Outfit

Lørdagens outfit


Bluse, tights og blazer fra Zara. Skoene er fra Prima Moda.

I følge den 5 år gamle søsteren min så jeg ut som en påskekylling i dette antrekket. Personlig likte jeg det veldig godt, og det var spesiellt behagelig å reise i. Tightsene er utrolig myke og elastiske, og jeg bruker dem litt for ofte. Den gule toppen var veldig "flowy" og behagelig å ha på seg, jeg hater tettsittende klær når jeg skal ut å fly! (Selv om det bare er 40 min)

Må bare beklage det merkelige ansiktsuttrykket, men jeg var mildt sagt litt sliten, og hadde mange vondter. I tillegg til det på bildet så hadde jeg på meg Guess klokken min, og hadde LV-vesken min.

Gårsdagens outfitBukse Levis // Sko Prima Moda // Topp Wow // Klokke Guess // Armebånd Pandora // Veske Louis Vuitton // Kåpe HM // Skjerf Solar 

Dette var da gårsdagens antrekk når vi var ute og spiste tapas, og tok en spontan kinotur.

Peplum top; Yay or Nay?


Har på en måte forelsket meg i denne toppen på Cubus. Elsker fargen og mønsteret, MEN jeg er veldig usikker på om jeg skal kjøpe den siden den er peplum. Jeg har liksom nok hofter fra før av, så jeg føler at kanskje denne typen topper får meg til å se litt "større" ut en jeg er?

Jeg elsker i hvertfall blåfargen på den, og synes den er helt nydelig. Så; yay or nay?

Un-blogged outfits

Lite "oppsamlingsinnlegg" med bilder av outfits fra sommeren/høsten 2012 som ikke har sett dagens lys. 

Var ikke helt den store samlingen, men så hadde jeg heller ikke noen blogg å ta bilder til. De fleste bildene av meg er stortsett ved ett eller annet bord i en restaurant :P

Ha en fin dag!