Negler

Noe nytt

Noe helt usannsynlig har skjedd. Jeg, Nicole, har forelsket meg i oransje neglelakk. Etter en heftig candy-kid klesstil periode ca 5 år siden tok jeg helt skrekken, og har ikke nærmet meg noe som minner om neon siden. Nå har jeg likevel virkelig forelsket meg i oransje neglelakk.

Det er overhodet ikke slik at jeg kommer til å kjøpe klær i denne fargen, men på neglene er denne veldig vårlig og "fresh". Den jeg har på neglene på bildet er lånt, men jeg har Ciate sin "pom pom" hjemme som er like fin som den på bildet.

Så som den hardbarka OPI-tilhengeren jeg er skal jeg se om jeg finner en fra OPI i denne fargen.

Perfekt farge for våren og dommeren!

Morning manicure

God morgen!

I dag har dagen min faktisk startet ganske bra. Jeg stod opp til en fin mail fra finn.no som sa at noen var interessert i å kjøpe pulsklokken og beltet jeg hadde lagt ut for salg. Så da var jeg kvitt den! Jeg så også at det hadde gått LITT for lenge siden sist jeg lakket neglene, så jeg endte opp med en aldri så liten manicure. Vanligvis lakker jeg neglene med en eneste gang det har flasset bittelitt på en av neglene, men i dag manglet store deler av lakken ved tuppene på alle neglene. Ikke greit!

Jeg endte opp med en litt mer vårlig neglelakk enn mine "standardlakker". Den jeg brukte heter 318 Peach Melba fra Barry M, og den fikk jeg av min kjære Mina når hun var i London.


Lakken er litt vanskelig å lakke med, men fargen er nydelig, så det er verdt det.

Men nå får jeg prøve å få i meg litt frokost her. Håper alle har en fin fredag!