Omtaler

Sunt snop; Eple kjærligheter

Kjærlighetene fra http://suntsnop.no er virkelig noe av det aller beste de har. Smakene er de samme som på dropsene, bare bedre. Det som tydeligvis "skjer" på kjærlighetene er at det rett og slett er mer smak. Disse er virkelig sure og gode! Jeg elsker eple-smaken på kjærlighetene og på dropsene, rett og slett fordi den er sur og god. (Jeg er VELDIG glad i surt, så det er sikkert derfor kirsebær, eple og sitron-smakene er favorittene mine.) Kjærlighetene smaker veldig naturlig, men søtt og surt, og veldig godt.

Kjærlighetene er sukkerfri, noe du overhodet ikke kjenner på smaken. De er søte og sure, og de smaker veldig "naturlig". Du kjenner liksom på smaken at det ikke er proppet med e-stoffer, men at det er naturlige ingredienser. Jeg kjøpte en pakke med 5 kjærligheter når jeg bestillte, og alle er spist opp ettersom min kjære var helt enig i at de var utrolig gode. Disse er et must å ha med i neste bestilling!

Sunt snop; Fruktkarameller

En av tingene som var i pakken jeg mottok fra http://suntsnop.no var fruktkarameller. Disse har jeg ikke smakt før, så jeg var veldig spent ettersom det er annen "type" snop enn drops/kjærligheter og vingummi. En ting må jeg virkelig si med en gang; de er UTROLIG gode. Jeg og min kjære har sittet og kost oss med disse i kveld. På samme måte som med det andre snopet jeg har kjøpt kjenner du overhodet ikke på smaken at det er sukkerfritt. Jeg lover deg, at viss noen hadde fått meg til å blindteste tror jeg ikke jeg hadde sagt at de var uten sukker.

Karamellene kommer i tre smaker; jordbær, bringebær og fersken. Alle er veldig friske og gode, og spesiellt jordbær fallt i smak hos meg. Konsistensen er også helt sånn som denne typen snop skal være, så det er virkelig ingen verdens ting å utsette på disse. De er rett og slett utrolig gode.Når det kommer til innhold så er det sukkerfritt. Dette snopet inneholder en del mer kalorier (og fett) enn det andre snopet jeg har kjøpt, men ting har kalorier, og slik er det. For min del er det viktigste at det ikke har sukker, og det formålet fyller disse 100%Alt i alt; virkelig kjempegodt snop, som er uten sukker. Disse kommer jeg definitivt til å ha med i min neste bestilling. Virkelig befriende å kunne spise noe så godt uten å bli dårlig!

Sunt snop: Kirsebær bongbonger

Jeg kjøpte disse da pakken med assorterte smaker ikke inneholdt kirsebær. Personlig er jeg VELDIG glad i kirsebærsmak, så det at disse ble bestillt var en selvfølge. De er bestillt på http://suntsnop.no.

Pakken inneholder 200g kirsebær drops, og de er sukkerfrie. De er heller ikke skadelige for tennene, og passer for allergikere, diabetikere, folk med adhd, og de som vil ha et litt sunnere snop. Jeg for min del bestillte disse fordi jeg føler meg dårlig viss jeg får i meg for mye sukker.


På samme måte som de andre dropsene laget av suntsnop.no er disse søte og gode, men ikke for søte. De smaker definitivt kirsebær, men litt mindre kirsebær enn annet snop med samme smak fra andre merker. Jeg skulle ønske det var en mer syrlig og klar kirsebærsmak, men disse er likevel så gode at du tenker overhodet ikke over det som en mangel. Dessuten er fargen på de helt nydelig. De er jo direkte gøy å ha stående på bordet pga fargen.

Ellers så er innholdet stortsett det samme som de andre dropsene. Jeg er i hvertfall ganske imponert over at det er mulig at ALT i disse er naturlig, og likevel kun inneholder 10 kalorier per 100g. Det vil si at hele pakken tilsvarer 20 kalorier! Og en sånn pakke bruker jeg flere dager på å spise opp. Her er det snakk om å kunne spise snop med god samvittighet!

Fullverdig snop i mine øyne! Jeg hadde sikkert kjøpt disse selv om jeg hadde tålt sukker. De er utrolig gode!

Sunt snop: Bongbonger Assortert

Som jeg lovet så skal jeg ha en liten "omtale" av produktene jeg bestillte fra http://suntsnop.no. Det første produktet jeg smakte, blir derfor også det første jeg kommer til å skrive om. Så får jeg spre omtalene litt utover etterhvert som jeg har smakt.

Dette er da altså drops i mange forskjellige smaker. Denne bestillte jeg to av, ettersom jeg liker litt variasjon i snopet, og denne inneholder mange smaker. Her er det butikken selv skriver om produktet:

"Deilige hard-bongbonger med ekte smaker av ananas, sitron, tutti-frutti, bringebær, eple, solbær, banan og karamel."

Jeg må ærlig si jeg ble VELDIG overrasket! Dropsene smaker friskt og godt, søtt, men ikke for søtt. Helt perfekt faktisk! Favorittene var eple, stiron, ananas og bringebær. Disse var veldig syrlige og gode. Glad jeg har bestillt andre produkter med eplesmak!

For min del er dette absolutt fullverdig godteri. Merker absolutt ikke at det jeg spiser er sukkerfritt. Og med så lite kalorier, og kun naturlige ingredienser er dette thumbs up for harde livet.

Absolutt anbefalt å smake :)

 

Puella Magasin

Jeg tenkte jeg ville tipse dere om noe det ikke er sikkert dere har hørt om, nemlig Puella Magasin. En barnsomsveninne av meg, Monica, startet sammen med noen andre jenter det første nynorske motemagasinet/jentemagasinet.  Det kom først ut i papirutgave. Jeg kjøpte det selvsagt, og var utrolig forbløffet over hvor bra det var. Bildene, reportasjene, ALT. Jeg tenkte som så, at hadde det vert et magasin som kom ut en gang i måneden hadde jeg absolutt kjøpt det. Kort forklart; jentene bak Puella Magasin gjorde en helt fantastisk jobb.


(Bildene er fra min instagram)

Da kan du jo selvsagt tenke deg at jeg ble ekstremt glad for å høre at Puella Magasin har blitt til et nettmagasin. Nesten et år etter det var i butikkene, er det tilgjengelig på nett. Så langt har jeg lest hver eneste reportasje på nettmagasinet, og kan med glede si at det er akkuratt det samme. Jeg gleder meg kjempemye til å følge med fremmover, og er veldig stolt over å kjenne en av jentene bak det. Et fantastisk konsept, som de allerede har kommet langt med, og jeg ikke tviler et sekund på at de vil nå enda lenger med.

http://puellamagasin.com/

Håper alle vil ta seg en tur innom. Dette er i hvertfall et konsept jeg har stor tro på.

Filmanbefaling; Lincoln

Viss du har tenkt deg på kino i nærmeste fremtid bør du absolutt vurdere å se "Lincoln". Jeg så den fredag kveld, og det var virkelig en fantastisk god film. Utrolig spennende (selv om du vet hvordan det ender) og morsom ved mer enn en annledning. 


Skuespillet var strålende, og alt i alt var filmen utrolig godt gjennomført. Slike filmer er det langt mellom! Selv om filmen var lang var den over på et blunk. Ikke ved et eneste punkt tenkte jeg på tidsperspektivet, eller om filmen var ferdig snart. Knallbra film, og da spesiellt om du er interessert i historie. Jeg ratet denne til 9 på IMDB sin skala.

Noen av dere som har sett den?