær, og sumle meg ut døren. Og håpe at jeg ikke går i bakken på veien. Når jeg er dårlig kjennes det nemlig ut som om jeg kan besvime når som helst når jeg står oppreist. Og noen ganger når jeg er veldig dårlig så går jeg faktisk i bakken, så det er en rasjonell frykt.


(Bilde tatt av meg noen uker siden)

Ellers så fikk jeg faktisk lønn i dag. Jeg var VELDIG nervøs på hvordan det kom til å bli. Siden sist sykemelding har nå NAV gått over til å betale meg i steden for arbeidsgiver, så jeg var veldig redd for at jeg skulle få pengene sent eller noe i den dur. Når du har en leie å betale inn før den første i måneden så er det fint liten feil-margin når en skal få utbetaling en av de siste dagene i måneden. Så det var i hvertfall en helt utrolig stor lettelse at det ordnet seg.

Nå skal jeg i hvertfall slappe av litt, og prøve å få på meg noen klær før jeg må ut døren. Ha en fin tirsdag!

Små høydepunkt

På dager som i dag der jeg er veldig dårlig er det langt mellom høydepunktene. Når en har veldig vondt, og er helt utslitt og bare er skikkelig dårlig er det vanskelig å glede seg over noe som helst. Jeg har i hvertfall prøvd å gjøre det beste utav det. Hele dagen har blitt tilbragt på sofaen. Jeg har sovet mye og hvilt mye, og det har i grunn bare vert så vidt jeg har orket å hente meg noe å drikke og lignende. Er ikke så veldig gøy når en kjenner at en holder på å gå i gulvet når en bare skal hente seg litt vann.

Jeg prøvde i hvertfall å kose meg litt likevel. Jeg hadde skikkelig lyst på noe "junkfood-ish", men å dra ut av huset var helt uaktuellt. Derfor ble jeg mildt sagt glad da jeg fant ut at vi hadde litt pommes frites igjen i fryseren. Så min "kosestund" i dag ble ny episode av  Kourtney and Kim take Miami på skjermen, mens jeg spiste pommes frites og drakk en stor kopp med pepsi max. Det er bare ikke alltid at sunnhet fungerer så bra. Noen ganger må man faktisk bare prioritere å få i seg noe som helst.

Håper alle har en fin mandag. Nå skal jeg hvile litt til, før min kjære kommer hjem. Så blir det nok sikkert House-maraton etter vi har sett den nyeste episoden av The Walking Dead.

 

 

Gårsdagens outfitBukse Levis // Sko Prima Moda // Topp Wow // Klokke Guess // Armebånd Pandora // Veske Louis Vuitton // Kåpe HM // Skjerf Solar 

Dette var da gårsdagens antrekk når vi var ute og spiste tapas, og tok en spontan kinotur.

Lenge leve spontaniteten!

På ettermiddagen i dag endte jeg og min kjære, sammen med svigers opp på Lille Escalon for å spise tapas. Der var maten var mildt sagt fantastisk. Vi bestillte en ti-retters, som bestod av blant annet deilig brød,  aioli, oliven, blåskjell, lam, serrano skinke, kjøttboller i salsa, ostebolle (ja det hette faktisk det!), cherrytomater med rødløk og feta ost, scampi og mye mer. Når vi hadde spist opp var jeg så utrolig mett at det var direkte vondt å stå opp. Viss noen skal spise tapas i Bergen annbefaler jeg Lille Escalon på det varmeste. Jeg smakte faktisk blåskjel for første gang i dag og må si jeg overraskende nok ikke har noe i mot det. Tidligere har jeg ungått å smake det, rett og slett fordi det ikke ser spesiellt innbydende ut. Virket litt for "au naturel" slik det har blitt servert meg før. I dag motet jeg meg riktignok opp og smakte, og må si jeg ikke hadde noe å utsette på smaken. Yay!


Så har jeg en tilståelse å komme med. Etter to Corona til maten var jeg ikke bare brisen, men små-full. Ikke bare drikker jeg nesten ikke (har ikke drukket siden nyttårsaften), men i tillegg er jeg en lettvekter av dimensjoner. Så fnisete og fin på øl som jeg var (høres ikke helt riktig ut...), endte vi opp med en spontan kino-tur. Jeg erklærte at jeg ville se Victoria av Knut Hamsun, og plutselig satt vi der med billettene i hånden. Lenge leve spontaniteten!


Kort fortalt; Jeg gråt som en liten unge. Den typen filmer pleier å ha den effekten på meg. Annbefaler alle å se Victoria. Nydelig film fra ende til annen. Utrolig bra laget. Filmingen, lyset, scenene/klippingen, kostymene, alt var bare perfeksjon fra ende til annen. Virkelig et mesterverk av de få innen den norske filmindustrien. Jeg lo, jeg gråt, og jeg ble overrasket. Er ikke sånn kjempemange som får alle de tre reaksjonene hos meg.

Ellers så har vi nå omsider kommet oss hjem, jeg har fått på meg joggebukse, en stor kopp te står ved min side, og varmeflasken er godt plantet under dynen med meg. I tillegg har jeg en Gourmet Lollipop å kose meg med som jeg kjøpte med meg hjem fra kinoen. Alt er med andre ord klart for House-maraton med min kjære.

Håper alle har hatt en like fin kveld som jeg har hatt!

I morgen kommer antrekksbilder :)

Før/etter

FØR

ETTERUtrolig hva litt sminke kan gjøre! Den største forskjellen er nok likevell kun det at jeg er kvitt mørke ringer under øynene og fargen på øyenbrynene.

Palmetapas?

God morgen!

Etter en ganske dårlig natt har jeg omsider stått opp, og gjør meg nå klar for å dra ned til sentrum om noen timer. Jeg og min kjære skal møte svigers, så skal vi spise tapas. Gleder meg kjempemye til det. Er evigheter siden jeg spiste tapas, noe som i grunn er helt teit siden det er noe av det beste som finnes. Jeg sitter allerede og kikker på menyen på nett så jeg vet hva jeg har å velge mellom. Og la meg si dere, valget kommer til å bli kjempevanskelig, for absolutt alt på hele menyen høres helt nydelig ut.  

Så akkuratt nå er planene for de neste to timene å finne ut hva jeg skal ha på meg, og legge make up. En merkelig ting jeg gjør er å sminke meg mens jeg ser på en serie eller youtube-video. Flere enn meg som gjør det? Har gjort det i sånn flere år nå. Når jeg fremdeles gikk på skolen så satt jeg alltid i sengen med dyne på meg og så enten YouTube videoer eller en serie mens jeg sminket meg og drakk te. Det var absolutt en fin start på dagen!

Håper alle har en fin palmesøndag, og "offisiell" start på påsken!

Look alive, sunshine

En ting jeg virkelig gjør hele tiden er å bagatellisere. Etter jeg har "kastet inn håndkleet" og konstatert med det at jeg virkelig ikke er litt i form engang og blitt sykemeldt osv har det i grunn bare blitt verre. Før det nektet jeg i grunn for at det var noe ovenfor alle, til og med meg selv. Jeg visste jeg var syk, men likevel tvinget jeg meg til å jobbe 8 timer 3-4 dager i uken. Ja, jeg ble sengeliggende i dagene jeg ikke jobbet, men det nektet jeg også for. "Jeg er bare litt trøtt" er vell den jeg har brukt mest. I tillegg til det at jeg jobbet, og egentlig ikke var i form til det engang, så trente jeg. Når jeg ser på det nå ser jeg jo selvsagt hvor utrolig teit og dumt det var. Det eneste jeg gjorde var å gjøre meg selv verre.

Frem til august i fjor var jeg kun elev. På skolen var jeg sjelden mer enn 3-4 ganger i uken, og jeg kom for sent, og gikk gjerne før tiden og hoppet over timer. I tillegg til det hadde jeg allerede 7 timer mindre i uken enn alle andre. Det at jeg gjorde det på den måten gjorde at jeg klarte å få det til å gå rundt på sett og vis. Fraværet var selvsagt utav en annen verden, og trivselen var i kjelleren. Jeg tøyer meg faktisk til å si at det ikke var å leve. Jeg var sengeliggende gjerne flere uker i strekk, og til og med når jeg var "frisk" var jeg dårlig. Jeg var sjelden å se noe som helst annet sted enn hjemme og på skolen de dagene jeg møtte opp. Dagene mine bestod av å få seg mest mulig søvn, dra på skolen i noen timer, spise middag, hvile/sove, være litt på dataen eller se litt tv, og legge meg igjen.

Og på i denne perioden vil jeg si jeg følte meg langt bedre og friskere enn nå. Nå har jeg vert sykemeldt i 5 uker, og jeg føler meg ikke litt bedre engang. Det jeg tydeligvis har gjort er å gjennom å presse meg selv langt over grensen i så lang tid er å gjøre meg selv permanent verre. Det å ha det slik som dette her dag ut og dag inn, hver dag er ikke lett. Noen dager virker det å bare stå opp av sengen like krevende som å løpe et maraton for en frisk person. Nettopp derfor blir store deler av tiden min tilbragt i sengen og på sofaen. Jeg orker rett og slett ikke noe annet.


(Bildet er tatt av meg)

Det at jeg er så dårlig fører til at jeg bagatelliserer min egen tilstand for de fleste. Du aner ikke hvor utrolig kjipt det er når noen spør om hvordan det går. Du har OVERHODET ingenting positivt å si, så til slutt ender du bare opp med å si at "det går bra". Som om det ikke er krevende nok å være dårlig så er det utrolig krevende når alle hele tiden skal høre hvordan det går. Nei, jeg har ikke blitt magisk frisk over natten, og jeg vet jeg ikke ser syk ut. Jeg fikk den kommentaren denne uken faktisk. Jeg hadde sminket meg, kledd meg litt fint, men var egentlig så utrolig dårlig at jeg er overrasket over at jeg ikke besvimte midt på torgallmenningen. Så når jeg fikk kommentaren: "Du ser bra ut i dag, jeg ser på deg at du begynner å bli bedre. Du er vell snart tilbake på jobb igjen?" må jeg ærlig si tårene presset på. Jeg forventer ikke at folk skal forstå, og det er selvsagt jeg som er emosjonell, men når du ønsker og håper på å bli bedre hver dag, og du får kommentarer som det så er det mildt sagt vanskelig å takle.

Så hver gang noen spør hvordan det går så sier jeg bare "fint", og skifter samtaleemne med en gang. Viss det er noe som bare gjør meg verre så er det at noen tror de vet hvordan de kan få meg frisk, eller hva jeg burde gjøre. Få ting gjør meg mer lei meg enn å høre at jeg bør "komme meg ut litt", eller prøve det og det. Tro meg, hadde jeg bare hatt energien hadde jeg løpt opp på Ulrikken hver morgen før frokost viss jeg trodde det hadde gjort meg bedre. Men akkuratt nå klarer jeg ikke engang å gå hjem fra bybanen uten å bli sengeliggende dagen etterpå.

Det beste jeg kan gjøre er rett og slett å unngå å snakke med folk om det, og prøve å ikke ta ting bedrevitere sier inn over meg. Det er nok den eneste måten å holde ut med noe sånt som dette på.

Lazy day

I dag har jeg og min kjære virkelig en lat dag. Vi har virkelig ikke gjort noe som helst. Eller, min kjære har vert på butikken hele 3 ganger. Jeg har derimot ligget som et slakt på sofaen, og forran dataskjermen. Lørdagen vår har blitt brukt til masse kos med snop og brus, samt House-maraton med min kjære. Det er nemlig den nye serien vi er hektet på. Som jeg har nevnt før så blir vi ganske "obsessed", og ser serier så og si sammenhengende. Vi har vert igjennom Game of Thrones, Breaking Bad, Supernatural, American Horror Story, og nå er det altså House som står på agendaen. Episodene vi ser nå har jeg sett før, men husker kun "små-ting", så det går fint. Utrolig bra serie er det uansett. Vi har snart sett hele sesong 1, og jeg har ikke kjedet meg et sekund.

Ellers så har jeg begynt å tenke litt på pakking. På onsdag flyr vi nemlig til Sogn for å "feire" påsken der. Jeg har ikke vert hos foreldrene mine siden september da jeg var innom i 2 timer for å hente flyttelass før jeg dro igjen. Skal bli utrolig deilig å se hunden min, katten, og ikke minst familien. Gleder meg masse til påsken for å si det slik! Jeg skal være der i 4 (nesten 5) dager, så litt planlegging må til med tanke på klær og antrekk og sånt. 

(Et aldri så lite bilde av Yorkie'en min på gulvet i boblen)

Utenom det er jeg i dårlig form i dag i grunn. Mye leddsmerter, og jeg er veldig utmattet. I tillegg til det fikk jeg syke sjokolade-cravings, så jeg spiste sjokolade. Med sukker. Så nå er jeg dårlig av det og. Jeg gjør ikke livet mitt så mye enklere for meg selv akkuratt når jeg gjør sånt. Men men, shit happens.

Håper alle har en fin lørdag!

Last night

Fredager her i huset ender som fredager flest; forran tv'en med pizza. I går var det (ENDELIG) ny episode av Supernatural, så vi koste oss mildt sagt skvett ihjel med det. Det begynner å bli ganske spennende. Du vet ikke om de kan stole på Castielle, eller hva som er hans agenda. Cowley er kul, men ond. Sam er syk, og Dean er bare tvers igjennom kul. Gleder meg til neste episode allerede. 


Når det gjelder pizza så pleier vi å variere litt når det kommer til fyll, men pizzaen i går må ha vert en av de beste jeg har smakt. Fyllet vi gikk for var skinke, champignon, oliven, fetaost og ananas. I tillegg til det vanlige som pizzasaus og ost selvsagt. Det var i hvertfall helt utrolig godt.

Hadde dere en fin fredagskveld?

Sunt snop; Fruktkarameller

En av tingene som var i pakken jeg mottok fra http://suntsnop.no var fruktkarameller. Disse har jeg ikke smakt før, så jeg var veldig spent ettersom det er annen "type" snop enn drops/kjærligheter og vingummi. En ting må jeg virkelig si med en gang; de er UTROLIG gode. Jeg og min kjære har sittet og kost oss med disse i kveld. På samme måte som med det andre snopet jeg har kjøpt kjenner du overhodet ikke på smaken at det er sukkerfritt. Jeg lover deg, at viss noen hadde fått meg til å blindteste tror jeg ikke jeg hadde sagt at de var uten sukker.

Karamellene kommer i tre smaker; jordbær, bringebær og fersken. Alle er veldig friske og gode, og spesiellt jordbær fallt i smak hos meg. Konsistensen er også helt sånn som denne typen snop skal være, så det er virkelig ingen verdens ting å utsette på disse. De er rett og slett utrolig gode.Når det kommer til innhold så er det sukkerfritt. Dette snopet inneholder en del mer kalorier (og fett) enn det andre snopet jeg har kjøpt, men ting har kalorier, og slik er det. For min del er det viktigste at det ikke har sukker, og det formålet fyller disse 100%Alt i alt; virkelig kjempegodt snop, som er uten sukker. Disse kommer jeg definitivt til å ha med i min neste bestilling. Virkelig befriende å kunne spise noe så godt uten å bli dårlig!

Pakker i posten: Nikon og Sunt Snop!

En av de tingene jeg liker aller best er å få post. Og i dag var det faktisk to pakker som ventet på meg når jeg åpnet postkassen!

Det første var noe jeg hadde bestillt, nemlig fjernkontroll til speilreflekskameraet mitt. Et must for bloggere vil jeg tro. Gjør det hakket enklere å ta bra selfies :) Prøvde den nå nettopp, og fungerte kjempefint. Money well spent.

Den andre pakken var en veldig gledelig overraskelse. Jeg hadde overhodet ikke peilig på hva det var før jeg åpnet den, for jeg hadde jo ikke bestillt noe. Viser seg at http://suntsnop.no sendte meg en overraskelse. De skrev i det medfølgende brevet at de hadde blitt tipset om bloggen min, og satte veldig stor pris på at jeg hadde skrevet omtalene av produktene deres siden de er et nyoppstartet firma. De sendte meg to av tingene jeg likte aller best av det jeg bestillte; Kirsebær bongbonger og Eple kjærligheter (disse har jeg ikke skrevet om enda, omtale kommer!), og mye mer. Utrolig hyggelig overraskelse! Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å få noe pga omtalene (som jeg skrev helt av eget initiativ, fordi jeg likte produktene og konseptet), så det var utrolig hyggelig.


Nå er jeg i hvertfall super-happy! Jeg gikk tom for kirsebær bongbonger i går, og har hatt lyst på i hele dag. Så fikk jeg det i posten. Yay! Ps. karamellene på bildet er sykt gode! Smakte en nå nettopp, og jeg er helt solgt.

Håper alle har en fin fredag!

 

Morning manicure

God morgen!

I dag har dagen min faktisk startet ganske bra. Jeg stod opp til en fin mail fra finn.no som sa at noen var interessert i å kjøpe pulsklokken og beltet jeg hadde lagt ut for salg. Så da var jeg kvitt den! Jeg så også at det hadde gått LITT for lenge siden sist jeg lakket neglene, så jeg endte opp med en aldri så liten manicure. Vanligvis lakker jeg neglene med en eneste gang det har flasset bittelitt på en av neglene, men i dag manglet store deler av lakken ved tuppene på alle neglene. Ikke greit!

Jeg endte opp med en litt mer vårlig neglelakk enn mine "standardlakker". Den jeg brukte heter 318 Peach Melba fra Barry M, og den fikk jeg av min kjære Mina når hun var i London.


Lakken er litt vanskelig å lakke med, men fargen er nydelig, så det er verdt det.

Men nå får jeg prøve å få i meg litt frokost her. Håper alle har en fin fredag!

Peplum top; Yay or Nay?


Har på en måte forelsket meg i denne toppen på Cubus. Elsker fargen og mønsteret, MEN jeg er veldig usikker på om jeg skal kjøpe den siden den er peplum. Jeg har liksom nok hofter fra før av, så jeg føler at kanskje denne typen topper får meg til å se litt "større" ut en jeg er?

Jeg elsker i hvertfall blåfargen på den, og synes den er helt nydelig. Så; yay or nay?

Et lite tips

Da var tiden kommet for noen få små alvorsord. Hva i all verden skjer med alle reklame-kommentarene?! Jeg er vant til å ha et sted mellom 1-10 nye kommentarer når jeg logger inn for å blogge, eller bare sjekke statistikken og svare på kommentarer. Jeg elsker kommentarer, som alle andre bloggere. Men ikke i dag. 

Jeg logget på nå nettopp og ser "5 nye kommentarer". Selvsagt er jeg glad og fornøyd og jubler litt innvendig mens jeg venter på at siden med kommentarene skal laste. Så får jeg tidenes nedtur. ALLE 5 komentarene var reklame for sin egen blogg. Og hva skjer da; jo, slett-knappen blir trykket på.

Det virker som om mange ikke forstår at det eneste de oppnår med den typen kommentarer er at kommentaren blir slettet. Jeg går av prinsipp ikke innpå blogger som kommenterer "Hei, fin blogg. Besøk min og kommenter?", eller i det heletatt ber om besøk og/eller kommentar. De som ikke ber om det, besøker jeg ALLTID, og kommenterer som oftest også.

Kommentarer som det er klipp og lim kommentarer som blir lagt igjen på hundrevis av blogger hver dag. Eneste målet er å få flere besøk. Men hvorfor skal bloggeren gidde å besøke bloggen din når du kommenterer sånn som det? Du beviser ene og alene at du ikke engang tok deg bryet med å lese innlegget og kommentere noe relevant, så hvorfor skal noen gidde å lese innlegget du skrev?

Så mitt tips er; Les innlegget, se på bildene, og kommenter noe relatert til det. Og ALDRI be om besøk eller kommentar. Da vet du at du ikke får det.


(Bildet er fra weheartit.com)

Det var dagens lille utblåsning. Takk for meg!

Tidlig oppe

God morgen!

I dag var jeg oppe overraskende tidlig, så tidlig som kl 13 faktisk. For min del er det sensasjonellt. Jeg pleier vanligvis å sove endel lenger. Grunnen til at jeg våknet såpass "tidlig" var riktignok at trangen for smertestillende oversteg trøttheten. Uansett så var jeg komt ut på sofaen til litt over kl 13, og det er jo greit. Skulle ønske jeg kunne si at jeg får mer ut av dagen nå, men det resulterer i grunn bare i at jeg tar det igjen med å sove mer på dagtid, og legge meg tideligere.

Nå sitter jeg og koser meg med frokost mens jeg blogger. Min nye addiction har blitt kakao. Det er jo bare så utrolig godt!Ellers skjer det ikke stort her i dag. Jeg er dårlig etter i går, så jeg regner med at jeg holder sofaen. Muligens litt Skyrim etterpå, men nå først skal jeg i hvertfall sove litt før jeg ser nyeste episode av The Lying Game.

Ha en super dag fine lesere!

Gårsdagens lookHer er make-up'en jeg hadde i går når jeg var på festpermieren på Pitch Perfect

Festpremiere på Pitch Perfect med Ulrikke Lund og dagens antrekk

Da er jeg omsider hjemme igjen fra festpremieren på Pitch Perfect med Ulrikke Lund. Filmen var en veldig klassisk "chick-flick", noe jeg vanligvis ikke er sånn kjempe fan av, men jeg koste meg massevis. Filmen hadde i hvertfall høy underholdningsverdi. Ellers så nevnte jeg jo i forrige innlegg at det var veldig gøy å møte på bloggerene bak bloggene jeg leser. Både Ulrikke og Cathrine er like nydelige i virkeligheten som på bloggene sine.

Ellers var det er kjempefint opplegg. Det var i en kinosal med egen inngang som jeg aldri har vert i før, og det var gratis smoothies, fruktbeger, vaffler, drikke, popcorn og Original Gourmet Lollipops. Kjærlighetene var virkelig de beste jeg har smakt. De er for det første helt enorme, så den jeg hadde varte gjennom hele filmen. Virket som om det var mange gode og forskjellige smaker. Jeg endte opp med Eple og Karamell, men jeg så fks Strawberry Shortcake.

Når det kommer til oppmøte så virket det som om det var en god del som kom. Ikke helt full sal, men 2/3 eller 3/4 tror jeg. Jeg følte meg litt "gammel" ettersom det virket som om det var mange som var en god del yngre enn meg. Det var riktignok noen eldre enn meg og, så det var ikke helt krise. Ble ingen gode bilder av selve arrangementet siden det virket som om det var sånn ca kun meg (og Ulrikke og Cathrine selvsagt) som var bloggere der, så det føltes litt kleint å vippe ut kamera.

Ellers når det gjelder hva jeg endre opp å gå med så ble det i grunn ganske enkelt og greit. Jeg gikk for JC spike skoene mine, svarte jeans, og to bluser utenpå hverandre. Det ble outfit-bilder i speilet ettersom min kjære var på jobb, og han er min outfit-fotograf :)Men nå, nå skal jeg hvile. Helst sove helt til søndag, men tror det er vanskelig å gjennomføre i praksis. Jeg har i hvertfall hatt en super kveld. Kos dere masse fine lesere!


Håper alle har en fin kveld!

Waiting

Nå har jeg vert og hentet billetten min til Pitch Perfect, og surret litt rundt for å få tiden til å gå. Jeg fikk til og med øye på Ulrikke og Cathrine mens jeg ventet. Gøy!

Jeg har møtt på Ulrikke ved mer enn en anledning men Cathrine har jeg aldri sett. Uansett veldig gøy å se bloggerne bak bloggene du har lest så mange år.

Sikkert ikke så lenge til filmen begynner nå. I mellomtiden koser jeg meg med smoothie som er dagens svar på frokost, lunch og middag.

Mobil-blogging for alle pengene, hehe.

Håper alle har en fin ettermiddag!

Festpremiere på Pitch Perfect med Ulrikke Lund

God morgen!

Jeg har nettopp stått opp, og stresser i grunn litt her. Jeg skal nemlig på festpremiere av Pitch Perfect med Ulrikke Lund og leserene hennes. Saken er; hva i huleste går en med på noe sånt? Noen ideer har jeg, og jeg har konsultert med min beste veninne, så jeg tror jeg kommer godt utav det. Gleder meg i hvertfall masse!

Hva skal dere i dag?

Litt hverdagskos

Jeg er en stor believer av hverdagskos. Det er viktig å kunne kose seg i hverdagen og, ikke bare i helgene. Dette innebærer ikke å ikke være sunn, eller noe i den dur, men bare kose deg litt selv om det er tirsdag, eller en annen hverdag. Lag deg en litt bedre middag, vær oppe bittelitt lenger, dra på kino, unn deg litt snop, eller ta en spa-kveld. 

I dag er jeg veldig dårlig, og har ikke orket stort annet enn å skifte fra seng til sofa, og å lage meg litt salat til middag. Jeg skal likevel kose meg litt i kveld. Akkuratt nå skal jeg spille litt Skyrim, og kose meg med et stort glass Pepsi Max, Nutrilett bar med karamellsmak (min favoritt!) og Kirsebærdrops. Litt kos på en ganske kjip tirsdag, uten noen som helst dårlig samvittighet.Hva gjør du for å kose deg i hverdagen?

Resten av kvelden min skal brukes i Skyrim frem til min kjære kommer hjem. Da tror jeg vi skal se litt House før vi hopper i seng til en grei tid.

Håper alle får en fin kveld! 

Dagens middag: Salata Shopska

Dagens middag ble salat. Jeg regner med at de fleste som har vert i Bulgaria eller Tyrkia og har spist andre steder enn på maccen har smakt, eller i det minste sett Shopska salat. Det er min favoritt-salat, og nå var det alt for lenge siden sist jeg spiste det, så det ble middagen min i dag. Når jeg var i Bulgaria for noen år siden ble jeg matforgiftet. Jeg klarte ikke å spise noe på dagesvis, og når jeg begynte å spise igjen så var det Shopska til alle måltider resten av ferien. Kjempegodt, og veldig sunt :)Nå skal jeg i hvertfall kose meg med middagen min, og se nyeste episode av Kourtney and Kim take Miami.

Håper alle har en fin tirsdag!

Tired Tuesday

Ny dag, nye muligheter (til å ligge på sofaen). Hehe. Slik er det i hvertfall for meg.

I dag er jeg ganske dårlig, og orker egentlig bare såvidt å sitte oppreist og føre en samtale. Jeg gjorde for mye i går i tillegg til masse drama, og for min del resutlerer det i meget dårlig form. Frem til nå har jeg sovet, flyttet meg med dynen inn på sofaen, og ligget her og drukket te. Det blir nok mye av det samme utover dagen og. Tenker å lage meg Chopska salat til middag etterpå når jeg orker å gjøre noe, så blir det vell serier, og litt Skyrim mens min kjære jobber.


(Bildet er det jeg som har tatt)

Det som er hovedfokuset mitt nå fremover blir å orke en tur ned på jobben en av de kommende dagene for å levere fra meg nøkler, og å hvile meg opp til påsken. Jeg skal ut å fly onsdag om en uke, så jeg må virkelig være i best mulig form til den tid.

Håper alle har en fin tirsdag!

Sunt snop: Kirsebær bongbonger

Jeg kjøpte disse da pakken med assorterte smaker ikke inneholdt kirsebær. Personlig er jeg VELDIG glad i kirsebærsmak, så det at disse ble bestillt var en selvfølge. De er bestillt på http://suntsnop.no.

Pakken inneholder 200g kirsebær drops, og de er sukkerfrie. De er heller ikke skadelige for tennene, og passer for allergikere, diabetikere, folk med adhd, og de som vil ha et litt sunnere snop. Jeg for min del bestillte disse fordi jeg føler meg dårlig viss jeg får i meg for mye sukker.


På samme måte som de andre dropsene laget av suntsnop.no er disse søte og gode, men ikke for søte. De smaker definitivt kirsebær, men litt mindre kirsebær enn annet snop med samme smak fra andre merker. Jeg skulle ønske det var en mer syrlig og klar kirsebærsmak, men disse er likevel så gode at du tenker overhodet ikke over det som en mangel. Dessuten er fargen på de helt nydelig. De er jo direkte gøy å ha stående på bordet pga fargen.

Ellers så er innholdet stortsett det samme som de andre dropsene. Jeg er i hvertfall ganske imponert over at det er mulig at ALT i disse er naturlig, og likevel kun inneholder 10 kalorier per 100g. Det vil si at hele pakken tilsvarer 20 kalorier! Og en sånn pakke bruker jeg flere dager på å spise opp. Her er det snakk om å kunne spise snop med god samvittighet!

Fullverdig snop i mine øyne! Jeg hadde sikkert kjøpt disse selv om jeg hadde tålt sukker. De er utrolig gode!

Drama

Akkuratt nå når jeg sitter her og skriver dette mangler jeg i grunn ord. Ingen ord kan beskrive hvor sliten og lei meg jeg er. I tillegg til det å være syk og dårlig er det nå virkelig sirkus i privatlivet. Jeg ønsker ikke på noen måte å utdype dette, men jeg skulle inderlig ønske jeg var med personene det gjelder, i steden for hjemme i min egen sofa. Noen ganger er det ingenting du kan gjøre for at en situasjon skal bli bedre. Det eneste du kan gjøre er å sitte på ræven, og håpe at ting ordner seg.

Noen dager skulle jeg bare ønske at verden kunne stoppe opp litt. 

Må bare beklage dårlig blogging i dag, men dagen min ble snudd på hodet. En vet ikke alltid hva dagen bringer.

Legebesøk og pizzakos

Legebesøket gikk bedre enn forventet i dag, og jeg konkluderer med at jeg kanskje stresset med opp litt for mye unødvendig. Min kjære var i hvertfall med meg til legen, noe som var utrolig greit. Veldig støttende å ha han der selv om han ikke var med inn. Etterpå svinget vi en tur innom jobben med sykemeldingen min (er nå sykemeldt til og med 21. april), før vi gikk for å kjøpe oss noe godt.

Ettersom jeg er et vrak i dag hadde min kjære den fikse ideen om at vi skal spise pizza til middag, så pizza ble det. Dette er kun andre gangen vi spiser ferdig-pizza siden vi flyttet ut i oktober, så applaus til oss ;) Så her i hjemmet er det nå klart for pizza-kos, film og serie-kos og gameing. 
Håper alle har en fin mandag :)

Søvnløs natt

For min del har ikke denne natten inneholdt så mye som et lite sekund med søvn engang. Det at jeg sliter med insomnia er et faktum, men etter jeg ble syk så får jeg alltids sove, det tar bare litt tid. Ikke i natt desverre. Jeg er så stresset at hele meg skjelver i grunn. Hele natten har jeg prøvd å distrahere tankene bort fra alt stress, og over på andre ting. Film, Skyrim, mer film, blogger, netthandel osv. Jeg lover dere, hadde jeg fått sove hadde jeg helst sovet i 24 timer i strekk med en gang nå. Desverre er ikke dette selektivt i natt.

Nå nærmer i hvertfall klokken seg 08:00, og det er bare litt over 4 timer til jeg må dra hjemmefra til legetimen min. Jeg klarer 4 timer til. Etter det kan jeg forhåpentligvis slappe av igjen. For en stund fremover, sansynligvis. Vi får se hva legetimen vil "bringe". Nervene mine er i hvertfall i hundre. Hva om jeg ikke får sykemelding mer? Da er alle egenmeldingsdager oppbrukt, og det forventes at jeg skal jobbe onsdag, torsdag, fredag, lørdag. Og det er ikke noe å legge skjul på en gang at det ikke går. Jeg har mer enn nok jobb med å stå opp, dusje, kle på meg, spise, og bare eksistere. Bare en liten tur på butikken kan være nok til at kroppen min sier god natt for noen dager. Håper på det beste her.

Uansett, nok av mine bekymringer! Skal prøve å få blogget outfit i dag siden jeg faktisk forlater huset, samt en til omtale av snop, og en liten oppdatering om legebesøket. Håper alle har en fin start på uken! 

A Sunday in Skyrim

Dagen min i dag har blitt tilbragt forran dataskjermen med smertestillende, pepsi max, sunt snop og Skyrim. Utrolig avslappende å la timene fly av gårde mens du dreper drager og gjør quests for The Dark Brotherhood. En veldig vellykket søndag for min del.

Til middag ble det fiskeboller, noe jeg synes er utrolig godt. Spesiellt dynket i tandoori-krydder, med råkostsalat og ketchup. Ja jeg er merkelig. Ellers så mangler jeg liksom noe å finne på akkurat nå. Min kjære måtte få bruke gameing-pc'en sin, så det blir nok ikke mer Skyrim på meg i dag. Jeg får finne meg en serie å se etter jeg har lest ferdig bloggene jeg leser tenker jeg.

Håper alle har en fin søndag!

Hot Chocolate for breakfast

Hei fininger!

Nå har jeg nettopp stått opp og sitter og koser meg en en stor kopp kakao til frokost. Matlysten har tatt seg en lang ufortjent ferie, uten å si i fra når den kommer tilbake, så i mellomtiden spiser jeg ikke så mye. Jeg koser meg i hvertfall massevis her jeg sitter, og det er det som teller.

Ellers er det avslapping som står på agendaen i dag. Eneste vi har planer om å gjøre er å game, se film, lage oss noe godt til middag, og bare slappe av. Perfekt søndag med andre ord! Jeg klarer desverre ikke å slappe av helt i dag. Er bare helt utrolig i hele kroppen pga stress. Legebesøket i morgen stresser meg virkelig med tanke på sykemelding og slike ting. Jeg liker ikke legen min, og føler meg ikke helt trodd, og det er veldig ubehagelig. Satser på at det går fint likevel.

Jeg skal i hvertfall koble av litt med Skyrim senere, noe jeg gleder meg masse til. Bedre spill finnes virkelig ikke. Jeg har utrolig mange kule quests jeg kan gjøre akkuratt nå, så det er vanskelig å velge hva jeg skal begynne på. Luksusproblem!

Håper alle har en fin søndag!

 

Sunt snop: Bongbonger Assortert

Som jeg lovet så skal jeg ha en liten "omtale" av produktene jeg bestillte fra http://suntsnop.no. Det første produktet jeg smakte, blir derfor også det første jeg kommer til å skrive om. Så får jeg spre omtalene litt utover etterhvert som jeg har smakt.

Dette er da altså drops i mange forskjellige smaker. Denne bestillte jeg to av, ettersom jeg liker litt variasjon i snopet, og denne inneholder mange smaker. Her er det butikken selv skriver om produktet:

"Deilige hard-bongbonger med ekte smaker av ananas, sitron, tutti-frutti, bringebær, eple, solbær, banan og karamel."

Jeg må ærlig si jeg ble VELDIG overrasket! Dropsene smaker friskt og godt, søtt, men ikke for søtt. Helt perfekt faktisk! Favorittene var eple, stiron, ananas og bringebær. Disse var veldig syrlige og gode. Glad jeg har bestillt andre produkter med eplesmak!

For min del er dette absolutt fullverdig godteri. Merker absolutt ikke at det jeg spiser er sukkerfritt. Og med så lite kalorier, og kun naturlige ingredienser er dette thumbs up for harde livet.

Absolutt anbefalt å smake :)

 

Sushi Saturday

Etter en god hvil begynte jeg å lage sushi, så når min kjære kom hjem fra jobb var alt klart. Det ble nigiri med laks, og maki med laks, avokado og agurk. Beggedeler var helt fantastisk godt. Definitivt verdt strevet. For det å lage sushi er utrolig "irriterende". Masse klissete ris, endel presisjon med rulling og skjæring, og så lukter hendene dine fisk resten av kvelden. Mitt beste tips er å bruke engangshansker så mye som mulig når du tar på fisken. 


Som dere ser på bildene hadde vi MER enn nok sushi, så vi har igjen litt til kvelds og. Vi fant ut at vi ikke eier chopsticks, så da ble det kniv og gaffel. Og vi har vist heller ikke bittesmå skåler, så da brukte vi underste delen på Smartshakerene våre. Funket fint det! Kreative løsninger ;)

Nå kommer resten av kvelden til å gå med til å kose oss med snop (sukkerfritt for min del!) og popcorn, gameing, og kanskje en film litt senere. En perfekt lat lørdagskveld hjemme med andre ord.

Håper alle koser seg masse, enten dere er ute eller inne i kveld :)

Stress, sushi og spill

God morgen!

Håper alle har en hakket bedre morgen en meg i dag. Jeg har sovet helt elendig (men lenge). Natten min har vert fyllt med mareritt, nattesvette og feberfølelse, så våknet jeg i dag med en vond klump i magen. Det er legebesøket på mandag klumpen i magen er grunnet. Legebesøket, og bare jobbsituasjon, penger osv. Litt for mange bekymringer for lille meg akkurat nå.

Jeg skal uansett prøve å ha en fin dag i dag. Min kjære er på jobb, og i mellomtiden skal jeg se om jeg kan finne kreftene til å rydde litt på kjøkkenet. Jeg gleder meg ekstremt mye til middag i dag da vi skal ha noe helt utrolig godt, nemlig sushi. Gleder meg kjempemye til det. Det blir hjemmelaget sushi i dag faktisk, så det regner jeg med at blir bra. Har alltid vert sinnsykt godt når jeg har laget det hjemme før, så jeg har høye forhåpninger. 


(Dette bildet her er fra en av de andre gangene jeg har laget sushi. Nigiri er favoritten min, gleder meg allerede!)

I kveld bir det da altså sushi, sikkert film og litt gameing her hos oss. Min kjære har nettopp kjøpt Fallout 3, og jeg må bare si at det virker helt sinnsykt kult. Selv er jeg en stor Skyrim fan, men jeg har spillt en god del Fallout: New Vegas, og digget det. Tror jeg skal spille Fallout 3 når min kjære går lei. 

Uansett, nå skal jeg i hvertfall hvile i en time eller to før jeg begynner på noe. Har dere noen planer for dagen?

Håper dere har en fin lørdag. God helg!

"Bloggmødre" aka de nye nettmobberene

De aller fleste har nok fått med seg det noe nye fenomenet "bloggmødre". Ikke bloggere som blogger om å være mor (det er mamma-bloggere), men de som er i kommentarene. Du trenger ikke å lete lenge for å finne drøssevis av dem. Ta en kikk i kommentarfeltet til noen av bloggerne på topplisten bare. Flere titalls kommentarer som er direkte mobbing om at disse bloggerne er dårlige forbilder, er stygge, løse osv. Og dette kommer fra mødre til blogglesere. Er ikke det utrolig sykt i grunn?

Disse damene er mødre til jenter i sikkert 10-16+ års alderen. De skriver stygge kommentarer på bloggene til andre jenter som er ca. i deres barns alder. Altså, en ting er om disse bloggerne er dårlige forbilder eller ikke. Det er jo helt uvesentlig. Ytringsfrihet har de uansett. Men det at voksne damer legger igjen stygge og mobbende kommentarer på bloggene deres er virkelig "too much". Det første jeg lurer på er hva disse damene egentlig vil oppnå. En blogger kommer mest sannsynlig ikke til å slutte å blogge på grunn av den typen kommentarer. For denne personen er det en hobby, og noe de gjør fordi de liker det. Sannsynligvis har de ingen som helst slags ambisjon om å være et forbilde. Dette er en «tittel» de får tildelt ufrivillig etter de fikk høyere plassering på topplisten. Hvorfor skal de da få gnidd inn dag ut og dag inn at de er et dårlig forbilde?


(Bildet er hentet fra weheartit.com)

Dessuten er terskelen for å bli sett på som et dårlig forbilde rimelig lav fortiden. Viss du blogger om at du var på fest og drakk litt, da er du er dårlig forbilde. Selv om du er 18. Viss du tar kosmetiske inngrep, da er du djevelen selv. Det verste du kan gjøre er å fikse på noe ved utseendet ditt. Blogger du om trening oppfordrer du til spiseforstyrrelser, blogger du ikke om trening og blogger om å spise på Burger King er du lat og et usunt forbilde. Hva skal du egentlig gjøre?

Jeg for min del synes at den typen ting bør ordnes opp hjemme hos «bloggmødrene». De kan ikke akkurat få fjernet flere hundre eller tusen blogger fordi de mener at disse gir deres englebarn dårlig innflytelse. Det gir dem ikke en unnskyldning for å drive med nettmobbing. I stedet bør de ordne opp dette innenfor hjemmets fire vegger. De kan selvsagt prøve å forby barna sine å besøke blogger, men hvor bra det kommer til å funke har jeg sterke tvil om. Det at de har noe imot dagens bloggere skal ikke gå ut over ytringsfrihet, og det gir dem heller ikke retten til å mobbe andre. Hva hadde disse personene synes om det var deres datter som var bloggeren og fikk stygge kommentarer, ikke bare av jevnaldrende, men også mødrene til bloggleserne? Noe sier meg de hadde tatt motsatt side.

Noe må definitivt skje. Det er alt for mange som blir mobbet hver dag, og da spesielt over nett. Det er ikke riktig at jenter skal måtte finne seg i stygge kommentarer. Hva skjedde med det gode gamle «Viss du ikke har noe godt å si, hold det for deg selv»?

Pakke i posten og små innkjøp

Som jeg nevnte tideligere så hadde jeg fått hentemelding på pakken min fra http://suntsnop.no i dag. Så på ettermiddagen dro jeg ned på posten og hentet pakken (som var overraskende tung!)  før jeg tok bybanen inn til sentrum. I sentrum var jeg en liten tur på Kremmerhuset, før jeg møtte min kjære som var ferdig på jobb, så gikk vi sammen på Lush, og for å handle mat.

På Lush fikk Jumping Juniper Shampoo Bar bli med hjem, samt den flytende såpen Dirty Springwash. Jeg har brukt Jumping Juniper Shampoo i godt over 2 år, og har ingen intensjoner om å endre på det. Dirty har vi ikke prøvd før, så den blir spennende å prøve. Den lukter i hvertfall godt! På Kremmerhuset kjøpte jeg meg en lavendel-farget godteskål. 

Så var det over til snopet. Et mer utfyllende innlegg om det kommer når jeg har smakt på det, men jeg er i hvertfall super-fornøyd med hvor mye jeg fikk for pengene. Skal definitivt smake på noe av det i kveld!


Mest drops og kjærligheter, men litt sjokolade og vingummi også :) Alt snopet er sukkerfritt!

Uansett, nå lukter jeg helt hit til sofaen at pizzaen som er i ovnen straks er klar. Så da skal jeg om min kjære kose oss med nydelig pizza, iskald cola i glasset og en komedie på skjermen. Håper alle har en super fredagskveld!

 

God morgen! (Eller ettermiddag...)

God morgen! (Det er morgen for min del :P )

Nå sitter jeg her med frokosten min, og skal til å se nyeste episode av The Lying Game. Utrolig spennende! Jeg har fått hentelapp fra posten på snopet mitt fra http://suntsnop.no så jeg skal hente den så jeg har noe godt å kose meg med i kveld. Ellers så er det pizza-kveld som står på agendaen her hjemme i dag. Gleder meg til det. Pizza har blitt vår faste tradisjon på fredagskvelden. Det og Supernatural. Desverre har det ikke kommet ny episode denne uken, så vi får se om vi finner noe annet å se på.Nå skal i hvertfall jeg kose meg med cottage cheese med sukker og kanel, og Lady Grey tea med melk i. Og The Lying Game.

Håper alle har en fin ettermiddag!

Har dere planer for kvelden?

Stress

I det siste har jeg vert veldig mye dårlig. Ikke bare veldig dårlig, men også MYE dårlig. Det går liksom i sine egne sykluser. Jeg gjør litt for mye, blir dårlig i noen dager, hviler meg opp igjen, gjør for mye, blir dårlig igjen. Symptomer har jeg heletiden, det er bare alvorlighetsgraden som varierer. Og hvilke symptomer selvsagt. Symptomfrie dager finnes ikke.

Jeg blir spesiellt veldig dårlig av stress. Av det blir jeg ganske satt ut rett og slett, og jeg får forverrede symptomer. I det siste har jeg stresset mye, så hvordan jeg har hatt det i hvertfall siste uken vet jeg at delvis kan linkes til det. Det er flere ting som stresser meg, men hovedsaklig er det helsevesen og penger. Jeg skal til legen igjen på mandag, noe jeg stresser over. Etter jeg flyttet har jeg fått ny fastlege, og jeg er liksom ikke 100% fornøyd. Selv om han sender brev til Haukeland så jeg skal få time til utredning virker det bare veldig som om han ikke tror på meg, og ikke forstår hvor dårlig jeg faktisk er. Noe som selvsagt er veldig frustrerende. Når du er så dårlig at du ikke klarer å dusje noen dager en gang, eller komme deg utav sengen noen dager, så prøver fastlegen å få deg ut i jobb igjen og mener "lykkepiller" fikser problemet. Ikke greit. Sist jeg sjekket fungerer ikke "lykkepiller" mot fysisk smerte, utmattethet og alt det andre.


(Bilde hentet fra weheartit.com)

Ellers så er det mye bekymringer anngående utredning og tidsrammen på det. Når får jeg brevet med innkalling? Hvor lenge er det til timen? Kommer jeg til å bli trodd, og hvilke tester skal de ta? Mange ting som stresser og bekymrer meg rundt det. Jeg våkner seriøst midt på natten, våt i svette fordi jeg har hatt mareritt om å ikke bli trodd.

Og viss ikke det nevnt over var nok så er jeg nå også bekymret for penger. Jeg har jo ikke noen garanti for at jeg får pengene mine i slutten av måneden siden jeg har vert sykemeldt lenger enn arbeidsgiverperioden. Da er det altså NAV som betaler lønnen min. Er litt redd for at de er sent ute, eller noe i den dur. Jeg har jo en husleie å betale, samt jeg har andre regninger og utgifter. Håper bare alt ordner seg.

Det var litt av mine bekymringer og stressmomenter i hverdagen fortiden. Tror det letter litt på trykket på mandag etter legetimen, for en liten stund i det minste. Håper på det beste!

Håper alle har en fin start på dagen! 

Dagen i dag

Jeg har hatt en veldig tung dag i dag. Ikke orket noe, og begynt å grine fordi jeg er så sliten og alt. Veldig gøy. Heldigvis har min kjære vert hjemme med meg i dag og gjort livet mitt litt mer utholdelig. Han har ryddet kjøkken, laget mat, ordnet dataen min, og kjøpt godteri til meg. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten han.Til middag fikk jeg kjempegod tomatsuppe med pølsebiter i. Knallgodt!

Ellers ser det desverre ut til at min kjære MacBook etter 5 års tro tjeneste begynner å synge på siste verset. Viss jeg prøver å åpne Safari så krasjer det med en gang. Kommer ikke forbi startsiden. I tillegg til det er den desverre blitt VELDIG treig. Jeg har over 40GB ledig plass, men likevell tar ting en evighet. Så nå har jeg en macbook som ikke kan brukes til internett, og en skole-pc som er helt herpet. Tror jeg må skrape sammen litt og kjøpe meg en ny macbook snart. Kan jo ikke leve uten data akkurat.

Utenom det er det fint lite som skjer. Jeg ligger her på sofaen i mitt fantastisk glamorøse outfit, og spiser smågodt. Så skal vi snart se en film sammen og. For et spennende liv ;) Her er forresten et bilde av mitt super-glamorøse outfit:


Pysjbukse: HM // Topp: Zara

Ellers har jeg et spørsmål: Hvor kom alle leserene mine i dag fra? Jeg sjekket vell sist rundt 17-18 tiden, så sjekket jeg nå, og det var nesten tredoblet. Setter virkelig stor pris på alle besøkene, men hvor kom dere fra? :)

Håper alle har en super-fin kveld :)

Innkjøp fra sheinside

Ok, så dette er ikke det helt tradisjonelle "innkjøp"-innlegget, for jeg har EGENTLIG ikke kjøpt noe. Uansett; greien er som følger: Jeg bestillte for 1-2 uker siden en rosa kjole som jeg blogget om. Da jeg sjekket bestillingen min tidligere denne uken så jeg at den var listet som utsolgt. Jeg tror de hadde feil i lager-statusen eller noe, for den var i hvertfall ikke utsolgt da jeg bestille. Jeg sendte dem en mail for å høre om det var en kjole på vei til meg, eller om  jeg måtte vente til de fikk den inn igjen før de sendte. Jeg fikk som svar at de var desverre utsolgt, og derfor måtte jeg vente dersom jeg ønsket denne kjolen. Ellers så fikk jeg velge meg et nytt plagg for inntill $10 mer i bytte.

Jeg bestemte meg da for å bytte til en annen, og litt dyrere kjole. De hadde ikke noe tidsperspektiv på når jeg kom til å få kjolen dersom jeg ventet, så da ville jeg heller ha en kjole som de kunne sende på dagen. Kjolen jeg byttet til ser dere på bildet.


Kjolen finner du HER

Håper i hvertfall den er like fin i virkeligheten som på bildet. Viss den er det så tror jeg faktisk at jeg er mer fornøyd med denne enn jeg ville vert med den andre. Så håper jeg selvsagt at jeg ikke har bommet på størrelsen. Vi får se hvordan det går. Veldig fornøyd med byttet, og gleder meg til å få den i posten.

 

Ha en fin torsdag!

Sunnheten selv

I dag er formen helt elendig. Det jeg skrev i går om å leve på lånt energi var i høyeste grad sant. Det å komme seg ut av sengen bare var krevende nok for resten av dagen i grunn. Så nå ligger jeg her på sofaen, og kommer sikkert til å bli her resten av dagen. Veldig spennende.

Til frokost i dag var jeg sunnheten selv. Sjokoladekake og pepsi max ble frokosten. Noen dager er det bare sånn at jeg MÅ ha noe usunt fordi jeg er så dårlig. Må liksom ha noe å "trøste meg" på. Ikke akkuratt verdens undergang å skeie ut litt i og med at jeg har vert sunn og flink i det siste.Resten av dagen min kommer jeg nok til å bli liggende rett her hvor jeg er nå, hvile og se serier. Kanskje blogge litt også. Fint lite spennende som skjer hos meg i dag.

Håper alle har en bedre dag en meg i dag :)

 

Wednesday night

Etter å ha hvilt i ca 2 timer bestemte jeg meg for at min kjære skulle få overraskelsen sin i dag i stede for på fredag. Jeg er en rastløs sjel, og klarer aldri å vente med ting. Derfor begynte jeg å bake, og ryddet litt på kjøkkenet mens kaken var i ovnen. Har fint lite krefter å gå på i dag, men det jeg hadde igjen brukte jeg i hvertfall på å ordne på kjøkkenet, og tenne litt stearinlys osv. Så når min kjære kom hjem i dag ventet det en nybakt hjemmelaget sjokoladekake (dette var overraskelsen ettersom sjokolade er noe av det beste han vet). 

Jeg har ofte helt utrolig dårlig samvittighet for at jeg ikke får gjort så mye hjemme, så det var veldig fint å kunne bidra litt på denne måten. Vask og overraskelse ble i hvertfall godt mottatt. Nå er jeg helt ødelagt, og må si jeg direkte gruer meg til i morgen... Vi har i hvertfall kost oss med kjempegod kake, og jeg har kommet meg ut av huset i dag. Livet mitt er litt som et kredittkort. Bruker jeg mer enn jeg har så jevner det seg ut igjen med mindre en annen dag.

Men nå gjør vi oss klar til å se The Texas Chainsaw Massacre, og kose oss litt før vi skal finne sengen om ikke alt for lenge.

Håper alle har hatt en fin onsdag :) 

 

Sanger på hjernen

Jeg var innom bloggen til Ida Wulff tideligere i dag, og hun hadde postet en musikkvideo på bloggen. Det er ytterst sjelden at jeg i det heletatt gidder å spille av videoer andre legger ut, og spesiellt musikkvideoer. Det er bare ikke "my cup of tea". Jeg vet hva jeg liker, og missliker det meste utenom. Neida :)

Uansett; Jeg hørte musikkvideoen, og ermahgerd jeg er hektet!!! Jeg hørte den en gang og bare "meh..", men så gikk jeg ned til byen en tur, og klarte ikke å få sangen ut av hodet. Så nå sitter jeg her og hører den på repeat for sikkert tiende gang. Her er sangen forresten;

 

Utenom det så kan jeg likevel nevne en sang jeg ALLTID har på hjernen. Har hatt den på hjernen siden før jul, og jeg irriterer sikkert dritten utav min kjære med å spontant begynne å synge den til random tider. Ladies and gentlemen, I give you; "Dumb ways to die". I følge meg må det være den beste sangen noen sinne laget. Love <3 

Favorittsangen min i hele verden, haha :P Så ja, det var sangene jeg har på hjernen fortiden. (I tillegg har jeg også sangen fra American Horror Story Seson 2 på hjernen, men det trenger vi ikke fortelle til noen. Her er linken dersom noen likevell ønsker å utsette seg for det: http://www.youtube.com/watch?v=f0dJeB3RAtc )

Håper alle har en fin kveld!

 

Små innkjøp, overraskelser og drager

I dag våget jeg meg faktisk en tur ut av huset. Jeg bare MÅTTE ut av huset en liten tur før jeg begynte å gnage på gardinene eller noe. Kjenner jeg må forlate huset litt mer enn en gang i uken, men så er det det å orke. Når jeg først har litt energi til over pleier jeg å bruke det på å rydde litt, lage mat og den typen ting. Gardinene er ihvertfall reddet i dag, så får vi se.

Jeg var i hvertfall i sentrum en liten tur. Jeg kjøpte litt småting, men mest av alt handlet det om å komme seg ut av huset. "Hoved-questet" var å kjøpe gul konditorfarge. Det er overraskende vanskelig å få tak i! Etter å ha vert innom 5 butikker, fant jeg det til slutt på Kitch'n. Det ble Wilton farge i fargen "Golden Yellow". Har tideligere pleid å bruke akkuratt denne type farge til makroner (har rosa og blå), og det har pleid å funke fjell. Synes likevel at det er merkverdig at det skal gå an at røren skal bli gul av denne, siden fargen på selve greien er veldig rød. Målet er i hvertfall at makronene skal bli påskelilje-gule, så jeg håper virkelig på et godt resultat.

Ellers var det mest å gå litt rundt, se i butikker en kort stund og bare "være ute". På Galleriet har de forresten det kuleste utstillingsvinduet jeg har sett. Drage-egg i utstillingen folkens! Så mye kulere enn det kan det umulig bli :D Super reklame for Game of Thrones. Flere enn meg som gleder seg til den nye sesongen begynner 31. mars?!Jeg bestemte meg dessuten for å "runde av" med en jordbær milkshake på McDonalds. Har ikke vert der siden september, og har ikke spist noe der siden sikkert juli. Er ikke noen fan av mc'en, er mer en KFC-person. Jeg priser meg ihvertfall lykkelig for at jeg ikke er allergisk mot melkeprodukt. Da vet jeg ærlig talt ikke hva jeg hadde gjort.

Ellers kjøpte jeg ikke noe spesiellt. Har kjøpt en overraskelse til min kjære som han skal få på fredag, men den kan desverre ikke vises på bloggen før den tid ettersom jeg vet han følger med. Men nå skal jeg ta å hvile mye mer. Selv om jeg bare var i byen i en liten time, og tok buss både frem og tilbake føles det som om jeg har tatt syv fjells turen eller noe. SLITEN!

Utenom det har jeg ikke noen planer for kvelden. Jeg fikk plutselig UTROLIG lyst til å spille Skyrim, så det er mulig jeg gjør det en stund. Så kommer min kjære hjem om noen timer, så det blir veldig koselig. Men jeg må uansett først hvile en god stund.

Håper alle har en fin onsdag!

Nettkjøp; sunt snop!

Jeg snublet tilfeldigvis over en nettside kalt http://suntsnop.no i forrige uke. Konseptet traff meg virkelig, med tanke på at jeg er verdens største godtemoms, men rett og slett blir dårlig av for mye sukker (ikke at det stopper meg). Uansett så la jeg inn bestilling med en gang, så når som helst bør det komme en (litt)stor pakke i posten til meg. 

Nettsiden selger veldig mye forskjellig som dere ser på bildet. Jeg bestillte meg et godt utvalg av drops, vingummi, kjærligheter og litt sjokolade, så jeg får smakt på mest mulig. Forhåpentligvis er det fremme før helgen. På bildet under får du se det jeg bestillte.

Jeg har aldri bestillt derfra før, og jeg har heller aldri spist sukkerfritt snop (untatt sukkerfri sjokolade) så dette er jeg veldig spent på. Kommer selvsagt tilbake med oppdatering når pakken er kommet, ang smak osv. Viss det er ønskelig kan jeg si litt om hvert produkt når det kommer til smak og sånt?

Håper alle har en fin onsdag!

Franske makroner

Helt fra jeg var liten har jeg vert glad i å bake. Da gikk det mest i enkle ting som sjokoladekake, og brownies og lignende. Jeg husker spesiellt godt at jeg og farfaren min bakte hver gang han var på besøk. Det var liksom vår "tradisjon". I tillegg til det er min mor veldig flink til å bake, selv om hun sier hun ikke liker det. Uansett så har jeg elsket å bake så lenge jeg kan huske. Det er bare noe som er utrolig gøy med å lage noe som du kan spise etterpå. 

Det er to ting jeg er spesiellt glad i (og flink til) å lage, nemlig tiramisu og makroner. Makroner spesiellt er UTROLIG gøy. Det er kun fantasien som setter grenser for farger og smaker. Når jeg var i frankrike spiste jeg makroner hver dag i over en uke. Det var tider ;) Jeg smakte alt fra jordbær og bringebær makroner til mer "spennende" smaker som kaffe, karamell og champagne. Etter MYE prøving og feiling har jeg blitt ganske flink til å lage dette hjemme også. Det er en ganske lang stund siden jeg har bakt makroner nå, og det er rett og slett fordi jeg mangler litt "utstyr".  Det er i hvertfall nå på vei i posten fra ebay, så det blir snart makroner igjen.


(På det øverste bildet feilet jeg litt med makronskallet, som desverre ble VELDIG kornete. Bildet med de rosa makronene er mye bedre. Uansett; Blå vaniljemakroner, og rosa hvit-sjokolade makroner.)

Jeg har faktisk allerede avtalt med lillesøsteren min at vi skal bake "påskemakroner" når jeg er i Sogn i påsken. Så da er det gule makroner som er planen. Så tenker jeg sitron eller eple smak? Eller kanskje det blir en helt annen smak. Hvem vet :) Det kommer ihvertfall da bilder på bloggen. Når jeg tenker meg om har jeg ikke bakt noen kake, cupcakes eller lignende siden jeg flyttet ut. Kanskje det er på tide å overraske min kjære med noe en dag snart?

Håper alle har en fin tirsdagskveld!

Sen frokost på en tirsdag

Jeg har ikke noen bra dag i dag, og ligger i grunn her og knasker smertestillende. I det minste orket jeg å lage meg litt mat, så nå skal jeg kose meg med det og serier. Akkuratt nå har jeg Kourtney and Kim take Miami på skjermen, så har jeg en splitter ny The Carrie Diaries episode liggende som jeg ikke har sett. Jeg har i hvertfall underholdningen på plass!

Til frokost i dag har jeg ordnet med to "småretter". Jeg har banan med peanøttsmør, som er noe av det aller beste jeg vet i hele verden, og jeg har et skrellt grønt eple, skjært i biter, med en god dæsj vaniljekesam. Helt fantastisk godt! Vaniljekesam er en super oppfinnelse. Gleder meg til sommeren når jeg kan spise masse ferske jordbær med vaniljekesam til. Viss jeg orker å dra ned til sentrum en av dagene skal jeg kjøpe med blåbær hjem, og spise det til.

Nå skal jeg i hvertfall kose meg med maten min, et stort glass pepsi max, og Kourtney and Kim take Miami. Er overhodet ikke i form i dag, men satser på å blogge minst en gang til i dag :)

Håper alle har en fin tirsdag!

FYI; Ja, frokosten inntas kl. 17.45. Ingen matlyst ftw! 

Un-blogged outfits

Lite "oppsamlingsinnlegg" med bilder av outfits fra sommeren/høsten 2012 som ikke har sett dagens lys. 

Var ikke helt den store samlingen, men så hadde jeg heller ikke noen blogg å ta bilder til. De fleste bildene av meg er stortsett ved ett eller annet bord i en restaurant :P

Ha en fin dag!

Late night snack

En av mine favoritt mellommåltid er noe veldig enkelt og greit, og også sunt. Nemlig banan skjært opp i biter med peanøttsmør til. Jeg lover dere, så glad som jeg er i banan så var jeg antageligvis en ape i mitt forrige liv. Jeg var skikkelig "obsessed" for noen uker siden og spiste sikkert fem bananer for dagen. Spesiellt!

Uansett, nå er min kjære kommet hjem, og har overrasket meg med en stor flaske pepsi max. Mannen min vet virkelig veien til hjertet mitt :) Resten av kvelden skal vi nok tilbringe forran tv-skjermen med American Horror Story. Vi er hektet!

Håper alle har hatt en fin start på uken :)

Nytt design!

Som dere ser har jeg fått meg nytt design. Det er Ingvild Aasheim som driver bloggen http://iaa1996.blogg.no/ som har laget det. Det er et gratisdesign, så det er tigjengelig for alle. Jeg har bare ordnet noen små-ting som å bytte til min egen header, bilder osv.

Det er ikke helt perfekt, men det kan jeg kun blame mine manglende html-ferdigheter for. Jeg skulle for eksempel ønske meg widgetsene mine tilbake, og "følg på facebook" knappen. Jeg har lagt til linker til både bloglovin og facebook i side-baren, men det er ikke helt det samme. Så får jeg ikke til å legge til min egen følg på facebook-knapp. Og jeg får ikke til å bytte cursor. Ganske plagsomt. Jeg kan faktisk en god del html, men tydeligvis ikke nok. Jeg tror jeg setter ting inn på riktig sted, men det er tydeligvis ett eller annet som ikke stemmer.

Uansett, jeg prøver å ha det slik som dette en stund fremmover, så får vi se om jeg bytter viss jeg ikke er fornøyd. Jeg liker i hvertfall kjempegodt at det er så lyst og fint, med brede innlegg med masse plass til bilder. Love-hate-relationship! Kanskje jeg egentlig bare bør betale noen litt for å skreddersy et til meg?

Hva synes dere?

Mandagskos

Jeg personlig tilhører ikke gruppen av mennesker som er glad i mandager. Uansett hva som skjer den enkelte dagen, er mandager uansett kjipe. Det finnes liksom ikke noe verre. Jeg prøver likevel alltid å gjøre det beste utav det, og kose meg litt ekstra. Akuratt nå sitter jeg her og skal kose meg med frokost. Ja, jeg er klar over at klokken er mye, og mange av dere muligens allerede planlegger kveldsmaten. Vell, slik er livet mitt. Til frokost har jeg varmet meg bjørnebær. Det er så utrolig godt! 

Nå skal jeg i hvertfall kose meg med bjørnebærene mine, og se første episode av sesong 4 av The Vampire Diaries. Så utrolig spennende!!!

Kos dere masse i kveld!

Mine favorittneglelakker

På neglelakk-fronten er jeg veldig ensformig. Jeg har mine favoritter, og jeg holder meg til dem. En sjelden gang i blant eksperimenterer jeg litt med andre farger, men neglelakkene på bildet under er det jeg har på neglene 99,9% av tiden.


Fra venstre: OPI Meet me on the starferry // OPI You don't know Jaques! // OPI Miami Beet

Fantastiske farger, med fantastisk holdbarhet. Disse holder lett i 5 dager uten å begynne å flasse, noe som er et enormt pluss. Den første fargen er med mye shimmer i, de to andre er veldig "creamy". Aplikatorene er flate, så påføring er mye enklere enn med andre negelakker da penselen av seg selv deler seg utover hele neglen.  I tillegg til det er fargene veldig dekkende, og det skal mye til for et dårlig og ujevnt resultat. Love them <3 Når det kommer til neglelakk sverger jeg til OPI.

Håper alle har en fin dag!

"Blandede følelser angående ulovliggjøring av dyretesting"

En ting jeg virkelig føler jeg må uttrykke meg anngående akkuratt nå er dyretesting. Jeg hade overhodet ingen planer om å skrive noe på dette temaet i det heletatt. Dyretesting er veldig feil, og jeg har lenge avstått fra å bruke dyretestede produkter. Hvorfor utsette stakkars dyr for et umenneskelig helvette når det finnes andre måter å teste ting på?

Det jeg egentlig følte å utrykke meg om var derimot et annet aspekt av dette her. I bloggfeeden min i natt var det utallige innlegg om nettopp dette. Og flott er det. Men på flere av bloggene ble det uttrykt at det var blandede følelser rundt dette. Blandede følelser fordi da trodde bloggerene at de ikke lenger kunne vite om et produkt er trygt, og at "det er bedre at det blir testet på et dyr enn at mennesker tar skade" (dette er direkte quote fra en blogg jeg var innom). Jeg blir bare direkte kvalm. En ting er å være ignorant og dum, men å blogge om sin persepsjon av en situasjon, og feilinformere andre? Og hvordan kan du rettferdiggjøre dyremisshandling?
For det første; En enkelt runde på google kunne avslørt at dyretesting er helt unødvendig. Vi har andre metoder som fungerer like bra, om ikke bedre for å teste produkter der verken dyr eller mennesker tar skade. For det andre; hvordan er det mulig at noen overhodet tror at det ville vert mulig å innføre noe slikt viss produktene ikke var sikre uten dyretesting? I dagens samfunn der vi daglig blir oversvømt av livets mange farer, og politikere som prøver å beskytte oss fra oss selv, ville det vert mulig å innføre noe slikt dersom det ikke var 100% sikkert?

En annen ting er at det er mange firma som stempler produktene sine som "ikke dyretestet". Funfact; mange av disse tester likevel produktene sine på dyr. Så lenge ikke det FERDIGE produktet blir testet på dyr, kun ingrediensene, kan de si det ikke er testet på dyr. Og dette er det mange merker som gjør. Selv om jeg synes bloggeren Hilde Christina er et avskum av en annen verden på et personlig nivå annbefaler jeg en tur innom bloggen hennes. Der kan du lese om blant annet dette.

Jeg for min del er direkte forbløffet over ignoransen og dummheten til enkelte folk. Jeg trodde at det å ikke svelge alt folk sier til deg rått var en del av dagens undervisning i skolen. Sett spørsmål ved ting, og ikke bare aksepter fakta som blir servert deg. Første kjemitimen på vgs viste dette på en utmerket måte. Vi fikk utdelt et ark om et stoff kalt hydrogendioksid. Veldig farlig stoff, høyst avhengighetsskapende, du dør av abstinensene på det, og du kan dø av for mye av det. Vi ble spurt om dette stoffet burde vert ulovlig. Store deler av klassen var enig i at det burde være det. Det er jo farlig! Men, hydrogendioksid, det er H2O. Vann. Du kan ikke leve uten det, og du kan dø av "overdose". Alt kan fremstilles fra flere vinkler. Ikke svelg fakta rått. Tenk selv, og sett spørsmål ved ting.

Puella Magasin

Jeg tenkte jeg ville tipse dere om noe det ikke er sikkert dere har hørt om, nemlig Puella Magasin. En barnsomsveninne av meg, Monica, startet sammen med noen andre jenter det første nynorske motemagasinet/jentemagasinet.  Det kom først ut i papirutgave. Jeg kjøpte det selvsagt, og var utrolig forbløffet over hvor bra det var. Bildene, reportasjene, ALT. Jeg tenkte som så, at hadde det vert et magasin som kom ut en gang i måneden hadde jeg absolutt kjøpt det. Kort forklart; jentene bak Puella Magasin gjorde en helt fantastisk jobb.


(Bildene er fra min instagram)

Da kan du jo selvsagt tenke deg at jeg ble ekstremt glad for å høre at Puella Magasin har blitt til et nettmagasin. Nesten et år etter det var i butikkene, er det tilgjengelig på nett. Så langt har jeg lest hver eneste reportasje på nettmagasinet, og kan med glede si at det er akkuratt det samme. Jeg gleder meg kjempemye til å følge med fremmover, og er veldig stolt over å kjenne en av jentene bak det. Et fantastisk konsept, som de allerede har kommet langt med, og jeg ikke tviler et sekund på at de vil nå enda lenger med.

http://puellamagasin.com/

Håper alle vil ta seg en tur innom. Dette er i hvertfall et konsept jeg har stor tro på.

Live life, regret nothing

Fant denne på weheartit.com en gang for lenge siden, og lagret den på mac'en. Føler jeg lever etter disse punktene :)

Lazy sunday

Det beste med søndager er at det ikke er noe å gjøre på. Du har all tid i hele verden til å ligge på sofaen og bare ikke gjøre noe som helst. Jeg og min kjære har American Horror Story maraton i dag, og har nå sett ferdig sesong 1. Så nå skal vi spise litt mens vi venter på at sesong 2 skal bli ferdig. Vi er totalt hektet begge to, og har sittet klistret til skjermen i hele gårkveld, i tillegg til siden vi stod opp i dag. Vi er litt obsessive når det kommer til slikt. Vi begynnte fks å se Supernatural i romjulen. Begynte på første sesong første juledag, og på nyttårsaften var vi på sesong 3 eller 4. Needless to say; vi er veldig glad i seriene våre.
Uansett, nå skal vi spise litt før vi ser videre. Kos dere masse i kveld!

Filmanbefaling; Lincoln

Viss du har tenkt deg på kino i nærmeste fremtid bør du absolutt vurdere å se "Lincoln". Jeg så den fredag kveld, og det var virkelig en fantastisk god film. Utrolig spennende (selv om du vet hvordan det ender) og morsom ved mer enn en annledning. 


Skuespillet var strålende, og alt i alt var filmen utrolig godt gjennomført. Slike filmer er det langt mellom! Selv om filmen var lang var den over på et blunk. Ikke ved et eneste punkt tenkte jeg på tidsperspektivet, eller om filmen var ferdig snart. Knallbra film, og da spesiellt om du er interessert i historie. Jeg ratet denne til 9 på IMDB sin skala.

Noen av dere som har sett den?

 

Kveldskos

Jeg må virkelig ha verdens beste mann. Da han kom hjem fra jobben hadde han med cola, og begynte straks å rydde. Etter en liten stund var det også taco på bordet

Nå sitter vi her gode og mette og skal kose oss med American Horror Story og smågodt

Håper alle har en fin kveld!

Butterfly fly away

For en gjennomsnittlig 18 åring har jeg ikke oppnådd mye. Jeg har ikke fullført videregående, jeg har ikke lappen, og jeg skal ikke studere til høsten. Selv er jeg likevel utrolig stolt av meg selv. Mitt største «mål» og ønske var å bli selvstendig. Bo for meg selv i en by, og ha mitt eget liv. Når jeg ser på de rundt meg på min alder kan jeg med hånden på hjertet si at jeg er stolt over å ikke bo hjemme, og leve livet mitt på andre sine premisser.

Selvsagt er det en utrolig stor frihet å bli forsørget av foreldrene, få servert middag hver dag, og få nyvaskede klær levert «på rommet». Likevel er det en stor begrensning. «Hvor har du vert?» «Hvor skal du?» «Når kommer du tilbake?» «Hvem skal du være med?» Noe av det beste jeg har gjort i livet er å flytte hjemmefra. Ingen spørsmål og innblandinger, ingen som prøver å fortelle deg hvordan du burde leve livet ditt. Bare deg alene med valgene dine.


(Bide fra weheartit.com)

Uansett om foreldrene dine er de beste i verden, så kommer det en dag før eller siden der du vet at du må begynne å leve ditt eget liv. Du kan ikke ut i all evighet spør om tillatelse til ting, informere om tingog la de besteme. En dag må du pakke sammen tingene dine, og flytte ut.

Å flytte ut er en blanding av skummelt og fantastisk. Jeg husker det som om det var i går, og ikke et halvt år siden. Jeg satt på bussen med alle klærne mine pakket i bagger, og var helt lamslått av frihetsfølelsen. Verden var min, og jeg kunne gjøre akkurat det jeg ville med livet mitt. Det var kun jeg som satte begrensningene. Jeg kjente at jeg satt på kanten av stupet. Nå var alt opp til meg.

Foreldrene mine (her ønsker jeg å sterkt spesifisere at jeg mener min mor og stefar)  er virkelig fantastiske mennesker, og har alltid støttet meg og vert der for meg. Likevel ville alltid dagen da jeg forlot redet komme. Å forlate redet er noe av det beste jeg har gjort i hele mitt liv. Nå er jeg klar for å starte et nytt liv. For meg selv.

New in!

Før jeg dro på kino i går svingte jeg en kjapp tur innom Cubus. Jeg trengte nye jeans, og jeg er veldig glad i de super-stretchy skinny jeansene som Cubus har. Men det skal ærlig sies at det er det eneste jeg kjøper som Cubus har. Det er bare ikke spesiellt mye fint der.


Mener bestemt disse heter Abbey Jeans

Har blitt mye jeans-kjøping i det siste merker jeg. Saken er egentlig bare det at jeg går veldig mye i jeans, og så gikk to av jeansene mine i stykker samme uke. Så jeg trengte nye. Nå har jeg i hvertfall et par nye svarte jeans, og nye mørke blå jeans.

Håper alle har en fin lørdag!

Pakke i posten 09.03.13

I dag er jeg bare helt ødelagt. Jeg er så dårlig at jeg er nesten litt usikker på om jeg klarer meg gjennom dagen. Så mens jeg finner ut av det ligger jeg i hvertfall her og knasker smertestillende. Min kjære var så grei at han hentet posten før han dro på jobb, og der var det en aldri så liten pakke til meg, nemlig sovemasken min. Jeg bestillte denne først og fremst fordi jeg sover mye på dagen, og ikke orker å flytte meg ut i sengen alltid, og her i stuen er det litt for lyst til å sove. I tillegg skal jeg ut å reise endel fremover, og det er bare utrolig deilig å ha muligheten til å ta på seg en sovemaske, bruke ørepropper, og bare stenge ute verden når en reiser.

Kjempesøt, ikke sant?! Kjøpte den fra en random selger på ebay, betalte 6 kroner. Dyrt! Den stenger faktisk ute lys overraskende godt, dessiten synes jeg den var litt for søt bare.

Planene mine nå er å hvile en god stund, og sikkert tilbringe resten av dagen med The Vampire Diaries maraton etter det. Fint lite annet som kan gjøres i dag. Sjekk innom senere for et innlegg om gårsdagens innkjøp!

Ha en fin lørdag!

Gårsdagens antrekk; Jeffrey Campbell, Guess og Louis Vuitton

I går var jeg som kjent på kino. Når jeg skal på kino pleier jeg alltid å ha på meg MASSE klær ettersom jeg er en frysepinne av dimensjoner pga helsen min. Derfor ble det både ullgenser og ullsokker. Du trenger ikke å gå glipp av å være fint kledd fordet om du vil være varm :)


Genser Benetton // Jeans Cubus // Sko Jeffrey Campbell // Klokke Guess // Veske Louis Vuitton Neverfull (ikke avbildet)

Favorittgenseren min <3 Har to av dem, og de er bare de varmeste, beste og mest behagelige genserene jeg har eid i hele mitt liv. Forresten; Viss du kjøper disse vil jeg annbefale deg å gå ned minst en strl. Jeg kjøpte disse i strl M som er det jeg oftest bruker. Hadde jeg prøvd dem på i butikken hadde jeg defintivt gått for strl S.

Jeffrey Campbell skoene fikk sin første luftetur i dag. Overraskende enkle å gå med! Var ikke ubehagelige, og du følte deg faktisk ganske stabil (men høy!). Gikk fra leiligheten til bybanen, tuslet litt rundt i sentrum, opp til kinoen, og ned igjen til bussen uten å få vondt i beina. Yay to that! MEN..... Jeg måtte gå en LANG omvei, fordi bratte bakker er ikke JC-territorie... Jeg skulle ned en litt (ganske bratt bakke) men snudde etter ca 1 meter. Følte jeg kom til å gå på tryne, så jeg prøvde å snu og gå opp igjen. Da fant jeg ut at du under INGEN omstendigheter må stå sidelengs i en bakke med disse. Det var først da jeg VIRKELIG holdt på å gå på tryne. Gikk heldigvis helt fint, og jeg slapp fra det med skrekken. Men det ble en lang omvei :P

Anyway, dette var da outfit for kinodaten min i går :)

Håper alle har en fin lørdag!

Kinodate

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino. Meg og min kjære så "Lincoln". Filmen var virkelig helt utrolig bra. Annbefales på det sterkeste! Dessuten er det alltid hyggelig med kjæreste-tid utenfor husets fire vegger :)

Siden det er fredag koste jeg meg med smågodt, sjokolade og cola til filmen. En gang i uken må være greit. Nå sitter jeg i hvertfall og er lovlig kvalm. Bedre å spise seg kvalm på det, for da har jeg ikke lyst på det før til neste fredag igjen.

På veien hjem måtte vi vente på bussen en god stund, så vi bestemte oss for å kjøpe med noe godt hjem. Så nå sitter vi her og skal se første episode av American Horror Story, og kose oss med vår absolutte favorittis. Ingen over, ingen ved siden av. (Untatt Ben & Jerrys Cherry Garcia, men den er vist umulig å få tak i fortiden?) Noen av dere som ser American Horror Story, og hva synes dere i såfall om den?

I morgen kommer det innlegg med outfitbilder fra i kveld. Et hint; Jeffrey Campbell.

Håper alle har en fin helg, enten du er inne eller ute :) 

Caviar manicure

Jeg fikk Ciaté caviar mini bar kit til jul, og hadde ikke fått prøvd det enda. Tenkte at å prøve det i dag er like greit som hvilken som helst annen dag, så da ble det caviar-manicure. Jeg endte opp med å bruke samme Ciaté lakk på alle neglene, men kuler kun på en negl på hver hånd.Ganske enkelt og greit å få til, og jeg synes i hvertfall at det ble kjempestilig. Bildet får det til  virke som om kulene er ugjevne og utstikkende, men i realiteten ligger de tett i tett på hele neglen. Har mine tvil om hvor lenge dette kommer til å holde, men til en kveld en skal noe spesiellt er det ihvertfall kjempestilig. Og selve Ciaté lakken hadde den sykeste dekk-evnen. Full dekkevne på første strøk!

Har du prøvd caviar manicure?

Ha en fin fredag!

No amount of sleep in the world could cure the tiredness I feel

Jeg må ærlig si jeg hadde forventet å føle meg litt bedre i dag. Slik er det stortsett alltid når jeg faktisk skal noe. Jeg har laget meg et bilde i hodet om hvordan dagen kommer til å bli, så ender det sjelden opp med å faktisk bli sånn. I mitt hode skulle jeg vert sprudlende og full av energi. Dette er da desverre ikke tilfelle. Nå har jeg nettopp sovet (veldig) lenge, og skal hvile store deler av dagen. Det er eneste måte å komme meg gjennom dagen på. Dagene mine består av utmattethet og smerter. Aldri noen pause, kun opp og nedturer.

I kveld skal jeg på kino, så jeg prøver å hvile meg opp til det. Ikke at det er mulig, men jeg skal i hvertfall være mest mulig uthvilt til den tid. Det er godt å komme seg ut av huset, selv om jeg vet jeg blir sliten av det. Det å komme seg ut av huset og "orke" å gjøre noe normalt setter jeg enormt stor pris på. Det å gå å kjøpe seg en bukse, se i butikker, handle mat, gå på kino, er helt normale ting som jeg setter stor pris på å få gjort. For meg er det en liten "seier" i hverdagen. Jeg blir sliten etterpå, muligens veldig dårlig i flere dager, men det er verdt det.

Det er overhodet ikke slik at jeg "planlegger å overnastrenge meg", men slik blir det ofte. Jeg gleder meg i hvertfall masse til å se "Lincoln" på kino i kveld, og ingenting skal hindre meg i å kose meg med det.


(Bilde hentet fra weheartit.com)

Håper alle har en fin fredag! Og gratulerer med kvinnedagen til alle med-kvinner. En trenger ikke være en rødstrømpe for å si det :)

Bloggtips; kommentarer

Det er ikke noe å legge skjul på at å kommentere andre sine blogger er en gylden sjangse til å skaffe flere lesere. Når jeg besøker en blogg setter jeg alltid av noen få minutter ekstra til å kommentere et innlegg. Dette er selvsagt veldig hyggelig for bloggeren som får respons på innlegget sitt, men også hyggelig for meg som gjerne får et besøk. Noen ting er desverre store fallgruver som jeg ser mange faller i når de kommenterer både min, og andres blogger. Gjerne også når de svarer på kommentarer de får.

 1. Ikke be om besøk/komentarer i komentaren du skriver. Kommentarer som lyder "Fin blogg! Kommenter gjerne tilbake?", eller noe i den dur. Ikke bare viser du at du ikke leste innlegget, men også at det ENESTE du ønsker er et besøk og en kommentar. Dette er raskeste måte å IKKE få et besøk på. Jeg besøker som regel ALLE blogger som kommenterer hos meg, men aldri de som kommenterer slik som det. Det du burde gjøre i stede er å faktisk lese innlegget og kommentere noe relatert til innlegget. Garantert en fornøyd blogger som mer enn gjerne setter av noen minutter til å besøke bloggen din, og kommentere ett innlegg.

 2.  Svar skikkelig på komentarer. Du skriver et blogginnlegg, og spør et spørsmål til leserene i blogginnlegget. Når de kommenterer svarer de gjerne på spørsmålet. Når svaret de får er "ok" viser det at du ikke kunne brydd deg mindre. Dette gjelder også viss noen kommenterer at du har fint hår/klær/sko osv, og du svarer "Takk?" med er SPØRSMÅLSTEGN. Jeg fikk den kommentaren i svar engang fra en blogger når jeg hadde gitt et kompliment om antrekket. Takk på en skikkelig måte, og svar på en skikkelig måte. Hvor mye energi tar egentlig et "Så gøy at du var på skolen i dag!" eller et "Tusen takk! :)" Fremfor "ok" og "takk?".

 3. Ikke spam kommentarfeltet. Jeg vet du sikkert har veldig lyst på et gavekort på 100.000kr på bullshit.no, men spar folk for maset om å melde seg på alt mulig dritt. Jeg godkjenner ihvertfall ikke den typen kommentarer 


(bilde fra weheartit.com)

Der har dere 3 tips til hvordan IKKE kommentere, og tips for hva du kan gjøre i stede. Følger du disse tipsene når du kommenterer vil du ikke bare få flere lesere, men også slippe et "dårlig rykte". Ingen liker noen som ber og kommentar tilbake. Vis at du bryr deg om det bloggeren skriver i kommentaren, vis at du bryr deg om leserene dine og setter påris på det når du svarer på kommentarer, og for all del; IKKE SPAM.

Det var altså mine beste tips :)

Ha en fin dag!

Dagens lunch/middag

Jeg vet jeg nevner dette ut i all uendelighet, men matlyst er noe jeg sliter med. Derfor slår jeg ofte sammen måltid, og det blir ofte litt merkelige kombinasjoner. Jeg må liksom gå ut i fra det jeg liker. Dagens lunch/middag ble som følger; eggerøre av 2 egg med 3 skiver jarlsberg i, kryddret med salt og pepper, mais og cherry tomater. Og et glass appelsinjuice. Jeg var i hvertfall super-fornøyd med denne lunch/middagen, og koste meg masse mens jeg så på ny episode av The Lying Game.

Håper alle har en fin kveld!

Tidsfrist for utredning!

I dag fikk jeg et brev jeg har ventet på en stund. Jeg gikk ut for å hente posten, og jublet nesten høyt i det jeg så at det lå der i postkassen min. 


Jeg har fått tidsfrist for utredning! Hadde jeg hatt energien hadde jeg hoppet av glede. Jeg har fått vite at jeg er i prioritert gruppe pga alder osv, og skal bli utredet innen juli 2013. Og at jeg får nytt brev med dato og klokkeslett innen kort tid. Dette var virkelig helt fantastiske nyheter!

For dere som ikke har lest tideligere innlegg så skal jeg utredes for M.E, og dette er og grunnen til at jeg ikke jobber/går på skole akkuratt nå.

Håper alle har en din dag! Dette brevet lyste i hvertfall opp dagen min! :D

Last night

I går hadde jeg og min kjære en skikkelig kosekveld. Jeg lagde osteflarn, mens han skrellte og kuttet gullrøtter og laget holiday-dip. Så ble resten av kvelden tilbragt forran tv-skjermen med "American Pie" og "EuroTrip". Vi var vell i humøret for teite komedier.Forresten; vær klar over at viss du ser "Eurotrip" kommer du til å ha den ene sangen der på hjernen i all evighet. Har gått og ufrivillig nynnet på "Scotty doesn't know" helt siden i gårkveld.

Håper alle har en fin torsdag!

Ting som irriterer meg

 På tide med en liten utblåsning. Her er listen over ting som irriterer meg i dag.

 

 • Ordet «bildedryss». Det er ikke et ord engang!
   
 •   Folk som svarer «Takk?» når du gir dem et komplement i en kommentar på bloggen deres. Ta komplementet og takk som en skikkelig person uten spørsmålstegn, eller la være å svare.

 • Når bloggere spør om noe i innlegget, du kommenterer og kommentaren inneholder svar på spørsmålet  og bloggeren svarer «ok». Da er det i grunn bedre å la være å svare.

 •  Naboen som er screamer (på en ekstrem måte). Våkner gjerne kl 7 om morgenen av det, og leiligheten vi bor i er GODT isolert! Ikke greit. En ting er å kose seg, en helt annen ting er å høres ut som om du blir øksemordet 3 ganger for dagen.

 • Postbud som ikke utleverer pakker. Når jeg henter pakkene står det «Forsøkt utlevert dato+tid», og jeg VET at jeg var hjemme akkuratt da, men at ingen prøvde å utlevere noen pakke. Greit du ikke prøver å levere den, men ikke si at du prøvde i det minste.

 •  Når noen jeg ikke har i kontaktlisten ringer meg. Får akutt angst, og pleier som regel å google før jeg tar telefonen. Merkelig hvordan all verdens merkelige folk får tak i telefonnummeret mitt selv om jeg har hemmelig nummer.


  (bilde hentet fra weheartit.com)
   
 • Folk som spør om ting de ikke har noe med, eller folk som finner det for godt å viderefortelle alt du sier til andre. 

 • Giraff-folk på kino. Burde vert en høydegrense. 
 • Kino-etikette generellt sett; spesiellt folk som tygger ALT for høyt, snakker høylytt under filmen, for å ikke snakke om de som bruker tiden på å bruke mobilen sin. Trenger du virkelig å bruke 100kr++ for å sitte i en sal der du irriterer alle andre når du tydeligvis ikke har noen intensjoner om å se filmen? Bruk heller pengene på et kafe-besøk og et nytt deksel.

 • Folk som tygger generellt sett. Jeg blir helt ødelagt av det. Går fint viss jeg spiser noe samtidig, men å høre på at noen sitter og spiser noe (spesiellt crunchy ting) kan faktisk få meg til å gråte, så grusomt er det. (Har klart å venne meg til når min kjære spiser heldigvis)

 • Folk som ikke klarer å holde tyggisen i munnen. Kjente engang noen som dro den ut av munnen (typ strekte den fra tennene og utover med fingrene), surret den rundt fingeren før personen puttet den i munnen igjen. Og gjenntok det. ENDELØST. Kan det bli eklere? Smatting med tyggis er også forferdelig. Går under forrige kategori.

 • Bli lyvd til. Vet som regel når folk lyver til meg, and I don't like it :) 

 

Det var den listen! Er ikke negativ av meg, men slik blir det av og til.

Si meg, hva irriterer deg?

Dagens middag

Jeg har hatt utrolig lyst på sushi de siste dagene, og min kjære som har måttet høre på dette maset i dagesvis nå overrasket meg med sushi i dag. Bedre kjæreste finnes ikke.

Sushien var skikkelig god (untatt den med rogn på, det klarer jeg desverre ikke å få i meg. Jeg spiste en riktignok!). Da har jeg fått stillet sushi-cravingsene for en stund i hvertfall. Jeg er hakket mer glad i nigiri, så jeg skal spise det neste gang det blir sushi. Uansett; UTROLIG hyggelig å bli overrasket med sushi. Mannen min kjenner meg :)

Ha en fin kveld!

Pakke(r) i posten! Jeffrey Campbell, og litt annet

I dag var en veldig bra post-dag for å si det på den måten. Fikk JC skoene mine (denne gangen i riktig størrelse!), samt en kjole fra Nelly som satt som et skudd og litt ebay-ting.

Kjempefornøyd! Størrelsen var akkuratt perfekt, skoene var behagelige å ha på foten, og de var skikkelig kule. Veldig usikker på hvorfor de ser litt brune ut på bildet. IRL er de ihvertfall helt svarte :) Og naglene er rene drapsvåpenet. Vanskelig å få av seg skoene uten å ha hjemme-akupunktur på hendene :)

 

Den andre tingen jeg fikk var denne kjempefine kjolen:

Den har forresten ikke stropp på den ene skulderen, det er bare jeg som var for lat til å ta på meg en annen bh :) Passe lengde, pent snitt. Eneste jeg har å si er at jeg ikke er HELT i fanklubben av "rynkene" på brystpartiet, men det er ikke noe som plager meg :) Gleder meg til å få bruke denne! Skal mest sannsynlig gå med den i en bursdag i april, og kanskje den blir med til London?

 

Og ellers var det mer Nicole-nerde-ting. Filofax'en min (som jeg er veldig glad i) er et everlasting hobby-prosjekt. Masse pynt, klistremerker og farger går med der, og noe jeg er spesiellt glad i å bruke er washi-tape. Jeg bestillte egentlig en, men det ble noe styr så den ble forsinket, så selgeren la med 2 ekstra tape'er til meg! Kjempesnillt :)

 

Det var altså det som var i posten til meg i dag. Håper alle har en fin ettermiddag/kveld!

Gleden av en bedre dag

Hei hå! (Aner ikke hvor den kom fra)

I dag føler jeg meg faktisk en smule bedre. Veldig glad for det ettersom det har vert langt mellom de bra dagene i det siste. Det er kjempefint vår-vær her i Bergen i dag, så jeg satser på å gå en liten tur ned til butikken min min kjære. For det første er det godt å få litt frisk luft, dessuten er pakkene mine kommet, så de må hentes. Det er "dagens prosjekt", altså det jeg orker. Utrolig mye, ikke sant? Ellers så skal jeg virkelig kose meg med middag i dag. Min kjære kjøpte nemlig sushi i sentrum til meg på vei hjem, så jeg sitter allerede med vann i munnen og gleder meg til mat. Jeg har virkelig verdens beste kjæreste som overrasker meg med sushi!

Jeg nevnte forresten i går at jeg ville se "Victoria" på kino på fredag. Vell, etter å ha sett de dårlige omtalene av den bestillte vi oss billetter til "Lincoln" i stede. Gleder meg! (Og viss jeg er heldig får jeg kanskje overtalt min kjære til å spise litt sushi før kinoen?) 
Håper alle har en fin dag!

Edit; Grunnen til at jeg ikke skal se Victoria likevell er ikke fordi jeg tror den er dårlig, men fordi jeg vil lese boken før jeg ser filmen sånn i tilfelle. Vil ikke risikere at en film ødelegger en ellers muligens fantastisk litterær opplevelse for meg :)

Gårsdagens nettkjøp

Jeg ble litt revet med da jeg egentlig skulle "bare se litt" i nettbutikker. Dermed endte jeg opp med en ny kjole. Jeg bruker jo masse kjoler, og denne blir perfekt til sommeren. Håper den innfrir forventningene mine.


Kjolen finner du ved å klike HER

Nydelig rosa-farge, lengre bak enn fremme uten å være for asymetrisk, og det ser ut som om det er fin passform på den. Gleder meg masse til å få den i posten! Tenker den blir kjempefin til flats, eller nude heels. Viss denne er slik jeg håper den er så er den en selvfølge på pakklisten til London i juli.

Håper alle har en fin onsdag! Halvveis til helg!

Dagen i dag og planer for uken

I dag har jeg stortsett ikke forlatt sofaen. Etter i går har jeg i grunn vert livredd for å besvime, så jeg har blitt liggende her. Selv om jeg er dårlig så føler jeg meg i hvertfall bedre enn i går, og godt er det. Kan ikke tenke meg å føle meg slik som i går flere dager på rad for å si det slik. Ikke at jeg har noe valg. Jeg har i hvertfall laget meg osteflarn i dag (2 ganger fordi det var bare så alt for godt), og bare egentlig sett serier, lest blogger og gjort det beste utav sofaslitingen min her.

Ellers så har jeg egentlig bare prøvd å "lade batteriene". Jeg har så utrolig lyst til å dra på kino med min kjære på fredag og se "Victoria" av Knut Hamsun, og kanskje spise sushi. Derfor skal jeg virkelig prøve å hvile skikkelig ut til den tid. Er det forresten noen av dere som har tips til gode sushi-steder i Bergen sentrum? Har hørt mye bra om Sumo, Cyclo og Ichiban, men har aldri vert der selv. Har faktisk ikke spist sushi på over et halvt år. ALT for lenge! Har du tips til sushi-steder å komme med så skrik ut i kommentarfeltet :D

Håper alle har en fin kveld!

Sunn snacks; Osteflarn

Jeg fikk skikkelig lyst på noe godt og enkelt (enkelt er en stor forutsetning her hos meg ofte), så da falt valget på osteflarn. Ettersom jeg prøver å være sunn og unngår brød, pasta, ris, poteter er dette perfekt. Enkelt å lage, og du trenger minimalt med tid og ingredienser.
Du trenger; Ost og krydder

Det du gjør er at du lager osteskiver som du legger utover et bakepapir slik som dette. Sett ovnen på 175-200 grader.

Så kryddrer du det med det krydderet du liker. Her passer i grunn det meste, og jeg kan tenke meg det er godt med fks rosmarin, salt og pepper på. Jeg gjorde det enkelt, og brukte Kjøkkensjef Natvigs Krydderblanding (denne bruker jeg på litt for mye forskjellige ting).

Når det er kryddret og klart er det bare å stappe det i ovnen. 175-200 grader, ca 8-13 min. Jeg bruker å ha på grill-funksjonen. Følg godt med i steketiden, for det er kun en hårfin linje mellom helt perfekt og flambert.


 Her begynner de å bli klar.


Slik ser de ut som ferdige. La de hvile litt så de blir avkjølt før servering. Så er det bare å kose seg!

 

 

Dårlig kundeservice fra nelly.no del 3

Det ble faktisk en del 3 dere! Det at enda mer kunne vert galt er jo bare helt utrolig.

Jeg fikk jo som kjent tilsendt feil størrelse sko, etter at de hadde rotet vekk pakken min på lageret og glemt å levere den til posten. Jeg tenkte at det skulle være en forholdsvis grei sak  ordne opp i, ettersom det helt og holdent er deres feil. Men dette skulle da være helt motsatt. Noe verre styr har jeg ALDRI vert borti med noen nettbutikk. 

Da jeg oppdaget at de hadde sendt feil størrelse sendte jeg dem selvsagt en mail med en gang. Gjennom å gjøre det fikk jeg bli opplyst om en ting; de tar ikke i mot bytter. Jeg prøvde jo å si at dette ikke var et bytte, men dem som hadde sendt meg feil størrelse. Men det utgjør visst ingen forskjell, for denne nettbutikken har nemlig ikke bytte, kun retur. Så viss jeg skulle få riktig størrelse måtte jeg returnere varen, og bestille ny. Siden dette er en salgsvare har de ingen garanti om at de har denne når jeg om x-antall dager får igjen pengene, så denne måtte jeg bestille med en gang. I tillegg til det var de frekke nok til å si at "jeg ikke trenger å bytte". JO JEG TRENGER Å BYTTE! Jeg vil jo ha skoene jeg har betalt for! Og det er DERES feil at de ikke bare ikkje klarer å gjøre jobben sin, men heller ikke klarer å ordne opp i det når de først har dritet seg ut. 
For det første endte det opp med at jeg måtte betale MER enn i utgangspunktet, fordi det ikke var fri frakt lenger. Dessuten har jeg ikke skriver til å skrive ut returseddel med, så dette må de sende meg. For å si det slik; gud vet når jeg får igjen pengene mine.

Etter dette styret her er over skal aldri den nettbutikken få så mye som et øre til fra meg. Verre kundeservice skal du lete lenge etter. En hver nettbutikk bør ha gode byttemuligheter. Det ser jeg på som et must. Har handlet fra HM på nett i alle år uten noe som helst slags problem dersom jeg hadde bestillt feil størrelse eller lignende.

Nelly ville jeg holdt meg LANGT unna, og det skal jeg også gjøre.

Favorittsteder; Monaco

Et av mine absolutte favorittsteder er Monaco. By og land i ett, har alltid synest det er utrolig kult. Hele byen/landet er bare utrolig vakkert. Fine bygninger, koslige gater, det er rett ned til havet, og engleskferdighetene er veldig gode, i motsettning til nabolandet der de gir deg drepende blikk viss du ikke før du sier noe på engelsk spør om de snakker engelsk/sier du ikke kan fransk.

Jeg har vert i Monaco to ganger. Den første gangen var på et middelhavscruice som jeg må si jeg husker fint lite av. Vet jeg ble veldig skremt av en person som var utkledd som en katt for å underholde barn. Fungerte mot sin hensikt for å si det slik. Andre gang var høsten 2011. Jeg var på 1 ukers språkkurs i Sør-Frankrike, og en av dagene gikk turen til Monaco.

Den franske maten, folkene, butikkene, byen/landet, kulturen, klærne og veskene, bare alt. Vet ikke hvor mye annet jeg egentlig kan si om saken. Men hadde jeg hatt noen millioner til overs hadde jeg nok kjøpt en leilighet nettopp her.


Fantastisk sted som jeg drømmer om å få dra tilbake til om ikke alt for lenge. I mellomtiden har jeg i hvertfall alle bildene å se på.

Ha en fin dag!

I'm dreaming of...
På tunge dager som i dag drømmer jeg meg tilbake til Sør-Frankrike. Jeg var der i en uke i oktober 2011, og har hatt lyst til å dra tilbake helt siden det. Fantastisk sted, god mat, fin temperatur, og masse fine butikker. Jeg hadde virkelig trengt en uke eller fem der nede akkuratt nå.

Ha en fin kveld!

Tung dag og outfit

Dagen i dag er skikkelig tung. Jeg var allerede veldig utslitt fra å ha vert i byen på torsdag, så var vi på middag i går, og nå er jeg bare helt ødelagt. Jeg våknet fks på gulvet. Jeg hadde tydeligvis besvimt, og ettersom jeg var alene hjemme har jeg ikke peiling på hvor lenge jeg lå der. 

Jeg tok uansett noen bilder av dagens outfit. Og ja, min kjære trofaste dyne er med på bildene. Jeg og den blir sjelden sett borte fra hverandre :)


Jeans Levis // Topp HM // Neglelakk OPI Miami Beet


Nå ligger jeg i grunn her på sofaen og prøver å komme meg til hektene igjen. Jeg har hentet meg litt tørket aprikos og en kopp med appelsinjuice. Så satser jeg på å se en eller annen serie og slappe av.
Håper dere har en bedre start på uken enn meg :)

Bestillt ferie!

Jeg og min kjære bestemte oss i dag for å hoppe i det, og bestille ferien vår. Så siste uken av juli er vi i London. Vi skulle egentlig både til London OG Paris, men vi fant ut at vi får ta Paris en annen gang. 8 dager i London er i hvertfall bestillt og betalt. Gleder meg allerede!


(Bildet har jeg tatt selv)

Ha en fin dag!

Sunn frokost; banan og sjokolademilkshake

Milkshake er nok ikke det første du setter opp på listen over sunn mat. Den milkshaken jeg lagde til frokost i dag var tvert i mot skikkelig sunn, og en god start på dagen. Kjempebra før/etter trening, eller bare som frokost.

Innhold; 2 godt modne bananer // 1,5 scoop sjokolade proteinpulver (Jeg brukte Whey Gold Standard) // ca. 5 dl lettmelk //

Rimelig enkelt og greit å lage, bare kjør alt sammen i en blender, eller bruk stavmikser. Fortsett til alt proteinpulveret er rørt godt ut, og bananene er helt most. Oppskriften er nok til to glass på ca. 2,5 dl.

Lagde dette til meg og min kjære i dag, og det fallt godt i smak hos oss begge. Det er ikke tilsatt noe ekstra sukker, men er likevell søtt og godt. I tillegg er det en god proteinkilde.

Ha en fin dag!

I 2013 skal jeg....

Jeg er ikke den typen person som har tro på nyttårsforesett. Hva er det som er SÅ spesielt med 1. januar? For min del fungerer det å bestemme seg for noe uansett når det er i året, og begynne der og da. Det verste du kan gjøre viss du skal begynne/slutte med noe er å fortelle deg selv at i morgen/mandag/neste uke/neste måned. Sånt fungerer ikke. There's no day like today! 

Verken i år eller de siste 2-3 årene har jeg hatt nyttårsforesetter. Jeg har derimot laget min helt egne versjon av dem. I steden for å lage med en lang liste med ting jeg skal slutte/begynne med gjør jeg det heller til noe morsomt. 
I 2013 skal jeg:

- Kjøpe en ny designerveske

- Få mitt første par Louboutins

- Være en så god kjæreste som jeg overhodet kan

- Være utav landet minst to ganger

- Begynne å gå med høye hæler til vanlig. Jeg har alt for mange fine heels til at de bare ligger og venter på å bli brukt!

- Se mange fine filmer på kino

- Prøve ut mange nye bakeoppskrifter

 

Hva skal du i år?

Søndagskveld

Etter en skikkelig god middag hos svigers er vi omsider hjemme igjen. Vi fikk andebryst med pastinakkpure, brekkbønner og erter, samt karamelisert frukt og en god saus til Alvorlig godt! I tillegg var det utrolig koslig å se igjen Ninja (pusen til svigers). Jeg og hun er skikkelig gode venner. Gjorde godt for valpesyken å kose litt med en katt.

Nå har jeg funnet tilbake til sofaen, og ligger her med en skål smågodt. Jeg skal skjerpe kostholdet mitt fra imorgen av igjen, så dette er på en måte "the last supper". Haha. Skal ikke bli helt nazi, bare kutte ned til smågodt kun en gang i uken, og spise sunnere. Jeg kan jo ikke trene, så da må kaloriintaket reduseres.

Akkuratt nå lager den snille mannen min varmeflaske til meg (vondt i ledd, og fryser sykt på hender og føtter) mens jeg ligger her og blogger. En bedre kjæreste skal en lete lenge etter (og du kommer ikke til å finne det). Anngående tidsfordriv for kvelden er jeg fremdeles litt usikker. Har veldig lyst til å se Safe Haven, men er ikke helt i film-humør. Så har jeg lyst til å se The Lying Game, men jeg er så irritert over Sutton at jeg ikke vet om jeg orker. Kanskje det bare blir til at jeg loker på nettet. Hvem vet :P

Håper alle har en fin søndagskveld og er klare for å ta fatt på en ny uke. Kos dere masse!

Følg meg!

Jeg ville bare minne om at bloggen har egen facebook side, og bloglovin. Ved å like bloggen på facebook eller følge meg på bloglovin får du alltid med deg når det er kommet et nytt innlegg.

 For å følge bloggen på bloglovin er det bare å klikke på knappen under. Ønsker du å like bloggen på facebook så har jeg facebooksiden i sidepanelet til høyre.

 

Follow on Bloglovin

 

Ha fremdeles en strålende søndag!

Dagens outfit 3.3.13

Akkuratt nå er jeg på vei ut døren. Jeg skal på middag til svigers, og ryktene sier det er andebryst på menyen. Gleder meg! Uansett; Siden jeg faktisk har kledd på meg i dag får dere dagens outfit.


Skjorte New Look // Skjørt HM // Støvletter Prima Moda // Veske Louis Vuitton // Klokke Guess // Armebånd Pandora (fåes på hgh.no) // Neglelakk OPI Miami Beet

Slik ser jeg altså ut i dag.

Håper alle har en fin søndag!

Valpesyk

En ting jeg virkelig har blitt i det siste er valpesyk. Jeg har stortsett hele livet mitt hatt hund, og alltid hatt katt også. Så nå når jeg ikke har noen av delene er det på sett og vis veldig tomt. Jeg tenker ofte på det, og spesielt nå som jeg har vert mye hjemme den siste tiden at jeg mangler en hund i livet mitt. Jeg mangler liksom noe å "være glad i" og ha omsorg for? Når jeg bodde i Sogn hadde jeg min egen hund, men desverre pga at hunden min er en real oldis med dårlig helse kunne den ikke flytte ut med meg. I tillegg til dette er det forbud mot husdyrhold i leiligheten vi leier, noe som er utrolig trist. Ser ikke helt at det hadde gjort noen skade med en liten søt firbeint løpende rundt her.

Hadde det ikke vert forbud mot husdyrhold tror jeg at jeg hadde skaffet meg hund nærmest på dagen. Det hadde i såfall vert en nydelig kinesisk nakenhund (Chinese Crested) valp. En dag SKAL jeg ha det, i mellomtiden får jeg bare se på søte valpebilder og nøye meg med det. Så skal jeg til Sogn om noen uker, så da får jeg jo se hunden min igjen. Gleder meg masse til det og.


Bildene er hentet fra weheartit.comFrokost til middag

Jeg er litt over middels glad i frokost-mat, og da spesielt french toast. På dager som i dag da matlysten ikke er den helt store, og jeg har vondt overalt i tillegg til kvalme, svimmelhet og en rekke andre ting, passet det veldig godt med frokost til middag.

Selv om det ikke ble noen "skikkelig middag" i dag virket det som om min kjære var mer enn fornøyd han og. Jeg er virkelig heldig som har han :)

Håper alle koser seg masse i kveld. Ha en fin kveld!

Da har jeg byttet navn!

I dag fikk jeg noe i posten jeg har ventet på en stund. Dere som følger meg på instagram vet om det. Jeg fikk nemlig bekreftelse på navneendring i dag.Utrolig glad for det.  Jeg har fremdeles samme fornavn, men har tatt bort et navn, byttet skrivemåte på et annet, og endret etternavn. Tok litt i overkant av 3 uker fra jeg sendte inn skjema til jeg fikk bekreftelse i posten.

Håper alle har en fin helg!

Lørdagsidyll

Da har omsider også jeg klart å stå opp. Ekstremt dårlig natt, og dårlig form i dag, men ellers bra. Jeg ordnet til frokostbordet til meg og min kjære, så koste vi oss med en lang og god frokost.

Ingenting gir en bedre start på dagen enn en god kopp te, og god frokost. Jeg sliter litt med matlyst utenom frokost, så for min del er dette dagens viktigeste måltid.

Planene for dagen er ikke særlig spennende da de kun innebærer å slappe av og prøve å bli litt bedre og sette meg inn i kamera-instillingene på speilrefleksen igjen. Så blir det vell kanskje til å se en film i kveld. Hvem vet.

Håper alle har en fin lørdag!

Viktigheten av øyenbryn

En ting som virkelig jeg ikke klarer å understreke nok hvor viktig er, er øyenbryn. De har ALT å si for hvordan du ser ut. De kan "make it or break it" når det gjelder ansiktet og sminke. Jeg personlig har naturlig kraftige buskete blonde øyenbryn og øyenvipper. Øyenbrynene mine bruker jeg en god del tid på. Selv om du har et dårlig utgangspunkt betyr det ikke at du er dømt til stygge øyenbryn!

Noe av det verste jeg ser blant norske jenter spesiellt er kraftige bustete øyenbryn som enten ikke har vært i nærheten av en pinsett, eller har blitt fyllt opp med masse mørk øyenbrynsskygge uten å ha blitt nappet. Så nevner jeg ikke engang de gjennomsiktige brynene som har foundation i seg ;)

Uansett; Det beste du kan gjøre er å gå til en som virkelig kan øyenbryn første gangen. Noen som kan forme dem, evt farge dem og få dem helt perfekt. Da er det bare å følge opp med pinsetten litt hver dag, og farge og stusse en gang i blant.

Jeg ordner brynene mine helt selv, og det tar meg ikke spesiellt lang tid. Hver dag før jeg sminker meg (evt etter jeg har fjernet sminke om kvelden) bruker jeg noen få minutter på å nappe noen hår som vokser "utenom" øyenbrynet mitt. Så går jeg mer grunig til verks ca annenhver uke. Da klipper jeg hårene i øyenbrynet med en skarp saks slik at de er korte og fine og ligger pent, og jeg farger brynene (og vippene). Det tar minimalt med tid, og har et veldig godt resultat. Henna til farging av bryn finner du på parfymeri forresten.


Her ser du altså etter-bildene ettersom jeg ikke lar det "forfalle" nok til at det blir noe greit før-bilde av det. 

Ha en fin lørdag!

 

Fredagstradisjon

Her i huset har det blitt en slags tradisjon at vi spiser pizza og ser Supernatural på fredagskvelden. Så når min kjære kom hjem fra jobb laget vi hjemmelaget pizza der til og med sausen var hjemmelaget, og koset oss masse med ny episode av Supernatural. Denne fredagens pizza var med mais, sopp, ananas og peperoni. Utrolig god pizza, og kjempekoslig kveld.

Ha en fin fredag, og god helg!

Nelly.no fortjener sin helt egen plass i helvete; dårlig kundeservice del 2

Good news; fikk pakken min med Jeffrey Campbell skoene mine i dag. Bad news; gjøkene som jobber der har sendt meg størrelse 36. 36!!! Jeg lover dere, det finnes et helt eget sted i helvete for slike ubrukelige nek som de som jobber der. Ikke nok med å rote vekk og glemme pakken min, så klarer de å sende meg feil størrelse når de først klarer å sende pakken. Jeg har selv jobbet i nettbutikk, og det er faen meg jævlig langt fra å være rocket science!

Skoene var i det minste fine. Tok noen bilder før jeg oppdaget at de var 3 størrelser for små.

En veldig sint mail er i hvertfall sendt til kundeservice, så håper jeg dette ordner seg her. Sykt lei!

Tydeligvis er det utrolig mange andre som har store problemer med nelly.com også, det kan du lese om her: http://debatt.sol.no/content/erfaringer-med-nelly-com Hadde jeg lest dette før jeg bestillte hadde jeg heller gått på DNA nede i byen og betalt de 500 kronene mer.

Jeg fikk forresten USB-ledning til kameraet mitt i posten i dag, så nå blir det speilrefleks-bilder!

Håper dere har en bedre dag enn meg!

Fin start på dagen

Selv om formen min i dag er mildt sagt helt elendig har jeg hatt en fin start på dagen. Jeg begynte dagen med å spise en lang og god frokost med min kjære. Vi kjøpte masse roastbeef i går, og det er noe av det beste jeg vet. I tillegg til det hadde vi ferskt valnøttbrød. Selvsagt servert med masse remulade og sprøstekt løk. Virkelig verdens beste frokost. 

Etterpå ble det bestillt flybilletter her i hjemmet. Foreldrene mine har lenge "maset" om at jeg skal komme en tur til Sogn, så da ble påsken den lureste tiden å gjøre det på. Så da har jeg og min kjære bestillt oss flybilletter, og får oss 4 (nesten 5) dager i Sogn i påsken. Gleder meg masse til å se familien min igjen, og ikke minst hunden min! Den savner jeg helt forferdelig mye.

Håper alle har en fin fredag!

New in; Kjole fra nelly.no

Ja, jeg er klar over at jeg nettopp postet et innlegg om at jeg ver misfornøyd med servicen til nelly.com, men denne kjolen var litt for fin til å la gå fra meg. Jeg skal i en bursdag i april som er en ganske "stor greie", og trengte en kjole. Er ikke 100% sikker på at jeg kommer til å gå i denne, men det er et alternativ i det minste. Det var fri frakt, og jeg hadde et gavekort, så jeg følte jeg måtte "slå til".

(klikk på bildet for å komme til nettsiden)

Hvit kjole er EKSTREMT uvanlig for meg. Jeg kjøper så godt som aldri noe hvitt, rett og slett fordi jeg er en kløne utav en annen verden, og søler med ALT. Uansett, gleder meg masse til å få brukt denne kjolen. En smule usikker på om jeg bestillte riktig størrelse, men får i verste fall bytte den. Tenker også den er super å ha med til London/Paris i sommer.

Med tanke på sko er jeg også litt usikker. Tenker egentlig bare vanlige svarte pumps hadde vert det beste. Med nude pumps kan det bli litt for casual. Får se hva jeg finner på.

Ha en fin dag!