Make up

9. desember

Hei!
 

I dag kom endelig pakken som jeg var så redd var blitt hentet ut av noen andre. Jeg er så utrolig lettet! Her er i hvertfall innholdet i pakken!


 To forskjellige lillashampoer som dere ser. Fudge Clean Blonde er den som "alle" på nettet sverger til. Den får håret ditt til å gå fra påskekylling til Marilyn Monroe på få minutter. Den var utsolgt i størrelsen 1000ml, så jeg kjøpte 300ml som faktisk var en god del det og. Så den skal jeg bruke i kveld for å bli kvitt siste restene av gulskjæret i lengdene på håret. Dersom noen er interessert i å se resultatene av denne kan dere se DENNE videoen på Youtube. (Shampoen er inni bildet mot slutten, ca fra 6 min og utover). Jeg bestillte også Osmo Silverising Shampo. Denne er det mulig jeg gir vekk ettersom jeg har både TIGI Catwalk Violet Shampoo og to Fudge Clean Blonde. Jeg trenger da ikke så mange lillashampoer!

Ellers skulle jeg egentlig kjøpe gaver i dag. Hva endte jeg opp med å kjøpe? Utelukkede ting til meg selv, og ingredienser til julebakst. Jeg er så "flink"... Jeg er i det minste veldig fornøyd med alt jeg kjøpte, så det er i det minste bra. Jeg endte opp med julepysjamas, eyeliner, dusjsåpe og rød (!!!) leppestift. Jeg har hittil trodd at jeg ikke kler rød leppestift. Dessuten liker jeg egentlig ikke leppestift! Men, det viser seg at jeg tar feil på begge punkter. For det første; Jeg har kjøpt uendelig mange røde leppestifter, og hver eneste gang synes at det verken passer hudtonen eller hårfargen min, samtidig som det ser trashy ut. Det viser seg at det enkelt og greit er det at jeg ikke kler oransje undertoner. Og anngående det at jeg visstnok ikke liker leppestift egentlig; jeg liker visst matt leppestift. De som er "creamy" sklir ut, sklir av, har elendig holdbarhet, sitter igjen på glass når du drikker, tennene ser gulere ut , du får leppestiftmerker på tennene og jeg bare hater alt med dem. Virkelig ikke noe for meg.

Leppestiften jeg kjøpte er en av MAC's bestselgere, nemlig "Ruby Woo". Denne er en kald matt rød med blå undertoner, hvilket gjør den helt perfekt for meg. Den passer hudtonen min perfekt, får tennene mine til å se superhvite ut, smitter ikke over på verken glass eller personer (så du kan kline i vei uten at typen får røde lepper) og den holder i EVIGHETER (jeg tok den på kl. 15, og nå kl. 19.55 sitter den fremdeles perfekt på uten at jeg har fikset den). Jeg har tenkt å kjøpe denne lenge, men ettersom jeg bare ikke har trodd jeg kler rød leppestift har jeg ikke gjort det før i dag. Jeg er jo litt over gjennomsnittet interessert i sminke, så jeg har visst om eksistensen av denne i sikkert 4-5 år. Men i dag ble den endelig min, og jeg er forelsket. Så viss du har lyst på en rød leppestift, men tror du ikke kler rødt, eller ikke liker leppestifter, prøv denne :)Beklager dårlige bilder, men jeg finner ikke kamerastativet mitt. Tror det er i en uåpnet pappeske her et sted.

Ellers så har jeg også bakt i dag! Jeg har bakt Christmas Chocolate Chip Cookies, som ble helt utrolig gode. Vi har spist opp over 1/4 av de allerede. I tillegg har jeg deig til berlinerkranser i kjøleskapet, så om en time eller to skal jeg lage det også. Jeg elsker å ha julebakst på lur i kakebokser. Det er så enkelt å finne seg noe godt å kose seg med til kaffe eller tekoppen, og en har alltids noe å tilby dersom noen kommer på besøk. Håper uansett at berlinerkransene blir vellykket, for det skal visst være litt utfordrende å lage.
Før/etter

FØR

ETTERUtrolig hva litt sminke kan gjøre! Den største forskjellen er nok likevell kun det at jeg er kvitt mørke ringer under øynene og fargen på øyenbrynene.

Gårsdagens lookHer er make-up'en jeg hadde i går når jeg var på festpermieren på Pitch Perfect