april 2013

Innkjøp del 1: Sko

Bare et lite forord! Jeg bestemte meg for å dele opp innkjøpene mine fra Oslo i 3 deler. Dette første er obviously sko, så kommer klær og sminke/hudpleie etterpå. Blir bare mye enklere slik, fordi det er en god del klær som skal med i neste del. Uansett, here goes!


Meg og disse skinnskoene var bare "meant to be". Noe annet er helt umulig. Jeg er EKSTREMT kresen på sko, så det er virkelig en sensasjon hver gang jeg finner noe jeg liker. Disse forelsket jeg meg i i det jeg gikk inn i butikken. Les nøye når jeg skriver dette; Disse var siste paret, akkuratt min størrelse, og de var på salg. Absolutt ALT klaffet. Jeg elsker dem så utrolig mye. Gleder meg masse til å gå i dem. De er forresten superbehagelige på foten. De er i skinn, og er kjøpt på "Venezia". Jeg er en sucker for italienske skinnsko <3


Disse er jeg og litt forelsket i, men ikke i nærheten av hvor forelsket jeg er i førstenevnte. Disse er i semsket skinn med små nagler på. Dessuten har de ankelrem, noe jeg virkelig likte med dem. De er også ganske ok å gå med. Jeg må si jeg fikk gnagsår etter jeg gikk med dem i forrige uke, men da hadde jeg hatt de på meg veldig lenge. Regner med at de kommer til å bli superbehagelige når de bare har blitt litt "gått inn". Disse er fra New Look.


Dette var altså sko-kjøpene mine i forrige uke. Veldig fornøyd!

Mat må man ha

God morgen!

I dag føler jeg meg egentlig ikke så aller verst. Vondt og sliten? Absolutt. Bedre enn lørdag, søndag og i går? Absolutt. Jeg gikk i hvertfall en tur ned på butikken for å kjøpe litt mat da min kjære skulle på jobb. (Lysten på blåbær og vaniljekesam overgikk hvor vondt jeg har) Vanligvis så spiser jeg ikke brød, pasta, poteter osv, men jeg har skeiet ut litt i det siste. Derfor måtte jeg kjøpe inn noe "spiselig" for min del da det meste vi har i hus nettopp er pasta og brød-mat. Så en snartur på butikken senere hadde jeg med meg masse godt hjem igjen.

Til frokost endte jeg ikke opp med noe sånn "kjempespennende", men absolutt veldig godt! Blåbær og vaniljekesam er virkelig noe av det beste jeg vet.

Det grønne jeg har i glasset er forresten urter som jeg drikker hver dag.

Uansett så har jeg nå en god del god og sunn mat i hus. Ellers så er det jo 1. mai i morgen. Skal bli så utrolig deilig å kunne ligge og slappe av hele dagen med min kjære. Altså, jeg er jo hjemme alltid uansett, men det er utrolig koselig å ha en random fridag midt i uken å kose oss sammen på. 

Håper alle har en fin tirsdag!

Pakke i posten; Hundesløyfer

Jeg er ikke egentlig typen til å kle på hundene mine, selv om yorkie'en min har eid noen plagg i sin tid. (Skal sies det da var jakker og gensere fordi hun har hår i stede for pels og fryser om vinteren). Likevel har det alltid vert en slags liten tradisjon i familien at fks på julaften har hundene en rød sløyfe på halsbåndet sitt. Yorkie'en min har mer enn en gang hatt sløyfe med norgesflagget på i håret på 17. mai. 

Da vi enda ikke hadde fått oss valp, men vi hadde bestemt oss for å kjøpe hund bestillte vi hundesløyfer, bare sånn for å ha "noe".Jeg synes i hvertfall at det er veldig sjarmerende. Så da kan hunden vår pynte seg litt når vi skal i fks bursdager, julaften, 17. mai osv.

Er forresten ikke lenge igjen til vi skal hente valpen nå! Fra 10 til 17 dager igjen!

Lørdagens outfit


Bluse, tights og blazer fra Zara. Skoene er fra Prima Moda.

I følge den 5 år gamle søsteren min så jeg ut som en påskekylling i dette antrekket. Personlig likte jeg det veldig godt, og det var spesiellt behagelig å reise i. Tightsene er utrolig myke og elastiske, og jeg bruker dem litt for ofte. Den gule toppen var veldig "flowy" og behagelig å ha på seg, jeg hater tettsittende klær når jeg skal ut å fly! (Selv om det bare er 40 min)

Må bare beklage det merkelige ansiktsuttrykket, men jeg var mildt sagt litt sliten, og hadde mange vondter. I tillegg til det på bildet så hadde jeg på meg Guess klokken min, og hadde LV-vesken min.

Uken i bilderDisse bildene oppsummerer uken min i Oslo ganske greit. Skjedde fint lite utenom at jeg var i bursdag, og at jeg spiste masse, og tok en tur på Zara. Bilder av innkjøp kommer når jeg orker. Akkuratt nå er jeg litt opptatt med den ikke så bra helsen min. Det er godt å være hjemme igjen.

Håper alle har en fin søndag!

Yesterday

Huff. Tror dere ikke at flyet mitt ble forsinket i går da? Det er bare så utrolig typisk. Jeg sitter der og er kjempedårlg og gleder meg til å komme hjem, så blir flyet bare mer og mer forsinket. På ett punkt ønsket jeg nesten at det skulle bli kansellert så jeg kunne finne meg en hotell seng å sove i asap. Heldigvis etter masse venting om flyet seg omsider avgårde, selv om det var en gammel skranglekasse av ett fly. Må si jeg ikke husker sist gang jeg flydde med et fly som har askebeger.Uansett så var det helt fantastisk flyvær i går. er så mye bedre å fly når det er god sikt. Det er jo faktisk veldig artig å se på fjellene og den norske naturen så høyt oppe i fra.

Ca. 40 min senere var jeg fremme. Min kjære hentet meg på flyplassen, og når jeg kom hjem ble jeg overrasket med roser, nyvasket leilighet og hjemmelaget burger. Utrolig koselig. Jeg klarte egentlig bare såvidt å sitte oppreist lenge nok til å få i meg maten, for rett etterpå måtte jeg bare stupe i seng.

Så det sier seg vell selv at jeg i dag er ganske dårlig. Jeg har sovet en god del i natt, og har nå flyttet meg over på sofaen med dynen min. Og her har jeg tenkt å bli resten av dagen, kanskje resten av den kommende uken. Det kommer uansett til å bli litt blogging her og der, bla et innlegg med bilder fra uken min.

Håper alle har en fin søndag!

Going home

Hei og hopp!

Nå er jeg på plass på Gardermoen og venter på flyet mitt hjem til Bergen. Kjenner det skal bli ubeskrivelig deilig å komme hjem. Hele uken har i grunn vert grusom. På tross av masse smertestillende har jeg hatt vondt hele tiden, nesten over alt.

Dessuten sover en aldri så godt noe annet sted enn i sin egen seng. Så min allerede dårlige søvnkvalitet ble bare verre. Har ikke fått sovet skikkelig på over en uke nå, og har bare følt meg verre og verre for hver dag. Skal bli godt å komme hjem til leiligheten og mannen min. Der kan jeg hvile så mye som jeg trenger uten mas og forstyrrelser.

Akkurat nå sitter jeg på Monolitten på Oslo Lufthavn. På formen å dømme har jeg ingenting å gjøre utenfor sengen. Så jeg gleder meg virkelig mye til å komme meg hjem. Uansett koser jeg meg med et rekesmørbrød og prøver å overleve noen timer til.

Rekesmørbrød er noe jeg spiser så å si hver gang jeg er ute og reiser, nesten unntaksløst. Vet ikke hvorfor, men det smaker spesielt bra rett før en flytur.

Nå skal jeg uansett slappe av litt før jeg skal ut og fly litt. Gleder meg masse til å komme hjem til min kjære.

Håper alle har en fin lørdag!

Noe nytt

Noe helt usannsynlig har skjedd. Jeg, Nicole, har forelsket meg i oransje neglelakk. Etter en heftig candy-kid klesstil periode ca 5 år siden tok jeg helt skrekken, og har ikke nærmet meg noe som minner om neon siden. Nå har jeg likevel virkelig forelsket meg i oransje neglelakk.

Det er overhodet ikke slik at jeg kommer til å kjøpe klær i denne fargen, men på neglene er denne veldig vårlig og "fresh". Den jeg har på neglene på bildet er lånt, men jeg har Ciate sin "pom pom" hjemme som er like fin som den på bildet.

Så som den hardbarka OPI-tilhengeren jeg er skal jeg se om jeg finner en fra OPI i denne fargen.

Perfekt farge for våren og dommeren!

Drittdag

God ettermiddag!

Dagen min i dag er rimelig innholdsløs i grunn. Etter en veldig dårlig natt var vi en bitteliten tur på kjøpesenteret for å bytte noe, før vi dro ut for å spise middag. Vi valgte å dra et annet sted enn vi pleier, og jeg ble servert den dårligste biffen jeg har spist på lenge, kanskje noen gang.

Jeg pleier alltid å bestille biffen min blodig, og elsker det. Men den jeg fikk der vi spiste i dag var ikke vare smakløs, men også faktisk kald inni. Blodig biff er ikke det samme som helt rå biff! Bestiller ikke biff der igjen nei!

Så akkurat nå er jeg i leiligheten og slapper av. Jeg koser meg med en sånn lang lakris-greie med eplesmak og cola. Har det ikke sånn kjempegøy i dag siden jeg har veldig vondt mange steder. Smertestillende som jeg hadde fått på resept var no good. Hjalp ikke på en dritt, jeg fikk bare det fulle spekteret med bivirkninger.

Uansett; håper alle har en fin tirsdag!

Aldri så liten shoppingrunde

Hei og hopp!

I dag er jeg bittelitt bedre, selv om jeg nesten ikke har sovet i natt. Vanskelig å få sove når en har så vondt at en ikke finner noen behagelig posisjon.

Jeg var i hvertfall i sentrum med foreldrene mine. En kjapp tur innom Zara resulterte i en full pose. Har kjøpt meg noen ting jeg gleder megmasse til å gå i. Kjenner likevel på kroppen at det blir en tur til innom, for det er noen ting jeg har sett meg ut som jeg "trenger".

Etter noen få butikker endte vi opp på favorittrestauranten min i sentrum. Biffen der er alltid den beste jeg har smakt.

Nå har vi returnert til leiligheten, og skal slappe av her. Det trenger jeg. Bilder av innkjøp kommer når jeg er hjemme i Bergen igjen!

Håper alle har en super mandag!

Last night

Huff, bare en ting å si; DÅÅÅÅÅÅRLIG!!! Jeg var jo som sagt i bursdag i går, noe som var utrolig koselig. Masse god mat, masse god drikke og kjempegod kake og dessert. Koste meg virkelig helt utrolig mye. All maten var italiensk, så til forrett var det antipasti med italiensk brød og olivenolje til, så var det pizza som en "andre forrett" før vi fikk mange forskjellige pastaretter til hovedrett. Etter masse tiramisu og kake ble det mer antipasti til nattemat.

Etter det skjedde noe litt mindre lurt for min del. Litt mye vin fikk nattklubb til å virke som en fiks ide. Endte opp med at vi gikk på byn og tok noen drinker for mye før vi tok taxi hjem igjen. Kjempegøy, men litt mye for helsen min.

Så ja, mildt sagt ikke i bra form i dag. Vondt over alt, kvalm, svimmel, og selvsagt utmattet. Kunne likevel vert verre. Kjenner at selve smellen ikke har kommet enda, selv om jeg er dårlig. Gruer meg til den må jeg si.

Nå skal jeg uansett prøve å slappe av litt.

Håper alle har hatt en fin helg!

Dårlig ide

God morgen.

Nå har jeg stått opp etter godt over 12 timers søvn. Merker helt klart at denne turen ikke var det lureste å foreta seg. I går når vi kom frem var jeg så dårlig at jeg nesten begynte å grine, og jeg hadde allerede tatt max-dosen min med smertestillende uten effekt. Selve flyturen gikk fint, det var først på den 1t45min lange bilturen jeg begynte å merke det på kroppen for alvor.

Ellers så skal jeg i bursdag i dag, og lurer litt på hvordan det skal gå. Er så utmattet at jeg er usikker på om jeg orker å sminke meg og kle meg for anledningen. Må nok prøve å finne kreftene uansett.

Håper alle har en fin lørdag!

Leaving on a jetplane

God morgen!

Nå sitter jeg her omtrent ferdigpakket og inntar dagens frokost. Om rundt en time drar jeg hjemmefra, men inntil da skal jeg pakke ferdig, og nyte den siste tiden med min kjære. Savner han allerede.

Satser på at jeg ikke får overvekt verken på turen ned eller tilbake. Tror ikke jeg har så mye tungt med meg at det gjør noe, men en vet aldri. Plutselig har du kjøpt en ting for mye. Jeg har i hvertfall med meg alt jeg trenger av klær og sko, så jeg satser ikke på den helt store shoppingrunden når jeg er der. Penger er ikke akkuratt noe som en svømmer i når en er sykemeldt fra en jobb der halve inntekten kom av at du jobbet mye ekstra, samtidig som en bruker en god del av shoppingbudsjettet på legetimer og medisiner i stede. Litt skal jeg selvsagt kjøpe, umulig å ikke kjøpe noe på Zara!

Rosa container-kofferten min <3 Den største rosa samsonite'en er min faste reisevenn.

Ellers så kan jeg informere om at det kommer til å bli mobilblogging den kommende uken. Jeg tar ikke med meg data (siden den ene er død, og den andre er på god vei til å dø), så jeg satser på å klare meg med iPhone'en min, og å låne iPad'en til mamma. Jeg må virkelig ha meg en ny mac eller få meg en iPad. Jeg hater virkelig windows.

Håper alle har en fin fredag, så mobilblogges vi nok sikkert i løpet av dagen!

Anti-reisefeber?

Akkuratt nå sitter jeg med hodet i et håndkle på hodet, med nyfargede vipper og bryn, nylakkede negler, og en halvpakket koffert. Etter å ha hvilt litt skal jeg om noen timer pakke ferdig, og gjøre alt klart. Snart kommer også min kjære hjem, og da skal vi kose oss. Dette blir tross alt siste kvelden sammen på over en uke! I går lå jeg egntlig bare og var sur på meg selv. Hvorfor i all verden gidder jeg å dra noe sted i det heletatt? Ikke bare er jeg veldig syk, men i tillegg er noe av det verste i verden å savne min kjære. Vi har tilbragt hver eneste natt sammen siden vi flyttet sammen i begynnelsen av oktober. Gleder meg ikke til å dra sånn egentlig.


(Rød og god i ansiktet etter peeling ja)

Men på en annen side så gleder jeg meg også. For det første pga jeg får tilbragt litt tid med familien som jeg ser så sjelden. Så er det selvsagt aspektet med at jeg slipper å lage min egen mat i en hel uke. Ikke feil. Tror det blir en fin tur, selv om jeg ikke føler meg "klar" for det i det heletatt. Verst før en drar tror jeg. Gleder meg ikke til søsteren min skal mase hull i hodet på meg om Bieber-konserten hun er på i dag. Hun er en Belieber tvers igjennom, og selv om jeg og stefaren min prøver vårt beste på å erte henne for det, blir det endel Bieber-mas uansett. Tror liksom aldri at jeg var så besatt av noe band/artist. Ja, jeg ELSKET MCR (som nå er oppløst, buhu) men hadde liksom aldri behovet for å la det gå utover andre.

Så i morgen tar jeg flyet til hovedstaden på formiddagen (håper at Bieber-kaoset har gitt seg til den tid), og inntil jeg drar skal jeg kose meg med min kjære så mye som mulig.

Håper alle har en super kveld!

Legebesøk

God ettermiddag!

Da har jeg faktisk hatt en tilnærmet effektiv dag så langt. Jeg og min kjære stod opp litt før kl. 10 og koste oss med internett og frokost før jeg måtte avgårde til legen. Legebesøk er utrolig stress, og hjernen min nekter å samarbeide helt når jeg er der og i ettertid. Hos legen ville de ha blodet mitt (igjen), selv om det var mye mindre enn forrige gang. Så etter et lite besøk på apoteket og posten var jeg på vei hjem. Jeg fikk heldigvis noen bedre smertestillende på resept, så forhåpentligvis fungerer de bra. Ikke gøy når smertestillende ikke fungerer!

Det verste med å dra til legen er ikke blodprøvene i seg selv, for de kunne jeg ikke brydd meg mindre om. Et lite stikk, så går jeg og vimser mer svimmel enn vanlig i noen timer. Det verste er plasteret. Jeg bruker seriøst timesvis på å mote meg opp til å rive det av. Det er virkelig helt grusomt. Motet meg nettopp opp til å ta av mitt, 2 timer etter jeg forlot legekontoret. GoodtimesUansett, nå skal jeg hvile litt før jeg begynner å gjøre alt det som jeg må få gjort i dag. So much to do, so little energy... Jeg må farge vipper og bryn, lakke negler, pakke, dusje (puh...), vaske makeup børster og lade kindle'en min. Tror nok at jeg har for mye på agendaen, så jeg må nok prøve på å få "flyttet" noen ting til i morgen før avreise. Ting ordner seg alltids :)

Håper alle har en fin dag!

Pakke i posten; Pet Head "Life's an Itch"

Denne lukter helt utrolig godt! Får helt lyst til å bruke den selv, hehe. Vi kommer i hvertfall til å ha en veldig godluktende liten valp!

Masse shampo for en veldig grei pris. Jeg betalte 118 NOK for denne på ebay. Jeg så den i en dyrebutikk her i Bergen for 250,- Det er over det dobelte! Ebay er virkelig gull verdt. Kommer nok også til å kjøpe puppy whipes og deodorizing spray fra samme merke. Det var også veldig rask levering, den skulle tross alt bare fra UK og hit :)

 

We need to cook

God morgen!

Er i stortsett samme form som i går, men har heldigvis ikke hodepine lengre. Det er virkelig tortur. Bare knær og håndledd og hofte i dag, så en smertestillende en gang i blant tar bort det verste. Ellers har jeg faktisk vert effektiv i dag til meg å være. Jeg stod opp litt før kl. 10, dusjet (noe som er en arbeidsoppgave i seg selv), spiste frokost, og etter det har jeg ligget og hvilt.

I posten i dag fikk jeg ENDELIG returseddelen fra Nelly som jeg har mast på de om i 2 måneder. Tok dem bare så lenge å sende meg den! Etter å ha purret 6 ganger kom den omsider. Er sikker på at de ikke sendte den de 4 første gangene de sa de hadde gjort det. Så akkuratt nå er min kjære på butikken og leverer nelly-pakken til retur, henter en annen pakke og handler inn til pizza. Vi tenkte vi skulle kose oss litt i kveld og i morgen siden jeg drar på fredag. (Skal bare til hovedstaden og være der i 8 dager).

Ellers er jeg sunnheten selv fortiden. Kostholdet mitt består av brød, nugatti, frokostblanding og pasta. Veldig sunt, jeg vet. Er bare så utrolig vanskelig å prioritere sunn mat når en ligger og vrir seg i smerte store deler av dagen. Men jeg skal uansett ordne på kostholdet snart. Som jeg har nevnt reiser jeg bort på fredag, men når jeg kommer tilbake skal jeg gå tilbake til det sunne kostholdet jeg hadde på nyåret og ut i februar og mars. Det er i hvertfall helt urealistisk at jeg ikke skal være på matfylla hele tiden jeg er bortreist. Masse god mat når vi spiser ute, is, snop og vin hele uken, så begynner jeg fra "scratch" når jeg er hjemme igjen.

Her er fks dagens lunch:

Og så er jeg hardt angrepet av pug-fever. Jeg og min kjære teller ned til vi skal hente valpen vår, og jeg sitter og ser på pug-bilder hele dagen og leser meg opp på oppdragelse og klikkertrening. Vi skal bli de beste pug-foreldrene i verden. Uansett; Fant dette bildet på nettet her om dagen, og døde litt inni meg. Ikke bare elsker jeg pugs (obviously) men jeg er også veldig fan av Breaking Bad.Awwww, haha!

Uansett, håper alle har en fin onsdag! 

Better days ahead

I dag er formen på vei tilbake til "normalen". Jeg er ikke så veldig mye bedre, generellt sett, men i det minste har smertene bestemt seg hvor de skal være. Så da er det hodet og knærne som gjør livet mitt surt i dag. Det verste er virkelig å ha vondt i hodet og knær, men jeg har i det minste ikke vondt i andre steder samtidig, så jeg er veldig glad for. Litt mindre å måtte takle på en gang er alltid bra.

Ellers har jeg ikke utrettet så mye i dag, men det er ikke så ofte at jeg får heller. Jeg har bare planlagt litt. Eliminerer utrolig mye stress. Filofax'en min er virkelig gull verdt, og er absolutt en av mine beste kjøp. Den er med meg overalt, og dekker "behovene mine" for både planlegging og tidsfordriv/hobby.


Det er forresten en svart Personal Adelphi dersom noen skulle være interessert.

Ellers kommer nok dagen min til å gå med på å se House med min kjære.

Hva gjør dere på i dag?

Håper alle har en fin dag!


 

Smertehelvette

Har det mildt sagt ikke noe gøy i dag. Hele dagen har blitt tilbragt i sengen og på sofaen, og det eneste jeg har orket å gjøre er å hente mer smertestillende. Det er liksom ikke noen måte å forklare hvordan jeg har det på. Har bare vondt over alt, hele tiden når jeg er spesiellt dårlig. Vanligvis har jeg det mer på ett sted. Det er mer selektivt som i at jeg har vondt ett til to steder for det meste, og bare litt verk andre steder. På dager som dette er det virkelig kjempevondt overalt hele tiden. Det er overhodet ikke gøy å ha det slik som dette her. Håper virkelig at jeg føler meg bedre snart. Må tross alt en tur til legen på torsdag, samt at jeg skal fly på fredag. 

Fra sofaen i dag har jeg fått gjort fint lite. Jeg brukte vell gode 2 timer på innlegget om helgen siden jeg måtte ta pauser, og bare virkelig har kognitive problemer i dag. Er ikke bare-bare å forme en setning som gir mening, hehe. Uansett så har jeg "kvikknet til" bittelitt nå utover kvelden, så jeg er i det minste i bra nok form til å se noen episoder House, spise litt og ha litt kjærestetid med min kjære. Så det er altså det som blir planene utover kvelden også.

Håper alle har en bedre mandag enn meg! 

Svar på spørsmålsrunde!

Jeg vet ikke om dette blir for personlig for deg, men hvordan gjør du og kjæresten din det med husarbeid? Og rydding og alt sånt? Lurer fordi jeg er nesten i samme båt som deg. Jeg har nok ikke ME ifølge en spesialist, men jeg har tilnærmet lik tilstand. Men her hos oss blir vi ikke enige. Han vil gjerne ha det superryddig hele tiden, men jeg orker jo ikke å gå å rydde hele tiden( eller vaske). Så lurer litt på hvordan dere gjør det :)

- Vi har nok situasjonen litt omvendt enn dere. Jeg er den superryddige, mens min kjære tar litt lett på rydding og sånt. "Ikke noe å stresse med, og i hvertfall ikke vits å kaste noe i bosset viss du kan legge det på bordet i mellomtiden". Likevel blir det til at det er min kjære som gjør det meste av husarbeidet. Jeg er desverre så dårlig til tider at jeg knapt kan lage min egen mat og gå på do, så det er han som gjør det meste. På gode dager bidrar jeg så godt som jeg kan, og lager middag til oss, rydder kjøkken osv. Dette har han grenseløst med forståelse for, noe jeg setter utrolig stor pris på. Arbeidsdeling blir nok veldig individuellt fra par til par i en situasjon som denne, men jeg må si jeg har verdens beste kjæreste som gjør så utrolig mye hjemme i tillegg til å jobbe og trene.

 

Hvilken rase er valpen dere har kjøpt?

-Det er en nydelig liten pug/mops gutt!

 

Er du sunn?

-Hehe, nei. Egentlig tvert i mot. Siden jeg blir liggende så mye hjemme og er såpass dårlig er det mye "trøst" i å kose seg med mat. Jeg "passer vekta" men koser meg nok litt for mye til at det er sunt. Noen dager når jeg er skikkelig dårlig orker jeg ikke mat i det heletatt, så da prioriterer jeg å få i meg hva som helst (altså det jeg har mest lyst på), ikke noe sunt.

Hvor mange ganger i uka trener du?

-Jeg trener ikke i det heletatt. Det er ikke alltid jeg har krefter til å stå opp av sengen engang, og jeg kan bli sengeliggende av en handletur så det å trene er uhørt.

 

Hvilken foundation bruker du?

-Favoritten min er Chanel Vitalumiere Aqua. Desverre er denne litt for mørk for meg på sen høst, vinter og tidlig vår. Derfor bruker jeg Tikei Mineralfoundation. Jeg er veldig fornøyd med begge. Jeg har prøvd mye foundation, og av alt jeg har prøvd er dette mine to favoritter.

 

Hvor mye sover du?

-Jeg sover fra 12-18 timer om dagen, avhengig av dagsformen. På "bra dager" sover jeg i ca. 9 timer om natten, så sover jeg 3-4 timer til i løpet av dagen. På dager sånn som i går står jeg knapt nok opp.

 

Hvilken is er din favoritt?

-Jeg har flere favorittiser, men her er topp 4: Amerikansk is som du får kjøpt i Polen, Mint og sjokolade is, Ben and Jerrys Cherry Garcia (Finner den ikke noe sted fortiden?!) og Softis 

 

Det var spørsmålene for denne gang! Overraskende få som sendte inn spørsmål faktisk. Det var flere som hadde bedt meg om å ha spørsmålstunde, men ingen av disse var blant dem som stilte spørsmål. Merkelig, hehe :) Uansett; takk til alle som sendte inn spørsmål, så håper jeg at dere fikk svar på det dere lurte på :)

Helgen

God morgen!

Som dere sikkert har merket har det vert fint lite aktivitet her på bloggen i helgen. Det kan ganske enkelt forklares i at jeg har hatt mye å gjøre og fylle tiden min med.

Fredag hentet jeg Chanel  fra flybussen, før vi dro hjem til meg. Etter vi hadde fått litt tid til å snakke hull i hodene på hverandre lagde vi taco. Resten av kvelden var det mye snakk, samt at vi så Insidious. Veldig bra skrekkfilm. Gleder meg til Insidious: Chapter 2 som kommer i september i år!

Lørdag hadde vi det kjempegøy. Vi tok oss en dag i byen, der Chanel først fikk se mye av sentrum siden hun aldri har vert i Bergen før. Etter en omvisning, og masse bilder tok vi oss en kaffe på Waynes Coffee. Etter en hyggelig pause med hver vår caramel frappe gikk vi i noen butikker før vi fant ut at vi skulle spise litt. Jeg er VELDIG glad i Inside's burgere, så jeg drar med meg alle dit. Det er tross alt byens beste burger, så en kan ikke gå glipp av det når en er i Bergen! Etter å ha spist oss stappmette gikk vi på noen få butikker til før vi dro hjem. Jeg var da selvsagt helt ferdig ettersom jeg allerede var sliten fra dagen før, så etter på ha sett Sinister og pratet litt måtte jeg bare legge meg. Kan avsløre det gikk med en god mengde smertestillende den dagen.

Som dere ser koste vi oss masse!

Søndag ble derimot ikke noen grei dag. Jeg sov/lå på et mørkt rom til kl. 18.40 og stod opp kun for å si hade til Chanel som skulle dra. Jeg var så utrolig dårlig at jeg vurderte flere ganger å dra på legevakten. Eneste som stoppet meg fra det var at jeg viste de ikke kunne hjelpe meg på noen måte, i tillegg til det at jeg såvidt orket å gå ut på do. Når Chanel var dratt lagde min kjære pasta til oss, og vi så noen episoder House før han fulgte meg på badet så jeg fikk pusse tenner, og fulgte meg til sengen igjen. Ikke noen bra dag.

Det var altså helgen min. Masse gøy fredag og lørdag, men desverre er det sånt jeg "får igjen" for. Kroppen min sier ganske klart i fra om hva den vil.

Håper alle har hatt en fin helg, og er klare for en ny uke! 

(Alle bilder i dette innlegget er tatt av Chanel (link) med unntak av det nederste bildet) 

Husk spørsmålsrunden!

Jeg har en pågående spørsmålsrunde. Den varer frem til kl. 23.59 i kveld, så det er bare å spørre om hva som helst frem til den tid. Legg igjen spørsmålet ditt som kommentar, så blir alle spørsmålene besvart i et eget innlegg mandag 15. april.

Spør i vei!

(Forhåndspostet innlegg) 

Lime makroner

Jeg må ærlig si jeg ble veldig fornøyd. Desverre var det kun ett av totalt fire brett som ble perfekt, men det får bare være. Jeg satte i hvertfall sammen alle de perfekte på ett fat, så har jeg de som ble litt sprekker på på et annet. Smaken er den samme, utseendet er ganske forskjellig.

Det er lime både i skallet og i fyllet men selvsagt først og fremst i fyllet. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet på disse, og de er nå i kjøleskapet og koser seg. Der skal de ligge over natten før de er klare til å spises i morgen. Makroner må virkelig ligge over natten. De smaker ikke i nærheten så godt på dagen de blir fylt som dagen etterpå.

På smak er de veldig friske og gode, samtidig som de er søte. De er ikke for søte, så det er ikke kvalmende.

 

Håper alle har en super fredag!

TGIF

God morgen!

Her i huset har vi allerede stått opp, og er godt i gang med dagen. Eller, jeg har dusjet og sminket meg, og det er nok for min del på en god stund i hvertfall. I gårkveld hadde vi en skikkelig koselig kveld. Vi lagde oss smoothie som egentlig var mer som is, og så masse House. Viktig å kose seg sammen når man har vert sammen i 1 år og 4 måneder.

Ellers så slapper jeg nå av litt før jeg skal fylle makroner. Så, litt senere på dagen skal jeg hente Chanel på flybussen. Gleder meg masse til hun skal være her i helgen! Jeg har skikkelige softis cravings, så jeg bare MÅ ha det etterpå.

Håper alle har en fin fredag!

Husk på at jeg har spørsmålsrunde HER. Så det er bare å spørre i vei!
 

Trøtt torsdag

Veldig ofte blir det sånn med helsen min at jeg har utrolig lyst til å gjøre ting, men desverre ikke har energien til det. Så gjør jeg det, og blir helt slått ut etterpå. Var mye sånn i dag med makronbakingen. Selv om jeg satt store deler av tiden jeg bakte ble jeg likevel helt slått ut etterpå. Har tilbragt hele dagen på sofaen etter jeg bakte, og har det ikke sånn superbra. Veldig vondt, og er veldig sliten. Ganske kjipt desverre.Jeg gleder meg derimot veldig til i morgen. I morgen kveld/ettermiddag får jeg nemlig besøk av tremenningen min som også er en av mine aller beste veninner. Jeg har ikke sett henne siden mars i fjor, så det har virkelig gått alt for lang tid. Slik går det desverre når vi bor på hver sin kant av landet. Gleder meg i hvertfall masse til en gøy helg!

Uansett så blir det nå enda litt mer avslapping før jeg tar tidlig kveld i dag. Trenger virkelig søvn nå.

Håper alle har hatt en fin torsdag! 

Husk på at jeg har spørsmålsrunde! Spør om hva som helst, så blir det besvart i eget innlegg på mandag :) 

Spørsmålsrunde! (Avsluttes søndag 14. april kl 23.59)

Jeg fikk en kommentar i går fra en leser som ville at jeg skulle ha spørsmålsrunde. Jeg er ikke vanskelig å be, så det er bare å kjøre på. Spør om hva som helst mellom himmel og jord :)

For at spørsmålet skal bli besvart må det postes som kommentar i dette innlegget. Spørsmålsrunden blir avsluttet på søndag 14. april kl. 23:59. Inntil da er det bare å spørre og grave i vei. Innlegg med svar kommer da til å bli postet i løpet av mandagen.

Kjør på! 

(Støtende, upassende eller alt for personlige spørsmål vil ikke bli besvart)

Makron-mysteriet

Som dere sikker har fått med dere hadde jeg i dag store planer om å bake makron-skall så jeg bare trenger å fylle dem i morgen. Som sagt så gjort, så jeg gikk i gang med bakingen. Alt gikk helt perfekt etter oppskriften og jeg endte opp med perfekt konsistens på røren. Så da var det bare å trykke det ut på bakematten, før jeg hev det i ovnen. Og resultatet: Perfekte makroner. Perfekt gjevn matt overflate, og fine perfekte "feet" (ingen annen måte å forklare dette på). Regner med at de fleste som har spist, sett eller prøvd å bake en makron vet hva jeg mener med det :)


Men så begynnte problemene. Etter dette skulle jeg ha inni 3 brett til, og ALLE ble det sprekker i. Jeg hadde ikke endret noe som helst. Røren var den samme, og temperaturen i ovnen var anngivelig den samme. Jeg googlet litt, og konkluderer med at det er ovnen vår sin feil. Vi har tidligere opplevd flere ganger at ting blir ujevnt bakt, og at ting tar lenger/kortere tid. Tror rett og slett ikke at ovnen vår sin termostat er så pålitelig. Jeg er veldig fornøyd med i hvertfall å ha fått det første brettet HELT perfekt, så det blir det noen veldig fine makroner utav. Jeg skal fylle de andre ikke så perfekte og selvsagt, for smaken er den samme.

Slik ble desverre de som ikke ble fullt så vellykket. Ingen "feet" og sprekker. = For høy temperatur

Ellers når det kommer til bakematten og dispenser-dingsen er jeg storfornøyd. En ting er likevell viktig å forstså for å få utbytte av bakematten; DETTE ER IKKE EN "MAKRON-FORM". Viss du er under den oppfattning "you're going to have a bad time". (South Park <3) Disse opphøyde linjene er mer rettningslinjer. Viss du spruter ut røre på midten av den innerste sirkelen kommer du til å få perfekte symetriske makroner. De løsnet også fint fra matten i ettertid. Et veldig godt hjelpemiddel, men du klarer deg veldig fint med vanlig bakepapir og. Disse bakemattene er hovedsaklig for å gi deg makroner i like størrelser. Viss du har dårlig røre kommer makronene til å bli dårlig uansett hvilke kule hjempemiddel du har. Så slik er den saken :)

Dispenseren var forresten også veldig praktisk. Litt liten, så jeg skulle ønske den var ca 2 ganger så stor. Men tror faktisk den hadde blitt vanskelig å bruke viss den var stor. Den fungerte i hvertfall supert. Sprøyter du ut med den rett ovenifra og ned får du runde og fine makroner.


Bilder av de ferdige makronene kommer i morgen når de er fyllt i, og de skal fylles med lime ganache.

(Ble ganske skuffet her, så jeg er litt på grensen til å lage halv oppskrift for å prøve igjen... Tror desverre ikke energien strekker til) 

Ryddeprosjekt i Nicole-dimensjoner

Først og fremst vil jeg bare takke for de utrolig fine kommentarene jeg har fått i det siste. Det er virkelig et lyspunkt i dagen min å lese gjennom kommentarene dere legger igjen til meg. Hittil har jeg kun fått et fåtall "stygge" kommentarer, men det er vell egentlig det en sier ja til ved å opprette en blogg. Tusen takk til alle som tar noen minutter av dagen sin til å kommentere! :)

Utenom det er jeg virkelig helt kjørt nå. Jeg tok nemlig en liten "ryddeøkt" fra sofaen tildigere i dag, så etter det har jeg bare hvilt, spist og sett litt House med min kjære, og nå hviler jeg igjen. Det er fint lite jeg får gjort uten lange pauser og hvil. Det viktigste er at jeg får gjort noe i det heletatt.

Mitt lille ryddeprosjekt ble å rydde kroken ved sofaen. I og med at det er her jeg tilbringer 99% av dagen min vanligvis er det sannsynligvis ganske obvious at jeg har veldig mange av tingene mine her. Hadde jeg måtte stå opp for å hente ting hele tiden hadde det ikke blitt mye oppegående tid om dagen.

FØR:


Et eneste kaos a kamera, sminke, neglelakker og filofax'er.

ETTER:

Hadde en fin kurv stående som jeg kunne ha alt oppi. Veldig mye ryddigere!

Og ja, jeg har sminken min i stuen ved sofaen. Stå rett opp og ned i 10-25 min? Glem det. Skal jeg ha på meg sminke så må det skje i sittende posisjon.

Anyhow; nå blir det nok hardcore avslapping på meg resten av kvelden.

Håper alle har en fin kveld! 

Halvveis til helg

Føler meg virkelig udugelig her jeg ligger. Det er så mye jeg skulle ha fått gjort! Desverre er det ikke jeg som bestemmer. Jeg velger ikke å være syk. Selv om jeg inderlig ønsker å være frisk ligger jeg fremdeles her på sofaen dag etter dag. Er ikke i toppetasjen i dag som dere sikkert merker.

Jeg koste meg i hvertfall med en veldig god lunch nå nettopp. Jeg er ganske sikker på at jeg har utrykkt mer enn nok her på bloggen at jeg er VELDIG glad i vaniljekesam. Noen som vil gjette hva jeg hadde til lunch? Hehe. Jeg koste meg i hvertfall skvett ihjel med blåbær med vaniljekesam. Noe bedre skal en lete lenge etter! Gleder meg i hvertfall masse til jordbærsesongen. Skal få meg flybiletter til Sogn på den tiden, så kan jeg kjøpe litervis med vaniljekesam og sitte og gumle lokale jordbær og vaniljekesam hele dagen. Det hadde vert noe. 

 

Glemte å vise dere neglelakken min i går! Prøvde en av Ciate lakkene mine, og jeg må bare si at den var helt utrolig kul. Den er virkelig signal-oransje, men perfekt på vår og sommer. Denne likte jeg, selv om jeg egentlig hater oransje.

Ellers så skal jeg nå legge meg nedpå litt. Er veldig sliten. Så håper jeg at jeg har energi til å rydde litt senere. Det er jo forsåvidt rent, men stuen trenger litt omorganisering. Så det skal jeg prøve å ordne, med mange pauser riktignok.

Håper alle har en fin onsdag! Over halvveis til helg ;) 

Smoothie and carbs

God morgen!

Ikke fullt så bra morgen som i går, men jeg stod fremdeles opp kl. 7.30. Det skal riktignok sies at jeg la meg kl 22 i går, og at jeg definitivt skal legge meg nedpå i løpet av dagen. Sliten!

Til frokost i dag lagde jeg meg faktisk smoothie. Egentlig tror jeg det ville blitt regnet som is, for den kan overhodet ikke drikkes, men må spises med skje. Men det er sånn jeg liker den.
Så er jeg forresten ferdig med å spise så mye "carbs". Det har vert alt for mye brød og pasta i det siste, og når jeg blir direkte dårlig av det så er ikke det så gøy med 3 uker med masse av det. Så fra nå av skal jeg begrense meg veldig. Må si jeg ikke har peilig hvorfor jeg spiser noe jeg ikke tåler, det er jo i grunn veldig teit.

Anyhow; Nå tenker jeg at jeg tar meg en tur i dusjen før jeg legger meg nedpå litt.
Håper alle har en fin dag! 

Gårsdagens innkjøp: Pet Head "Life's an itch" dog shampoo

Enda et lite innkjøp til den lille voffsen vår! Utrolig hvor mye den lille får selv om den ikke bor med oss enda. 

Basic fact: hunder blir skittne, og da spesiellt valper. Vil tro at både gjørme, sølepytter og jord vil være ganske interessant for en liten en så shampo er et must. Tenkte like så greit å kjøpe en som lukter godt, og denne skal visstnok lukte pasjonsfrukt. En hver hund trenger et bad i blant, så jeg tror det var lurt å kjøpe stor flaske.
Annbefaler alle som har hund/katt å sjekke ut. De har også egen katte-serie! Jeg kjøpte denne på ebay og den sendes fra UK så jeg regner med å ha den innen to uker. Har også sett at de har disse på dyrebutikken på Bergen Storsenter. Der var prisen over dobbelte av det jeg betalte på ebay. De hadde mange andre produkter og, så jeg regner med at pug'en kommer til å få både puppy whipes og deodorizing spray i samme serie.

Håper alle har en fin dag!

Døgnrytme og litt sånt

God morgen!

I dag er jeg faktisk overraskende tidlig oppe. Min kjære jobber dagtid denne uken, så som den fantastiske kjæresten jeg er gjorde jeg det litt lettere for han å stå opp. Så jeg stod opp når vekkeklokken ringte, og lagde kaffe mens han var på badet. Tror det er en grei måte å starte dagen på.

Jeg er nok desverre ikke så uten noen skjult agenda som jeg utgir meg for å være, hehe. Grunnen til at jeg stod opp nå er rett og slett fordi jeg må få døgnrytmen min i orden. Jeg sover alltid på dagen, men ender opp med å legge meg sent, og sove veldig lenge, så da sover jeg vekk hele dagen. Jeg skal jo selvsagt sove like mye som jeg gjør, for det trenger jeg, jeg vil bare sette tidspunkt for "oppvåkning" litt tideligere. Saken er at vi snart har en liten valp her, som helst vil ut, og ha mat og vann kl. 8 om morgenen. Så jeg planlegger å sette min faste "stå opp-tid" til rundt kl. 8:00-9:00, og legge meg mellom kl 22 og 23. Da får jeg vell nærmere 10 timer søvn. Så skal jeg legge meg nedpå i noen timer midt på dagen slik som jeg pleier også. Tror det blir bra.

Uansett; Her eg jeg, våken kl. 11. Litt uvant egentlig. Jeg er ganske dårlig i dag, så det blir nok ikke noe annet på agendaen enn å ligge på sofaen. Akkuratt nå har jeg mer enn nok tidsfordriv med å lese meg grønn i tryne på canis.no. Mye nyttig å lese om der! I mens koser jeg meg med frokosten min, og håper på at leddsmertene mine skal bli litt bedre utover dagen. Har det fint lite behagelig i dag.


Kakao og rundstykke med brunost slår aldri feil :)

Håper alle har en fin tirsdag!
 

Dagens innkjøp

Dagens innkjøp var egentlig rent "hjemme-ting". Som jeg nevnte i forrige innlegg skal vi ha besøk til helgen, og da fungerer det fint dårlig med 3 vinglass i hus. Synes også at disse grønne serviettene var så "vårlige" at jeg bare måtte ha dem. Var litt splittet egentlig når det gjaldt vinglass. Har egentlig sett meg ut en mye finere modell som jeg liker bedre enn disse, men jeg kan jo ikke ha 3 av hver sort. OCD'en min klarer ikke den. Jeg kunne heller ikke kjøpe 6 stk av de jeg liker og "tilfeldigvis" knuse de 3 resisterende (det pleier min kjære mamma å gjøre <3 ). Endte opp med å kjøpe disse, men neste gang vi skal ha nye vinglass blir det noen andre. Definitivt.

Ellers så fikk et teppe til den lille valpen vår bli med hjem. Jeg er helt håpløs fortiden. Hver gang jeg er ute av huset får noe til "sønnen vår" bli med hjem. Nesting, much? Uansett; han trenger jo et pledd å ha i hundesengen sin! Han må jo ha det godt og varmt, samtidig som det kommer til å lukte det samme som han så vi kan ta det med viss vi skal dra noe sted så det blir enklere for han å sovne på fremmede steder.

 
Blått og fint!!!

Så til det siste jeg kjøpte. Dette er logisk nok ikke kjøpt på IKEA.Noen som vil gjette hva jeg skal lage? Hehe, neida. Til helgen skal jeg lage lime-makroner! Denne gangen har jeg faktisk kjøpt riktig mandel-mel (på Kinsarvik), så det er MYE som skal til for at dette skal gå galt. Har nok sikkert kjøpt alt for mye lime, men de som blir til overs kommer nok til å gå med i drinker. Så jeg bekymrer meg ikke for den ;)

Jeg vet jeg maste MYE om at jeg skulle lage makroner i påsken, men pga feil type mandelmel ble de så misslykket at de ikke tålte dagens lys. Denne gangen derimot LOVER jeg at dere skal få se bilde av det ferdige produktet. Grønne lime-makroner coming up!

Håper alle her en fin mandagskveld!
 

Fin men slitsom mandag

God morgen/ettermiddag!

I dag har jeg faktisk vert ute av huset. Sensasjon! Neida, hehe. Men jeg var faktisk en tur på IKEA. Saken er at vi skal ha besøk i helgen, og i tillegg kommer kanskje noen kompiser av min kjære innom også. Så hadde vi klart å knuse mer enn halvparten av alle vinglassene vi hadde i huspå under en uke før påske. For å si det slik; det rekker ikke med 3 vinglass.Så i tillegg til det ble det litt "småting". Viser alt i et innlegg litt senere.

Akkuratt nå sitter jeg her og skal innta frokost som i dag består av et ostehorn med smør. Jeg er ikke akkuratt spenningen selv her jeg sitter. Jeg skal i hvertfall kose meg masse med frokosten min, og en god kopp energi-te. I realiteten startet jeg dagen min med en softis på ikea, men det får bare være. Den setter vi i glemmeboken ;) Men nå skal jeg kose meg med sesongavsluttningen på Kourtney and Kim take Miami. Så er jeg dømt til sofasliting de neste dagene som følge av det lille "stuntet" mitt i dag. Kroppen min er ikke glad i å gjøre såpass mye når jeg allerede er veldig sliten fra før.

Håper alle har en fin start på uken!

Innkjøp; Litt basics til pug

Her er da altså de første innkjøpene vi har gjort til den kommende sønnen vår. Kommer nok mange mange mange innlegg med innkjøp av denne typen ting fremover, men det tror jeg dere får tåle ;)
Vi har ikke kjøpt så mye enda, for vi har tross alt enda rundt 5 uker på oss. Samtidig så er dette resultatet av ett innkjøp som vi gjorde samme dag som vi betalte dep. på valpen. Vi måtte bare kjøpe "noe" sånn at det føltes ekte. Vi er i lykkerus her ennå ;)


Svart sele i størrelsen XS/S og skal passe til bittesmå til litt større små-hunder. Så den tror jeg skal passe i hvertfall første året. Tennisballer som lager pipelyder, fordi det å kaste/trille ball er et must. Har hatt det så mye gøy med baller med hunder før! Og til slutt litt godbiter. Viktig med belønning når valpen gjør noe riktig!

Ellers har vi bestillt litt småting fra ebay også, så det får bli vist frem etterhvert som det kommer i posten. Er i hvertfall utrolig gøy å handle til en liten krabat!

Ting vi mangler nå er; skåler, bånd, halsbånd, negleklipper, valpegård, flyveske/transportveske til fly, kong, flere leker, mer godbiter, hundeposer, urinfjerner, puppy whipes og hundeshampoo. Ikke sånn kjempemye igjen som må på plass egentlig!

Håper alle nyter søndagskvelden!

The Secret: Vi skal bli foreldre!

....TIL EN LITEN SVART PUG-GUTT!!!

(Ikke en menneske-baby, for ingen av oss liker barn, eller vil ha det. Ever.)

Så det var altså det store hemmeligheten. Jeg har ikke kunnet sagt det siden vi ikke var sikkret valp ennå, men på fredag var vi og besøkte valpene, betalte og signerte. Så nå er det 100% sikkert at valpen er vår. Det er en svart liten pug gutt som akkuratt nå er 3,5 uker, og kan hentes om 4,5-5,5 uker. Mildt sagt gleder vi oss masse.

Vi er begge oppvokst med hund (og katt) så det å nå ha bodd uten noe dyr i ca. 6 mnd har vert veldig unaturlig for oss begge. Vi har også ønsket oss en hund siden før vi flyttet ut, men har liksom aldri tatt steget i den rettningen. Vi har snakket om det og tenkt masse på det at "en dag" skal vi få oss en hund. I påsken var vi og besøkte familien min i Sogn, og da jeg fikk tilbringe tid sammen med den steingamle men utrolig elskverdige yorkie'en min ble savnet enda større. Jeg tilbragte store deler av tiden på sofaen med iPaden i mine hender seendes på videoer av forskjellige hunder, og til slutt vant en av dem hjertet våres; Pug'en. Jeg researchet meg ihjel de neste dagene. Så alle videoer som var av pugs og alle bilder på nettet, samt at jeg leste utrolig mye om dem. Jeg var virkelig solgt. Når vi kom hjem var vi enige. Vi mangler noe i livet vårt, og det er på tide med et nytt familiemedlem. Og det skulle bli en pug.

Jeg sendte mail til noen oppdrettere i Bergen-området og spurte om de skulle ha valper leveringsklare i august. Jeg fikk svar fra to, som sa at de mest sannsynlig kom til å ha valper klare på sensommeren. En av dem sa også at hun har 3 uker gamle valper, som er leveringsklare om 5-6 uker dersom vi er interessert. Det var egentlig ikke aktuellt med valp allerede nå. Vi tok likevel et lite "familieråd" og snakket om det, og sov på det. Morgenen etter var London-turen i sommer avbestillt, mail til oppdretter om at vi var interessert var sendt, pengene til depositum lå klare og vi ble invitert for å se valpene på fredag.


(Bildet fikk jeg tilsendt av oppdretter på mail, så det er ikke jeg som har tatt bildet. Bildet er av en av de tre svarte valpene)

Oppdretteren hadde et kull på 5 pugs. 3 svarte og 2 fawn. Det var de svarte vi var interessert i, og vi koste masse med alle. De var virkelig bittesmå, og utrolig søte. Vi fikk også møte både mor og far til valpene som var fantastiske hunder. I tillegg var hagen full av pugs. Vi var virkelig solgt. Enkelt forklart så ble penger overlevert og avtale underskrevet. Så var vi plutselig sikkret en liten pug-gutt. Vi vet enda ikke hvilken av valpene vi får ettersom oppdretter skal ha en selv, men alle var nydelige, friske og oppegående så jeg tror det går mye for det samme.

Så nå fortiden driver vi med forberedelser. Masse innkjøp (som kommer bilder av på bloggen), og ellers masse research. Det er VELDIG lenge siden jeg har hatt en valp hjemme, så det skal nok bli ganske "forfriskende". Hehe :)

Det er altså dette jeg har mast hull i hodet deres om!
Håper alle har en super søndag!

God mat på en lørdag

Bursdagsmiddagen vi var i var absolutt vellykket. Vi var på Bocca å spiste og koste oss i flere timer. Ikke bare hadde de veldig god mat, men vinen var også veldig god. Jeg og min kjære gikk for andebryst med søtpotetmos, appelsinsaus, druer, bønner og  spinat. Veldig godt! Det ble dessert på oss og. Jeg gikk for bakt fersken med vaniljemascarpone og honningknekk. Veldig godt, men utrolig vanskelig å spise! Ferskenen "stikker av" så et øyeblikk var jeg veldig redd for at damen på nabobordet skulle få en fersken i hvitvinen sin. Gikk heldigvis veldig bra.


METT!!!

Uansett, nå har vi nettopp vert innom butikken og kjøpt litt øl og snop, og skal nå tilbringe resten av kvelden med å se på House, og på å game. Koselig lørdagskveld selv om jeg er veldig sliten å dårlig akkuratt nå. Blir nok ikke sen legging i dag heller for å si det slik.

Håper alle har hatt en fin lørdag!

Hard dag

God morgen!

Etter over 12 timer med søvn er jeg omsider bittelitt opplagt. Definitivt ikke i form desverre. I går var jeg ganske dårlig og sov 2-3 timer på sofaen, var våken i 2-3 timer før jeg la meg og sov i godt over 12 timer. Jeg er ganske elendig i dag og, men likevel prøver jeg meg på å dra i bursdagsmiddag. Jeg får så UTROLIG dårlig samvittighet når jeg ikke møter til den typen ting. Jeg vet jeg ikke burde få dårlig samvittighet av det, ettersom det er det at jeg ikke er frisk nok, og ikke det at jeg ikke gidder. Litt dårlig samvittighet får jeg uansett selv om jeg vet det ikke er noe å gjøre med det. I dag skal jeg i hvertfall orke.

Akkuratt nå sitter jeg her i min deilige varme morgenkåpe og er akkuratt ferdig med å sminke meg. Nå er det bare å finne ut av hva jeg skal gå med.. Det er alltid det vanskeligeste. Når det gjelder sminke er 90% av det likt hver dag. De eneste variablene er farge på øyenskyggen og om jeg skal ha eyeliner eller ikke. Mens klær er mange forskjellige plagg. Vi får se hva jeg finner på. Det kan hende jeg får tatt et outfit-bilde senere i dag, men lover ingenting.

Håper alle har en super lørdag!

Stor dag og pakker i posten

Det store hemmelige ærendet vi var på i dag bragte oss ut til Lagunen og Rådal. Etter ærendet var "ferdig" tuslet vi rundt i noen få butikker, og bestemte oss for å spise på Mc Donalds. Vi har vert sammen veldig lenge nå, og dette er faktisk første gang vi spiser sammen på maccen, sier litt om at vi er flinke tror jeg :) På butikkene ble det gjort to små innkjøp, som desverre ikke kan bli vist. Torturerer med hemmeligheter her på bloggen for tiden føler jeg!
Ellers så fikk jeg faktisk pakke i posten i dag. Denne har jeg ventet på LENGE, og gleder meg til å prøve. Kanskje jeg skal prøve det allerede på torsdag? Det jeg fikk var bake-matte i silikon til makroner, samt en slags dispenser-dings som gjør det enklere å fordele røren uten søl.Har aldri prøvd noen av delene før, men det skal bli spesiellt spennende med makron-matten. Må ærlig si at dispenseren virket større på bildet, men jeg skal ikke si noe negativt før jeg har fått prøve den.


Som sagt; skal prøve å få tid og ork til å prøve disse to før neste helg.

Ellers håper jeg at alle har en super fredag, og skal kose seg masse i dag viss de ikke allerede er godt i gang. Nå skal jeg legge meg nedpå og sove i noen timer, så får vi se hva vi finner på å gjøre i kveld.

God helg!

 

Up & 'Em

God morgen!

Klokken er ingenting, og her sitter jeg allerede og koser meg med en stor kopp te mens min kjære spiller litt før vi skal dra. Det er fremdeles en stund til vi skal dra, men det er best å ikke forsove seg. Så planene mine akkuratt nå er å se nyeste episode av Grey's Anatomy mens jeg sminker meg. Det er ett av mine faste morgen-rituale; Jeg drikker te, og ser en serie eller på youtube mens jeg sminker meg. Er liksom mitt svar på en rolig og behagelig start på dagen.


Ellers så kjenner jeg at jeg må innta smertestillende her rimelig snart. Har så utrolig vondt i venstre skulder, albue, håndledd og fingre. Utrolig merkelig egentlig, og spesiellt at albuen er verst. Makes no sense. Dagen i dag skal i hvertfall bli bra, så jeg gleder meg helt villt her.

Men uansett; To the medicin cabinet! Snakkes senere!

Torsdagskos og hemmelige planer

Dagen min i dag (teknisk sett i går siden det nå er over midnatt) ble tilbragt på sofaen. Jeg fikk lest mye, og lakket neglene samt se noen episoder av serier. Kindle'en min er virkelig gull verdt. Billige bøker på engelsk levert på sekunder. Og når min kjære kom hjem i 22-tiden hadde han med sur supermix og pepsi max til meg. Jeg har virkelig funnet drømmemannen. (Selvsagt ikke kun fordi han kjøper cola og snop til meg!). På dager der jeg virkelig er dårlig pleier jeg å "la meg få lov til" litt snop selv om det er midt i uken. Jeg trenger liksom "noe" å kose meg med på dager som er veldig tunge. Anyhow; I morgen skal vi ut på et "ærend" ganske tidelig på dagen, noe vi begge gleder oss masse til. Det er selvsagt tett knyttet til det jeg ikke kan nevne på bloggen enda. Må ta en vurdering på når jeg faktisk kan "legge kortene på bordet", en eller annen gang etter i morgen og før 17. mai blir det i hvertfall nevnt! Så nå er jeg straks klar for legging, jeg skal bare lese noen blogger og nettaviser før jeg finner sengen. Stor dag i morgen! 

Håper alle har en fin natt/morgen, helt ut i fra når dere leser dette :) 

Rosa Boble

Hei og velkommen til Nicole's rosa boble!

Du kan trygt si jeg svever på en rosa sky nå. Alt er bare fryd og fornøyelse (selv om jeg ligger rett ut på sofaen hele dagen). I morgen skal jeg nemlig noe utrolig gøy og spennende, som dere desverre ikke får vite om enda. Patience! En vet en har blitt en skikkelig blogger når en begynner slik som jeg gjør nå. Jeg sier at noe stort, spennende og gøy skal skje, men dere får ikke vite om det enda, jeg bare skiver kryptisk om det. Haha! :)

Lover dere skal få vite det innen 17. mai!


(Et bilde av den rosa skyen jeg svever på fra weheartit.com)
 

Ellers så er dagen min rimelig forutbestemt. "Planene" er å ligge og slappe av, sove, spise noe, og kanskje spille litt Skyrim om jeg orker. Skulle EGENTLIG ha vert en liten tur innom butikken, men er ganske usikker på om jeg orker, så vi får se hva det blir til. Så har jeg en halv episode The Carrie Diaries, og en hel Greys Anatomy, og to The Lying Game liggende og vente på meg. Må jo få sett de før jeg er alt for langt etter.

Håper alle har en super-fin torsdag!!! 

Pakke i posten fra sheinside.com

Jeg vet jeg snakket om tre pakker i posten i dag, og da trodde jeg at det var ebay kjøp det var som ventet på med. Dette var altså ikke tilfelle. I stedet kom kjolen min fra She Inside som jeg har ventet på en stund nå. Jeg ble mildt sagt veldig overrasket! Når en tror en skal åpne og se makron-bakingsutstyr men du finner en kjole kan du si du blir litt overrasket. Er uansett kjempefornøyd. Kjolen var mye finere enn forventet. Mønsteret som jeg gikk ut i fra var "printet" på stoffet var faktisk brodert. Kjolen var bare helt utrolig nydelig, og størrelsen var perfekt. Virkelig et godt kjøp!


Her er detaljene!

Dere skal få se et antrekk med kjolen når jeg skal gå med den. Kjolen var i hvertfall over all forventning. Mye finere enn på bildet på nettet. Gleder meg masse til å bruke den! Skal i bursdag om ca 14 dager, så det er vell mulig jeg bruker den i den annledning.

Håper alle har en fin kveld!

Vårdag med pakker i posten

I dag er i grunn en kjempefin dag. Ja, jeg er sengeliggende med knapt nok energi til å gå ut på badet, men solen som skinner inn gjennom vinduet og gleden over at fine ting skjer overskygger det vonde (med god hjelp av smertestillende). Deilig med sånne dager. Og så kan dere jo tro jeg ble glad når jeg oppdaget at det vokser krokus rett utenfor vinduet. Har skikkelig vår-feeling! Var faktisk varmt nok til at jeg kunne gå ut for å hente posten uten jakke. Utrolig deilig!

 Jeg fikk faktisk hele to pakker i posten i dag, samt at min kjære skal hente en tredje på vei hjem fra jobb i kveld. Gleder meg til å vise dere to av dem senere i dag. En av dem sitter jeg og koser meg med akkuratt nå faktisk. Av en av mine aller beste veninner fikk jeg en fin "god bedring"-pakke som inneholdt te, og snop. Utrolig koselig, og en utrolig gøy overraskelse! Teen sitter jeg og drikker akkuratt nå, og den er virkelig kjempegod. Dessuten; energi-te? Høres ikke det ut som noe midt i blinken for meg? Hehe :)Tusen takk Mina <3 Du skal få noe fint i posten snart du og ;)

Ellers så er det nå nap-time for min del. Sliten! Kommer i hvertfall et innlegg senere i dag om de to resisterende pakkene :)

Håper alle har en super onsdag! 

If it's meant to be, it will find its way

Har dere det noen gang slik at ting føles virkelig "meant to be"? Som at det blir sånn uansett om du vil eller ikke, eller at kun avgjørelsen om noe setter ting i sving? Slik har jeg det absolutt i dag. Du vet virkelig det er "meant to be" når du tar avgjørelsen og plutselig ALT begynner å falle på plass, helt av seg selv.  Du har tatt avgjørelsen, i realiteten ikke gjort noe aktivt anngående det, og så bare skjer det likevel.


Jeg kan eller vil ikke si noe om hva det er som faller på plass, men det er i hvertfall noe jeg gleder meg masse til. Er så utrolig deilig når ting som dette her ordner seg og skjer! Jeg tror i hvertfall på at enkelte ting som er meningen skal skje gir deg mindre "oppoverbakke" enn andre.

Hva dette innlegget her egentlig handler om kommer nok til å dukke opp på bloggen innen to måneder, sannsynligvis mye før :)

Håper alle har en fin onsdag!

 

Pug-love

Jeg trodde jeg var valpesyk noen uker siden. Tro meg, jeg er enda mer valpesyk nå. Hver gang jeg ser en hund nå fortiden får jeg lyst til å kidnappe den hjem til meg. Ikke helt sunt! Her er i hvertfall noen pug-videoer. Tenk å ha en liten pug løpende rundt her! Hadde vert mitt svar på å være i himmelen. Ønsker og håper på at en liten pug-valp skal komme inn i livet mitt om ikke så alt for lenge.

 

Åååååh, jeg har så lyst på! 

En vårdag i Bergen

God ettermiddag!

I dag stod jeg faktisk opp unaturlig tidlig for min del siden jeg skulle på møte. Jeg ordnet meg og alt sånt, før jeg og min kjære dro inn til byen. I byen var jeg først i møte med jobben som gikk ganske greit, for så at vi etterpå var innom dyrebutikken og noen andre butikker før min kjære tusslet på jobb. Jeg derimot tok bussen hjemmover. Desverre klarte jeg å besvime på bussen. Hva skulle en gjort uten litt spenning i hverdagen?

Det gikk heldigvis helt fint. Jeg slo meg ikke så veldig, men blir nok litt gul og blå i morgen. Uansett så kjenner jeg i hvertfall rimelig godt at jeg traff bakken. Spareblusset er tydeligvis oppbrukt, så jeg ser ikke så lyst på de neste dagene må jeg si.

På vei hjem måtte jeg kjøpe meg noe mat ettersom kjøleskapet var rimelig tomt. Når vi skulle være borte i nesten en uke kjøpte vi ikke akkuratt inn masse mat. Planen var å kjøpe brunost og rundstykker. Jeg elsker nemlig brunost, og da spesiellt på rundstykker. Du kan tenke deg jeg ble glad da det var tilbud på favoritt-brunosten min! Dro fornøyd hjem med tre pakker.

Eller så er det strålende vær her i Bergen i dag, og jeg er glad for at jeg fikk med en liten tur ut i dag i hvertfall, selv om det bokstavligtalt gikk på helsen løs. Det er så utrolig deilig at våren er her, selv om vi har litt snø ute på plenen og i trappen. Så nå skal jeg spise rundstykkene mine, drikke et deilig glass med melk, se en serie, og sove litt. Håper alle har en fin dag!
 

Tilbake til hverdagen

Hei og velkommen til verdens verste blogg som ikke har blitt oppdatert på noen dager!

Neida. Jeg har bare rett og slett hatt fint lite å blogge om, og fint lite tid å blogge på. Påsken min har bestått av et lite knippe ting; 1. Søvn 2. Mat og snop 3. Familie 4. Vondt 5. Pug-videoer på youtube 6. Mer mat og snop. 7. Mer vondt. (Satte til livs hele pinex-pakken til min mor over påsken). Utenom det har jeg virkelig kost meg kjempemye. Det var utrolig fint å se søstrene mine, foreldrene mine, og ikke minst hunden min igjen. Selv om hunden er bittelitt sosialt tilbakestående og gjemmer seg under trappen hele dagen (Harry Potter-hund!) tror jeg likevell hun er veldig glad i meg. Hun koste seg i hvertfall på fanget mitt om kveldene, og sov med meg og min kjære om natten. 


Den skjønne, eldgamle yorkie'en min! <3 Hadde jeg ikke vert livredd for at hun kom til å stryke med viss hun flyttet skulle hun definitivt ha fått bo med meg.

Ellers er det fint lite som har skjedd. Akkuratt nå har jeg komt meg hjem til kjære Bergen igjen, og vert hjemme i snart en time. Resten av kvelden vår skal brukes forran tv-skjermen. Vi har jo en flunkende ny episode av Game of Thrones liggende (sesongpremiere!!!), og sesongavsluttningen til The Walking Dead. Blir nok en bra tv-kveld!

Så i morgen er det tilbake til hverdagen. Jeg skal noen ærend i byen (desverre), så det kommer i hvertfall første delen av dagen til å gå med til. Jeg må innom noen steder, og jeg skal på møte på jobben. Slik er det desverre når hverdagen begynner igjen. Men må likevell si det skal bli godt å komme tilbake til vanlige rutiner, og mer søvn. Jeg har ikke sovet spesiellt mye i påsken ettersom det er et "fremmed" sted, annet hus, annet rom, og bare "uvant". Og selv om vi la oss til vanlig tid for oss så stod vi opp mye tideligere. Så har jeg ikke sovet på dagen sånn som jeg pleier heller. Venter egentlig bare på å crash'e her. 

Her er noen bilder fra påsken, så håper jeg at alle har hatt en super påske, og er klar for hverdagen igjen i morgen.