mars 2014

Update + instagram

"Long time, no see" er det visst noe som heter. Ble plutselig litt lite blogging her tydeligvis. Livet mitt har ikke vert direkte spennende, så noe stort har ikke noen gått glipp av. Stortsett har jeg ligget på sofaen og hatt vondt, vert en tur til foreldrene mine på besøk, og ligget enda mer på sofaen og hatt vondt. I det siste har jeg riktignok begynt på "Læring og mestringskurs for unge". Det er jo ikke akkuratt noe som kan "kurere" meg, men når det er det eneste tilbudet når det kommer til behandling så tar jeg det jeg får. Dessuten er det veldig godt å komme ut av huset litt for noe annet enn legetimer/time på sykehuset.

Så etter jeg var på kurset på torsdag har jeg egentlig bare ligget rett ut og ikke orket noe som helst. Å ta buss er spesiellt slitsomt (mye lyd og bevegelse og folk), og når jeg i tillegg var på kruset i 2 timer tok det totalt knekken på meg. I går begynte jeg å føle meg litt bedre, men det gikk jo raskt over da jeg gikk i parken med Mushu? Genistrek det altså. Men han virket i hvertfall veldig fornøyd, så da er det jo faktisk verdt det.

Så nå ligger jeg egentlig bare her og føler meg mildt sagt dårlig. Kaldsvetting, muskelsmerter og utmattelse er bare noe av "problemet". Satser på å føle meg i hvertfall en smule bedre i morgen. I mellomtiden; her er noen instagram bilder :) Jeg er i hvertfall mer aktiv på instagram enn på blogg (spesielt etter jeg fikk meg ny iPhone!), så følg meg på instagram! Der heter jeg @nicocela eller så kan du bare trykke HER