november 2013

Pust i bakken

Akkuratt nå tar vi oss et lite pust i bakken i pakkingen og flyttingen, for det har søren meg gått i ett siden i dag tidelig. Vi har ikke begynt å flytte enda egentlig, men vi tok turen til leiligheten med ting som vi var redd skulle bli ødelagt i flyttingen i morgen. Dvs. blomster, kunst, julegaver og alkohol. Vi hadde også med oss Mushu til leiligheten, noe som var utrolig gøy. Han løp rundt og hadde raptus gang på gang mens vi var der. Han ELSKET at leiligheten hadde masse plass til å løpe, så han koste seg masse. Så vet vi i hvertfall at han ikke har noe i mot å flytte dit!

Etter vi kom hjem har vi pakket, pakket, pakket og pakket enda litt mer. Det er så sinnsykt hvor mye ting det er å pakke etter å ha bodd i en 45 kvm leilighet i litt over ett år. Nå begynner det heldigvis å nærme seg slutten. Vi har bare hvert vårt håndkle + tannbørste på badet som skal pakkes, noen tallerkener og glass på kjøkkenet, samt noen sko på skostativet. I tillegg må vi ta ned gardinstengene, og kaste dynene (etter vi har stått opp i morgen). Utenom det er alt pakket i esker, og er klart for å flyttes. Yay! 

Så nå skal vi slappe av litt, og senere lage oss mat og se en film. Så skal vi bare pakke helt 100% ferdig før vi legger oss, og i morgen kl 9 kommer flyttefolkene! Gleder meg skikkelig mye til å flytte nå, det skal sies.  

Vet ikke helt hvor mye blogging det blir den neste uken ettersom vi ikke får levert internett før om en uke, men det blir i hvertfall noe mobilblogging vil jeg tro.

Men men, nå skal jeg slappe av, og gjøre meg klar for en veldig hektisk dag i morgen. Jeg kommer til å være helt død i lange tider fremover, det kjenner jeg allerede nå. 

Video; Leiligheten!

video:video 23


Her er filmen av den tomme leiligheten som jeg filmet tideligere i dag da vi hentet nøkler!

Vi begynner så smått innflyttning i morgen, og tar med skjøre ting som vi er redde for at flyttefolkene skal ødelegge. Typ kunst og blomster. Vi tar bare småting. Mandag blir tross alt for betalt for å flytte tingene våre, så da er det jo teit av oss å flytte ting ved hjelp av buss. Jeg beklager forresten så mye den utrolig dårlige belysningen, men vi har vist ikke taklys i det heletatt. Det er lagt opp til det med oppheng og kontakter i taket, men det er ingen taklamper. Så det blir prioritert på IKEA på mandag, det skal være sikkert. Er riktignok VELDIG usikker på hvordan vi skal få hengt de opp, for det er sånn... sikkert godt over 3 meter opp til taket. Fun times.

Så får dere en liten kikk før vi innreder, så dere får dere en feeling av hva vi har å jobbe med.

Gleder meg til innflyttning på mandag! 

Video; Leiligheten!

video:video 23


Her er filmen av den tomme leiligheten som jeg filmet tideligere i dag da vi hentet nøkler!

Vi begynner så smått innflyttning i morgen, og tar med skjøre ting som vi er redde for at flyttefolkene skal ødelegge. Typ kunst og blomster. Vi tar bare småting. Mandag blir tross alt for betalt for å flytte tingene våre, så da er det jo teit av oss å flytte ting ved hjelp av buss. Jeg beklager forresten så mye den utrolig dårlige belysningen, men vi har vist ikke taklys i det heletatt. Det er lagt opp til det med oppheng og kontakter i taket, men det er ingen taklamper. Så det blir prioritert på IKEA på mandag, det skal være sikkert. Er riktignok VELDIG usikker på hvordan vi skal få hengt de opp, for det er sånn... sikkert godt over 3 meter opp til taket. Fun times.

Så får dere en liten kikk før vi innreder, så dere får dere en feeling av hva vi har å jobbe med.

Gleder meg til innflyttning på mandag! 

Nøkler, innflyttning, Starbucks og jul

Vi får nøklene til den nye leiligheten i dag!!!

Jeg sendte mail til hun som bor i leiligheten nå for å bekrefte at hun ringer oss når vi kan hente nøklene på søndag kveld. I stede så svarte hun at hun blir raskere ferdig med å flytte enn først forventet, og at hun er ferdig med utvask lørdag formiddag. Og det vil også si at vi får nøklene en og en halv dag tideligere enn forventet! Som dere kan tenke dere er jeg super-happy pga det. Vi får ikke flyttet inn tideligere pga det siden flyttefolkene er "bestillt" til mandag kl 9, men vi har i det minste nøklene, og kan ta med litt småting dit i dag og i morgen, henge opp gardiner ol. Ikke feil! Så nå venter vi bare på å bli ringt så vi kan hente nøklene. YAY!

Ellers så var jeg på litt juleshopping i går. Jeg ble ferdig med gavene til to og en halv person, og har planlagt ferdig gavene til resten. Så jeg tenker å handle ferdig på onsdag. Er så unødvendig å kjøpe alt nå, slik at det er med på flyttelasset. Og mandag skal jeg pakke ut, tirsdag skal jeg på Nordås samt pakke ut, så viss jeg orker onsdag gjør jeg meg ferdig da. Julerush i butikkene er ikke noe for M.E-syke, så jeg satser på å bli ferdig før majoriteten har begynt. Så kan jeg heller kose meg med julestemningen i steden for å stresse med gaver. Høres ikke det bra ut?

Jeg og min kjære møttes også i byen etter jeg var ferdig med å kjøpe gaver. Vi tenkte å gå på Starbucks, siden de åpnet i Bergen i går. Men da jeg så at køen gikk ut av bygget ombestemte jeg meg rimelig kjapt. En så lang kø er uaktuellt å stå i, spesiellt etter å allerede ha gått for mye. Ettersom vi blir naboer med Starbucks fra mandag av tar jeg det egentlig med knuskende ro. Jeg skal jo BO rett atmed, så jeg ser ikke grunnen til å stå timer i kø for en kopp kaffe. Vi skal uansett hente nøkler i dag, så viss ikke køen er slik som i går kan det hende vi tar en kaffe der i dag. Jeg har så lyst på White Peppermint Mocha :F

Uansett, da får jeg finne noe å ha på meg blant alt flytterotet her. Utrolig at vi må være ferdigpakket før vi legger oss i morgen kveld! Tenker å ta bilder, evt video av den tomme leiligheten i dag, så dere kan få se dersom det er av interesse? Så blir det en slags før-under-etter greie når jeg poster bilder av leiligheten senere?

Beklager mangelen på bilder i innleggene, men jeg bruker den 3 år gamle skole-pc'en min til å blogge med. Det trådløse nettet funker ikke, og har heller ikke gjort det de siste ukene. Og den nye macbook pro'en min har ikke ethernet-tilkobling. Så her sitter jeg med en urgammel data som krasher hele tiden. Mandag 2. desember får vi nett i den nye leiligheten, så etter det skal det nok bli bedre.

Håper alle har en fin lørdag! 

5 days to go...

God morgen!

Når dere ser når dette innlegget er postet tenker dere nok helt sikkert at jeg har blitt en skikkelig morgenfugl. Not the case desverre. Jeg sovnet kl 15 i går, og våknet kl 5 i dag. 

Vi var på IKEA i går og kjøpte en god del ting. Vi kom hjem med 4 sånne blå IKEA-bagger. Hovedsaklig var det pynt. Lys, servietter, lysestaker, gardiner, sengeteppe, oppbevaringsbokser, klokke, vase osv. osv. På flyttedagen på mandag skal vi nå kun ha seng, madrass, og to klesstativer. Greit å få unnagjort det meste av IKEA-shoppingen på forhånd, for da er det bare å få flyttefolkene til å kjøre den nye sengen og madrassen vår hjem fra IKEA når de har flyttet alt det andre. Ganske greit!

Etter IKEA stupte jeg rett i seng, og stod ikke opp før litt over en time siden.

Ellers så går livet i pappeskeland som vanlig. Mannen leser til eksamen, og vi pakker og rydder og ordner til vi skal flytte på mandag. Vil si at det meste er under kontroll da vi kun har igjen kjøkkenet, badet og noen småting i stuen igjen å pakke. Det, i tillegg til at vi har en god del klesvask som må tas, ettersom vi ikke får levert vaskemaskinen vår før en uke etter innflyttning. Dessuten er det jo ganske meningsløst å bare ha med en hel svart bossekk med skittentøy til det nye stedet.

Pappeskefjellet! Fire i høyden, og tre i bredden bakom der, i tillegg har vi mange stående over alt. Utrolig hvor mye ting vi har til å bare være to personer.

Uansett, nå skal jeg kose meg med rømmegrøt til frokost, og slappe av etter å ha dusjet. Jeg blir helt utslitt av å dusje, så spørst om jeg ikke må legge meg nedpå igjen en liten stund etterpå.

Dagen derpå

Jeg tror at en kan måle hvor gøy man hadde det kvelden før, ut i fra hvor jævlig du har det dagen derpå. Jeg har det rimelig jævlig. Og når det kastes øl under første låt, og det er full fest 2 min etter bandet går på scenen, så vet du at du har hatt det gøy.

Vi våknet på hotellet kl 11, og lå og dro oss til vi måtte sjekke ut kl. 12. Så gikk turen til Waynes Coffee der det ble hangover-frokost. Jeg klarer ikke mat før ganske sent på dagen dagen derpå, så jeg holdt meg til flytende. En latte, vann med kullsyre og kakao med mint og marshmallows var akkuratt det jeg trengte.

Senere fulgte jeg Mina til bussen, før det ble noen lange 10 min med bussen hjem. Skallebank og kvalme fungerer fint dårlig i kombinasjon med en skrikende baby rett bak meg.

Nå har jeg ligget på sofaen og slappet av i noen timer, tatt noen smertestillende, og drukket masse vann. Jeg er utslitt, har mange vondter og er dårlig, men formen er litt bedre enn tideligere i dag i det minste. Men jeg kjenner at det blir til å ta det VELDIG rolig de neste dagene. Masse søvn, og minimalt med aktivitet. Det eneste som jeg har på agendaen denne uken er to timer på Nordås på tirsdag. De tror jeg jeg må ringe og avlyse i morgen, for jeg har ikke sjangs å orke det. Spesiellt ikke siden kreftene mine denne uken må brukes på å pakke sammen resten av leiligheten. På søndag den kommende uken får vi nemlig nøklene, og mandag flytter vi inn! Kun en uke igjen i dette muggne hullet av en leilighet på Danmarksplass. Det har vert et fint år her, men det har ikke vert takket være leiligheten.

"Hånd i hånd, og hånd rundt hals"

Huff, i dag er jeg ikke på topp. (Ikke at jeg har vert det siden 2010 heller, but you catch my drift). Ganske fyllesyk i tillegg til de andre "standard" ME-skavankene er ikke så gøy. Uansett, i går var så gøy at det hadde vert verdt det om så jeg ble sengeliggende i flere uker fremover. Satser på at det ikke skjer riktignok!

I går kom min kjære Mina-fina helt fra Jæren for at vi skulle se den aller siste konserten til John Olav Nilsen og Gjengen sammen. Vi tok inn på hotell, og koste oss med vin, sladder og twitter frem til klokken ble litt for mye. Plutselig var det 10 min til planlagt konsertstart, så vi heiv oss rundt og fant en taxi. Noe som vi ble veldig glade for at vi gjorde, for det er lite trolig at vi hadde funnet frem til USF Verftet på egenhånd. Det viste seg uansett at vi var tidelig ute, for de gikk ikke på scenen før litt over kl. 22.


Vors med Mina er best. Vin over øl på vors anytime <3 Åh, rødvin <3

Konserten var mildt sagt fantastisk. Utrolig bra stemning, og spesiellt var begynnelsen kjempebra. De startet med Valiumvalsen, noe som helt klart var publikumsfavoritten. Hele konserten var kjempebra, men spesiellt Valiumvalsen, Diamanter og Kirsebær, og Hundeår hadde skikkelig "trøkk". En super konsertopplevelse.  Ølglassene fløy, og allsangen var på plass. (De kunne riktignok ha spart seg å kaste øl). Vil rangere den som den nest beste konserten jeg har vert på. Det trekker heller ikke ned at vi stod rett atmed Leo Ajkic på slutten.Etter konserten innså vi rimelig kjapt at det å få tak i taxi, det kom ikke til å skje, så vi gikk tilbake til hotellet. Det var faktisk ikke langt i det heletatt, men jeg er helt sjokkert over at vi fant frem. Jeg har nemlig aldri vert der konserten var, eller i "området" mellom konsertlokalet og hotellet. Tilbake på hotellet spiste vi "fangsten" vår fra Deli de Luca, slappet av, og hadde på ansiktsmaske. Ettersom vi begge var helt utkjørt så sovnet vi før kl. 2. Vi er litt av noen partypoopers i grunn.


Nach med Lush Oatfix ansiktsmaske og makroner er virkelig nach i "Mina og Nicole"-stil. De rosa jordbærmakronene var faktisk overraskende gode! De andre var bare ok.Alt i alt, fantastisk konsert, og utrolig synd at de gir seg. Veldig glad for at vi fikk oppleve den siste konserten! 

DIY: Stoler og speil fra barndomshjemmet

De siste ukene har jeg hatt så flyttefeber at det å planlegge interiør osv. ikke var nok. Når jeg har hatt energi, har jeg brukt det på leilighetsrelaterte ting.

Noen helger siden kom foreldrene mine med et spisebord og stoler som vi skulle få ha i den nye leiligheten vår. Bordet og stolene er eldre enn meg, og har vert i barndomshjemmene mine gjennom hele oppveksten min. Jeg har fks bilde av når vi feirer 1-årsdagen min rundt det bordet i Bærum, jul når jeg var 4/5 i Åros, utallige barnebursdager på Leikanger. Derfor betyr det utrolig mye for meg at vi har fått bordet og stolene nå. Det er så utrolig koselig og nostalgisk å ha en del av barndomshjemmet med meg inn i voksenlivet!

Stolene var mitt første DIY-prosjekt. Trekket på dem har selvsagt blitt skiftet utallige ganger i løpet av tidene. Husker det var grønnt når jeg var liten? Lurer også på om det hadde innslag av gult på. Hmmm! Trekket som var på nå passet uansett ikke inn i interiøret til den nye leiligheten, så jeg heiv meg rundt og bestillte nervøs chenille i sølvgrå fra Stoff og Stil og stiftepistol fra Clas Ohlson. Vips, så ble det slik:


Før / Etter

Beklager rotet i bakgrunnen, men vi er midt i å flytte ;) Bedre bilder kommer av både bordet, stolene og hele spisestuen når vi har flyttet ;)

DIY nummer to ble en annen ting fra barndomshjemmet; nemlig et speil. Jeg aner ikke hvor gammelt det er, men jeg kan huske at det har hengt i alle husene/leilighetene jeg har bodd i i hele mitt liv. Går ut i fra at det er eldre enn meg. Så igjen, veldig nostalgisk og koselig. Det eneste "problemet" var at speilet hadde gullkant, noe som også crasher med interiøret. (Som jeg har nevnt før blir det hvit, sølv/grå og glass som er temaet i leiligheten) Så litt hobbylakk i sølv og noen penseler fra Panduro Hobby gjorde det perfekt til vår nye leilighet.


Før / Etter
(Speilet trengte 6 strøk før det ble helt sølv uten noen skjolder. Det var egentlig helt bra etter 5. strøket, men jeg tok ett til for sikkerhetsskyld, og det gjorde det mer glansfullt) 


Først og fremst er jeg utrolig glad for at jeg fikk tilpasset disse møblene fra barndomshjemmet mitt til den nye leiligheten. Jeg har virkelig ikke ord for hvor mye det betyr for meg. Dette er bord, stoler og et speil med minner og mening, ikke noe fra IKEA. Det er liksom oppveksten til meg og min søster oppsummert i noen ting.

Ellers så tok det jo LANG tid å få gjort disse prosjektene ettersom jeg ikke orker å drive med det så lenge av gangen, og jeg ikke orker det hver dag. Men begge deler ble i det minste ferdig. Det er så utrolig gøy å kunne fikse litt selv og være kreativ i blant!

Jeg har også igjen ett møbel til som jeg skal fikse før flytting. Det er et vinstativ i svart matt metall, som jeg skal spraymale. Viss det blir bra poster jeg sikkert bilde av det og :)

Happy dance!

Hadde jeg orket å ta en happy-dance, så hadde jeg absolutt gjort det. I går hørte jeg nemlig med hun som bor i leiligheten vi skal flytte til ang når vi får nøkler så vi vet til hvilken dag vi kan bestille flytting. I utgangspunktet hadde hun sagt hun skulle være ute den 29. november, men nå viste det seg at hun i steden er ute 24.!!! Dermed har vi nå fått fikset flytting til 25. november! Så da blir det altså flytting 5 dager før tiden!

Så ja, som dere sikkert forstår er jeg nå super-happy. Desto raskere vi kommer oss vekk fra dette muggne hullet av en leilighet desto bedre. Kun 13 dager igjen! Og da får vi også flyttehjelp så vi får flyttet alt på en dag. Vi får riktignok ikke levert internett, den nye vaskemaskinen vår, og varmeovnen før mandag 2. desember, så det blir en hard uke uten de tingene altså. Slår uansett det å bo her anytime.

Ellers er jeg i mildt sagt dårlig form i dag. Sliten etter helgen (IKEA+familiemiddag), kombinert med PMS. Og sånt tar virkelig knekken på meg. I morgen skal jeg en tur på Nordås, så jeg skal bare hvile meg så mye som mulig til den tid. Heldigvis har jeg time ganske sent på dagen, så jeg ikke trenger å stå opp så tidelig. 

Dessuten så får jeg bare beklage det at det ikke er noen bilder i innlegget. Jeg har desverre ikke noe å poste bilde av. Jeg har ser ut som en dass med fett hår og null sminke, og vi bor i en haug av pappesker. For å illustrere: Halve stuen blir tatt opp av madrassen vi sover på på gulvet fordi sengen vår er muggnet og vi ikke tørr å sove på soverommet lenger, mens andre halvdelen av gulvet er tatt opp av pappesker.

Feels like home

En av de tingene jeg gleder meg mest til med å flytte i ny leilighet er å endelig ha et sted som jeg faktisk synes er fint, og som vi faktisk har lyst til å bo. Leiligheten vi bor i nå frem til 29. november var vår første leilighet sammen. Selv om jeg så lenge jeg kan huske har brydd meg kjempemye om interiør og pynt osv. har jeg aldri fått det fint i leiligheten her. Da vi lette etter leilighet fikk vi den første leiligheten vi var på visning på. "Nyoppusset, varmekabler i hele leiligheten, rimelig leie? Den tar vi!" Desverre var det for min del hele tiden veldig klart at dette bostedet var midlertidig. Ikke bare er det en kjellerleilighet i et litt (les: ganske) kjipt strøk som betyr null dagslys siden vi hele tiden har gardinene trukket for for å hindre innsyn. I tillegg er leiligheten trang og liten, med en svær "kloss" over halve rommet som er kjøkken/stue som gjør det enda verre. For å ikke nevne at naboene er noen utrolig irriterende vesener. Når vi om vinteren slet med rotter i taket, og tidelig på våren merket at leiligheten har store problemer med fukt ble det bare enda klarere at vi ikke kom til å bli boende lenge.

Uansett, det endte opp med at jeg som elsket å innrede og endre på jenterommet mitt hele tiden da jeg bodde hos foreldrene mine, ikke pyntet eller innredet vår nye leilighet i det heletatt. Det var liksom bare møbler. Det føltes ikke som hjemme, bare veldig midlertidig (og stygt).

Nå som det under 3 uker til vi flytter kan dere nok sikkert tenke dere at jeg gleder meg. Denne leiligheten, den skal bli et hjem for oss. Jeg har planlagt møblering, farger, og masse interiørideer, og er veldig klar for å ha et sted å bo som endelig ser og føles som hjemme. Ettersom jeg er hjemme så å si hele tiden (har de siste månedene for det meste vert husbunden pga M.E'en) så er det ganske selvsagt at det er viktig at jeg synes det er fint hjemme, og liker meg der jeg bor. Ganske kjedelig å oppholde seg 99% av tiden sin på et sted en ikke synes er fint, eller hva?

Så nå er jeg veldig klar både for flytting, og for jul. Jeg har allerede kjøpt inn mer ting til den nye leiligheten på noen uker enn jeg har kjøpt til den vi bor i nå i løpet av et helt år. Jeg har også planlagt julepynting, og gleder meg masse til å kjøpe pynt, og å pynte. Jeg elsker julen, og det kommer til å bli så gøy!

"Fargetemaet" for leiligheten blir hvit, sølv/grå og glass. Slik blir det også for julepynten, med unntak av juletreet som selvsagt blir grønt. Jeg har egentlig bare innsett at adventslilla og julerødt bare ikke er meg i det heletatt. Jeg har HATET julenisser så lenge jeg kan huske, og har alltid "kjeftet" på min mor om å ikke sette dem frem. I fjor gikk jeg jo selvsagt den ganske tradisjonelle veien med lilla til advent, og rødt med masse nisser til jul. Og vet dere hva? Jeg liker det ikke. Det bare klør etter å få det vekk, for det føles bare ikke "meg" i det heletatt. Det føles bare så veldig feil. Men jeg elsker jo jul og advent, så det har jo ingenting med det å gjøre. Jeg har enkelt og greit innsett at rødt, lilla og nisser ikke er min greie, og at jeg kan feire julen akkuratt slik som det passer meg (oss). Så denne julen blir julepynten i hvit og sølv. Og det er helt greit! Det er da ikke pålagt å ha rødt i julen!
(Bilde funnet på weheartit.com. Har tenkt å gjøre det samme, men med sølvbånd i steden for rødt, eller evt spraymale konglene sølv og ha hvitt bånd!)

Uansett, ble litt mye leilighetsmas her nå, men det er ærlig talt stort sett kun det jeg tenker på om dagen. Gleder meg til å vise dere masse bilder etter hvert som vi flytter inn, innreder og får det fint.

Dessuten så føler jeg meg veldig voksen akkuratt nå. Jeg har nemlig nettopp bestillt vaskemaskin til vårt nye hjem. Så ja, hey! Nå eier vi en vaskemaskin. Se så voksne vi er! (Bare tuller ;) )

Saturday is IKEA day

I dag gikk turen til IKEA. Det er bare 20 dager til vi flytter, og vi ville få unna første IKEA-lass så raskt som mulig. Desto raskere vi er klare til å flytte og flytter desto bedre. Dessuten ville vi få kjøpt det meste av småtingene vi skal ha, ettersom vi må ha henger neste gang ettersom vi skal ha et ganske stort møbel + madrass osv. "Fangsten" i dag var Hemnes tv-kommode, nye dyner (vi vil ikke beholde de vi har ettersom det er mugg i leiligheten vi har bodd i det siste året), nytt sengetøy (kaster også 99% av sengetøyet vi eier av samme grunn), og flere pappesker til flytting. Og nå tror jeg faktisk at vi har nok flytteesker til å pakke ned resten av tingene våre. Stor lettelse.

Turen på vei hjem fra IKEA kan en si var litt.... trang. Jeg satt helt inneklemt mellom esker hele veien. Og da var det jo veldig gøy at vi endte opp i en lang kø som vi satt i en ganske god stund.

Det var uansett verdt det i aller høyeste grad, for nå blir den endelige IKEA-turen mye enklere. Ikke fullt så mye dilldall å hente over alt. Samtidig så MÅTTE vi faktisk ha flere flytteesker asap. Litt vanskelig å flytte uten esker, tror dere ikke?

Ellers så tar vi det som vanlig rolig i kveld. Mannen koser seg med øl og GTA V, mens jeg koser meg med internett og leilighetsplanlegging og snop. Vi prøvde å se Pacific Rim, men vi synes begge at den var så latterlig dårlig at vi bare brøt. Den fikk en ener på IMDB av meg for å si det slik! (Jeg rater alle filmer jeg ser der). Og ettersom vi er "up to speed" på alle seriene vi ser og, så er vi litt usosiale sammen i kveld.

Håper alle har en super lørdag!

Siden sist

Jeg har blogget av og på siden jeg var 14, og slik ser det ut til å være fremdeles. Jeg blogger gjerne i flere måneder eller år, men så skjer det gjerne noe, og jeg føler for å bare "være alene" en stund. Dvs. jeg holder liv i twitter og instagram, men jeg slutter å blogge for en periode. Men likevell, ender jeg alltid med å komme tilbake til blogging. Jeg klarer liksom ikke helt å holde meg unna.

Siden sist:

-I august fikk jeg diagnosen G93.3 Postviralt utmattelsessyndrom (dvs. ME/CFS) etter utredning på Haukeland Sykehus

-Vi sa opp leiligheten vår i september da vi enkelt og greit var veldig leie av at vi hadde mast utallige ganger om at det er mugg helt siden våren, men at huseier bare ikke brydde seg. I tillegg er det rotter i taket.

-I slutten av september fikk vi en nydelig leilighet midt i sentrum, men så var huseier en drittsekk og signerte med noen andre i steden da jeg sa at "det kan ta noen dager før depositum er på konto", og han tolket det dit hen at han ikke kom til å få depositumet.

-I begynnelsen av oktober ble vi kontaktet av noen som hadde en leilighet å leie oss etter å ha sett annonsen vår på hybel.no, og den var faktisk på sett og vis bedre enn den vi ikke fikk likevel. 65kvm, MIDT i sentrum, veldig skjermet beliggenhet uten støy fra gate ol. i 1. etasje (så slipper jeg masse trapper), og det som gleder meg mest: med walk-in! Jeg skulle riktignok ønske at den lå en etasje høyere, at det var oppvaskmaskin, og at rom-løsningen ikke var så teit som den er, men en kan ikke få i bøtter og spann ;) 

 

Det var en kort oppsummering av de siste månedene. Så nå for tiden går det egentlig i legetimer, timer på ME-poliklinikken på Nordås, timer og undersøkelser på sykehuset, og pakking. I dag er det 23 dager til innflyttning i ny leilighet! Det aller meste er faktisk pakket allerede. Det som gjennstår er egentlig bare badet, kjøkkenet og store møbler (madrasser, sofa, bord og stoler). Den siste måneden har vi sovet på madrass på gulvet i stuen ettersom vi ikke tørr lenger å sove på soverommet som er mest angrepet av muggen. Vi har måttet kaste en masse ting, så det blir nok en IKEA tur når vi flytter. Blant annet må vi ha ny seng, ny madrass, nye dyner osv. 

 Målet er å være 100% ferdigpakket dagen før vi får nøklene til leiligheten, og å flytte alt på dagen vi får nøkler. Klarer ikke tanken på en eneste natt mer enn nødvendig i denne grusomme leiligheten!

Uansett, bare en liten oppdatering :)